BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 tydzień temu #269477 przez różyczka
Lucy napisał:

Może fotki wrzucę na jedną stronę co Wy na to?

ale swoje? czy wszystkie nasze fotki z forum chcesz na 1 strone wrzucić ? :)

w każdym razie jestem ZA :)

Aniu fotki z sylwka musza byc koniecznie! Ja bede spała wiec nie ma co fotografować :dry:

Dziewczyny :kiss: za wszystkie miłe słowa o mojej glodomorze :)

a i ja chciałabym sie dołączyć do życzen światecznych Masuski - żebysmy sie choc raz dziewczyny spotkały w realu w tym nadchodzacym roku 2012 :lol:
[/color]

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu #269480 przez aniaw
Ewa to może do nas też zawita trochę śniegu :laugh:
Kurcze tak się nie mogę doczekać jak pokaże bobasom :P

Różyczko to robi się z Ciebie prawdziwa ekomama :lol:

Ja to ciągle kombinuje co zrobić z mają czuprynką bo u fryzjera dawno nie byłam bo niby zapuszczam włosy, ale teraz sama nie wiem ;)
Ostatnio cały czas noszę związane, ech jakaś niezdecydowana jestem ;)

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #269487 przez różyczka
coś Ty Aniu, ja nawet śmieci nie segreguje :blush: i przyznam szczerze,z e sie wstydze tego ale u nas firma smieciarska dopiero w zeszłym tygodniu postawiła na naszej ulicy takie pojemniki na szkło i plastik a wczesniej to każdy domek ma swój smietnik i do niego szło wszsytko a teraz na każdej ulicy na naszym osiedlu postawili i narazie na dnie widziałam tylko kilka szt. plastikowych butli bo nikt jeszcze jakos narazie nie załapał idei :)

a ja mam siano nie z tej ziemi na łbie :S

a dziś musze jechać z moja córa do kolejnej jakiejs nowej stajni w sylwetra :ohmy: a tak mi sie nie chce, ze szok :dry: ona całkowicie sfisiowała :S wieczorem idzie na impre a w ciągu dnia bedzie konia ujeżdżać :S

dziewczynki jeszcze 9 stron tylko!! :) PISZCIE PISZCIE!

13 lata 1 tydzień temu #269495 przez aniaw
A w moim rodzinnym mieście jak postawili te kontenery do segregacji śmieci to ja byłam taka za segregacją, że szok :) I wszystkich namawiałam w rodzinie do czasu....
Jak przyjechała śmieciara i do jednego pojemnika wsypała wszystkie te posegregowane śmiecie :ohmy: :ohmy: :ohmy:

13 lata 1 tydzień temu #269511 przez Lucy
Melduję że idę na zakupy :silly:

Dziś sylwester robię szaszłyki i sałatkę po grecku mniam

Anka pokaż się w kreacji sylwestrowej,musimy ocenić!

CDN...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 tydzień temu #269525 przez basba
Cześć babeczki :lol: kurka ale przez was czerwona jestem! Dzięki za komplementy :kiss: :kiss: :kiss: podniosłyście mnie na duchu, ale tak czy owak nadal marze żeby na aerobik iść... o! postanowienie na 2012 rok hehe!!!

Ja właśnie wstawiłam 20 rolad. Muszę kiełbachę na ognisko odmrozić i jakąś sałatkę sklecić. :laugh:

A Kornelka to mnie przeraża... Szpieg jakiś :angry: Różne myśli do głowy przychodzą...

No nic muszę młodemu kompa ustąpić bo quady na youtubie chce oglądać :blush:

Mam nadzieję że zdąrzę tu jeszcze zerknąć!

AAAAAA.... miałam napisać Różyczko Bianusia zarąbiaście je z tym paluszkiem :lol:

13 lata 1 tydzień temu #269531 przez masuska
U mnie też śnieg.

Mąż objeżdża apteki w poszukiwaniu Bebilon pepti 2. Wykupił tylko jedną receptę. jak na razie więcej nie ma:(

13 lata 1 tydzień temu #269542 przez natimp1
Hej Dziewczęta
Korzystając z wolnej sekundy życzę Wszystkiego najcudniejszego, spełnienia marzeń, samych radości i uśmiechu na twarzy przez cały nadchodzący ROK.

U nas kurcze znów średnio, wczoraj byłam na rehabilitacji i pani jednak doszła do wniosku ze metoda Voita będzie skuteczniejsza u Jaśka bo ta asymetria sie nie cofnęła aż tak jak powinna. Kurcze mam dylemat straszny bo dzieciaki płaczą bardzo przy tej metodzie ale jest ponoć skuteczna wiec nie wiem,. Wystrzegałam sie jej bardzo no ale musze cos zadecydować
Jaśko tak ładnie spi od jakiegoś czasu, jest taki wesoły i wyluzowany, boję się ze się znów zacznie płaczliwy i zestresowany zrobi przez to wszystko.
No nic powiedziałam sobie ze i tak zacznę od jutra co by dziś mi nocki bytnio nie zawalił bo przecież jedziemy sie bawić:)
Tam u znajomych będzie 4 letnia koleżanka Maksiego wiec młody od rana męczy kiedy pojedziemy, mało tego chodzi i pyta czy to jest ten dzień , gdzie po bajkach nie musi iść spać, i tak co 15 min, ma juz spakowane zabawki, picolasa i paluszki:) a jak zapytałam czy ma pidżame to powiedział ze nie , bo dzisiaj jest dzień co się nie śpi:):)

13 lata 1 tydzień temu #269548 przez masuska
różyczka napisał:

Lucy napisał:

Może fotki wrzucę na jedną stronę co Wy na to?

ale swoje? czy wszystkie nasze fotki z forum chcesz na 1 strone wrzucić ? :)

w każdym razie jestem ZA :)

Aniu fotki z sylwka musza byc koniecznie! Ja bede spała wiec nie ma co fotografować :dry:

Dziewczyny :kiss: za wszystkie miłe słowa o mojej glodomorze :)

a i ja chciałabym sie dołączyć do życzen światecznych Masuski - żebysmy sie choc raz dziewczyny spotkały w realu w tym nadchodzacym roku 2012 :lol:
[/color]

Popierm popieram

A jak coś to ja z Oliff mogę jechać:)

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #269553 przez masuska
Natimp1 nie wiem o co chodzi z tą metodą, ale jeśli ma pomóc... no sama nie wiem.

Lucynko ja to robię dziś sobie dukanową pizzę, a Mężowi frytki i golonkę z tzatziki. Myślę może o wrapsie dla się, ale nie wiem jeszcze...

A dziś mi się śniła znów RIKA:) i Ola i Zuzka i najmłodsza siostra Riki. Że byłyśmy nad rzeką i Rika taka dżaga się smażyła na słońcu a ja się taplałam z dziewczynami i Piotrem w wodzie:) Fajny sen.

Przepraszam nie chcę nikomu przykrości sprawiać, ale chciałam powiedzieć że już tydzień moje słoneczko przesypia całe noce, a dziś przeszedł samego siebie, bo wstało o 9:30...

13 lata 1 tydzień temu #269557 przez różyczka
masuska napisał:

Przepraszam nie chcę nikomu przykrości sprawiać, ale chciałam powiedzieć że już tydzień moje słoneczko przesypia całe noce, a dziś przeszedł samego siebie, bo wstało o 9:30...

no i już nie zyjesz :angry:

:lol: żartuje
ale milusi rogacz hehehe :laugh:

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #269560 przez masuska
Różyczko, chętnie bym wzięła od Ciebie ze 2 pobudki, ja bym nie ucierpiała, a Ty byś odpoczęła...

13 lata 1 tydzień temu #269564 przez masuska
I czyj Piotrek jest? Tatusiowy, czy Mamusiowy?

13 lata 1 tydzień temu #269569 przez ufolka
dajecie czadu dziewczyny !!
ja od 10 próbuję coś naskrobać mam nadzieję że tym razem się uda :unsure:

aniuw dziękuje za rady, zobaczę poobserwuję ją, szkoda mi jej bo to stara kotka, a taka spryciara że szok :) a twój sylwkowy look super się zapowiada !

u mnie też pada wieeelki śnieg... i topi się bo jest na plusie ;) chlapa że hej się robi :angry:
różyczko ja też oglądałam filmy o tych chustach elastycznych i też mi się wydaje że lepiej podtrzymują dziecko niż ta moja kółkowa. Nie wiem może to kwestia wprawy. A na kółku da się dociągnąć, ja jutro dokładnie popatrzę jeszcze i fotkę strzelę, bo dziś to na pewno nie będę miała czasu niestety
basba 20 rolad???? :ohmy: co Ty szykujesz?? :lol:
masuska ale rogi, dobrze że nie założyłaś dla męża :silly:

co do segregacji:: zaczęłam segregować plastikowe butelki, zbierałam w piwnicy bo u nas raz w miesiącu przyjeżdżają po śmieci i raz po te butelki właśnie no i wczoraj zachodzę do piwnicy i nie ma ani butelek ani worka na nie :cheer: tata spalił w centralnym :ohmy:

13 lata 1 tydzień temu #269570 przez aniaw
A u nas też zaczęło sypać śniegiem i to takie mega płaciory :lol:
Szymon stoi przed oknem i podziwia :lol:

Masuska
bardzo ładnie Tobie w okularkach, są delikatniusie :)
A Piter ma super rogi, prawie większe od niego :lol:
A z tymi aptekami to przegięcie, u nas wszędzie mega kilejki bo nie wiadomo co będzie po nowym roku ;)

Natimp fajnie, że wpadłaś :) Ja słyszałam, że bardzo dobre efekty przynosi ta metoda i niektóre dzieci ładnie ją tolerują, więc warto spróbować.
No a Maksio pewnie, że nie może się doczekac takich atrakcji :)

Lucy a ja robię sałatkę z tuńczyka na sylwestra :)

Różyczko oj nie ładnie tak grozić nie ładnie :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka