BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 dni temu #269780 przez różyczka
ufolka napisał:

ja to chciałam zauważyć że ja segregowałam te butelki, a tata spalił, ale to było ok 10 butelek tylko :P reszta w koszu :ohmy:

dobra dobra :laugh:
nie chcesz dac fotki widze! wymigujesz sie jak mozesz :)

Lucy co to jest ekocebula? :laugh:

że bycie eko jest drogie to mit, bo być eko to segregowac smieci własnie bo cześc z nich można wykorzystac ponownie (recykling), to nie zasmiecanie srodowiska niepotrzebnymi stertami śmieci, czyli np. korzystanie z toreb na zakupy wielorazowego użytku (to tańsze rozwiazanie niz ciągle kupowanie jednorazowek), to korzystanie z używanych ubrań, zabawek dla dzieci itp., to korzystanie z naturalnych kosmetyków czyli np. ten olej kokosowy co kupilam słuzący do pieczenia i jako balsam do wlosow jednoczesnie zamiast sterty kosmetyków chemicznych itd. itp. Bycie eko to tak naprawde oszczedzanie...energii, wody, srodowiska itd. :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 dni temu #269781 przez aska27
Różyczko motylko są na takich przylepcach, kiedys na allegro zachwycałam się tym zegarem.. siostra zapamiętała no i mam :blink:

Kieszonkę kupię.. tak na szybko zebym miała od ręką nie na długie wyjścia.
W nosidle Mikołajka juz miałam, tylko jak juz pisałam oboje musimy się przyzwyczaić,dla Mikołajka todość nietypowa sytuacja :blink: plus tego mei tai jest taki,ze łatwo się zakłąda i łatwo zdjemuje :) i szybko co ważne.
A tej chusty kółkowej też jestem ciekawa.. i doczekać się bardzo nie mogę! :laugh:

Rika czyżby o nas zapomniała? :blink:

13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #269784 przez aska27
różyczka napisał:

ufolka napisał:

ja to chciałam zauważyć że ja segregowałam te butelki, a tata spalił, ale to było ok 10 butelek tylko :P reszta w koszu :ohmy:

dobra dobra :laugh:
nie chcesz dac fotki widze! wymigujesz sie jak mozesz :)

Lucy co to jest ekocebula? :laugh:

że bycie eko jest drogie to mit, bo być eko to segregowac smieci własnie bo cześc z nich można wykorzystac ponownie (recykling), to nie zasmiecanie srodowiska niepotrzebnymi stertami śmieci, czyli np. korzystanie z toreb na zakupy wielorazowego użytku (to tańsze rozwiazanie niz ciągle kupowanie jednorazowek), to korzystanie z używanych ubrań, zabawek dla dzieci itp., to korzystanie z naturalnych kosmetyków czyli np. ten olej kokosowy co kupilam słuzący do pieczenia i jako balsam do wlosow jednoczesnie zamiast sterty kosmetyków chemicznych itd. itp. Bycie eko to tak naprawde oszczedzanie...energii, wody, srodowiska itd. :)

Różyczko i takim EKO też mozna być,ale.... w jakiejś tam gazetce dla mam był ostatnio artykuł o eko rodzicach itp.. i to wcale nie jest proste..i tanie! a sklepy z takimi produktami to żerują na niwniakach.. tak więc mozna być oszczędnym,żyć zdrowo w taki sposób jak piszesz lub w po mieszczańsku eko- na bogato i na pokaz.

a ja dziś sama spędzma Sylwestra.. jak widać :laugh: mąż w pracy, teście u siebie w pokoju,mąż przed wyjazdem zapytał czy poczekają do północy i wypija ze mną szampana,a oni odpowiedzieli każdy odobno "Watpię" :cheer: hihi

13 lata 6 dni temu #269785 przez ufolka
Padam na nos, cały dzień w kuchni, dzisiaj jest ostatnia impreza u mnie w domu, więcej nie robię :ohmy:
Kuzyni mają przyjść i siorka z bratem, ja jeszcze muszę się wykąpać i jakoś wyszykować :unsure:

Życzę Nam Kochanym Mamusiom dużo zdrowia, pieniędzy i szczęścia ;) żeby nasze dzieci rosły jak na drożdżach i nam nie chorowały, żebyśmy nie miały powodów do zmartwień. Szczęśliwego Nowego 2012 Roku !!!!!!!!!!!

13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #269793 przez aska27
Ufolka udanej imprezy!!! :laugh:
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 6 dni temu #269798 przez różyczka
Nie dobijemy do tysiaca :(

Aska dziwni ludzie Ci Twoi teściowie :S
ale nie przejmuj sie...ja tez wątpie,ze dotrwam do połnocy :laugh:
mąz usypia Biańcię, a ja oglądam Oh Karol 2 :)

a zegar naprawde super :)

13 lata 6 dni temu #269799 przez aska27
różyczka napisał:

Nie dobijemy do tysiaca :(

Aska dziwni ludzie Ci Twoi teściowie :S
ale nie przejmuj sie...ja tez wątpie,ze dotrwam do połnocy :laugh:
mąz usypia Biańcię, a ja oglądam Oh Karol 2 :)

a zegar naprawde super :)

Rozyczko lelkko dopijemy do 1000 :blink:

pisz ..pisz...

i oglądaj fotki, włąśnie wrzuciłam link na forum.

13 lata 6 dni temu #269800 przez aska27
a co do teściów.. zostawie bez komentarza! :silly:

13 lata 6 dni temu #269803 przez hoborr
Musiałam sie jeszcze z Wami przywitać w STARYM ROKU:)

13 lata 6 dni temu #269805 przez różyczka
ale szok! :cheer: jak on wcina te pytki swoje! :laugh:

Hoborr elo :)

13 lata 6 dni temu #269806 przez hoborr
1. Masuska i dowiedziałaś się czy przy kazdy wypisie recepty na mleko trzeba mieć zaświadczenie z przychodni alergologicznej? Czy tylko raz wystarczy!
2. Asiu mojej Adusi chciałam włożyć noge do buzi - ale niestety gimnastyczki to z niej na siłę nie zrobie:) A Mikołajek jest prze prze prze prze słodziutki!!!!! Taki do zacałowania!
3. Ta Kornelka mnie denerwuje!
4. Gdybym szła na bal ptrzebierańców wygrałabym pierwsza nagrodę! Wyglądam jak oszołom. Gacie do kolan i koszula z dekoltem do pępka - wszystko w kolorach : zielono - fioletowych! Nie proście o zdjęcia bo na pewno nie dodam:)
5. Adusia pobiła rekord i wypiła na wieczór 150ml:)
6. Trochę pofolgowałam sobie dietę - i po Adusi nie widać nic złego - także może troszke jej przeszło.
....acha i dostałam okres...... co sie akurat dziś nie chwali.... jak tu witać nowy rok?

13 lata 6 dni temu #269808 przez hoborr
Aha czy mogę zadzwonić do sąsiadów żeby tak nie strzelali mi pod oknem jakimiś bombami! Szlak mnie zaraz trafi... :angry:

13 lata 6 dni temu #269810 przez aska27
hej Hoborr :blink: dobrze ,ze jestes... hehe do tego 1000 będzie łatwiej :silly:

Dziewczyny ..z tym pakowaniem stópek do buzi to Mikołajek non stop tak robić... tylko zdejemę mu rakstopki i juz je wcina :blink: a najśmieszniejsze jest ,ze gdy się wygłupiamy to wpycha nam je do buzi hehehe i ma z tego niezłą radochę,moze kiedys uda mi się filmik zrobić :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 6 dni temu #269811 przez hoborr
O kurcze Rózyczko kochana - zapomniałam Ci odpisać że: nic się nie stało że nie skusiłaś się na zrobienie zarąbiście dobrego ciasta ze śłiwką kalifornijską!!

Może jeszcze kiedyś kogoś skuszę na cistto: NALEŚNIK.
Trochę pracochłonne bo 7 placuszków sie piecze i przekłada masą - ale efekt super:)

Acha i nie doczytałam wszystkich stron i nie wiem czy Rika sie pojawiła? Jaokoś mi to do niej nei pasuje! Chyba że jej komp nawalił....

13 lata 6 dni temu #269813 przez aska27
hoborr napisał:

Aha czy mogę zadzwonić do sąsiadów żeby tak nie strzelali mi pod oknem jakimiś bombami! Szlak mnie zaraz trafi... :angry:

a co nie mozesz jak mozesz..dzwon! :laugh: Albo zapodaj im jakąś petarde .. niech czują magię Sylwestra :laugh: :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka