- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Rika - stwierdzam że jak u Ciebie się coś nie dzieję to musi byc świeto. Ale dobrze że teraz jest ok!
Różyczko
Masuska nie zauważyłam żebys pochwaliła się nową peruką?:!!!
Aniu reanimowałaś mysz????
A tak pozatym to mój men dzis powiedział:
DObrze że masz to forum - fajnie się że tak sie wspieracie i o wszystkim możecie pogadać - no i ja też tak myślę Dzięki za wszystkie rady i słowa otuchy.
Cały czas mam nadzieję że to jednak nie kamień....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
hmmmm miałem opisać atak woreczka żółciowego(kamienie żółciowe), no cóż u mnie to było tak na poważnie dwa razy, za każdym razem trochę inne miejsce bolało. za pierwszym razem bolał mnie mostek. ból niepodobny do niczego co przezywałem, wtedy mieszkałem sam. wieczorem głuchy silny ból zaczął mnie mocno niepokoić, coś na zasadzie bólu żołądka tylko naprawdę takiego ostrego, jak przy jakimś zatruciu. nie miałem nudności ale mimo to zrobiłem sobie jakąś mięte i tego typu gorącego herbaty. efekt był żaden ból się nasilał. zacząłem chodzić po pokoju w tę i z powrotem trzymając się za mostek. zrobiło mi się trochę zimno, nie mogłem usiedzieć, myślałem, że chodzenie pomoże. ból narastał. łaziłem tak i łaziłem jakieś 2 godziny, aż w końcu około północy wezwałem karetkę. byłem w takim stanie, że jak lekarz chciał abym się położył do badania to nie mogłem, miałem wrażenie że siadanie wzmaga ból. lekarz nie wiedział co to jest, badał mi serce podejrzewając atak serca / ból przeogarniający/ potem szpital, silne leki przeciwbólowe, sile leki żołądkowe i rozpoznanie ostrego ataku refluksu... błąd. przeleżałem do świtu u nich, poczułęm się dobrze i do domu. oczywiście troszkę jak to facet olałem ten ból, jak o nim zapomniałem i nie poszedłem do gastrologa.
drugi raz to już u nas w domu, objawy podobne, ból taki że nie mogłem usiedzieć, po 3 h łażenia obudziłem Ewę i zawiozła mnie do szpitala. tym razem inne badania w nocy mi robili /miałem rentgen nie wiedzieć po co/ i znów silne leki przeciwbólowe, parę godzin, taxi i do domu. po tym moja śliczna Ewa mnie wygoniła do lekarza. Gastrolog zrobił usg i nie znalazł problemów w żołądku tylko kamienie w woreczku i to dużo . potem to juz z górki, konsultacje chirugiczne po tym jak żona wspólnika mi wyjaśniła że tylko wycięcie i to laparoskopia. żeby było śmiesznej taka jednodobowa sam zabieg / możesz sobie obejrzeć na youtube, jest nawet tego dużo, trochę oglądałem. urodziłem 6 dużych /ponad 1 cm/ kamieni a co do bólu... no cóż chirurg mi objaśnił, że jest to jeden z niewielu bólów, dzięki któremu mężczyzna może poznać co to znaczy ból porodowy, takie jest nasilenie odczuwania. inny taki ból to tylko atak serca...
także drogie Panie chylę czoła przed wami, z racji tego bólu... aha i mam nadzieję że pomogłem
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ania co za przysłowie Bartek nawet dostał pączka do ręki, myslalam ze mu go nie wytargam pozniej
Rózyczko jeszcze ja sie podziele jak robie mleko w nocy mam termos z ciepla woda, kubek z zimna, mleko i butelke - wszystko na komodzie w takim malym korytarzyku laczacym dwa pokoje, swiatlo swiece w tym drugim gdzie nie spimy, wiec malego to nie wybudza... a u nas cala noc sie swieci obok lozeczka taka mala lampka, ledwo co daje swiatla ale zawsze jasniej
Co do butelek jeszcze to ja ich dawno nie wyparzam codziennie.... ba, srednio raz w tygodniu jak nie rzadziej
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieci.pl/paid,14254561,title,Porod-w-do...ml?smgputicaid=6deef
Ewa nie kuś z tą gąsienicą
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/acer-aspire-as5250-e-450-4gb-...nux-i2148494482.html
allegro.pl/acer-8572g-i3-370m-4g-500g-gt...rii-i2148189582.html
allegro.pl/acer-as-5250-e-450-x2-4gb-500...led-i2118137626.html
allegro.pl/asus-k53by-x53u-k53u-2x1-65gh...470-i2097636533.html
Oczywiście są tańsze, ale w tych linkach są komputery o dobrym stosunku jakości do ceny. Jakby co to pytaj:)
Lucy Mąż Ewitkun chyba nie rodził, bo tak jak ja miał laparoskopię, ale faceci lubią sobie przywłaszczać cudze zasługi (Ewa, nie obrażaj się, co: ) Mój mąż na przykład twierdził, że urodziliśmy razem, choć o mało nie zemdlał przy cięciu krocza Swoją drogą jak ktoś pyta, czy urodziłam siłami natury to mnie krew zalewa. Jakiej ku,,rwa natury? swoimi siłami mojego arbuza wypchnęłam
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny, znowu brak czasu na forum i nadrabianie...dzieci wysysaja ze mnie w ciagu dnia calą energię ,a wieczorem padam na twarz...przepraszam...mam nadzieje,że to się ureguluję,bo w nocy źle,a w dzień to juz w ogóle...jak się czujecie,co słychać????
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewa super! Zobaczysz,że Antkowi spodoba sięAska kupiłam gąsienicę gadułę
Gąsienica Gawędziarka to naprawdę fajna zabawka..na lata mojego kuzyna córka ma 3 lata a nadal się nią bawi..tylko teraz na niej jeździ
Oposku bałabym się rodzić w domu. wiadomo przecoeż,że różnie może być!
Dorota a jak Wasze zdrówko?
Lucy prezent za odnaleziony pierwszy ząbek był?? Co dostałas?
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Różyczko jeśli jeszcze nie kupiłaś:
allegro.pl/acer-aspire-as5250-e-450-4gb-...nux-i2148494482.html
allegro.pl/acer-8572g-i3-370m-4g-500g-gt...rii-i2148189582.html
allegro.pl/acer-as-5250-e-450-x2-4gb-500...led-i2118137626.html
allegro.pl/asus-k53by-x53u-k53u-2x1-65gh...470-i2097636533.html
Oczywiście są tańsze, ale w tych linkach są komputery o dobrym stosunku jakości do ceny. Jakby co to pytaj:)
Lucy Mąż Ewitkun chyba nie rodził, bo tak jak ja miał laparoskopię, ale faceci lubią sobie przywłaszczać cudze zasługi (Ewa, nie obrażaj się, co: ) Mój mąż na przykład twierdził, że urodziliśmy razem, choć o mało nie zemdlał przy cięciu krocza Swoją drogą jak ktoś pyta, czy urodziłam siłami natury to mnie krew zalewa. Jakiej ku,,rwa natury? swoimi siłami mojego arbuza wypchnęłam
He he dobre SWOIMI SIŁAMI...Heheh
Asiu nic nie dostałam
ps.Fajny awatar
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Różyczko, Rika- mam nadzieję,że już wszystko ok???
Gratulujemy Oli kolejnych ząbków!!!!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska dawaj Fotę nowej fryzy... rozumiem ze miejsce wybrane tego spotkania wyspa solińska:)
Rika, fajnie ze tak się skończyło to Wasze piekło, hmm nie będe ciągać za łapki tychmoich szkrabów
Lucy - no wampirzyca jak nic z tej Twoje córy, u nas pustka.. tzn wszystkie zęby są ale pod dziąsłami:)
Rózyczko my taki Ostry dyzur prawie, więc następnym raze nie wydawajh 100 szkoda kasy
Opsku ja tez zawsze mówię że siłami natury to zeby wypadaja, a rodzziłam swoimi..!!!!!
Hmm Ufolka na serio mi odpisywałaś ze stritcomem, czy trzeba coś odsyłać po rejestracj????
a powtórzysz bo nie mogę znaleźć.. pliiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssss
hmm u nas dzis noc dziwna, bo Jaśko się budził dość często ale jadł po 2, hmm nie wiem czy taka nocka akurat, czy zabki czy co tam innegoo.
Kurcze ten mały pimpol nie chce pić z canpolu, ani aventy tylko TT, wczoraj juz pił kaszkę z butli bo wymieniłam smoczekponiewa z poprzednim tez troszku naciełam X to się po 1,5 mca rozlazł i zbyt szybko lecialo, włożyłam nowy , z którego słabo leciało:):)i musiałao mimo iz on do kaszek trochu podciąc... hee
ten mój pipus budzi się ostatnio juz o 6:30 , jutro chyba go w łazienmce zamknę tak wcześnie....
dzisiaj balik heheh podłożę noge tym synusiowym walentynkom:)ja im dam, syna mi bałamucić... szkoda tylko ze ja nie mogę pójść no ale ok , mąż mimo częściowego rozbicia kamieni nadal dycjha, Jachu z moją mamą nie zostanie sam wiec musi iśc Maksa kuzynka .. no szkoda
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Oposku spoko loko wiem wiem oni są dumni ze swoich malutkich osiągnięć ach ta męska duma
Asiu mam nadzieję, że się Antolowi spodoba
ale senna jestem jak tylko bedzie senny ciągnę go do wyra i śpię z moim małym M. jakkolwiek to zabrzmiało
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
kurde jakie opisy porodów od samego rana heheh
Oposku no very very much dla Twojego małża wyobraź sobie, ze mój małż wstał rano i mówi: (a była 6 rano )ja robie kawe a ty odpalaj kompa i zobacz co tam Oposek napisała hehe
dałam mu kase co uzbierałam i dziś ma kupić 1 z tych co podaliscie tylko w Saturnie bo tam ponoć tanio sprzety mają, a jak nie bedzie tak tanio to wtedy z tych linków kupimy boze naprawde dzieki jestem taka happy bo nareszcie bede miec kompa, który bedzie działał na baterii a nie tylko na kablu, nie bedzie sie ciągle zawieszał, wywalał nie znetu itd.
Riki R. tez polecił tą samą firme, pewnie jest najtansza hehee
jeszcze raz dzieki
Asiu znowu masz nowy sliczny avatar ja nie nadażam
Natimp ja tez powiekszałam smoczki w TT i wiesz co sie dowiedziałam? silikon pęka jak sie samemu przy nim majstruje i stad to dławienie sie potem dzieci, lepiej wydać te kilka zł i kupić takie do kaszki, ja uzywam teraz te z TT z krzyzkiem do kaszki(pisałam Ci wczoraj...nie wiem czy widziałaś)
i odpisz mi plisss co to jest "plendz"??
Dorotka kurcze zdrówka dla Twoich pociech
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...