- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska Ty taka wygimnastykowana jestes? WOW!!!
Nigdy nie miałam z tym problemu (z dosięgnięciem stopami to dzioba:P) gorzej z mostkiem itp.
Kiedyś w przedszkolu Pani dała mojej grupie zajęcie, żeby nie marudzić, bo na coś czekaliśmy. No i mówi do nas, czy któreś z nas sięgnie językiem do nosa. Miała pecha, bo ja sięgam:P Pamiętam jej miną do dziś No a udaje mi się bo mam długi nos:P i język:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
bardzo byłam ciekawa Waszego zdania i....jest takie jak sie spodziewałam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale za Wami tęsknie!!!!!!
Przeprowadzka to masakra, połowa rzeczy nie mieści się w mieszkaniu więc wylądowała w garażu Ale przynajmniej wielki odsiew rzeczy zrobiłam i mam sporo rzeczy na sprzedaż
W domu nie mam internetu A to wszystko przez UPC które od tygodnia nie potrafi rozwiązać umowy z wcześniejszym najemcą(NIBY WSZYSTKO ODŁĄCZONE ALE DOKUMENTY OD TECHNIKA NIE TRAFIŁY DO REGIONALNEGO BIURA I DOPÓKI ONE TAM NIE TRAFIA JA NIE MOGE UMAWIAC SIE NA PODŁĄCZENIE ) No jaki szlag mnie trafia jak tam codziennie wydzwaniam i juz nawet oferowałam swoja pomoc, ze znajde tego gościa, odwiozą dokumenty i wprowadze do komputera dane bo nie wiadomo czy na święta uda im się coś załatwić
Teraz jestem w pracy więc mogłam coś skrobnąc...
Małym bardzo podoba się w nowym mieszkanku Dominiś śpi tylko w łóżeczku bo na naszym wyrku się nie mieści I budzi się tylko 1 raz w nocy czasem 2 A czasem tylko o 5tej rano
Szymonek coraz więcej gada i to tak słodko, że bo wszystko juz po swojemu nazywa
Tylko piłka smiesznie mu wychodzi, bo mówi pipa
A ja myslałam, że juz tysiac stron strzeliłyscie
Kto mi streści co tam u Was ogólnie????
Do mnie rodzinka na święta przyjeźdża, więc będzie wesoło, ale już się nie moge doczekać
Buziaki dla Was wszystkich i dla kazdego bobasa osobno
Postaram się jeszcze dziś na dyzurze zerknąc do Was i jutro popołudniu
A teraz muszę znów dzwonic do tych patałachów z UPC
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska27 napisał:
Masuska Ty taka wygimnastykowana jestes? WOW!!!
Nigdy nie miałam z tym problemu (z dosięgnięciem stopami to dzioba:P) gorzej z mostkiem itp.
Kiedyś w przedszkolu Pani dała mojej grupie zajęcie, żeby nie marudzić, bo na coś czekaliśmy. No i mówi do nas, czy któreś z nas sięgnie językiem do nosa. Miała pecha, bo ja sięgam:P Pamiętam jej miną do dziś No a udaje mi się bo mam długi nos:P i język:P
Różyczko pytałas o pakowanie prezentów? hmm.. no to gdzies mi umnknęło.. wszystko przede mną, Mikołajkowi chciałabym zapakować w ładne pudełko muszę tylko poszukać jakis kartonik,okleić i ozdobić,BARDZO LUBIĘ bawić się w przystrajanie paczek,moze głupio brzmi,ale uwielbiam wszystko co z platyką jest związane ale teraz przede mną wyzwanie, postanowiłam sobie ,ze pieknie zapakuje konia na begunach dla mojej Gabryśki... w głowie milion mysli,a co wyjdzie..zobaczymy aaa..polecam celofan,rafie, szary papier, trochę rokatu... suszone pomarańcze.... i klej na gorąco,a cuda wyjdą same
ooo Anka witamy super,ze w nowym mieszkanku fajnie się Wam mieszka Tak też myslałam,ze internetu brak
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Nie streszczę bo nie wiem od czego zacząć
Różyczko toć pisałam:P
Oposku zdrówka... I ściskam mocno!
Aśka a pokarzesz te cuda, bo nie moge sobie wyobrazić
Aniu Ty masz smoczki z Lovi? Zadowolona jesteś? Ja kupiłam i dziś mi przyszedł. Chciałam pytać, no ale Cię nie było:(
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska, rozyczka, asia dziekuje
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska no pisałas pisałas kochana moja gimnastyczko Ty jedna Ty
Asia hehehe ja dzis na tvn ogladałam o EKOprezentach i tam było o tym, ze moznaby pakowac prezenty w kolorowe przeczytane gazety ewentualnie ozdobic powycinanymi z gazet choinkami np., mikołajkami itd. ale suszone pomarancze -tak jak napisałas - tez sa eko
no i ja byłam bardzo ciekawa co o tym sadzicie ale oprócz Masuski wszyscy mnie olali a ten silikonowy klej to rewelacja - masz racje
a ja w szkole zaj. plastyczne prowadze bo to moje hobby tak samo
Aniu superr, ze juz jestes
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Znajomym też zwykle pakuję prezenty, bardzo to lubię,robię też ozdoby na różne święta,chciałam Wam pokazać,ale nie mam fotek, a w tym roku wiadomo nie miałam czasu ale jak coś stworze to na pewno Wam pokaże!
Aniu wiadomo,ze gromadzi się duzo rzeczy,a potem nie ma co z nimi zrobić! ech, przeprowadzka to coś strasznego,a juz z dwójką dzieci to wyzwanie,dobrze,ze blisko mieliście! no i,ze Wam isę dobrze mieszka ,bo to najważniejsze
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Magda M cieszę się bardzo, że Emilka zdrowa i obie jesteście zadowolone:) Ode mnie też Wesołych Świąt! Na pewno będą magiczne!
Aśka ja też uwielbiam pakwanie prezentów i wszystko co plastyczne:) ale w tym roku będą najzwyklej zapakowane, choć w papier.
Ania W WRESZCIE JESTEŚ! Sytuacji z upc nie zazdroszczę, ale może się sprężą na święta.
A co się stało z Ewitkun i Taką Jedną?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja Emilki Magdy nie widziałam
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska Dominiś miał smoczki uspakajające z Lovi te 0-3 mca i nawet mu się podobały, ale teraz on w ogóle bez smoczka się chowa Czasem daję mu do zabawy ten z zabaweczką to czasem go gryzie tym zębolem jednym A tak to zasypia bez smoczka i do uspakajania też nam nie potrzebne więc nie kupowałam
Za to mam butelki z Lovi i tam sa też smoczki te fajne silikonowe "aktywne ssanie" i Małemu fajniutko się przez nie pije
Buziaki dla wszystkich solenizantów
Różyczko prezenty zapakowane w gazety fajniutko wygladają
Ja mam mnóstwo torebek na prezenty bo zawsze je zachowuje i mam spory wybów, więc w tym roku nie kupowałam żadnych dodatkowych opakowań
A które bobasy maja juz zębole? Czy coś przegapiłam?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska jak tam zajęcia z Zumby?
My mamy 14stego stycznia zakończenie zajęc i pokazy i ja z siora najwięcej mamy układów a niektóre bardzo widowiskowe Ech nie moge się doczekać
Różyczko a jak tam Twoja Bianka? Zreperowała się troszkę?
Asiu jestem ciekawa jak zapakujesz tego konia Wrzuć później fotkę
Jutro jade do biura UPC i jak mi tam tego nie załatwia to zastosuje kilka chwytów które sie nauczyłam
Ale jestem juz tak nabuzowana na nich, że szok
Najgorsze to jest tam połączyć sie z nimi bo czeka się kilka minut słuchając durnej muzyczki
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem, ze nie bedziesz nadrabiac ale pytałam ostatnio o Ciebie i to nie raz i co u mamy Twojej?
Aska podrzuc podrzuc pomysły
taaaa ta muzyczka automatyczna jest super
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cały czas się zastanawiałam jak tam córcia Twoja, kurcze ale ona daje Tobie szkołe
Biedna to jak Ty dajesz radę ze wszystkim i pewnie jeszcze przygotowania do świat pełna para, dzielna jesteś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.