BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #296710 przez masuska
Aśka, super foteczki:)

Aniu, miałam napisać że podoba mi się to O O O :)

Nati współczuję kontroli, ale z Zusu, po kiego...

Wiecie miałam rozliczać się już ze skarbówką, ale kurde dobrze że mi księgowa przypomniała że jeszcze PIT z ZUSu... Ech trzeba czekać...

Kaśka, ja to chciałabym bardzo na studia iść jakieś, coś porobić, ale weny nie mam. Stanęłam na lic. i dalej jakoś ciężko... Myślę żeby od października zacząć, ale co?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #296733 przez masuska
Kurrrr...de ale jestem zła, kupiłam soczki dla Piotra, patrzę w domu, a tam w składzie jest cukier!!! Napisane nektar, a kur.. cukier! Tak samo w kaszy, ale na takie ilości mogę jeszcze oko przymknąć... W hippach nie ma cukru, także trza się na to przerzucić.

12 lata 10 miesiąc temu #296740 przez hoborr
Witajcie!

Masuska nie denerwuj się:) Ja dziś kupiłam T jogurta z datą do dziś :ohmy: :angry: Jakoś nie zwróciłam uwagi - a zawsze patrzę! A jesłi chodzi o soczki - to raz Adusi chciałam dać - ale się broniła jak umiała i odpuściłam. Bo w końcu po co ? Pije wodę albo herbatę.

Ani takie pudełko przypomniało mi że kiedyś zakłądki do książek na technice się tak wykańczało:) - Taka wełną:) No i oczywiście pierwsza klasa. Gtybym uczyła techniki juz bym ssie o " przepis" pytała:)

Asia jak zwykle Mikołaj wymiata! Juz chyba nie będę więcej komentowac jego zdjęć do brak słów. A czytałaś nowe info w sprawie Madzi? JEst artykuł na wp.pl

MAsuska nie boisz się że Piotruś ubije się w podniebiebnie? Czy tylko ja jestem tak przewrażłiwona?? Ale wygląda na super odrosłego:)

Natim współczuję ci że masz 1000 stopni mrozu!!!!!! No i tej kontroli też!!! No i wanienki też!!!!!

Kasia nie ucz się ! I tak zdasz:) - nie ma to jak podejśćie nauczyciela:) hahah

12 lata 10 miesiąc temu #296749 przez iwanek1
Różyczko znalazłas się :laugh: A jakie placki ma Bianka i gdzie,bo nie doczytałam?
Napraw szybko tego kompa :) A Bianka zacznie cwiczenia,nawet się nie obejrzysz,a ona od razu usiądzie :) na razie trenuje głos :)Tak jak Jaś Natimp,rozumek cwiczy :) Domyślam się co czułaś jak mała się zachłysnęła,my mamy światło delikatne w sypialni,bo sie boje takich sytuacji.

Też powinnam iśc do gina,ale teraz powaznie,bo nie byłam od lata,ale to stówka i mi szkoda.

Ufolka a jaki twarożek dajesz Amelce?

A ja się codziennie prawie kłóce z moim,bo np. od tygodnia leci ze spłuczki,a on udaje,że tego nie widzi :angry: i wiele innych mam takich przykładów,no atechniczny jest strasznie :ohmy: A mnie to tak wk..wia,bo o wszystko do ojca latam,bo mój nie umie nic :angry:
Kaska ja tez nerwowa chodze,aż strach się odezwac,bo byle co,a ja sie juz dre :angry:
Ufolka współczuje nocki,Hania często się ostatnio budzi,ale nie na smoczka bo nie ma,ale na picie :angry:
Natimp ja odbijam jeszcze Hanie,a kon troli z Zusu współczuje,dobrze,że uprzedzają.
To w pracy juz jesteś miesiąc naprzód :laugh:
Aniaw śliczne pudełko,kiedys sie takie robiło,jak mała byłam coś pamiętam :)
Nie zamarznijcie :)
Masuska no nie,ale piotruś szoruje ząbka :) a my nawet szczoteczki nie mamy :dry:Ja też czekam na pit z zusa,ale oni sie nie spieszą :angry:
Aska o Mikołajku to juz nawet nie wiem co napisac,mojej Hanki on jest :lol:
A Ty też tam taka ładna jesteś

Puzzle dojechały,ale Hanka na kolory patrzy i za mało jest bo mi na podłoge zwiewa :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296759 przez iwanek1
Gotowałam dzis zupke dla małej,taka pyszna mi wyszła,a ona za nic jej nie chciała,woli pomidorówke z talerza ojca i kupne słoiczki :angry: Juz nie gotuje :angry:

Babcia uszyła wczoraj zabawki małej,z metkami :laugh:
I zwiewanie z koca :)
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296801 przez Oposek
hej dziewczyny!
ja dziś mega wykończona, od rana mieliśmy gości, a Filip nie dał mi usiąść nawet na moment. Czy Wasze dzieci też ostatnio się zrobiły takie absorbujące? normalnie nie poleży/posiedzi 10 minut w jednym miejscu... Teraz padł, więc i ja mam chwilę:)
Nawet jak Różyczki nie ma to tyle nadrabiania, że człowiek nie wie, czy się cieszyć, czy nie:)
U nas zimno, jak wszędzie pewnie, więc siedzimy w domu. Wczoraj tylko żeśmy do Tesco na zakupy pojechali, a tak się wygrzewamy:)

Rika gratulacje z powodu pierszego zęba Oli:) Opisy super, ja też coś takiego prowadzę:)

Masuska mnie znalazł gin nadżerkę jeszcze w ciąży, ale do porodu nie można z tym nic zrobić, a teraz kazał czekać... No jak nie urok to sraczka, ciągle coś :blink:

Ufolka gratulacje dla Amelki z powodu przewrotów:)

Hoborr z tym podpaleniem to brak słów po prostu:(

Iwanek teraz to musiałabyś wypuzzlować całe mieszkanie, bo pewnie nie ma kąta, żeby Hania nei weszła;) Nie zadręczaj się Kochana, że nie byłaś wcześniej u lekarza. Skąd miałaś wiedzieć? każda mama chce wierzyć, że Jej dziecko jest zdrowe, szczególnie, jeśli pediatra tak mówi. Jeśli Cię to pocieszy to ja jestem pedgogiem, od razu wiedziałam, że coś jest nie tak, Filip dostał 10 pkt, wypisali nas po półtorej doby, a potem się okazało, że miał wylew. Ważne, że teraz jest ok:) Mój też na początku wolał te kupne, ale potem jakoś się przyzwyczaił.Ale cudne te zabawki! i wcale nie trzeba kupować pana metki za kupoę kasy, super!:)

Ania W śliczne pudełko i ile pracy:) Ale fajnie ma ta Twoja koleżanka:) Jejku, jak żeście przetrwali noc? macie już ogrzewanie? jakby co to mamy taki elektryczny grzejniczek, mogę Ci spokojnie pożyczyć, serio. Jakby co to pisz.

Różyczko przykro mi z powodu komputera, nie da się naprawić? Nam też zapowiedzieli, że jakby co to wyślą nas do OWI... A Ty Biance dajesz gluta, mimo tej niby skazy? Bo Filip też ma takie placki, tyle że chrupek na razie nie dostawał i kaszy też nie...
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Oliff:) Fajnie było mieć 15 lat:)
Bardzo współczuję nocnej przygody z Bianusią, na pewno musiałaś się przestraszyć:( Ja niby mam nadzieję, że ten cały monitor oddechu mnie zaalarmuje jakby co, ale i tak się boję.

Natimp ja już od dawna Filipa nie odbijam, bo je często w nocy i odbijanie by Go rozbudzało. Na razie jest ok:) Fantastycznie, że asymetria wyćwiczona, gratulacje! zazdroszczę tytułu pracownika miesiąca, ja chyba mianuję się leniuchem roku :P wanienki współczuję, ale wiesz, faceci mają defekt;)

Kaśkabyłam zawsze mistrzem w odkładaniu nauki na później;)

Masuska ja niestety w sprawie owoców morza nie pomogę, bo nie lubię i nie jadam. Za to kupiłam po promocyjnej cenie używany skoczek i powiem Ci, że żałuję... Zdjęcia Pita superowe:) Mój tak się bawi łyżeczką:) A co Ty studiowałaś?

Kaśka to się mężowi dostało;) no nic, taka dola faceta- mój czasem też oberwie za nic:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296812 przez Oposek
I jeszcze specjalnie dla Cioci Masuski- Filip i cudo z Bieedronki:)
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296864 przez aska27
Iwanek "mój Ci on" ,tak? :blink: taką bystrą dziewczynę jak Hania każdy chłopiec chciałby mieć,wiec Mikołaj to szczesciarz hihi
SUPER foteczki, przesyłamy buziaczki dla Hani :kiss: jek zasuwa sobie hehe fajniusio! no i zabawki ekstra!

Oposku Filipek jaki radosny! Widac,ze zabawka BARDZO mu się podoba :)

Hoborr nie czytałam... idę szukać!!!
Oglądałam tylko konferencje prasową z Rutkowskim podejrzane mi to jest! Jeśli to rodzice to słow brak,jesli nie oni to tez mi słow brak...

Masuska a co studiowałas?

aaa i Kasiu co studiujesz?

ze tak się pozwole wypytać :blink:

Aniu jak tam Wasze ogrzewanie? jej no mam nadzije,ze juz macie, takie mrozy... Buziaki gorące dla Was!!!

12 lata 10 miesiąc temu #296877 przez Lucy
Ojej ale ze mnie gapa :blush:

Wszystkiego najlepszego dla Adusi :kiss:

Oposku jaki piękny uśmieszek Fifulka

Iwanek piękny metkowy misiaczek,można zamówić? :laugh:
Ale ta Twoja Hania super raczkuje :)
moja jak na razie buja się na kolanach albo się czołga

Natimp pozytywne nastawienie to połowa sukcesu,przyjdzie czas na Jacha :)

Mąż wrócił musze iść

Później nadrobię

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296899 przez aniaw
Hej babeczki u nas podobno w domku juz grzeją :laugh:
Dzięki za komplementy co do pudełeczka, koleżanka bardzo się ucieszyła :)

Oposek
dzięki za propozycje :) A jaki uhahany Filipek :laugh:
Nasz teraz coraz bardziej wycwaniony, żeby tylko się nim zajmować :P

Ja jestem na dyżurze i zostaję dziś na noc w pracy bo jutro mam na rano :laugh:
Nie opłaca mi sie wracać taki kawał w mróz a szefowa już sie zgodziła mnie ugościć :laugh:
Przynajmniej wyśpię się w nocy bez wstawania do bobasa :laugh:

Iwanek fajny uciekinier i szyty prezencik metka extra :laugh:

Masuska a w nektarze to zazwyczaj jest cukier i w napojach tylko w sokach 100% nie ma ;)

Asiu
dzięki za buziaczki rozgrzewające :kiss:
Foteczki wow :lol: A to ostatnie jakie uśmiechniete słodkie :laugh:

Kasiu
dużo sił do zabrania się do nauki :laugh:

Hoborku a Ty wciamywałaś te mufinki czy tylko dla rodzinki? :laugh:
Dobra wracam na dyżur :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296907 przez aska27
Aniu super,ze wreszcie grzeją!!! Uff.. bo to jakaś masakra była. A pudełeczko piękne było no i własnoręcznie zrobiłaś...więc jak się nie cieszyć?! :blink: taki prezent jest jeszcze bliższy sercu.

Dziewczyny przepraszam,ale ja chyba oszaleję z tą porawną Madzią..no sił mi już brak!
Cały czas sprawdzam informacje, moze coś nowego powiedzą,a tutaj ciągle nic :( Przepraszam.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296939 przez Rika
Zuza :) usunięte

Ola:) usunięte

Ola wcina kapcie :) usunięte

Zimowe szaleństwo: usunięte

I tu: usunięte

Ola zjada taty kanapkę: usunięte

12 lata 10 miesiąc temu #296950 przez aska27
Rika zdjęcia :kiss: i snieg macie!! :)

12 lata 10 miesiąc temu #296960 przez kaska191919
iwanekzabawki super od babci, ojj teraz to musisz ganiać za swoją niunią :) wszędzie zajrzy :P
Opasekwidziałam tą zabawke też myslalam o niej, jak za 2 dychy exstra :lol: a Filipek jaką fajna poduchę ma :blink:
Asiua gdzie była ta konferencja z rutkoskim??
ja nie studiuje, niestety, ucze sie w policealnej :P profil administracja, studia sa w planach.
Rikaale masz już dwie duze córki! jeszcze trochę i same beda sie razem bawic a Ty bedziesz mogła zająć się sobą i poszaleć:)
Ola ma takie same spodenki różowe w słoniki z polarku jak moja Zuzia :silly:
Aniutaka prosta rzecz jak ogrzewanie a cieszy heheh

12 lata 10 miesiąc temu #296966 przez Oposek
Różyczko znajoma, która ma roczne dziecko poradziła mi, żeby dawać Filipowi na kolację " Hipp- przysmak na dobranoc". Podobno dzieci lepiej po tym śpią, bo to syte (z ziarnami zbóż). Są różne smaki, ja wczoraj kupiłam "kaszkę manną z mlekiem-waniliową". Jest w słoiczku i daje się normalnie łyżeczką, nie miałabyś problemu z butelką. Mam mieszane uczucia, ale dostał połowę, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Aha, to jest po 4 miesiącu, ale zawiera małą porcję glutenu, dlatego jak dziecko to je to nie dajemy już gluta.

Lucy napisz co tam u Was, jak będzie chwila:)

Ania W ale Ci fajnie:) prawie jak urlop;) to miłego dyżuru dziś i jutro, chociaż, jak Cię szefowa ugości to pewnie nam już nie napiszesz wieczornego posta chlip. Dobrze, że ogrzewanie już jest:)

Aśka ja czytałam dziś o tym, że matka nie zgodziła się na badanie wariografem. faktycznie to coraz bardziej podejrzane jest :(

Dla wszystkich mam, którym podoba się idea zabawek/kocyków z metkami, a nie mają uzdolnionej Babci tak jak Hania Iwankowa tańsza wersja, równie ładna:
allegro.pl/kocyk-dwuwarstwowy-z-aplikacj...ory-i2078717769.html
allegro.pl/bobas-2w1-kocyk-zabawka-76x102-i2076682512.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka