- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A miałam pokazać rogi:P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A dziś jakie śliczne foteczki porobiłam z Mężem Piotrowi:) Ale to już będzie na NK i to dopiero jutro:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
odezwij się kimkolwiek jesteś
ojjjj nie podoba mi się to że ktoś nas podgląda, może to jakiś zbok ;o
basba zdjęcia fajowe, super wyglądasz, a jakie dzieciaczki śliczne
aniaw no do lekarza to ciężko będzie, to stara kotka ona dwa mioty kociąt miała w tym roku pod rząd jakoś po 3 kociaki no i jakaś niemrawa teraz chodzi, ja ją do piwnicy wpuszczam bo ona lubi grzać się na piecu od ogrzewania centralnego, ogólnie to mamy razem 3 dorosłe kotki i 2 małe kociaki ;d plus 4 kocury dochodzące na jedzenie poobserwuje ją jak będzie tak dalej to rzeczywiście do weta może jakoś się wybiorę. Ja myślałam że może można jej dawać coś do mleka może?? może to głupie ale taką wit c np?? bo rutinoscorbin to raczej nie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
ooo i ja widzę kornelkę
Hmm ciekawe, jak jest to jakiś pedofil i czyha na fotki naszych maleństw to paragraf na to powinien być. Jutro będę miała możliwość to podpytam.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka napisał:
ooo i ja widzę kornelkę
Hmm ciekawe, jak jest to jakiś pedofil i czyha na fotki naszych maleństw to paragraf na to powinien być. Jutro będę miała możliwość to podpytam.
no bo bez przesady, kiedyś ten ktoś zaglądał został zbanowany jak zrozumiałam a teraz znów się loguje, no ja bym już dała za wygraną a ten ktoś uparcie tu zagląda, a skoro się rejestruje to albo chce zobaczyć o czym piszemy w /hide albo ogląda zdjęcia, pytanie tylko po co?? różne myśli przychodzą do głowy, ja myślę że najbezpieczniej by było kasować zdjęcia po jakimś czasie żeby jakieś zboki nie mogły gapić się na nasze dzieci
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak dobić do 1000 to trzeba się sprężać
Ja tak na chwile bo Olcia zaraz do spania,nie będę się rozpisywać o dzisiejszej nocce ale podałam jej Camilia jak się z płaczem obudził to 2h był spokój tylko 2h!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Idę usypiać oszołomka...CDN
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
piszemy dziewczeta piszemy raptem 10 stron do tysiaka w starym roku
a w sprawie Kornelki znów trzeba do moderatorów uderzyc
Lucy no Ty taka srednio rozmowna jestes ostatnio
Aska sliczny ten Skandal, ale by go Biańcia wytarmosiła
No a Twoje fotki Basba super z powrotem w świąteczny klimat mnie wprowadzily
i pieknie wygladasz kobieto w tej sukience w wogóle!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
No nic muszę edytować
Aniu gratulacje z powodu 2 ząbka
Zapraszam Was możecie poćwiczyć na moim M jakieś chwyty tylko rąk nie łamcie bo ktoś musi zarabiać na zabawki dla Oli
Różyczko myślisz że tłuczek do mięsa pomoże na głupotę
Ha Bianka to ma po prostu mistrza!
Masuska fajna ta wasza psinka.
Ja też gratuluję Twojemu Mężowi.Trzymam kciuki...
A co do okularów to ja też noszę mam -3.5 i -1.5 chciałam kupić nowe w PL jeszcze ale nie było takich jak chciałam bez oprawek,ale M mówi że może ubezpieczenie pokryć część kwoty trzeba się zorientować,bo na aparaty słuchowe napewno,przygłucha też jestem i M mnie namawia na taki właśnie aparat słuchowy,ale ja się wstydzę! Bo nie dość że okulary to jeszcze aparat i już w ogóle będę jak inwalida chociaż przydałby sie do nauki języka żebym dobrze słychała.Mam aparat sprzed 10 lat którego w ogóle nie nosiłam
Aśka fajny piseczek chciałabym dla Olci,ale przy naszym trybie życia nie ma szans nawet na kota.Tutaj nie chętnie zgadzają się na zwierzaki w domu
A tym bardziej to jest obowiązek.
Wiesz miałam kiedyś bernardyna,fajna suczka była,ale jak się wyprowadzałam od matki to musiałam się jej pozbyć.Ale najlepsze jest to że ona była na podwórku a ludzie którzy ją wzięli trzymają ją w domu i śpią z nią w łóżku.Fajnie nie?
Basba fajne świąteczne foteczki,bardzo mi się podobają Twoje krzesła chciałabym taki stół i krzesła ale raczej miejsca brak
Duża ta Twoja Wiki,albo mi się wydaje
Powiem Ci że bardzo ładna jesteś,inne lipcowe mamusie oczywiście też ale Ty to Mój TYP
Ufolka chyba nie można dawać ludzkich leków zwierzaczkom no nie wiem Ania tu na pewno się wypowie
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewka dawaj tu trochę tego śniegu PLISSSSSS
No piszcie!
Ja mam dzisiaj wenę
Może fotki wrzucę na jedną stronę co Wy na to?
A Ty AŚKA się nie stresuj tymi zdjęciami bo My lubimy patrzeć na Mikusia Naszego i na pieski,akwaria i wszystko co chcesz Nam pokazać
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Już ostatni dzień tego roku
Nie wiem jak Wam, ale mi ten rok zleciał szybciucho
Basba super foteczki i dziewczyny mają rację, że wyglądasz super
Asiu na pierwszsym zdjęciu od razu widać, że to szczenior Ciekawe jak się miewa u nowych ludków?
Lucy super, że wreszcie masz wenę, musisz zarazić tym inne dziewczyny
A na zdjęcia jasne zawsze czekamy
Ufolka wit C i rutinoskorbin spokojnie można podawać kotom, ale jak podasz to do mleka to ona tego nie ruszy bo to zmienia smak. A tabletkę wyczuje, bo koty to spryciuchy.
Są różne środki uodparniające dla kotów w okresie starości czy w momentach spadku formy np immunodol czy scanomune czy zylexis i one fajnie działają, ale to dostępne u weta.
Gorzej jak załapała jakiegoś wirusa lub ma zapalenie układu oddechowego to najczęściej wkaracza się z antybiotykiem, bo może pozarażać Wam wszystkie koty
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska czekam niecierpliwie na foteczki Piotrusia,na pewno są śliczne!
Lucy no i super,ze humor i wena wróciła, tak trzymaj!
Olka jeszcze ciągnie smoka? Tak mi się podoba jej smoczek i chciałbym,zeby Mikuś taki miał,ale on w ogóle o smoczku nie myśli, niestety.
Różyczkowidziałaś linki,które tutajwrzuciałam dla Ciebie? Ciekawa jestem czy się podobały.
Aniu też jestem ciekawa co u Skandala,wiem,ze jest po dwóch szkoleniach, mieszka w domku facet chciał go trzymac w kojcu,ale Skandal pchał się do domu i ten nowy właściciel zauważył,ze umie się łądnie zachować,wiec mu pozwolił spać w domku..ufff.. bo on przecież rok z nami w mieszkaniu mieszkał, no i ma towarzyszkę też ONkę ale stara panna to juz jest, w każdym razie nie jest sam
Kornelka to jakas pomyłka, szkoda,ze nie chce z nami pisać,ale widocznie coś jej się u nas spodobało nie chwaliła się któraś,ze na tym forum sobie pisze? Szkoda,ze nie mozna jakoś sparawdizć któż to jest! Co do pedofila to wątpię szczerze,bo zaglądałby wszędzie nie tylko do nas. Tak czy siak NIEŁADNIE KORNELKO!!!
Tak sobie myślę,ze jak się to powórzy i Krelka się nie ujawni wreszcie to założymy nowy post zatytułowany : UWAGA KRRNELKA!
A my dziś jedziemy o nowe rybki do akwa. Zajrzę do Was wieczorkiem,bo na balety się nie wybieram. Buziaczki, miłego dnia!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
W wawie teraz jesteś? U nas nic nie pada
A Zosia samosia sama zadecyduje kiedy się pojawić, więć kombinujcie dalej, powodzonka
Różyczko masz najwięcej postów z nas wszystkich, więc to zobowiązuje
TY jako mistrzyni mistrzyń słowa powinnaś zapełnić nasze 10 stronic
Masuska czekamy na fotki z różkami?
Kornelko kimkolwiek jesteś odezwij się do nas jeszcze w tym roku
Słuchajcie zastanawiałam się w co się ubrać do znajomych na tego sylwestra i nic nie mogłam u siebie znaleźć A że czasu mało i kasy też to udało pozyczyć mi się ciuszki od szefowej Taka tuniczka nietoperzowata z motylem na przodzie i świecidełkami a do tego sweterek/narzutka z niteczkami srebrnymi co wygląda fajniutko I kolczyli takie długie węże z cykorii i do tego w komplecie bransoletka mega świecąca
Na pewno nie bedę niezauważona
Sama bym sobie takich rzeczy nie kupiła, więc fajnie, że mogłam poszperać u niej w garderobie, bo ma masę ciuchów
Mierzyłam też różne sukieneczki, ale stwierdziłąm, że jak z bobasami mamy być to tak bardziej na luzie się ubiorę.
Do tego jeansy, fryzik i wsio
PO imrezie wstawie może jakieś fotki
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ta szkołe chustonoszenia sobie poczytywałam już pare m-cy temu jak ta chuste kupowałam, bardzo ładne sa tam te filmiki i na pewno Ci sie przydadzą jesli byś chciaął chustować, ja wczoraj sobie bardzo dokładnie wszystkie filmy o tej kółkowej obejrzałam z małzonem i chyba kupimy, bo to rozwiaze ten problem błota i wiązania przy aucie na zakupach, choc ja myśle, ze te chusty wiazane są wygodniejsze ogólnie bo lepiej trzymaja dziecko i cieżar rozkłada sie równomiernie na oba ramiona (tak samo jak w nosidłach ) a w kółkowej tylko na 1 wiec pewnie trzeba zmieniać i raz nosic na 1 a raz na 2,
no i tu pytanie do Ufolki bo Ty kupiłas ta kółkowa chuste, dobrze widziąłm na tym linku? możesz napisac czy da sie tak mocno dociągnać na tym kółku żeby czuć,ze dziecko jest bezpieczne i nie wypadnie? a moze mogłabyś strzelić fotke jak Amelka w niej siedzi? plisssss
A Ty Asiu w nosidle Mikołaja wrzuć plisssssssss
a co do sklepiku z kosmetykami to fajny dzięki z link ale ja szukałam prawdziwego oleju - nie kosmetyku, bo w tym sklepie jets olejek kokosowy ale to jest co oznacza, ze w składzie ma olej kokosowy ale też i mase innych róznych różnistych dodatków, konserwantów, barwników, dodatkó zapachowych itp. a jak zainspirowana tą ksiazka co ostatnio pisałam bylam ciekawa czy te naturalne czyste surowce nieprzetworzone bez chemii rzeczywiscie sa takie skuteczne no i wyszukałam sobie w tym sklepie www.ecospa.pl/ prawdziwy olej ze świeżego miąższu kokosa (bede go wmasowywać we wlosy)i prawdziwy nierafinowany zimnotłoczony olej ze słodkich migdałów (zamierzam dolewac do kapieli i masowac Biańcie bo on nadaje sie dla niemowlat). Te oleje sa jadalne, można normalnie dodawac je do potraw bo sa zdrowe i całkowiecie naturalne tak jak olej słonecznikowy czy oliwa z oliwek tylko, ze ponoć slicznie pachną a oliwa np. ma bardzo specyficzny zapach i nawet zrobiłam sobie solny piling z oliwy z oliwek i soli morskiej wczoraj na stopy i były niebiańsko gładziutkie ale ten zapach....taki sobie wiec musiałam umyć dodatkowo jeszcze żelem do mycia ciała a po tamtych olejach juz nie trzeba myć ciała włosy po tym kokosowym to tak - wiadomo, ale ja mam takie siano,ze naparwde nawet te drogie maski od fryzjera nic nie pomagają wiec moze takie olej cos da...
sorry,ze tak sie rozpisałam....
ale uznajmy,ze to w ramach dobijania do 1000 stron
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...