- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ciekawa dyskusja o tych kojcach...ja sie nie wypowiadam bo nie mam w domu miejsca nawet na grzebien dodatkowy a co dopiero taki sprzet
z tego tez powodu nie gadałam jak była mowa o chodzikach bo nie to z tego samego powodu nie dotyczy...
natomiast o bucikach co piszecie czytam uwaznie bo za chwile mam nadzieje zacznie mnie to dotyczyc
Oposku ja do wózka na pewno wiosna bede załadała takie atrapy bucików czyli butki do wyglądania a nie do chodzenia bo to za wczesnie bedzie ...no na Bianulka mojego to na pewno
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Różyczko pamiętam... Szafing dzieciecy
tak jest!
Ty to masz dobrze teraz, co?
załoze się, ze oczy pełne blasku, humor wspaniały a wszystko to: z NADMIARU SNU
edit:
Asiu Twój Mikołaj ma wiecej włosów od Bianki - ja tak sie nie bawie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Te jogurci jakies 9 zł 4 sztuki, drogo no ale to na próbe mleczną tylko. Wogóle jkaiś ten mój Jaśko drogi w uczymaniu, rehabilitacja jogurty kurde chyba mu odcagne z kasy na wesele:)
A Maksi np ma skaze ale jak wypije zbyt duzo mleka uht wypije, jemu też próbe mleczna robiłam jak miał 6 mcy i spokojnie sobie pił zwykłe mleko a nie dla alergików
Różyczko- Jachu mial tak przez 3 dni ze niec hciał mi jeść , tzn mniej a wiesz jak on 90 wypija i teraz mniej jeszcze pił to sobie wyobrażasz:)
Ewitkun ja zostawiam na puzzlach jak idę do ubikacji...ale mój tam nie pelza nie raczkuję wiec nie ma problemu- ale jest to w tym przypadku pozytyw:)
Hobbor , napisz co wyszło z tą zółcią w sensie, nie ze narzekasz tylko sie dzielisz przecież
masuska ja mam dwie bliskie osoby na 1 % i nie moge decyzji podjąć więc na mnie kochana nie licz. :(ale pewnie rozumiesz
Basba jak tam "moje" letnie ubranka
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska27 napisał:
Różyczko pamiętam... Szafing dzieciecy
tak jest!
Ty to masz dobrze teraz, co?
załoze się, ze oczy pełne blasku, humor wspaniały a wszystko to: z NADMIARU SNU
edit:
Asiu Twój Mikołaj ma wiecej włosów od Bianki - ja tak sie nie bawie
nie jest,źle.
Oliwię popieram!!!!!!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Hoborrku, Różyczka ma rację jak opiszesz o co cho i dodasz uśmiech to będzie pozytywnie. Swoją drogą to już jest dobrze bo wiadomo o co cho:)
Jak już zostałam ochrzczona królową promocji to przegląd prasy promocyjnej wrzucę
Po pierwsze kaufland
www.kaufland.pl/Home/01_Aktualna_Oferta/...art_12/index.jsp#top
No i Marszak:)
Intermarche
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ja wreszcie dopijam kawę do końca i jem śniadanie
różyczko o nas zapomniałaś my też jeszcze zębów nie mamy ;p
ja mojej robię kojec z kocy i poduszek jak na razie wystarcza
a o bucikach to mojej teściowej jakiś stary lekarz powiedział, żeby buciki, kapcie itd zakładać jak najpóźniej się da, bo to zdrowiej dla stopy i kostek. Ze jak jest możliwość to same skarpetki, wiadomo na ulicę tak nie wyjdzie ale np niektórzy rodzice to zakładają nawet po domku chodzić. Chodzi tu oczywiście nie o szmaciaki ale o butki z podeszwą W sumie zgadzam się z tym więc i ja tak będę robić, sama zawsze na bosaka i nie mam żadnych problemów ze stopami (puk,puk), ani płaskostopia ani innych przygód. A jak jeszcze pojadę na wizytę z bioderkami to wypytam się lekarza co on myśli na ten temat jeszcze
A tak optymistycznie to wam napiszę że jesteście super że mi tak pomagacie z tymi kaszkami
a masuska i jeszcze zazdroszczę Ci tej babki z Twojego miasta, u mnie to bieda z nędzą ;/
albo muszę dokładniej szukać
hoborr super że znośna ta gastroskopia, napisz co i jak
eee, u mnie nie ma kauflandu, ani intermarsze ;/
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Najprawdopodobniej kamien w woreczku żółciowym - będzie wiadomo po USG któe mam 27 lutego o 12:00
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ufolko mimo że z kaszkami nie pomagałam, to cieszę się że Ci się na forum podoba, tak jak i mi i reszcie:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Witam się bardzo optymistycznie:) Dziś na wadze (nowej, z Lidla- jupii) 600 gramów więcej:)
Jest to oczywiście wspaniała wiadomość, bo po pierwsze kochanego ciała nigdy za wiele, a poza tym w Egipcie jestem coraz więcej warta (liczy się każdy kilogram blondynki). Może niedługo mój stary dostanie za mnie stado wielbłądów? Dopiero byłby szczęśliwy;)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hobor świetnie, że już po badaniu. Co do kamieni to ja miałam i uważam, że to lepsze niż wrzody. Zdecydowałam się na usunięcie woreczka. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz:)
Masuska dzięki za przegląd gazetek:)
Idę czytać dalej...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Dziś nasz Dzień Pozytywu tak?
To ja wcale nie jestem zła, że wczoraj nas ksiądz olał i nie przyszedł
Ja tu wysprzątane, wszystko gotowe i dupka blada Może jakoś się trzeba było zapisywać czy co?
Przynajmniej mam czysto w domu i kaska zaoszczędzona
A i mama mnie z tego powodu też odwiedziłą przedwczoraj przywożąc mi kropidełko
Więc same plusy
Poza tym jestem wyspana, mimo, że mój bobas budził się 2 razy a ostatnio już przesypiał nocki
I wcale nie będę narzekać, że mój lapek coś zaczął szwankować i mie mogłam wczoraj Was poczytać, bo za to dziś nadrabiam
Różyczko to na pewno nic grożnego u córy, ściskam mocno
Trzymam kciuki za badania
Oposek no jacha , że wbijamy się do Ewy
Ja mam wolny wtorek i piątek i niedzielę
Co do butkó to ja mam dla Małego mięciutkie na wiosnę a jakieś konkrretne to dopiero kupię jak będzie już próbował chodzić. Teraz jest trend, żeby możliwie jak najwięcej dziecko chodziło boso i kształtowało stópkę Wiadomo, że po piasku i trawie najfajniej a w mieszkaniu antypoźlizgowe skarpety i sruuu Najlepiej oczywiście na dywanie niż tylko twardej podłodze. Ja Szymonkowi kupiłam butki pierwsze profesjonalne w bartku całe skórzane i dopasowane do jego stópki - sandałki na lato. Ale już butki na jesień kupiliśmy używane ale w bardzo dobrym stanie i widać, że bardzo mało noszone - podobno przy małe babeczka kupiła, więc długo jej synek się nie nacieszył a na zimę teraz nówki
Ewa to trzeba konkretny termin ustalić i już
Tylko gdzie Ty mieszkać bo ja musiałabym opracować trasę ztm-em, bo mój całe dnie w pracy. I czy z dwoma bobasami i siorą czy z jednym bobasem sama?
Fajnie jak już się Antoś przemieszcza Z siedzeniem nie ma co go zmuszać, jego mięśnie grzbietowe muszą być odpowiednio wykształcone. Ale możesz sprawdzić czy utrzymuje rónowagę jak go posadziśz i tyle. Mój też już siedzi i wreszcie zmienił mu się widok i jest happy Ale wszystko w swoim czasie
Ufolka móje bobasy tylko nestle jedzą Bobovita jak dla nas jakoś dziwnie się rozpuszcza i taki jakiś glut z niej powstaje i jakoś im nie podchodził, więc my tylko na nestle A Ty masz pewnie ocenić te kaszki co dostałaś tak? Ja też się tam już jakiś czas temu zapisałam i nic nie przysłali jeszcze, ale wciąż czekam
Powodzonka na szczepieniu.
Asiu Twój zaśliniony narzeczony Hani słodziak Widać, że zabawka mu pasuje i jej nikomu nie odda Jakie super butki zalinkowałaś, nie widziałam takich
Iwanek ale jak sama wstaje to będzie ćwiczyć nóżki i będzie z czasem coraz lepiej
Natimp czyli musisz zrobić dwie listy za i przeciw rehabilitantek czy będziesz losować?
Basba extra zakupy, śliczne A Twój synek też antyrękawiczkowy?
Takajedna fajnie, że znajdujesz czas dla nas i że sie pojawiasz bo jak znikasz to tęsknimy
Hoborku super, że dałaś radę znieść badanie trzymam kciuki za dalszą diagnostykę
Masuska kurcze fajne akcje macie Przyłączam się do Twoich zaszczytnych tytułów
Rika mój nawet troszkę przyzwyczaił się do rękawiczek, ale nadal mu się zdarza zdjąć je na spacerze i nic sobie z tego nie robi
Ej no moje facety jeszcze wolne jakby co
A co się stało Zuzi????
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Żartuję oczywiście
Współczuję tych wszystkich badań, ale przy najmniej na bieżąco znany będzie Twój stan zdrowia i jak mąż będzie Cię wymieniał to też na jekieś zdrowe wielbłądy
A wiesz, że konie, renifery i WIELBŁĄDY nie posiadają woreczka żółciowego
Jakby coś to tylko na renifera lub konia mógłby Cię jeszcze wymienić
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaW no włąsnie masz porządek więc o co chodzi:)
Tak chyba trzeba zrobić listę , a dylemat bo jedna ma lepszy plan zadań a druga milsza i w domu, tak więc pomyslimy zobaczymy i bedzie oki....
Rózyczko napisz po usg..
Oposek pełen optymizm, super.... hmm u mnie mniejszy bo rudo brązowe w egipcie za wyższą cene nie idą ale i tak jestem szczupła, cudna, mam ekstra dzieci i męża , wiec o co koman ( pełna afirmacja)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Taki siatkowy kupiony na gumtree używany, więc dużo nie wydaliśmy
Szymonka tam nieraz wkładaliśmy jak pełzał a to byo stare mieszkanie i niebezpieczne, więc się przydawał. Czasem nawet jak chodził tam go wrzucaliśmy z zabawkami i dopóki mu się nie znudziło było ok
Mój Dominiś pełza jak szalony i ja teraz siedzę przy lapku i słyszę płacz a ten już pod łóżeczkiem, za chwilę pod suszarką do prania
On śpi teraz w łóżeczku turystycznym bo mamy mały pokój, więc czasem używamy tego sprzętu jak kojec i go tam wkładamy i jest ok
Ale zastanawiam się czy nie przynieśc tego kojca i chyba Szymona będę tam wiżelić
Wczoraj już przeginał w zabawach z Małym - siadał na nim jak na koniku, ciągnął go wszędzie a jak wsadziłam Małego do fotelika do karmienia to jeździł z nim po całym mieszkaniu
Wczoraj chyba za dużo energetycznej się kaszy najadł
Dziś dzwoniła do mnie kochana mamusia i uświadomiła mnie z czego robi się pączki
Mój braciak pracuje w cukierni i całą noc wczoraj wyrabiali te krąglutkie pokusy
I oni wrzucają tam wszystkie resztki ze wszystkich ciast i ze zwrotów ze sklepów
Czyli pozostają tylko własnej roboty pączusie, a że ja tego nie zrobię to może od dziś wreszcie tą dietę zacznę
Matko jak ja się cieszę, że zaraz muszę się szykować do pracy i pracować do wieczora I jechać pewnie w mega korkach śnieżnych przez całą stolice
Masuska szkoda, że twój m tak daleko mieszka, bo penie by u nas porządek zrobił, bo te nasz służby to niezbyt się spisują, ale ja rozumiem, że każdy pospać chce