- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Basba ognisko zapowiada się super
Masuska no jacha że mamusiowy
Ja też jestem za spotakniem koniecznie lipcówkowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolka za spalanie śmieci zostaniesz zgłoszona do moderatora, kara się należy dla Twojego tatulka
Basba ognisko zapowiada się super
Masuska no jacha że mamusiowy
Ja też jestem za spotakniem koniecznie lipcówkowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja swój post usunę i guzik mi udowodni
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Tak swoją drogą, to chciałam Wam podziękować za opinie, wiem że mamusiowy, nawet teść mi to powtarza, ale Mąż twierdzi że nie:P A niech ma tam:P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
naprawde bys wziela ze 2 pobudki??
ojej
ja nie wiem co normalnie napisac teraz
to napisze tak jak w jednym takim filmie mówili "i vice wersja"
aniaw ten tekst "już nie żyjesz" to jest u nas w domu na porządku dziennym, najczesciej pada z moich ust w kierunku wiadomo kogo
No i ładnie ładnie! tzn. nieładnie Ufolko! i ludzie pala takie rzeczy a potem ja spaceruje pośród kopcacych czarnym dymem kominów z moim dzieckiem i wdycham
aleeeeee.... jak dasz fotke Amelki w chuscie to jakoś Ci wybacze to palenie plastików
A u mnie słońce, plusowa temperatura i znouw wiosna! no nic tylko na plaże jechac
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie ja Cię nie lubię wystraszyłam się tego "już nie żyjesz"Ale Ty to mnie chyba naprawde lubisz Masusko
ojej
A widziała moje fotki na pokazywarce? Czekam aż zobaczysz i kasuję. Jeszcze Lucy i Aśka chciały, ale jak ich nie ma:(
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez jestem za tym żeby wszystko zgąłszac,zeby nikt nie czuł sie bezkarny, niestety często moje "zgłoszenia" są umarzane. Np. lokator wyprowadzajac się nie chciał zapłacić ostatniego czynszu i wynajmu twierdzac,z ę mamy jego kaucje wiec to powinno nam wystarczyć. Ja si eupierałam,z ę kaucja jest na pokrycie ewentulanych zniszczeń jak bedziemy sie rozliczac i on bedzie zdawac mieszkanie, w razie jakby wszsytko było ok to kaucja jest oczywiscie zwrotna. A ten swoje. I nie zapłacił tego ostatniego m-ca i wyprowadził sie wcześniej czyli nawet tego umownego m-ca wypowiedzenia nie dotrzymał. Mój stary pojechal odebrac klucze. Niby wszystko byo ok. Ale gdy ja pojechałam tam z koleżanka na weekend, to chciałąm poscielić łóżko i patrze a tam nie ma kołder, poduszek, patrze dalej do szafy - a tam nie odkurzacza, miotły,szufelki, wiadro, miska, mopa, grilla elektrycznego, talerzy, garnków, dywaników łazienkowych i miliona innych rzeczy agd Ukradł
Na złosć oczywiscie bo 2 m-ce wczesniej kupił sobie nowego passata wiec na biednego nie trafiło
Oczywiscie poszłam zgłosić to na policje, zadzwoniłąm do niego i powiedziałam,ze to żenada a on sie rozesmiał, ze nic mu nie udowodnie i rzeczywiscie na umowie wypisaliśmy wyposażenie mieszkania ale typu meble, płyta grzewcza, lodówka, tv itd.
oczywiscie sledztwo umorzyli
a od tamtej pory nawet klamerki na umowie wpisuje, ze sa na wyposażeniu
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie nawet ostatnio mam fioła na punkcie zgłaszania jak ktoś wsiada pijany za kółko. Kiedyś zabierałam kluczyki, teraz łapię za telefon i przeważnie działa i ani razu nie zadzwoniłam.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczka napisał:
Nie ja Cię nie lubię wystraszyłam się tego "już nie żyjesz"Ale Ty to mnie chyba naprawde lubisz Masusko
ojej
A widziała moje fotki na pokazywarce? Czekam aż zobaczysz i kasuję. Jeszcze Lucy i Aśka chciały, ale jak ich nie ma:(
z kompa mnie wywalilo
ale Ci slicznie w okularkach w ogóle masz taka ładną twarz...duze oczy...usta...elegancki nosek...a nie taki trolowaty jak ja
a Basba ma taka figure,ze ja sie porycze normalnie bo ja tez taka chce miec z powrotem
A Piotruś nie wiem...chyba wymieszany taki tatusiowo-mamowy
DZIEWCZĘTA MOBILIZACJA!!!!PISZEMY PISZEMY!!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Różyczko a z tym lokatorem to masakra My wszystko na tip top wysprzątaliśmy, wszsystko poreperowaliśmy i jeszcze listewki zakupiliśmy i M zamontował tych których brakowało nawet jak się wprowadzaliśmy
Tylko to łóżko Ale Tomek tak poskręcał i pokleił, że dalej jest ok i tyle na nim później spaliśmy i wygladało na stabilne
Masuska z tymi pijanymi za kółkiem to ja nigdy nie miałam okazji zainterweniować, ale też jestem na to cięta
Dziewczyny, czy któraś z Was kupiła w końcu tą miseczkę niewysypkę????
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie udzielam się ,bo ostatnio mam ciężkie, bardzo cięzkie chwile z M,a nie chcę Was tym zanudzać, z resztą dzis Sylwester,więc z racji tego
życzę Wam wszystkim:
marzeń o które warto walczyć.
radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012,
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych.
Żeby dzieciaczki nie chorowały,
a my,żebyśmy się wszystkie w końcu spotkały
Wszystkiego najlepszego!!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska napisał:
różyczka napisał:
ojej
z kompa mnie wywalilo
ale Ci slicznie w okularkach w ogóle masz taka ładną twarz...duze oczy...usta...elegancki nosek...a nie taki trolowaty jak ja
a Basba ma taka figure,ze ja sie porycze normalnie bo ja tez taka chce miec z powrotem
A Piotruś nie wiem...chyba wymieszany taki tatusiowo-mamowy
DZIEWCZĘTA MOBILIZACJA!!!!PISZEMY PISZEMY!!!
No Basba jest cudna, normalnie szok... Też tak chcę.
A o moim nosie to nic nie powiem, z profilu mnie nie widziałaś Mąż gada że kłamię bo mam długi nos:P
Aniu ja miałam okazję niestety, ale działa z telefonem.
Aniu ja kupię tak za następny zasiłek, no jak juz Piotr będzie stabilniejszy, ale jak zobaczyłam że z 15 zł cena wzrosła na 22 to trochę żałuję że nie kupiłam wcześniej.
Aaaaa miałam wam napisać że dopadła mnie @ Wreszcie od porodu i to na sylwestra.
a druga sprawa to wygrzebałam rajstopki po Mężu super są bawełniane, delikatne takie, a nie sztuczne jak teraz w sklepach no i bardziej przypominają półśpiochy, a ja lubię takowe:) Wreszcie Piotrek nie ma mokrych stópek:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko mój 14latek ma dziewczynę Jakoś mi tak dziwnie, mój malutki Adaś któremu pieluchy zmieniałam...
A tak sobie myślałam o Oliff, ma tam kogoś dziewcze twe?
Robię dziś dla Męża i rodziców. No i ja język umoczę
www.wielkiezarcie.com/recipe17769.html
Ale mniej alko:)
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Ja tak na szybciocha, zycze wam udanej zabawy,szalenstw do bialego rana, szampana pysznego i szczesliwego nadchodzacego 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paulinka