BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 tygodni temu #265885 przez masuska
aska27 napisał:

Masuska Ty taka wygimnastykowana jestes? WOW!!! :cheer: :blink:

Nigdy nie miałam z tym problemu (z dosięgnięciem stopami to dzioba:P) gorzej z mostkiem itp.

Kiedyś w przedszkolu Pani dała mojej grupie zajęcie, żeby nie marudzić, bo na coś czekaliśmy. No i mówi do nas, czy któreś z nas sięgnie językiem do nosa. Miała pecha, bo ja sięgam:P Pamiętam jej miną do dziś:) No a udaje mi się bo mam długi nos:P i język:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 tygodni temu #265888 przez różyczka
dziekuje, ze sie wypowiedziałyscie w temacie pakowania prezentów w kolorowe gazety :dry:
bardzo byłam ciekawa Waszego zdania i....jest takie jak sie spodziewałam :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265891 przez aniaw
Cześć dziewczyny :kiss:

Ale za Wami tęsknie!!!!!!

Przeprowadzka to masakra, połowa rzeczy nie mieści się w mieszkaniu więc wylądowała w garażu ;) Ale przynajmniej wielki odsiew rzeczy zrobiłam i mam sporo rzeczy na sprzedaż :laugh:

W domu nie mam internetu :ohmy: A to wszystko przez UPC które od tygodnia nie potrafi rozwiązać umowy z wcześniejszym najemcą(NIBY WSZYSTKO ODŁĄCZONE ALE DOKUMENTY OD TECHNIKA NIE TRAFIŁY DO REGIONALNEGO BIURA I DOPÓKI ONE TAM NIE TRAFIA JA NIE MOGE UMAWIAC SIE NA PODŁĄCZENIE :ohmy: ) No jaki szlag mnie trafia jak tam codziennie wydzwaniam i juz nawet oferowałam swoja pomoc, ze znajde tego gościa, odwiozą dokumenty i wprowadze do komputera dane bo nie wiadomo czy na święta uda im się coś załatwić :ohmy:
Teraz jestem w pracy więc mogłam coś skrobnąc...

Małym bardzo podoba się w nowym mieszkanku :) Dominiś śpi tylko w łóżeczku bo na naszym wyrku się nie mieści :) I budzi się tylko 1 raz w nocy czasem 2 :) A czasem tylko o 5tej rano :)

Szymonek coraz więcej gada i to tak słodko, że bo wszystko juz po swojemu nazywa :)
Tylko piłka smiesznie mu wychodzi, bo mówi pipa :lol:

A ja myslałam, że juz tysiac stron strzeliłyscie :lol:

Kto mi streści co tam u Was ogólnie???? :blink:

Do mnie rodzinka na święta przyjeźdża, więc będzie wesoło, ale już się nie moge doczekać :)

Buziaki dla Was wszystkich i dla kazdego bobasa osobno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Postaram się jeszcze dziś na dyzurze zerknąc do Was i jutro popołudniu :laugh:

A teraz muszę znów dzwonic do tych patałachów z UPC :P

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265893 przez aska27
masuska napisał:

aska27 napisał:

Masuska Ty taka wygimnastykowana jestes? WOW!!! :cheer: :blink:

Nigdy nie miałam z tym problemu (z dosięgnięciem stopami to dzioba:P) gorzej z mostkiem itp.

Kiedyś w przedszkolu Pani dała mojej grupie zajęcie, żeby nie marudzić, bo na coś czekaliśmy. No i mówi do nas, czy któreś z nas sięgnie językiem do nosa. Miała pecha, bo ja sięgam:P Pamiętam jej miną do dziś:) No a udaje mi się bo mam długi nos:P i język:P

:laugh:

Różyczko pytałas o pakowanie prezentów? hmm.. no to gdzies mi umnknęło.. wszystko przede mną, Mikołajkowi chciałabym zapakować w ładne pudełko :) muszę tylko poszukać jakis kartonik,okleić i ozdobić,BARDZO LUBIĘ bawić się w przystrajanie paczek,moze głupio brzmi,ale uwielbiam wszystko co z platyką jest związane :blink: ale teraz przede mną wyzwanie, postanowiłam sobie ,ze pieknie zapakuje konia na begunach dla mojej Gabryśki... w głowie milion mysli,a co wyjdzie..zobaczymy :blink: aaa..polecam celofan,rafie, szary papier, trochę rokatu... suszone pomarańcze.... i klej na gorąco,a cuda wyjdą same :laugh: :blink:

ooo Anka witamy :woohoo: super,ze w nowym mieszkanku fajnie się Wam mieszka :) Tak też myslałam,ze internetu brak :blink:

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265896 przez masuska
CZEEEEŚC ANIUUUUU:****************

Nie streszczę bo nie wiem od czego zacząć:)

Różyczko toć pisałam:P

Oposku zdrówka... I ściskam mocno!

Aśka a pokarzesz te cuda, bo nie moge sobie wyobrazić:)

Aniu Ty masz smoczki z Lovi? Zadowolona jesteś? Ja kupiłam i dziś mi przyszedł. Chciałam pytać, no ale Cię nie było:(

13 lata 2 tygodni temu #265897 przez MagdaM
Basba zdrowa :) rosnie :) gada ahh pieknie jest :)
masuska, rozyczka, asia dziekuje :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

13 lata 2 tygodni temu #265905 przez różyczka
MagdaM - EMILKA SLICZNOSCI :lol: i czysta mamusia :)

Masuska no pisałas pisałas kochana moja gimnastyczko Ty jedna Ty :kiss:

Asia hehehe :laugh: ja dzis na tvn ogladałam o EKOprezentach i tam było o tym, ze moznaby pakowac prezenty w kolorowe przeczytane gazety :) ewentualnie ozdobic powycinanymi z gazet choinkami np., mikołajkami itd. ale suszone pomarancze -tak jak napisałas - tez sa eko :)
no i ja byłam bardzo ciekawa co o tym sadzicie ale oprócz Masuski wszyscy mnie olali :dry: a ten silikonowy klej to rewelacja - masz racje :)
a ja w szkole zaj. plastyczne prowadze bo to moje hobby tak samo :blink:

Aniu superr, ze juz jestes :)

13 lata 2 tygodni temu #265906 przez aska27
ok, Masuska obiecuję,że jak juz zapakuje to zrobię fotki i pokaze na forum ;)
Znajomym też zwykle pakuję prezenty, bardzo to lubię,robię też ozdoby na różne święta,chciałam Wam pokazać,ale nie mam fotek, a w tym roku wiadomo nie miałam czasu :silly: ale jak coś stworze to na pewno Wam pokaże!

Aniu wiadomo,ze gromadzi się duzo rzeczy,a potem nie ma co z nimi zrobić! :blink: ech, przeprowadzka to coś strasznego,a juz z dwójką dzieci to wyzwanie,dobrze,ze blisko mieliście! no i,ze Wam isę dobrze mieszka ,bo to najważniejsze :)

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265907 przez Oposek
Różyczko ja kiedyś pakowałam w czarno białe i przewiązywałam sznurkiem pakowym, nawet ładnie to wyglądąło. Kolorowe też mogą być fajne, ale ja też już mam wszystko opakowane:)

Magda M cieszę się bardzo, że Emilka zdrowa i obie jesteście zadowolone:) Ode mnie też Wesołych Świąt!:) Na pewno będą magiczne!

Aśka ja też uwielbiam pakwanie prezentów i wszystko co plastyczne:) ale w tym roku będą najzwyklej zapakowane, choć w papier.

Ania W WRESZCIE JESTEŚ! Sytuacji z upc nie zazdroszczę, ale może się sprężą na święta.

A co się stało z Ewitkun i Taką Jedną?

13 lata 2 tygodni temu #265914 przez aska27
Różyczko jeśli będziesz chciala mogę Ci podrzucić pare pomysłów na takie zajęcia :blink: chociaż wracasz w marcu /ale tez nie :blink: / w sumie fajnie też stworzyć coś takiego oryginalnego dla znajomych i dać jako prezent! Echh..ok, juz koncze temat :silly:

a ja Emilki Magdy nie widziałam :(

13 lata 2 tygodni temu #265918 przez aniaw
Dzięki babeczki za miłe przywitanie :kiss: :kiss: :kiss:

Masuska Dominiś miał smoczki uspakajające z Lovi te 0-3 mca i nawet mu się podobały, ale teraz on w ogóle bez smoczka się chowa :) Czasem daję mu do zabawy ten z zabaweczką to czasem go gryzie tym zębolem jednym :lol: A tak to zasypia bez smoczka i do uspakajania też nam nie potrzebne więc nie kupowałam :)
Za to mam butelki z Lovi i tam sa też smoczki te fajne silikonowe "aktywne ssanie" i Małemu fajniutko się przez nie pije :)

Buziaki dla wszystkich solenizantów :kiss: :kiss: :kiss:

Różyczko prezenty zapakowane w gazety fajniutko wygladają :)
Ja mam mnóstwo torebek na prezenty bo zawsze je zachowuje i mam spory wybów, więc w tym roku nie kupowałam żadnych dodatkowych opakowań :)

A które bobasy maja juz zębole? Czy coś przegapiłam? :)

13 lata 2 tygodni temu #265922 przez aniaw
Oposku zdrówka życze, bo nasze spotkanko trza zorganizować :laugh:

Masuska jak tam zajęcia z Zumby? :)
My mamy 14stego stycznia zakończenie zajęc i pokazy i ja z siora najwięcej mamy układów a niektóre bardzo widowiskowe :) Ech nie moge się doczekać :)

Różyczko a jak tam Twoja Bianka? Zreperowała się troszkę? :)

Asiu jestem ciekawa jak zapakujesz tego konia :) Wrzuć później fotkę :laugh:

Jutro jade do biura UPC i jak mi tam tego nie załatwia to zastosuje kilka chwytów które sie nauczyłam :P
Ale jestem juz tak nabuzowana na nich, że szok :ohmy:
Najgorsze to jest tam połączyć sie z nimi bo czeka się kilka minut słuchając durnej muzyczki :ohmy:

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265925 przez aska27
oj, Aniu ten koń to będzie wyzwanie :blink: siostra doradza,ze mam kokardę doczepic i juz, ale ja jednak chciałbym,zeby to była niespodzianka..coś wymyślę :)

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265926 przez różyczka
Aniu dzieki, ze pytasz....jest gorzej niz wczesniej :( chodzi spac o 19-20 tak jak chodziła tyle, ze......o 21 wstaje i nie spi do 22-23 a dalej tak jak było :dry:

wiem, ze nie bedziesz nadrabiac ale pytałam ostatnio o Ciebie i to nie raz i co u mamy Twojej?

Aska podrzuc podrzuc pomysły :)

taaaa ta muzyczka automatyczna jest super :angry:

13 lata 2 tygodni temu #265931 przez aniaw
Różyczko jak tylko będę miała internet to bede czytać starsze strony, bom ciekawa o czym plotkowałyście :)
Cały czas się zastanawiałam jak tam córcia Twoja, kurcze ale ona daje Tobie szkołe ;)
Biedna to jak Ty dajesz radę ze wszystkim i pewnie jeszcze przygotowania do świat pełna para, dzielna jesteś :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka