- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a ja dostalam od kumpelki diete i od poniedzialku sie bierzemy razem z moim starym...
nie wiem jak to bedzie z ta dietą bo jednak karmie caly czas ta glodomorre...ale mam nadzieje, ze organizm zacznie spalac zapasy...
troche sie boje czy mi strczy silnej woli...
Masusko - dziękuje przekaze na pewno
czyli glut to nie bo kupy sa eleganckie, no lekarka powiedziaal,ze te zmiany na skaze bialkowa wygladaja i kazal odstawic mleczną kaszke i odstawiłam i schodzą od razu niemalże ale poniewaz nie chce jeśc zup od 2 dni to pomyslalam,z e moze ....cos w nich jest skoro je odrzuca??
no nie wiem tak wymyslam
ja chce miec kompa i gadu swoje chce
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku, no ciekawe jak to z tym wiekiem jest:) a jak od np 9 miesięcy to do ilu? bo jak już zacznie chodzić to będzie chciał dokądś dojść a nie tak tylko kicać w miejscu.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olif byla starsznym niejadkiem i musialm konia z parówki robic zeby cos zjadla wiec znam ten bol
Masuska lubie ten Twój avatarek
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rożyczko co to za dieta?
Dorota witaj! Super,ze Chrzciny się udały
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi się też wydaje, że do roku maksymalnie, zresztą wydaje mi się, że roczne dzieci już ważą 11 kilo... No, mój na pewno będzie ważył
A widzisz, to Ty Pani Informatyk jesteś! Dobrze płatna praca po tym;)
Dorotas fajnie, że wszystko się udało:) Krzesełko ładniutkie!
Dziewczyny, co Wasze dzieci dostały w prezencie na chrzest? co chciałybyście, alby dostały? będę chrzestną mojego siostrzeńca i szukam fajnego prezentu, nie chcę dawać samej kasy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no zobaczymy...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska dieta jest opracowana przez jakas niby super hiper dietetyczke dla konkretnej osoby - mojej kumpelki, która po ciązy chciała zgubic pare kilo, która chodzi do pracy wiec musialo byc uwzglednione to,ze posilek w ciągu dnia musi byc możliwy do zabrania na wynos, miala byc niezbyt droga, żeby produkty byly dostepne itd. no i okazalo sie, ze mi tez pasuje ta dieta, bo jestesmy z tą kumpela podobne gabarytowo, ja tez po ciazy i tez zaraz do pracy smigam wiec wszystko pasuje - roznica jest taka, ze ona placila gruba kase dietetyczce a ja ją mam za free dzieki jej uprzejmości kumpelka zgubila w 2 m-ce 7 kg i ja tez bym tyle chciala...
no zobaczymy...
no to życze POWODZENIA fajnie,ze z dietką udało się przypasować... w 2 m/ce 7kg to duzo. A ile teraz ważysz? bo pisałas,ze waga kłamczucha oszukiwła Was wczesniej?
Ja teraz 62kg.. i chciałbym do moich 56-57.. ale jakos zabrać się nie potrafię
Oposku już nie pamięam codostał Mikołaj na chrzciny..hmm.. pieniądze, zabawki i ciuszki to na pewno... nic oryginalnego.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko zmiany na policzkach wskazują na alergię, a z glutem to bardziej nietolerancja, a to już inna historia. Ale w sumie ja nie jestem lekarzem i tylko wyciągam wnioski z tego co już wiem. Te placki jak maleją to dobry znak, ale czas gojenia to około 3 tygodnie. Ja tak czekałam a teraz znów mamy to świństwo i nawet taką pokrzywkę na policzku. Dałam Piotrowi trochę wapna na noc, może załagodzi...
A przez co ma teraz tą wysypkę to nie wiem. Wracam z produktami do początku, od 4 miesiąca:(
Różyczko a dajesz żółtko? Żółtko jaja kurzego to alergen. Lepiej dawać żółtko z jaja przepiórczego, ale drogie:(
Dziękuję za komplement:) Ty masz zimowo w czapie to ja:P
Oposku fajnie by było, tak wpaść na kawkę i poskakać Co mi się podobało z prezentów na chrzest to medalik święty z imieniem wygrawerowanym:) A tak to wolałam pieniądze, bo tego to wiadomo potrzeba.
Niby te 11 kilo to dziecko w wieku 15 miesięcy.
Aśka, no choroba no mam jak nic na fejsie info że dałaś komentarz. Dam Ci linka
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko finio mówisz? nastęnym razem jak podpadniesz to będę wiedziała;)
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
i coś w tym stylu,ale nie doslownie
allegro.pl/fantastyczny-prezent-pamiatka...r-1-i2056412116.html
oraz zestaw do robienia odlewu stópki i rączki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moge Ci na maila wysłac ta dietke do obejrzenia jesli chcesz...choć wiem, ze Ty nie gotujesz raczej a tam zawsze 1 ciepły posilek jest no i co najwazniejsze ta dieta nie uwzględnia MIlki
jakby co - daj znać
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska ja teraz caly czas od paru m-cy 65 kg a chcialabym ponizej 60 zejsc czyli tak samo jak Ty, tyle....że Ty chyba jestes wyższa bo jak widze Cie na fotach to wygladasz na 55...
moge Ci na maila wysłac ta dietke do obejrzenia jesli chcesz...choć wiem, ze Ty nie gotujesz raczej a tam zawsze 1 ciepły posilek jest no i co najwazniejsze ta dieta nie uwzględnia MIlki
jakby co - daj znać
Jeśli to nie problem to wślij mi proszę ciekawa jestem strasznie!
Kiedyś gdy się odchudzłam najtrudniej było mi przeskoczyć tą 60 ale potem z górki...
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja na chwilkę tylko, bo Amka zasnęła dopiero, ślina jej cieknie ciurkiem, z rąk mi nie schodzi i ciągle o tego smoka się domaga jak śpi, zęby chyba, normalnie wykończona jestem, nawet na rowerze dziś nie jeździłam, a głodna jestem jak diabli..
oposku my kasę głównie na chrzciny dostaliśmy i to było jak zbawienie hehe bo potrzebna była
różyczko, oposku moja je średnio co 2-3 godz, tylko raz przerwę ma 4 godzinną, też mam kaszkę manną z biszkopcikami chyba na dobranoc ale jeszcze nie dawałam, bo ona po kąpieli to cyc musi mieć bo inaczej płacze hehe
różyczko trzymam kciuki za dietę
masuska no i jak krewetki??? ja miałam Ci poszukać przepisu bo mam książkę dukana (od mamy kiedyś dostałam bo ona sobie kupiła ;p) ale przez tą moją pannę zapomniałam ;/
resztę pozdrawiam bo już nie pamiętam co miałam napisać ;p
aha i chciałabym napisać jeszcze o tym porwaniu Magdy, jak można tak naskakiwać na rodziców nie rozumiem tego, sama na początku myślałam że to jakieś dziwne no ale przeszło mi szybko, nie znamy wszystkich faktów, nie mówią nam wszystkiego więc skąd ludzie wyciągają takie wnioski że oni są podejrzani?? trzeba by było najpierw postawić się na ich miejscu, ciekawe jak taki ktoś by się zachował, i jak by się czuł jakby chociaż jeden człowiek oskarżał go lub podejrzewał o cokolwiek. Bądźmy ludźmi.