BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #298499 przez hoborr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #298509 przez ufolka
no i ja uwagi nie oglądałam, tylko fakty, i także uważam że to jeszcze inaczej się skończy ;/
oposku to tak jak u nas, po chrupkach tylko pranie, a ona też cała umazana nawet włosy :)
a babcia zahartowana że hej :)

12 lata 10 miesiąc temu #298522 przez iwanek1
Ale mam znowu do czytania :)
Rika ale laski z dziewczynek :) Zuzia jaka romantyczna minka,a Ola jaka spineczka :)
Różyczko widzę,że zdecydowałaś się na sinlac,ja też nie wiem od czego wywaliło na policzkach Hanie,wcześniej jasne były te rumieńce,teraz czerwone.A czym to smarowac???To co używacie jest na recepte?
Aska ale masz sposób na Mikołajka i jedzonko :),tylko ja właśnie nie chciałabym tak uczyc Hani,że uwage jej odwrócic od jedzenia,bo potem niejadek rośnie,od wczoraj znowu prawie nic nie je,a juz było ok
Dorota my mamy takie samo krzesełko,tylko inaczej się nazywa :laugh:
Oposku Hania dostała tylko kaskę i ja byłam zadowolona,bo kupiłam co chciałam za to dla niej

To ja mam tylko wzrost do Was podobny,168,bo waga to mi przez klawiaturę nie przejdzie :ohmy:
Oposek ale Twój post mi się podoba,ten o wadze i podejściu do życia :) Różyczko a co Ty tu wypisujesz o odejściu z Forum?

Aska na kupki daje Hani słoiczek ze śliwką albo z jagodami,wode przegotowaną pije,tez czasem robi bobki jak królik,Hania śpi na płasko,tylko pod materacem mam książke podłożoną,ale nie gruba.
Oposku ale Filipek ma chrupa :) my nie wychodzimy już na dwór od wtorku z Hanią i powoli mam dośc domu :blink:
Basba ale świetna kurtka,musze sie przejsc do sklepu
Aska a gdzie Ty mieszkasz :unsure: :lol: B)
Przeczytałam wszystko,ale pewnie nie na wszystko odpowiedziałam :(
Hania ma drugi dzień z jedzeniem na NIE :angry: bierze smoka do buzi i wypluwa,wczoraj jadła ostatni raz przed snem o 14stej,dziś o 15stej,ja zwariuje chyba kiedyś,co troche przytyje to zaraz straci :angry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298527 przez aska27
Hoborr dzięki!
Straszne,szok. obejrzałam..słów mi brak!!!!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298597 przez ufolka
Rika Zuzia podobna do Ciebie ale Ola to chyba do męża co?:)
weźcie mnie kopnijcie żebym poszła na rower bo jakoś mi się nie chce ;/
oposku miałam wcześniej napisać ale historia z Madzią i jakoś tak wyleciało z głowy, miałam napisać że to co napisałaś o wadze i o tym, jak Ty podchodzisz do tego bardzo mnie podbudowuje :) U mnie jest inaczej bo ja siebie nie akceptuje i nie zaakceptuje nawet jeśli bym chciała. Źle się czuje w swoim ciele i tyle ;) bolą mnie kolana i u mnie w rodzinie jest problem ze stawami, siostra jest chora na RZS no i ja się boje że jak tak dalej będę tyć to i mnie to nie ominie;/ więc muszę coś z tym zrobić, ostatnio jak się odchudzałam to schudłam 15 kg bardzo szybko jakoś, ale wpadłam w taką anemię że wychodziłam z niej przez 2 lata, bo co przestawałam hemofar brać to znów wracała ;/ ale ja wtedy jeść przestałam, no a teraz się pilnuje, wręcz muszę się powstrzymywać ;p Ja nie mam nic do osób grubszych niż średnia, jeśli im tak dobrze to mi też z nimi hehe ale sama schudnąć bardzo bym chciała.
I też planuję iść z małą na basen, tylko muszę wyhaczyć gdzie są zajęcia dla niemowląt no i przymierzyć strój czy jeszcze wlazę w niego ;p

12 lata 10 miesiąc temu #298603 przez iwanek1
Aha,wiecie może ile jest ojcowskiego urlopu jeśli ktoś nie wykorzystał go w zeszłym?BO mój nie wykorzystał,a od tego roku jest dwa tygodnie i nie wiem ile mu się nalezy 1 czy 2?

12 lata 10 miesiąc temu #298616 przez ufolka
2;p mój też zostawił na ten rok żeby mieć 2 właśnie :)

12 lata 10 miesiąc temu #298628 przez ufolka
dobra nie chcecie ze mną pisać to idę na ten rower wstrętny ;p

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298654 przez kasiorek0310
sorki ze sie wtrącę ale urlop tatusiowy liczy sie wg daty urodzenia dziecka wiec jeśli urodziło sie w zeszytym roku przysługuje mu tylko tydzień a dokładniej 7dni a dzieci urodzone w tym roku to ojcowie maja 2 tyg do wybrania tak słyszałam i czytałam z moim tez chcieliśmy je zostawic na ten rok żeby były 2 a to tak nie jest

na innym forum tez "a propos tatusiowego urlopu... ostatnio doczytałam, ze to jest tak, ze jesli dziecko urodzilo sie w 2011 roku to przysluguje tydzien tylko... ja tez chcialam zrobic tak, ze J. wykorzysta w 2012 i bedzie sie nalezalo 2 tyg, ale to niestety zalezy od daty urodzenia dziecka...

no nic popytajcie w kadrach bo to różnie i z tym bywa

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298676 przez aska27
Iwanek nie jesteś sama... ja nawet ciut mnie mierze bo 162cm :blink:
a co do apetytu Hani to rzecziście głodomorek zniej żaden, juz kiedys męzowi mówiłam,ze z głodomeorrrą malą to problem,ale z niejadkiem jeszcze większy!

co do urlopu ojcowskiego to słyszałam dokładnie tak jak napisała kasiorek0310.

Uoflko no to trzymam kiucki,zebyś szyciutko wyglądała tak jak sobie marzysz ;) Tez miałam okropną anemię i też po intensywnym odchudzaniu no i łykałam Hemofer.. długo z tym walczyłam,ale w ciąży wszystko się wyregulowało samo :)

12 lata 10 miesiąc temu #298690 przez ufolka
to i ja się zorientuję jeszcze, bo nasza kadrowa mówiła że R. będzie miał 2 tyg w tym roku :unsure:
asia ja anemie wyregulowałam przed ciążą, bałam się i dopiero jak było okej zaszłam w ciąże, no a za kciuki dzięki, mam nadzieję że pomogą :D

12 lata 10 miesiąc temu #298693 przez Rika
Ja też wiem że tatusiom dzieci urodzonych w 2011 roku przysługuje tydzień. I to zależy od daty urodzenia.

Oglądałam uwagę. Co za kurwa z tej matki, przejmuje się tym co ludzie powiedzą a dziecko w ogóle jej nie obchodzi. To jeszcze w ogóle coś innego wyjdzie. Ich zeznania nie są spójne, ani ojca ani matki... ja wciąż mam nadzieję że oni ją oddali. Ona powiedziała że tam jest jej lepiej, więc może sprzedali ją... nie wiem. Mam nadzieję że Madziulka żyje i nie tęskni za wyrodną babą którą miałaby nazywać "mama".

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298700 przez basba
Dziewczynki piszę najnowsze wieści... bo jak wiem wszyscy śledzą losy Madzi.Dzisiaj policja znalazła ciałko dziecka...Jest dopiero po 6 więc zbyt wielu informacji nie ma. Ponoć było ukryte pod gruzami. Miejsce pokazała matka. Nie śledziłam tej sprawy tak jak niektóre z was ale jedna rzecz nie daje mi spokoju. Powiedzieli że na miejscu znaleźli kocyk, który pokazywany był na zdjęciach i w tv (pokazywali kocyk w tv :unsure: )...

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #298712 przez dorotas29
Hej!!!

Właśnie oglądam tvn24 i widzę gruzy,pod którymi była Madzia i jest mi szczerze przyznam niedobrze :( , biedna mała Madzia :( :( :(

Rika- widziałam zdjęcia dziewczynek- śliczne małe damy :)

Kubuś spał ładnie,dwie pobudki,wczoraj "wybił nóżkami dwa szczebelki -klejone- bo miał malo miejsca w poprzek łóżka :laugh: , ostatnio przeturlał się po kocu i "doszedl"do Julki płatków kukurydzianych,położył sobie plastikową miseczkę na brzuchu i zajadał je - swietny widok :)

Spokojnego dnia!!!!

12 lata 10 miesiąc temu #298724 przez Lucy
:( [*]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka