- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ale sie dziaisj nudze pogoda do kitu...Bianka spi...dom wysprzatałam juz rano...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominiczek mniejszy jest od Mikusia.. wynika z tego,ze moj zynek to kruszynka nie jest
Na szczepieniu była też dziewczyna z córeczką 9-miesięcy i wazyła 8900g no,a Mikołaj jak juz pisałam 8600g
Różyczko fajna ta Twoja czapka, u nas takich ładnych nie widziałam a ja bez czapki zima ani rusz
hmmm,a jaki nik miała Patrycja ... zaraz sprawdzę Nie pisała ona jednak z nami na lipcówkach tak więc mozecie jej nie znać.
Cieszę się,ze moze z nami jechać, super!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska to jest beret wełniany (nie moherowy ) z cekinami z Top Secret był na 14.90 przeceniony z 39.90 wiec wziełam bo mam tez szal taki siwy z top secreta własnie i rekawiczki
a ja myslałam, ze u nas na watku pisała dlatego spytałam
hmmm widze,ze nijaka Lucynka o liczbie postów O sie zaczytała w naszych sprawach, ze hoho
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie troszkę dziwi masa Dominiczka, bo przecież jego rodzice do filigranowyych nie należą
Różyczko wiem, że wcale nie proste jest zasnąć w dzięń jak nieraz ktoś radzi, że niby odespać można nocki
Pamietam jak przy Szymusiu czasem byłam zmęczona i sama to zasypiałam i jak tylko zasnęłam to moja kochana chrzestna dzwoniła pytać co słychac i była taka mega zdziwiona, że godz 11 czy 13sta a ja śpię
I ona zawsze z tekstem, że o 6stej juz wstaje i już nie śpi a ja w łóżku
Raz jej powiedziałam, że ja nie śpię o 2 w nocy o 4tej w nocy to następnym razem do niej zadzwonie spytac co słychać
Ja mam zawsze z niej taką polewkę, choć bardzo ja lubie, ale czasem wydaje mi się, że ona jest z innej planety
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niezła jest ta Twoja chrzestna naprawde :laugh:hahahah
no ja tez przerabiałam te zdziwione pytania:dlaczego Ty nie odbierasz telefonu ciągle?? matko boska no naprawde nie trzeba wysilac wyobrazni bardzo żeby sie kapnac, ze jak ktoś niedawano urodizł dziecko to bywa troszke zajety, w dzien odsypia, wycisza tel. zeby dziecka nie obudził albo akurat karmi piersią i nie bedzie przeciez cyca wyrywac z buzi zeby leceic bo np. w kuchni tel. leży i dzwoni
teraz już nie mam szansy odsypiac bo pół godzinki trwa jej drzemka a ja z 20 min potrzebuje najpierw zeby wyhamowac i zasnać ....a czasem i wiecej wiec to bez sensu
ale za to w nocy lepeij sie organizuje już bo nie zapalam już w ogóle światełka, nie patrze na zegarek, nie licze, która to juz pobudka danej nocy tylko spie od karmeinia do karmienia ofkors
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jejku Różyczko strasznie króciótko śpi w dzień Twoja córcia Kurcze, mój to potrafi po 2 godziny drzemać i niewiadomo czy go budzić czy nie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak sie zdarzało,ze mnie coś podkusiło i poszłam sie położyć, to po np. 20 min zasnełam a ona za chwile sie budziła i zaczynała coraz głosniej wołac a ja oczu nie mogłam otworzyć i byłam nieprzytomna potem jeszcze bardziej...
dziekuje za wyjaśnienie
Aniu Oliwia mnie namówiła na kolejnego chomika zła jestem na siebie,z e taka miękka rura ze mnie ale to z okazji 15 urodzin. Zaraz jade go kupic
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Mam nadzieję, że wieczorem się uda.
Różyczko ja też jeszcze ni miałam okresu, ale lekarka powiedziała, że tak może być, tylko nie powidziała do kiedy;) także nie martw się Ja się bardzo cieszę, bo miałam bolesne, brałam silne leki, a teraz nie mogę, bo karmię.
Masuska, Kasia zdrówka dla maluszków, mogłoby przymrozić wreszcie to by wirusy pozabijało.
Basba najlepszy na ząbkowanie jest żel orajel, on znieczula zupełnie dziąsło. Naprawdę skuteczny (wypróbowałam na sobie, jak miałam zapalenie miazgi), a można stosować u niemowląt. Do kupienia w internecie. Dość drogi, ok 30 zł, ale naprawdę skuteczny. Przykro mi, że tak się Wiktorka męczy:(
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
remontuj sie kobieto ale napisz - czy widziałs ile fajnych fotek bylo?
i co o wakacjach i zjeźzie pisałyśmy?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko nie widać,żeby ta czpaka tania była,a liczy się efekt
Co do drzemek naszych dzieci to wyczytałam ,że powinny mieć w ciągu dnia dwie drzemki po ok 2h, Mikołaj tak jak Bianka... śpi sobie od 20-40 min i to w dodatku jak królik,coś puknie,stuknie,a on wyspany
Rózyczko też lubię zwierzęta..więc nie dziwię Ci się,ze się zgodziłaś hmm..czy to będzie teraz parka? A jak kocur dogaduje się z chomikiem?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wyjazdu to czytałam, że najpewniej nad morzem, na wyspie Sobieszewskiej w sierpniu. Mnie tam każdy nocleg odpowiada, nawet namiot. No, może nie za bardzo hotel 5 gwiazdkowy;) Domek, kmping, hostel jak najbardziej.
Filip różnie śpi, zazwyczaj dwa razy po 1,5 godzinie, czasem 3 razy po 45 minut, zależy, o której się obudzi. A na dworzu też potrafi 2 godziny pospać.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no teraz dopiero co rozpakowalismy tego nowego domownika - Czester sie nazywać bedzie albo Dżordż
Oposku a czy my dostąpimy tego zaszczytu i pokażasz nam pare fotek z tej sesji??
niezła ta historia o siostrzyczkach eheheh
Aska Bianke tez budza hałasy kurde a niby przy dziecku powinno sie normalnie hałasować ale wtedy ona by chyba nigdy nie zasneła
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wieczorem postaram się zmniejszyć fotki i wrzucę kilka, ok?
A zdjęcie nowego domownika będzie?
Rika przykro mi z powodu ząbka Zuzi:(