- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska to Pitek ci przesypia nocki bo się biedak udyga kachę przez slow pić.. heheheh , no jest to moja droga jakis sposób jets
hmm no musze przez 1 spróbować ale jakoś tak długo idzie chyba , no nic kupie 1 i 2, a inne canpolki tez napiszcie jak dzieciarki piszą..
Laski co z tym wyjazdem!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kiedy , gdzie , w jakim miejscu rezerwujemy?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika , pozytywnie po uszach dostaniesz .. co z Zuzką?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Natimp rozumiem Twój dylemat, b ja też miałam dwie i nie wiedziałam co wybrać, bo każda mówiła co innego. A jak to wychodzi cenowo i czy na zajęcia byś jeździła Ty, czy opiekunka? A właściwie to po co ta rehabilitacja, skoro Jaś tak ładnie siedzi? (przepraszam, że tak pytam, ale ja laikiem jestem, a jak wiesz też mam ten problem z synkiem) Co do zięcia umysłowca to ja bardzo chętnie, jak mój syn okaże się gejem to z radością Jeszcze z taką fajną teściową jak Ty w komplecie to już w ogóle;)
Masuska śliczne buciki będzie miał Twój synek;) Zazdroszczę tych imprez ubraniowych, ja ostatnio nawet do lumpeksów nie chodzę, bo po przeprowadzce mam daleko do tych, które znam i lubię, a tu weszłam do jednego i zwątpiłam, jak zobaczyłam używany kombinezon dziecięcy, znoszony i zmechacony za 110 zł Też muszę się do fryzjera ruszyć, a co będziesz robić?
Asia ja zachęcona opisami Różyczki też dałam całego banana już jakiś czas temu i pisk był i radość taka, że nie dał sobie zabrać A teraz na wszystko poza słoiczkami mamy szlaban:(
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Inaczej jak dziecku się nie chce a inaczej jak chce... Jąsko nogami do raczkowania przygotowany od ponad miesiąca a podpory stoją w miejscu i plendz!!!! bo głową i nogami jednocześnie po ziemi nie da się chodzić
Do tej jednej co ma jakiś tam plan i podejcie zeby nie naraz z jaskiem wszytskich ćwiczeń bo on sie do tego nie nadaje bym musiała jeździc ale raz w tyg i 70 zł wiec spoko.
Ta co przychodzi jest fajniejsza w sensie podejscia itp ale jakoś tak mniej generalnie mi tłumaczyła co i jak i np mówi ze jak on juz płacze to probować ile się da zeby np nie płakał 3 razy w ciagu dnia. Ona moglaby wtedy przychodzic w czasie gdy jest opiekunka to zyskuje dodatkowe ćwiczenia bo ja i ona / Koszt tez 70 zł.
U mnie sie w pracy pochszaniło troszku moje wychodzenie o 14 stad kombinacja z kobieta przychodząca do domu, ale narazie sprawa ucichla.. no mam dylemat i tyle
Mąż jednak kamień juz w pęcherzu i częśc rozbili... nie bedzie korzyści z dziada no nie będzie
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie miałam takich napadów często, może raz na pół roku, ale zawsze wyjeżdżając się denerowałam, że mi się zdarzy i będę miała problem. Wiem, że kiedyś rozbijało/rozuszczało się kamienie w woreczku, ale nie wiem, czy warto, bo u osób, które je miały raz zazwyczaj tworzą się następne. Ja zdecydowałam się na operację, bo każdy atak to potencjalna możliwość zapalenia woreczka żółciowego i wtedy raz, że od razu otwierają brzuch, dwa, że istnieje ryzyko pęknięcia woreczka i zapalenia otrzewnej, a trzy, że jak jesteś w ciąży to ratują Ciebie, a nie maluszka. A ja chciałam już bardzo być w ciąży i wolałam usunąć pęcherzyk przed. Jak kamień jest nieduży to tak jak Ewitkun pisała można go usunąć laparoskopowo w znieczuleniu ogólnym- robią trzy małe dziurki, w tym jedna w pępku- wkładają narzędzia i błyskawicznie dochodzi się do siebie. (miałam operację o 9 rano, a następnego dnia już byłam w domu) Czasem laparoskopia nie jest możliwa i tną brzuch normalnie, dłużej się dochodzi do siebie, ale i tak uważam, że warto.
Natimp wiesz, jak to ktoś mawiał- u mnie pupa jak szalupa, więc do szafki daleka droga;) A jeszcze kawusię musiałam po drodze zrobić
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobre, dobre Fajnie, że już niedługo urodzi ten kamień i po kłpocie. A patrząc pozytywnie to nasze porody były fajniejsze- nie dość, że dzidzia po drugiej stronie i własne stopy można było zobaczyć to jeszcze becikowe dawali;)
Hobor pamiętam, że przy kamieniach brałam Tramal/Tramadol, ale bardzo źle znosiłam ten lek- mdłości, zawroty głowy, spadki ciśnienia. Wszystkie nospy i inne cuda nic nie dawały. A i jeszcze przy tych atakach wymiotowałam.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pewnie ze nasze lepsze a Jacha juz wogóle 1,5h hehe a ten się ktoys raz męczy :)ale co tam niech wie jak to jest
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku, ja chcę pofarbować kudełki, a generalnie zakuszczam, chcę mieć długie seksowne, blond włosiska, lekko falujące i błyszczące w słońcu na wyspie solińskiej:) jak się spotkamy rzecz jasna:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
my znów po spacerze w nosidle i mały obsikany z radości znów, wózek stoi i kurzy się
hoborrku jak mąz wróci to powiem żeby stworzył elaborat nawet kamyki swoje zachował hihihihihi
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja oczywiscie wpadlam sie tylko przywitac....
Masuska a od kiedy i do kiedy ta gazetka z kauflandu (kauflanda?) bo ja lubie te chusteczki huggies
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
widziałyście to 800g noworodka operowanego na serduszko? jaka kruszynka z 24 tc. jak dobrze, że medycyna poszła tak do przodu i można takie rzeczy robić
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska i mi białka zostały ;d
a ja dziś mam szalony dzień hehe najpierw okazało się że nici ze szczepienia, potem robiłam faworki mniaaam, potem obiad- właśnie się piecze, no a teraz ptysie chyba zrobię ;d, a w zlewie taaaki stos że hej
u mnie jest zakaz jedzenia w łóżku hehe
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja z Ząbek to wcale nie tak daleko przecież
No byle nie o świcie
A w porze obiadowej też się nie będę wpraszać i kłopotu Tobie robić
A którego wolicie bobasa szymonka czy Dominisia zabrać, bo siora niezbyt chce jechać a z dwójką cięzko będzie
Masuska bląd laseczka i przystojniacha z Suwałk hmmmm
Natimp a baranki to bardzo fajne stworzonka
Oposku moja kumpela ta z karczewa ma koze i świnię wietnamska i króliki i koty i psa i gęś i kaczki i kury i chyba żółwia A i kurę, która uratowałysmy z zakładu drobiarskiego
A ja już jestem w pracy