- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś nocka superaszcza 0 20 karmienie, 0 24 karmienie, o 4 karmienie i 0 8 normalnie 2 karmienia mi odpadły, ciekawe jak będzie jutro, a wczoraj po 18 dałam jej pół słoiczka kaszki mannej z biszkopcikami z tej serii hipp na dobranoc. Zobaczymy jak będzie tej nocy.
basba w kocyku tym na zdjęciach ona była..
No i ja tylko jak wstałam weszłam na wp i niestety smutne wieści ;/ płakać mi się chce, bo patrzę na Amelkę i myślę o Magda też by tak się bawiła itd. To jest koszmarne, ale jeśli matka była w depresji poporodowej to dlaczego nikt jej nie pomógł?? Widziałam w którymś wywiadzie jak mówiła że mąż to tylko pracuje i śpi, w innym wywiadzie matka męża pytała ją co się stało z dzieckiem, że Ty coś wiesz- mówi do niej, a ona wtedy coś do niej odpowiedziała, nie usłyszałam co a tamta z pretensją że odkąd my jesteśmy na Ty?! Za wiele sobie pozwalasz ;/ nie było w tym domu za wiele miłości tak sądzę ;/ Nie chce robić z matki ofiary bo to Madzia jest ofiarą no ale nie wiem co o tym myśleć póki nie poznam wszystkich faktów. Na pewno jest to tragedia dla tej rodziny, dla dziecka i dla matki ;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ciekawe czy ktoś jej pomagał ukryc Magde.
Ufolka,Aska, to ja jeszcze poszperam o tym ojcowskim,bo jak jest tak jak Kasiorek pisze to klops
Ufolka czyli troszke pospałaś dzis,może kaszka działa ze słoiczka
Hania w nocy juz jadła i śniadanie też ,ale za to kicha podejrzanie dużo
A teraz śpiewa i ojca po nocce obudzi
Aska kiedys się zastanawiałam jak bym reagowała jakby Hania za dużo jadła,no i nie wiem,w ciąży jak byłam to tak sobie myślałam,zeby miała figure po tacie,bo ja od dziecka pulpet,no i wymyśliłam,że ma,az za bardzo
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku, genilnie to ujęłaś z tymi Dadami - nie dość że chłopak przemógł swój męski defekt i obejrzał, powtórzył, to jeszcze ma cenę zapamiętać? no bez przesady
A faktycznie nie ma żadnej promocji to w reklamie jest tylko podana cena 28.99zł
Ewitkun, to wychodzi na to że dzieciaczki wybredne są po prostu:)
Ufolka, cieszę się bardzo że zakup udany:) A jak wypieki?
Basba, jaka śliczna kurteczka, aż chce się córeczki...
Oposku, faktycznie na łyżwy to i ja bym sobie teraz poszła:)
Różyczko czyli seksuologia odpada:( A Piotrek to taki sam leniuszek jak Bianka:)
HOborrku Ada ma super apetyt jak widać. Wczoraj jak Piotrek dostał cielęcinkę to zjadł całą porcję. Zrobiłam mu jedzonko bez marchewy, bo dam mu trochę odpocząć od niej.
Iwanku co do urlopu to dowiadywaliśmy się w kadrach i u znajomej kadrowej i po nowym roku należą się 2 tygodnie, a można wykorzystać do ukończenia przez dziecko 1 roku. Mąż tej znajomej kadrowej właśnie wykorzystał te 2 tygodnie.
Ale z tym urlopem to pewnie jest tak jak z zwolnieniem lekarskim do dnia porodu, lub terminu, czy do 38 tygodnia. Zależy kto jak interpretuje.
Przepraszam prawie nadrobiłam, ale musze jechać w miacho. Kaśka mnie zainspirowała.
Także do później. Buziaki
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczko jak z Twoją skóra?? pomogły Ci te olejki?? bo u mnie teraz kryzys ;p
masuska ale ja jeszcze nie piekłam muffin, może dziś
iwanku a teraz Amelka jadła kaszkę, wcinała jak nigdy, cały słoik ten 190g zjadłą ;p
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ufolka no coś Ty? w wiesz, że ja wczoraj też dałam ten słoiczek, ta sama seria, tylko inny smak i nasza noc też była REWELACYJNA:) chyba zadzwonię do Hippa, żeby Im podziękować
Dorotas ale Ci spryciarz rośnie:) Rób zdjęcia takich momentów, żebyśmy też mogły zobaczyć, jak Kubuś płatki zajada:)
Basba nie wiem, jak było w tv, ale w necie zamieścili zdjęcie Rutkowskiego trzymającego rozłożony kocyk i był podpis, że w identyczny była zawinięta Madzia. Chyba po prostu chcieli wzór pokazać, żeby łatiej było rozpoznać, jakby co:( Smutne wieści...
Iwanek ja bym się cieszyła, jakby Filip miał figurę po tacie, bo ma po mnie, a ja też od małego pulpet
Masuska Ty w miacho, ja do IKEA:) Milych zakupów:) A co do facetów to moj taki sam- zrobi coś do połowy- np wlączy pranie, tylko nie powiesi, więc jest do prania jeszcze raz i obrażony, że przecież tyle zrobił, a ja nie doceniam Defekt,Kochana, defekt;)
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie będę nic więcej pisać na ten temat ani na temat "matki" to co myślę zachowam dla siebie.
Zaraz jedziemy po zakupy.
Dzisiaj miałam ciężką noc bo Zuzia poszła spać ok 1.30 a Ola się obudziła nie wiem czemu i szalały. Później karmiłam Olę ok 2 a Zuzia zasypiała, ja przysnęłam, kurde coś mi łazi po nogach, patrzę a to Zuzia przechodzi z łóżeczka i położyła się w nogach i spała później ją przeniosłam do jej łóżeczka
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
ja tam latam po mrozie jak tylko mam mozliwość wyjść to nie ważne czy mróż czy nie bo za czesto nie mam takiej możliwosci dziś kupiłam szczoteczkę i żel do mysia zabkó dla Zuzi, sobie tylko krem do twarzy
szkoda Madzi, takie niewinne dziecko, całe życie było przed nią a tu taka tragedia. Ciężko jest zrozumiec matkę, nawet jak miała depresje i źle jej było w tej rodzinie to mogął odejść zostawić już to dziecko i ich a nie tak postapić. Mi tez łzy napłwają jak pomyslę że musiało jeszce cierpieć i że nie mogło liczyc na zadna pomoc
Asiuu Ciebie to juz epoka lodowcowa heh
MASUSKA[, RIKA , OPASEK /b]udanych zakupów
Basba kurteczka elegancka!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolka gratuluję nocki. U mnie aż 3 pobudki były, ale myślę że synkowi było po prostu zimno, cały rozkopany... ech, dziś pajac polarowy mu założę.
Jak zrobisz muffiny to się pochwal:)
Iwanku widzisz wykrakałaś z tą figurką Piotrek też mógłby mieć po tacie, ale i ja i Rrrr mamy tendencję do tycia:(
Oposku i jak zakupy? Mnie się udały, tylko teraz się męczę bo był zajebiaszczy płaszczyk w szmateksie i go nie wzięłam, z 1 cm bym musiała guziki przeszyć ale był zarąbisty:(
Kaśka gratki za egzaminy:) A jaki żel kupiłaś do ząbków.
A wracając do zakupów to ja sobie nie kupiłam nic:P Tylko dla Piotra, Męża, siostry i dla Narzeczonej mojego syńcia:)
ech w poniedziałek jadę po ten płaszczyk bo jest rewelacyjny!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa