BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #309952 przez różyczka
Oposek napisał:

to tym bardziej Różyczko nie czekaj, zróbcie to usg jak najszybciej. Ja kiedyś zrobiłam cytologię (miałam 19 lat) wyszła mi 3 grupa i zadzwonili do mnie z przychodni, żebym się jak najszybciej stawiła u lekarza. Myślałam, że umrę, tym bardziej, że na badanie które miało wykluczyć/potwierdzić raka trzeba było 11 dni czekać...

o jaaaa wspołczuje :dry: pewnie przezylas horror :dry:
na szczescie widze, ze o był fałszywy alarm i cale szczescie, bo nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze,ze Cie poznałam :kiss:

Dziewczyny jestescie kochane :kiss: , zrobie jak piszecie, poszukam jutro usg gdzies na szybko prywatnie, ale do pediatry i tak pójde, niech dotknie, zobaczy i powie co dalej robić...
niech zobaczy tez jej tarczyce...nie wiem czy to ma związek ale ostatanio kilka osób Oliwii zwracało uwage patrząc na jej szyje- czy przypadkiem nie ma problemów z tarczyca :unsure:
mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszecie :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #309960 przez iwanek1
Takajedna nie pospieszam Hani,a Bartek jak ruszy to wszystko na raz będzie robił i nie nadążysz :lol: Tak samo Antoś i Bianka od razu ruszą :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #309962 przez takajedna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Różyczko do pediatry pewnie nie zaszkodzi tez pojsc

12 lata 10 miesiąc temu #309969 przez hoborr
Dziewczyny proszę jutro trzymac za mnie kciuki - mam gastroskopie... o 8 rano. Pocieszam się tylko tym że w Sandomierzu... Może spotkam Ojca Mateusza... :ohmy: :woohoo:

12 lata 10 miesiąc temu #309970 przez takajedna
No tez wlasnie Iwanek, jak Ty jej nie stawiasz na sile, to niech sobie staje na trzesacych nozkach jak ma ochote, musi wygladac fajnie- jak taki tyle co narodzony jelonek hehe

12 lata 10 miesiąc temu #309971 przez takajedna
Hobbor to wez autograf ;) :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #309976 przez różyczka
dobra to ja na dobranoc napisze jeszcze:
że Aniu cudne zimowe plenery :)

Takajednaslodziaka masz w avatarku ale jakies nowe fotki na forum by sie przydało dac koleżankom :blink:

Ufolko czy Ty opinie o kaszkach zbierasz zeby Ci znowu cały karton przysłali darmówek? :)

Iwanku no ja własnie już nawet chciałam Rice napisac, ze Miki zajety przez Hanie ale sobie mysle nie bede sie wtracac - w koncu slubu jeszcze nie brali ;) :lol: a kobiet ponoc dwa razy wiecej jest na świecie wiec 2 na 1 faceta przypada hehe :laugh:

Oposku nie mecz małżona jesli dziś nie ma czasu to trudno...

jeszcze raz dziękuje dzieki serdeczne dziołchy :kiss:
spadam do łózka...spróbuje zasnać :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #309983 przez hoborr
różyczko :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #309986 przez takajedna
W sumie to nie mam zadnych nowych, bo mi sie aparat zepsul, a telefon ma kiepski... :dry:

Ostatnio gdzies czytalam, ze chlopcow sie wiecej rodzi, wiec pewnie sie niedlugo proporcje damsko-meskie wyrownaja :laugh:

Tez uciekam, dobranoc

12 lata 10 miesiąc temu #309987 przez różyczka
no i oczywiscie za Ciebie Hoborrku juz nachuchane mam w kciuki :blink: daj potem znac co i jak
jak sie okazę, ze przez swoją T. masz wrzody na zoładku to daj mi adres - przyjade i ją......dotkne :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #309989 przez takajedna
Tak jeszcze spojrzalam - ja dalej buduje zdania.... chyba musze wiecej czasu znalezc zeby przejsc w koncu na wyzszy poziom :lol: od ilu jest i jaki?

12 lata 10 miesiąc temu #310001 przez różyczka
Takajedna fajnie, ze choc od czasu do czasu wpadasz :)

I jeszxze tylko chcialam napisać ze Adusia na tym awatarku jest taka sliczna jak laleczka :)

a i że ta gąsienica Asiu sie super nazywa i ekstra wygląda, chyba tez pomyle nad tym :) widać, ze Mikołajowi sie podoba bardzo :)

12 lata 10 miesiąc temu #310002 przez Oposek
Różyczko no miałam to badanie co Ania kolposkopie i wyszło, że to tylko zapalenie. Ale zdenerowałam się, bo ja raczej wraźliwa jestem ;) Ja też się bardzo bardzo cieszę, że się poznałyśmy :kiss: A wszystko dlatego, że nasi faceci strzelili gola w jednym miesiącu :P
Na pewno pediatra Olif nie zaszkodzi, a skoro martwisz się o Jej tarczycę to może ma problemy z gospodarką hormonalną i ten guzek w piersi to właśnie tego sprawka.

TakaJedna za pół roku będziemy z rozmarzeniem wspominały czasy, kiedy nasze dzieci nie chodziły, nie raczkowały i można bylo polożyć na dywanie i w spokoju kawę wypić :P

Hobor trzymam kciuki bardzo mocno i mam nadzieję, że tą gastroskopię Ci sam Ojciec Mateusz zrobi :lol: Nie wiem, czy doczytałaś, ale jutro na forum dzień bez marudzenia, więc będziemy wysyłać do Ciebie same dobe fluidy :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #310033 przez Oposek
TakaJedna jest gaworzenie, budujemy zdania, rozmowna, gadatliwa i mistrz słowa. Ale nie mam pojęcia od jakiej liczby postów.

12 lata 10 miesiąc temu #310044 przez ufolka
różyczko zbieram opinie za ten karton darmówek właśnie ;p
hoborr kciuki za Ciebie jutro o 8 :)
a ja jutro na szczepienie z Amelką pojadę chyba, i może uda się na bioderka umówić to od razu zahaczymy, może już wszystko okej będzie :) oby !
oposku no ja jak moje dziecko na podłodze to też muszę oczy na około głowy mieć bo skubana wszędzie się doturla hehe coś mi się wydaje że nie będzie u niej raczkowania a turlanie ;p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka