- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ja to chciałam zauważyć że ja segregowałam te butelki, a tata spalił, ale to było ok 10 butelek tylko reszta w koszu
dobra dobra
nie chcesz dac fotki widze! wymigujesz sie jak mozesz
Lucy co to jest ekocebula?
że bycie eko jest drogie to mit, bo być eko to segregowac smieci własnie bo cześc z nich można wykorzystac ponownie (recykling), to nie zasmiecanie srodowiska niepotrzebnymi stertami śmieci, czyli np. korzystanie z toreb na zakupy wielorazowego użytku (to tańsze rozwiazanie niz ciągle kupowanie jednorazowek), to korzystanie z używanych ubrań, zabawek dla dzieci itp., to korzystanie z naturalnych kosmetyków czyli np. ten olej kokosowy co kupilam słuzący do pieczenia i jako balsam do wlosow jednoczesnie zamiast sterty kosmetyków chemicznych itd. itp. Bycie eko to tak naprawde oszczedzanie...energii, wody, srodowiska itd.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kieszonkę kupię.. tak na szybko zebym miała od ręką nie na długie wyjścia.
W nosidle Mikołajka juz miałam, tylko jak juz pisałam oboje musimy się przyzwyczaić,dla Mikołajka todość nietypowa sytuacja plus tego mei tai jest taki,ze łatwo się zakłąda i łatwo zdjemuje i szybko co ważne.
A tej chusty kółkowej też jestem ciekawa.. i doczekać się bardzo nie mogę!
Rika czyżby o nas zapomniała?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka napisał:
ja to chciałam zauważyć że ja segregowałam te butelki, a tata spalił, ale to było ok 10 butelek tylko reszta w koszu
dobra dobra
nie chcesz dac fotki widze! wymigujesz sie jak mozesz
Lucy co to jest ekocebula?
że bycie eko jest drogie to mit, bo być eko to segregowac smieci własnie bo cześc z nich można wykorzystac ponownie (recykling), to nie zasmiecanie srodowiska niepotrzebnymi stertami śmieci, czyli np. korzystanie z toreb na zakupy wielorazowego użytku (to tańsze rozwiazanie niz ciągle kupowanie jednorazowek), to korzystanie z używanych ubrań, zabawek dla dzieci itp., to korzystanie z naturalnych kosmetyków czyli np. ten olej kokosowy co kupilam słuzący do pieczenia i jako balsam do wlosow jednoczesnie zamiast sterty kosmetyków chemicznych itd. itp. Bycie eko to tak naprawde oszczedzanie...energii, wody, srodowiska itd.
Różyczko i takim EKO też mozna być,ale.... w jakiejś tam gazetce dla mam był ostatnio artykuł o eko rodzicach itp.. i to wcale nie jest proste..i tanie! a sklepy z takimi produktami to żerują na niwniakach.. tak więc mozna być oszczędnym,żyć zdrowo w taki sposób jak piszesz lub w po mieszczańsku eko- na bogato i na pokaz.
a ja dziś sama spędzma Sylwestra.. jak widać mąż w pracy, teście u siebie w pokoju,mąż przed wyjazdem zapytał czy poczekają do północy i wypija ze mną szampana,a oni odpowiedzieli każdy odobno "Watpię" hihi
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuzyni mają przyjść i siorka z bratem, ja jeszcze muszę się wykąpać i jakoś wyszykować
Życzę Nam Kochanym Mamusiom dużo zdrowia, pieniędzy i szczęścia żeby nasze dzieci rosły jak na drożdżach i nam nie chorowały, żebyśmy nie miały powodów do zmartwień. Szczęśliwego Nowego 2012 Roku !!!!!!!!!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska dziwni ludzie Ci Twoi teściowie
ale nie przejmuj sie...ja tez wątpie,ze dotrwam do połnocy
mąz usypia Biańcię, a ja oglądam Oh Karol 2
a zegar naprawde super
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie dobijemy do tysiaca
Aska dziwni ludzie Ci Twoi teściowie
ale nie przejmuj sie...ja tez wątpie,ze dotrwam do połnocy
mąz usypia Biańcię, a ja oglądam Oh Karol 2
a zegar naprawde super
Rozyczko lelkko dopijemy do 1000
pisz ..pisz...
i oglądaj fotki, włąśnie wrzuciłam link na forum.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr elo
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
2. Asiu mojej Adusi chciałam włożyć noge do buzi - ale niestety gimnastyczki to z niej na siłę nie zrobie:) A Mikołajek jest prze prze prze prze słodziutki!!!!! Taki do zacałowania!
3. Ta Kornelka mnie denerwuje!
4. Gdybym szła na bal ptrzebierańców wygrałabym pierwsza nagrodę! Wyglądam jak oszołom. Gacie do kolan i koszula z dekoltem do pępka - wszystko w kolorach : zielono - fioletowych! Nie proście o zdjęcia bo na pewno nie dodam:)
5. Adusia pobiła rekord i wypiła na wieczór 150ml:)
6. Trochę pofolgowałam sobie dietę - i po Adusi nie widać nic złego - także może troszke jej przeszło.
....acha i dostałam okres...... co sie akurat dziś nie chwali.... jak tu witać nowy rok?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ..z tym pakowaniem stópek do buzi to Mikołajek non stop tak robić... tylko zdejemę mu rakstopki i juz je wcina a najśmieszniejsze jest ,ze gdy się wygłupiamy to wpycha nam je do buzi hehehe i ma z tego niezłą radochę,moze kiedys uda mi się filmik zrobić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może jeszcze kiedyś kogoś skuszę na cistto: NALEŚNIK.
Trochę pracochłonne bo 7 placuszków sie piecze i przekłada masą - ale efekt super:)
Acha i nie doczytałam wszystkich stron i nie wiem czy Rika sie pojawiła? Jaokoś mi to do niej nei pasuje! Chyba że jej komp nawalił....
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aha czy mogę zadzwonić do sąsiadów żeby tak nie strzelali mi pod oknem jakimiś bombami! Szlak mnie zaraz trafi...
a co nie mozesz jak mozesz..dzwon! Albo zapodaj im jakąś petarde .. niech czują magię Sylwestra