BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297482 przez basba
hoborr dawaj fotę spacerówki a najlepiej z zawartością włascicielki :)

Rózyczko dobrze że juz z kranu leci... nie ma to jak brak wody albo prądu :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #297585 przez Rika
Cześć dziewczyny
Nie napiszę dzień dobry bo jak się dowiedziałam to aż mnie nosi teraz :(
Nie znalazłam żadnego wytłumaczenia czynu tej "matki".
Jak tylko zobaczyłam na onecie to od razu TV włączyłam choć rano nigdy tego nie robię...

Ja mam 175 cm, więcej nie pamiętam co pisałyście, jeszcze jestem w szoku.

12 lata 10 miesiąc temu #297599 przez masuska
Oposku, u mnie podobna historia, przy porodzie lekarz mówi do kobiety że jest gduba, a ona na to że on młodszy nie będzie, a ona schudnie:)

Aniu robię 3x40, powoli mam zamiar robić 4x40 i to same brzuszki. Efektów nie widzę, ale jakoś pępek lepiej wygląda. Może coś się dzieje.
Dziękuję za informacje w sprawie fluoru. Jak wybierałam pastę, to znalazłam 450 ppm na wiek od 1-6 chyba Elmex i zaczęłam się zastanawiać. Mało Piotrkowi nakładam pasty (tj, wielkości paznokcia małego palca) i myję raz dziennie, więc chyba o fluorozę się martwić nie muszę co?

Czekałam na opinię Asi o tej sprawie i domyślałam się tylko. To dla wszystkich ogromny szok, ale nasze własne skarby są najważniejsze, więc kochana nie łam się dla Mikołaja.

Różyczko, ładna niespodzianka od Męża, mój mi marudzi żebym zostawiła kompa... Piotrek też mi się obudził o 2:30, ale zaraz zasnął, za to o 6tej znów wstał i zrobiłam mu mleko, a ten wydoił tylko 30ml i spać nie chciał. Przysnął przed 7mą do DDTVN:)

Basba!!! Ty chudzino!

Różyczko ostro z tą wodą. Trzeba było zabezpieczyć:P DObrze że rura nie pizgła.

12 lata 10 miesiąc temu #297601 przez masuska
Ja myślę że tak Katarzyna (matka Madzi) zareagowała, bo raz że wcześniak, dwa że na intensywnej terapii była. Już tyle przeszła. Podobno ciężko było w ciąży... Może... Cały czas myślę, a jak dziecko żyło...

Ciekawe czy Mąż wiedział...

Nie chcę karcić, oceniać, czy bronić. Każdy odpowiedzialny jest za swoje czyny.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297611 przez aniaw
O Różyczka jak fajnie :laugh: I dobrze, że woda wróciła :)
Ta Twoja Bianka to niezła nocna agentka ;)
Ja pytałam Tomka jak Dominis spał a ten z tekstem, że było sopać w domu a nie teraz przesłuchania robić :P
Podobno mój M zasnął o 22giej i obudził się dopiero o 5tej a w nocy nie słyszał Małego :angry: I nawet Dominik nie był głodny, tylko przewinął ;)
Coś trudno mi w to uwierzyć, więc musze zweryfikowac te wiadomosci z siorą, bo pewnie ona w nocy wstawała ;)

Basba
dzięki za życzonka :laugh:
Czytam Twojego posta i aż zerkłam do kalendarza, czy ja przypadkiem o swoim dziecku nie zapomniałam :P
A tylko jedną noc mnie nie było :blink:
W tym spa wypoczywaj i pomyśl tylko o sobie, przecież dzieciakom krzywda się nie stanie :laugh:

Hoborku to extra, że okazyjny zakup i fajniutki :)

Asiu kochana mnie też ta sprawa przybiła, ale nie można aż tak się załamywać, po każdej tragicznej wiadomości, bo niestety media żyją takimi wiadomościami :angry:
Tyle krzywdy niestety dzieje się dzieciom i jak bysmy siedziały i cały czas o tym myślały to zaczęłybyśmy jechać na prochach ;)
Najważniejsze, żeby o swoje dziecko dbać mozliwie najlepiej i jak widzi sie krzywdę innego dziecka w okolicy to nie przechodzić obojetnie. Nie jesteśmy w stanie mieć wpływu na całe zło tego świata...

A ja wyspana (no jedynie kot obudził mnie w szpitalu o 5.30 istną demolka klatki :angry: ) ale zapaliłam mu swiatło i poszedł dalej spać :)

A jutro mam wolny dzionek i może kumpela do mnie przyjedzie :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297620 przez aniaw
Masuska niewielka ilośc pasty powinna być ok :)
Kurcze a jak tak pisze o tych pastach a mój ma 2 zebole a ja jeszcze nawet szczoteczki mu nie kupiłam ;)
Dobra od dziś robię brzuszki już bez wykretów :blush: Jesteś moim MIIIŚTRZEM :lol:

Hoborku niektóre psy nie są przyzwyczajone do ciepłych posiłków i w ogóle nie chcą ich tknąć ;)
Ważne, żeby wodę miały na bieżąco, żeby nie była tylko zamarznięta.
Na karmie tylko suchej spokojnie będa funkcjonować, więc tym nie ma się co przejmować.
A mają ciepło w budach? Daja radę?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297627 przez masuska
Aniu, a Ty moim:) Guru:)

O 13 będzie konferencja prasowa teściów Katarzyny, matki Magdy, na TVN24

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297634 przez basba
aniaw napisał:

Basba
Czytam Twojego posta i aż zerkłam do kalendarza, czy ja przypadkiem o swoim dziecku nie zapomniałam :P

Aniu... pokręciłam coś tak??!! :S

Fanka... odezwij sie a nie tak podczytujesz... juz któryś raz widzę!

12 lata 10 miesiąc temu #297636 przez aniaw
Jezeli rodzina nie jest na prawdę świadoma co się stało to aż brak mi słów dla tej tragedii, dla tego rozpadu rodziny...
Ale jeśli ta matka jest taką niezła aktorka to może tym razem też wcale nie mówic prawdy...
Matko jakie to wszystko podejrzane...
Biedna Madzia :(

12 lata 10 miesiąc temu #297640 przez aniaw
Basba nic nie pokręciłaś, miał 24tego jubileusz 7 mcy, boszsz jak ten czas leci :)

12 lata 10 miesiąc temu #297641 przez masuska
basba napisał:

aniaw napisał:

Basba

Aniu... pokręciłam coś tak??!! :S

Fanka... odezwij sie a nie tak podczytujesz... juz któryś raz widzę!

Fanka jest wrześniówką, ma 710 postów, także spokojnie :)

12 lata 10 miesiąc temu #297645 przez masuska
aniaw napisał:

Basba nic nie pokręciłaś, miał 24tego jubileusz 7 mcy, boszsz jak ten czas leci :)

Nooo, zaraz Piotr będzie miał 7 miechów...:P Siedzi, ma ząbka... A jak byłam u gina to czekały dziewczyny w ciąży i jak zobaczyłam jak jednej kobiecie dzieciaczek kopniaka zasunął, to zatęskniłam za tym stanem...

12 lata 10 miesiąc temu #297656 przez paulinka
:( eh ja myslalm ze to ci co porwali , a to matka tej madzi tak zrobila, wiecie co nie wiem ale napewno z nia bylo cos nie tak, moze sie wystraszyla,ja bym nie wytrzymala gdyby z mojej winy stalo sie cos dziecku, ehh co sie dzieje na tym swiecie, a slyszalyscie o Kubus ktory zostal skatowany przez konkubina matki? chlopiec mial 2,5 roczku, jak mozna takie malenstwo bic, :angry: ja chyba nie pasuje do tego swiata, jak slysze ze dzieje sie krzywda dzieciom albo zwierzakom to mnie az krew zalewa ehhhh , chyba jakis podly nastroj mam dzisija za to :dry:

Fajnie jest ogladac wasze fotki, takie radosne mamusie, dzieciaczki szczesliwe, to widac po oczkach kiedy dziecko ma dobrze, mamusie jestem z Was dumna :lol: mam nadzieje ze w koncu sie doczekam i tez dolacze do tego waszego grona :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297658 przez aska27
Dziewczyny ja Was BARDZO przepraszam,ale mnie jestem w stanie skupić się na tym co pisałyście... i myśleć o codznienności! Sledze wiadomości,ale mam różne mysli. Moze nie jest tak jak matka mówi, moze to jednak nie jest jeszcze prawda. Bardzo mi jej żal tej kobiety.. Wszystko to jest bardzo dziwne ,tajemnicze... Przepraszam,ze tak przezyzywam i Was tutaj bombarduje swoimi smutkami,ale moje mysli kążą wokół tego biednego dziecka. Oby wszystko się wyjaśniło.

12 lata 10 miesiąc temu #297667 przez paulinka
masuska napisał:

aniaw napisał:

Nooo, zaraz Piotr będzie miał 7 miechów...:P Siedzi, ma ząbka... A jak byłam u gina to czekały dziewczyny w ciąży i jak zobaczyłam jak jednej kobiecie dzieciaczek kopniaka zasunął, to zatęskniłam za tym stanem...

Masuska to dawaj drugiego bebika:))))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka