- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
włączcie teraz TVN!
Noo czyli żeby poród był dla nas łagodny, najważniejsze jest dobre nastawienie
Co było na tym TVN miałam cały czas włączony, ale paczkę przyniósł listonosz:(
olka1730 - no właśnie butelki są ciekawe:) Też z tymi prezentami to nie raz nie wiem co powiedzieć, mam np. ciuszki, i część była w kiepskim stanie, lub takie przedpotopowe, że trochę poszło do kontenera PCK. Gorzej jak miałam dostać nocnik po już 20 latku, powiedziałam tylko że ładny i na tym koniec. A i mam jeszcze odziedziczyć krzesło do karmienia, które jest paskudne i zniszczone. Wrrrr.
Natimp1, a ja mam smaka 3 dzień na bagietkę z masłem czosnkowym, a ciągle mam jakieś zamienniki, dziś już sobie zrobię taką cieplutką z piekarnika:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

dla przykłady w Makro od 22 marca do 4 kwietnia będzie Jelp Fresh Classic 2,4kg po 27,05.Płyn zmiękczający do płukania Jelp 2l po 8,97
Moze któraś skorzysta przy okazji

- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ej Japonia jest tak blisko ze to przejdzie tutaj?? Ja nie mam TVN-u bo antena źle ustawiona i nie wiem co się dzieje w świecie

A dzisiaj w nocy wyjątkowo nie mogłam spać i robiłam pranie

Okropna pogoda dzisiaj

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Teściowa trzyma taką spacerówkę, koła sparciałe, skóra popękana, plastik po dotknięciu leci w strzępy, tylko do wyrzucenia. Ale za to ma śliczną maszynę do szycia-zabawkę, juz około 40 letnią, ale jest świetna i na prawdę szyje!
Olka a z tym wózkiem to moi znajomi zrobili tak, że dziecko spało w takim starym na balkonie i nie musieli nosić nowego na górę, a nowym kursowali po mieście, mówili że wyjściowy, do kościoła:P
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A te jak zwykle rozgadały się z rana
Ej Japonia jest tak blisko ze to przejdzie tutaj?? Ja nie mam TVN-u bo antena źle ustawiona i nie wiem co się dzieje w świecie
A dzisiaj w nocy wyjątkowo nie mogłam spać i robiłam pranie
Okropna pogoda dzisiaj
No właśnie po Czarnobylu niewielkie szkody u nas, więc czemu by miało być po tak dalekiej Japonii. Swoją drogą, zawsze chciałam pozwiedzać ten piękny kraj, ale po tym trzęsieniu, juz mi się nie chce.
Też mi noc marnie zleciała, budziłam się co chwilę, a i Mąż się wiercił i chrapał.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak się położyłam to mała mi na głowe nogi zakładała i musiałam uważać na nos :/
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
masuska, no nocnik mnie trochę aż zniesmaczył-po 20 latku, ja sie zastanawiam czy po moim 3 latku zostawiac czy poprostu wydac te magiczne 15 zł:)bo w sumie porzadnie nie odkazisz zeby pupki nie podrazniło
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natimp1, ten nocnik to myślę że zatrzymała bo on taki był ekstra z melodyjką no i oczywiście różowy, 20 lat temu to było coś i pewnie nie kosztowało parę groszy, ja z tego nie skorzystam. Czasem mnie męczą te teściowej "rady", np. po co kupować nowe buciki, jak w szmateksie są oryginalne i one są najlepsze, bo są wyprofilowane. Czasem mam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść, rozbrajają mnie.
- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mi na szczęście nikt, ani moja mama ani teściowa nie prawią takich morałów, bo wiedzą jak może się to dla nich skończyć hehe

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co do pogody.... u mnie na szczęcie piękna pogoda... i dobrze,bo doś dużo czasu spędziłam dzisiaj z dziećmi na dworze, trzeba korzystac

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ganiamy się z małą po pokoju i czasem tu zajrzę ale zaraz muszę iść do sklepu jakieś zakupy zrobić... a patrząc przez okno to mi się nie chce... A mała dzisiaj fajową pobudkę mi zrobiły. Dokopała się do cyca i zaczęła gryźć... jednak dobrze że tych zębów jeszcze nie ma..
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A weź powiedz tak żeby Ci focha nie strzeliła. Mąż zawsze robi tak, ona gada swoje, a on zrobi swoje, więc nie chcę nikogo denerwować i się niepotrzebnie kłócić, jak przyjdzie co do czego to kupujemy piękne, nowe buciki:)Że co??? Buciki ze szmateksu??!! Buciki MUSZĄ być nowe, tym bardziej dla małego dziecka które uczy się dopiero chodzić! But musi wyprofilować się do jego stopki, a nie innego dziecka
Masakra jakaś....
Mi na szczęście nikt, ani moja mama ani teściowa nie prawią takich morałów, bo wiedzą jak może się to dla nich skończyć hehe
Z tym dworem, to się zebrać nie mogę, ale się przejdę

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kwestia wyboru, nie mówię nie,ale jeszcze zakupów tam nie robiłam

masuska niby to miłe,ze ktoś o Tobie myśli i daje różne rzeczy dla maleństwa,ale rzeczywiście..jeśli juz coś dajemy to nech chociaż to bedzie w stanie używalności!
Rika już niedługo dojdzie kolejny maluch

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A gdzie ta piekarniczyk, nadal nie wiem co w tym TVNie dziś było!!!
Jak macie ochotę na Pamersy to w Kauflandzie jest promocja po 44,44 zł za paczę i rozmiary są od 2 dostępne, myślę że nie drogie.