BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #297249 przez aniaw
Oposek napisał:

o rany, Madzia nie żyje:(:(:( Nie będę mogła zasnąć teraz:(

straszne................

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297264 przez różyczka
Bianka nie spi od 2.30....jest 4 :dry:
nie płacze, nic jej nie jest tylko nie spi....
wiec weszłam tu....no i przeczytalam o Madzi... :(
czyli jednak mamy dobra intuicje dziewczyny....zobaczcie ile z nas pisało, ze ma dziwne przeczucia co do rodziców....

Aniu Ty szalona kobietko :blink:

Oposkua Ty fajnie napisałas o tej wadze :)

Masusko cos podobnego na poliku tylko wiekszejsze....a na ciele takie czerwone i suche do tego...nie bede jej strzelac fot teraz :laugh: o 4 rano ale patrze tak na to teraz i tak.....to jest chyba to samo co u Pitka :dry:

Ufolko ja mam 164 cm i waze 65 wiec o 11 kg za duzo z moich obliczen :dry: ale bez przesadyzmu wiec marze choc o tym by 5 zrzucic a jakos nie moge bo przez to karmienie piersia ciagle chodze głodna i jem :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297277 przez paulinka
:unsure: pierwsza pierwsza :lol:

dzien dobry mamunie , udalo mi sie byc pierwsza :lol:

Aniu ten pomysl z pudelkiem bardzo fajny, masz talent :) A z tym kotem to sie usmialam hehehhe

Dziewczynki nie zdaze was doczytac,

Kamilka 24- masz nowy avatarek!!!! Ale szkoda ze go nie widac tak z bliska, i Rozyczkki tez bo wygladaja jak dwie myszki:)))

A co do fotek ze chrzcin to ja nie widzialam bo nie mam konta na nk :( skodaaaaaaaaaaaaaa:(((
A i fajnie ze z Melka juz w porzadku,dzielna dizewczynka:)))

Chyba nie zauwazylam czyzby ROZYCZKA byla pierwsza ,wlasnie przeczytalam ze Bianusia nie spi od 4 oooo ale pobudka hiiih

Zycze wam milego dnia kochane:))

O jejku Madzia nie zyje?????? Ta malenka co ja porwali???? Biedna :( a rodzic e co musz przezywac,boze nie wyobrazam sobie.....

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297284 przez hoborr
kurwa mać! co to za matka! nawet jeśli zdarzył się wypadek i jej np. wypadła - to do lekarza się idzie a nie nad rzekę:(:( :angry: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Biedna maleńka:(

A teraz sobie myślę że może miała depresję?
POnoć potrafiła zostawic dizecko dziadkom i nie mówic za ilę wróci. Raz nie było jej dwa tygodnie......
Biedni ludzie, biedni dziadkowie, biedny tata, biedna matka..... i biedna Madzia :pinch:

12 lata 10 miesiąc temu #297298 przez aniaw
Z tą Madzią to jakaś dziwna sprawa, bo skoro nie odnaleziono ciała to nadal nic nie wiadomo :( :( :(

12 lata 10 miesiąc temu #297326 przez kaska191919
hej,
podczytam Was później, przeczytaąłm że Madzia nie żyje????gdzie o tym było??

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297328 przez aska27
Dzisiaj rano włączyłam jak zawsze TV z nadzieją ,ze będa jakies nowe informacje o małej Madzi.. nie spodziewałam się jednak,ze będa takie smutne, tragiczne!!!! :( :( :( :( :(

wybaczcie ja dzisiaj odpadam,żołądek, gardło mi się ściska, a łzy same płyną do oczu!!!! Nie na taki finał czkałam. Mam teraz tylko głęboka nadzieję,ze znajdą malutką i niech szybko wyjaśni się ta sprawa... do końca! :(

12 lata 10 miesiąc temu #297368 przez iwanek1
Jeżeli mała naprawde jej się wyślizgnęła,dlaczego ona pomocy nie szukała,pogotowia nie wzywała?Siedze i rycze,tak szkoda tej malutkiej.Mam nadzieję,że szybko ją znajda i będzie wszystko wiadomo.Ale jak ta matka mogła patrzec jak wszyscy szukają Madzi,ogłoszenia wywieszają,cała Polska tym żyje,co ona myślała?Musiała chyba byc w szoku cały czas?

12 lata 10 miesiąc temu #297376 przez hoborr
NIkt nie wie jak zareagowałby gdyby znalazł się w takiej sytuacji... i lepiej się nie dowiadywać.... Szkoda mi tej matki....

Pytanie do ANI!
Aniu mam 3 psy i żaden nie chce jeść ciepłych posiłków na tym mrozie... CZy to normalne? MArtwie się że zimno im jest a psy tylko suchą karmę....

U nas dziś 27 stopni - przy oknie..... :S

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297382 przez kaska191919
Masuskamusze Wziąc od Ciebie korki z rachunkowości hehe
RóżyczkoWitaj kochana! szkoda kompa, ale taka jest zlośliwość rzeczy martwych
Dorotas
fajnie że chrzest sie udał, teraz odpoczywaj bo po gościach to pewnie zmęczona :P a krzesełko jest exstra, bardzo mi sie podoba!!
Opaseku mnie na chrzcinach Zuzia dostała przedewszystkim kasę, kasę i jeszcze raz kasę. A z prezentów dostała wielkiego misia i matę edukacyjną, kocyk.
Różyczkowytrwałości w diecie, a 7 kg mniej dużo. Super że tak przypasowało Ci z tą dietą :P
Asiużebysmy mieszkały w jednym miescie to bysm,y razem ćwiczyły :P wtedy lepsza motywacja, bo ja też chcę jakieś 56 :silly:
Opasekno właśnie życie jest zbyt krótkie żyby zwracać uwagę na szczegółuy i zamykac się w domu bo ma się np. parę kg za dużo. Wiecie co jednak faceci sa potrzebni bo mój tez mnie zawsze motywuje do egzystencji hehe, np. też mówie że nie pójdę już na basen czy jezioro bo mam rozstępy no a on dokładnie to co Opasek napisała że jestem głupia ze się tym przejmuje że stracę tylko z zycia, bo będę patzreć na opinię innych. I wogle faceci jakoś sie nie przejmują takimi rzeczami jak kobiety, mają większy luz i dystans do kompleksów, ale pewnei to też wynika z zazdrosci, zawistości u kobiet, że jak laska grubsza czy z rostępami wyjdzie na plaże to słyszy tylko za plecami jak ją smarują.
AniaWnie źle kobieta nastarchała meza, chciaąłbym widzieć jego minę :lol:

No a o tej Madzi, dziwne bylo to własnie że matka się nie poddała badaniom i w uwadze pokazywali tylko ojca a ona w cieniu była. Rozumiem że strach że coś sie zrobiło nawet nie umyślnie. Ale tak naściemniać , matka musiała mieć depresje. Miaął czas i siły to wszystko wymyslić , a do szpitala nie pojechała. I sprawa była tak nagłośniona to musiała wyjsc na jaw. Zawsze wyjdzie. A sprawiła tylko gorsze cierpienei dla rodziny.szkoda małej Madzi, i żal mi rodziny.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297397 przez basba
Dzień doberek...
Do kawki w pracy forumowe dziewczyny muszą być więc jestem :P

Więc co ja chciałam...:

Rika gratki dla Oli za zębulka! Super zdjecia... no i śnieg macie! Najbardziej mi się podobało jak Ola z tatą kanapkę wcina!!! Bomba! A Zuzka jaka duza dziewczynka... śliczne masz córy i juz no!

Iwanek babcia zabawki rewelacyjne uszyła! I nawet pan metka jest... A Hania jak raczkuje! Nie to co mój leniuch :blush:

Aniu pudełeczko dla przyjaciółki superaste. Widać że dużo serducha w nie włożyłaś i jaki super pomysl! Genialny po prostu!!! Jak minęła nocka bez dzieci? Mam nadzieję że sie wyspałaś?! Kurde ja się obawiam że jak wyjadę z sąsiadkami na noc to nie zmruzę oka bo będę myślała o moich szkrabach :dry: . A historia z tym kociakiem mnie rozbroiła! Ekstra podeszła męża hehehe

Różyczko jak to Bianusia w nocy nie spała? Jejku... wiesz oddałabym ci chociaż z 2 godzinki mojego snu... Mam nadzieję że chociaż rano trochę dłużej pośpi/pośpicie....
Szkoda że laptop ci klękł... będzie mi brakować twoich postów w ciągu dnia! A zapomniałam... uściskaj Oliff z okazji urodzin... spóźnione co prawda no ale szczere :silly:
Co do wysypki... kurcze dziwne że ją tak nagle by coś uczuliło. Moze faktycznie te warzywa sklepowe są syfiaste, posypane czymś żeby były dłużej "świerze"... sama nie wiem. Mam nadzieję że jej szybko zejdzie i więcej się nie powtórzy.

Natimp Wiki w nocy jak już je to się napije mleka lub herbatki odkładam ją do łóżeczka od razu a ona głowa na bok i śpi... więc nie czekam aż odbije.

Oposku... prześliczny Filipek! Jak swietnie bawi sie panelem... Co do tego ile zjada Wiktoria obiadku pół słoika przeważnie- choć i czasami zje cały. Owoców zje najwyzej kilka łyzeczek bo nie przepada. Soczku daję jej pół buteleczki dziennie a kaszki nie lubi. Ostatniomleka też nie za bardzo chce... heh... moze to przez te żeby ma brak apetytu :unsure: :ohmy:

Kamilka, Dorota super ze chrzciny się udały! Kamilki zdjecia na NK widziałam Dorota a ty też się pochwal!!! A co do prezentu... hmmmm.. Wiktoria dostała przeważnie pieniązki, jakieś ciuszki. Więc nie pomogę.

Co do wagi i zwrostu. Ja mam 164 i 53kg. Ogólnie waga Ok. Musze tylko nad brzucholkiem popracować i będzie git... Ostatnio zauważyłam że zrobiły mi się rozstepy na piersiach :angry: :angry:

Kurcze muszę wleźć na poddasz i wyjąc kartony z ciuszkami Antosia takimi wiosenno- letnimi. Na allegro powystawiam... moze któraś z was byłaby zainteresowana ;)

No i na koniec...
++++Madzia++++ straszne wiadomości! Rano odpaliłam tv bo Antek mleko zawsze pije przed przedszkolem oglądając bajkę i tak włączyłam tvn24 przez przypadek... Kurcze co za ludzie! Skoro wyleciało jej to dziecko to tak jak hoborr napisała dzwoni się po karetkę, szuka pomocy u lekarza a nie chowa ciałko dziecka i udaje głupa! A może jeszcze żyło... No ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!

aska chyba nikt nie czekał na taki finał...

;) :angry:

12 lata 10 miesiąc temu #297413 przez różyczka
elo :)
mąz mi zrobił niespodzianke i zostawił kompa :lol:
ale za o woda w rurach mi zamarzła i nie ma czym nawet w toalecie spłukac wie nie moge pic dzis za duzo :blink:
ani sie umyc, ani pozmywac, pralki nastawić..nic :S

Basba
zazdroszcze figury :) i kochana jesteś, ze bys oddala troche snu ale tych zarwanych nocy to ja juz nigdy nie nadrobie :dry:
Mała poszla spać około 5 i przed 7 wstala :dry: czyli w nocy miala przerwe od 2.30 do 5 :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297434 przez basba
Aniu, Rika, Iwanek, Hoborr uściskajcie swoje 7 miesieczniaki kochane! Przepraszam ze tak późno!!! Ale już druknełam sobie listę z tabeli Masuskowej i obiecuje poprawe :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wow Rózyczka no to faktycznie mąż ci niespodziewajkę zrobił! Co do figury... dobre geny mam :P No i współczuje nocy... Jak to woda zamarzła! To ile macie stopni na dworze? Ja przed 7 wyjeżdżałam to u nas -17 było.

12 lata 10 miesiąc temu #297444 przez hoborr
Basba dzięki od Adusi:)

Róża nie łam się! Dobrze że masz kompa:)

A mi dziś kurier dostarczył spacerówkę:) Ale fajna:)

12 lata 10 miesiąc temu #297448 przez różyczka
Basba no geny to juz duzo :)

no zamarzla b amy taki kawalek rury nieocieplony w piwnicy wychozacy z podlogi i akurat tam :dry: juz facet byl i palnikiem rozmrozil na sczescie a wieczorem przyjedzie gosc to zrobic otulina jakas..

ale nie lamie sie bo mam kompa :lol:

choc z netu regularnie mnie wywala, nie wiem czy to tez od mrozu :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka