- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
A z drugiej strony do tej pory nie było w Polsce tego typu porwania i jak widać nadal nie ma. Co więcej nawet jeśli ktoś miałby zamiar zabrać dziecko do adopcji to po wydarzeniach ostatniego tygodnia, kiedy małej Madzi szukała cała Polska pewnie zrezygnuje. Niemowlęta na spacerach są bezpieczne, ja sama wychodząc ostatnio z Filipem chodziłam tylko tam, gdzie byli inni ludzie.
Jeśli prawdą jest to, co mówiła matka to ja mam takie samo zdanie jak Masuska- nie chcę oceniać, bo cieżko jest przewidzieć nawet własne zachowanie w tak ekstremalnej sytuacji. Ja nie wiem, co bym zrobiła, gdybym niechcący zabiła dziecko, przecież nie można potem z tym żyć...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moze wczesniej była jakims ogromnym szoku..ale ukrywała to przez tydzien.
Wczesniej Rutkowski mówił,ze wczesniej zostawła babci malutką na 2 tyg i nie interesowała się nią,ze po konferencji tej pierwszej chciała iśc do kina , rozbiła drzwiami głowę mężowi... wszystko to nienormalne jest. Jej niech ta mała się znajdzie!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
tak jest paragraf 149 - dot. dzieciobójstwa /czyli to o czym piszesz oposku/ i jest tez 148 -czyli zabojstwo - ja obstawiam, ze to nie byl wypadek wcale...
no zobaczymy - jak znajda cialo to sie okaze jakie ma obrazenia i co bylo przyczyna śmierci...
cos gadalyscie o studiach wczoraj, wlasnie sobie szukam podyplomowki i wymysliłam, ze seksuologia
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sorry czy to bedzie zle odebrane jak bede pisac nie tylko o Madzi?
bo ja obejrzalam ala konferencje i mozg mi sie juz przegrzal, mam dosyc
Oposku a czemu nie mozesz nosic kółkowej chusty?zawsze zapominałam zapytac Cie o to...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jakbyś kupiła na raty notebooka? ja mam porządnego, nowego, a kupiłam za niecałe 1700 ze wszystkim. Wiem, że jest niezły, bo mój mąż jest informatykiem.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
aska Antek leży na brzuszku i na wyprostowanych rączkach przesuwa się na kolankach i tak w lewą stronę, że kręci się dookoła własnej osi, podobno to wprawka do raczkowania
różyczko ja właśnie nie wiem czy dawać cyca po jedzonku bo boję się, że trochę mało płynów bo mój anty woddny anty soczkowy jest. a co do nocek to teraz u mamy nie kombinuje ale podobno na dobry sen mają wpływ dzienne sny i ich nadmiar tu jest książka o tym z1.przeklej.pl/prze2897/a7ab9a390014ce09...nauczyc-sie-spac-pdf popróbuję temat gdy wrócimy do domku
a co do Madzi to masakra jak można będąc matką coś takiego zrobić, mnie od samego początku wszystko wydawało się dziwne tym bardziej gdy wczoraj odmówiła badania na wariografie a dziś podałi, że sprawdzała w necie jak oszukać wariograf. rutkowski jakim bucem by nie był ale ma jakiś trop w przeciwieństwie do policji która nic nie ma, nic nie zrobiła poza przeszukiwaniem terenu a w końcu to na nich płacimy podatki... wkkk mnie to wszystko
sliczne zdjęcia Waszych pociech
a czy Wasze maluchy robią się trochę śniade czy pomarańczowe od obiadków?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko fajny kierunek.
Masuska juz wiem o jakich komentarzach na FB pisałaś, jakis czas temu czytałam o porawniu tej małej Madzi i wciskałam "lubię to" do niektórych odpowiedzi..moze to było to! Bo sama nic tam tym zdarzeniu nie pisałam. Myślę,ze to mogłobyć to.
aaa no i napsiz jak tam budowa Waszego domku? juz trzeci raz proszę
Oposku, Rika każdy jest inny, każdy inaczej przezywa..
Różyczko Mikołaj dwa dni temu zjadł na obiadek rybkę z warzywami..teraz ma problem ze zrobieniem kupki,a jak coś juz zrobi to takie bobelki,bardzo piszczy przy tym. Pisałaś kiedys,ze z Bianką tez miałas taki problme. Mozesz mi coś doradzić ,jak mu pomóc?
Daje mu jabuszko,bo po tym zawsze była rzadsza kupka,ale moze jest jeszcze cos.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
podyplomowe studia wychowania seksualnego
www.pedagog.uw.edu.pl/podyplomowe/podyplomowe.php?id=515
studia ciekawe, dobrze prowadzone, po nich możesz być edukatorem seksualnym, tylko ciężko o pracę po tym. Przydają się natomiast osobom, które pracują w szkołach jako pedagodzy i prowadzą pogadanki/przygotowanie do życia w rodzinie.
A jedna z moich koleżanek po psychologii skończyła seksuologię na SWPSie i jest bardzo zadowolona, ale żeby pracować w zawodzie musisz mieć sporą praktykę kliniczną i skończoną swoją terapię, a to kupa kasy No i jest egzamin państwowy, niełatwy. Więc się waham
rzuć się linkiem do swoich studiów, chętnie poczytam, bo mnie też to interesuje.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko moja koleżanka, która jest fizjoterapeutką oglądała wczoraj zdjęcia Filipa i powiedziała, żeby nie kłaść Go na tej poduszce do karmienia (tak jak ja Go kładę), dopóki nie nauczy się podpierać na dłoniach. Takie kładzenie nie jest w żaden sposób szkodliwe, ale dziecko ma dobry podpór, wysoko głowę i nie ma potrzeby uczenia się podporu na dłoniach. Pisałaś, że też macie taką poduszkę może Ci się przyda taka informacja.
A jakbyś kupiła na raty notebooka? ja mam porządnego, nowego, a kupiłam za niecałe 1700 ze wszystkim. Wiem, że jest niezły, bo mój mąż jest informatykiem.
pliss daj mi linka do tego notebooka...
a co do poduchy to dzieki choc ja bardziej do podparcia pleców Bianki ja stosuje, ale ona na rekach sie podpiera jak lezy na brzuchu jakby co...
jezu jak ja nie wyjde na dwór to umre od 3 dni nie wychodz bo nie mam z kim Malej zostawic a znia nie ide bo za duzy mroz