- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Pamiętacie Ritę? Wiecie, że Marek już od miesiąca raczkuje, a od niedawna sam stoi?
ooooo, GOEDE MORGEN Lucy Zdanie o cytrynach mnie rozwaliło Jak się przeprowadzałam do męża to znalazłam w domu jakieś stare angielsko-polskie rozmówki i pierwsze zdanie brzmiało: "przepraszam, gdzie mogę napoić swoje konie?" Jakby mieli sprawdzać każdy komputer w każdym polskim domu, to raz że 3/4 ludzi by w więzieniach siedziała, a dwa że nic by innego nie robili. Dopóki nie ściągasz ze swojego kompa pirackich filmów/muzyki to nie mają jak Cię namierzyć. Tym bardziej, że w naszym kraju ściąganie jest legalne, udostępnianie i przechowywanie już nie.
Ewitkun ja tam póki co jestem szczęśliwa, że nie muszę nigdzie wracać
Różyczka zapomniałam Ci wczoraj odpisać, że Filip na razie je słoiki i kaszkę jaglaną, wczoraj dostał małą porcję mleczno-ryżowej Nestle, żeby opisać Cioci Ufolce, a dziś ma wysypkę dookoła oczu (na powiekach i pod oczkami) Nie mam pojęcia, czy to od tego. Uprałam wszystkie rzeczy tj ubranka, pościel z podwójnym płukaniem, sprzątneliśmy dokładnie, nic nie dostaje do jedzenia, ja też nie jem żadnego badziewia, a poprawy jak nie było tak nie ma:( A czemu Ty Różyczko przeszłaś w nocy na mm? Bo wiem, że wracasz do pracy i chciałaś, żeby Mąż mógł Biankę nakarmić, kiedy będziesz na zumbie, ale w nocy nie łatwiej karmić cycem ? dłużej śpi po mm?
No właśnie wczoraj chciałam pomarudzić a więc:
Moja chyba ma alergię na gluten,odstawiłam mleczne produkty stare plamki znikają ale pojawiają się nowe na pleckach i brzuszku,ale nie wykluczam skazy
Chyba się pośpieszyłam z tą bułką chociaż lekarka na szczepieniu powiedziała że mogę jej dać chleb pszenny z masłem,dałam bułkę chociaż po mannie tego nie było,a może nie zauważyłam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
acha apropo alergii chciałam coś napisać:
-otóż Biance zeszło praktycznie wszystko
- pediatra powiedziała wczoraj, ze mamy odpuscić sobie to mleczko Ha i dawac normalnego Hippa
i powoli robic kaszki na nim nawet
- po trzecie mamy wprowadzac 1 produkt nowy na tydzien
- po czwarte KOMPLETNIE nie mam pojecia na co w takim razie byla uczulona
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Daj puchaczowi coś pysznego,może jakąś surowiznę albo konkubina jej kup
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Lucy marnie z tą alergią... Kurcze, właśnie nie wiadomo na co to i co robić...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko my mamy acera i hp i acer się nie wiesza i ma jakoś tak grafikę szybszą i bardziej czuły jest
Mój mąż z tej firmy nawet tableta szuka
Głodna jestem!!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Róża dziś światowy dzień kota!
Daj puchaczowi coś pysznego,może jakąś surowiznę albo konkubina jej kup
żeby mi sie lafirynda w domu ciupciała??? o nie! po moim trupie!
ale słuchaj...od jakiegoś czaswu kreci sie nowy adorator bialo-zarny i taki bezczelny jest,ze już nawet na parapet mi wskakuje i siedzi i sie gapi na mnie przez okno i juz wczoraj Olif zaczeła przebakiwac,ze ona go chce wziać.
Masakra ja z nia oszaleje ona chce kota, konia, psy, najlepiej węża jeszcze i patyczaki
Oposku ide czytac Rite
a z mm jest tak teraz: zaczełam karmić z myslą,ze moze jakims cudem lepiej pospie no i zeby wyjsć wieczorem gdzies w końcu..
pierwsza noc był super ale tylko ta pierwsza, potem róznie, karmiłam mm i cycem nad ranem i wiesz co....jakos jak spodobało mi sie to Biance chyba ida zabki, zdarzalo sie jej mnie mocno ugryżć od 2 nocy nie dałam juz cyca w ogóle i wczoraj jadła w nocy tylko raz (choc i tak sie budziła tak jak Ci pisałam) a dziś z kolei jakby sie wściekła i jadła mm co 2 godz. zupełnie jak cyca (o 20, 22,1,3,5) pomimo tego,ze z kleikiem bo to mm
wiec teoria o "tresciwszym mleku z butli" to mit
mam jeszcze mleczko w piersiach bo czuje to ale juz chyba zakończymy ta przygodę cycusiową, chyba ja tez tego potrzebuje bo musze i chce zaczać myśelc o sobie jako o kobiecie a nie tylko jako mamuni karmiacej a mam troszke kłopot z oddzieleniem sie od Bianusi ...widze to sama...
myśle, ze emocjonalnie tego potrzebuje i ze to wiąże sie z powrotem do pracy też i do życia towarzyskiego a Bianusi tak smakuje ten Hipp,ze az cmoka na butelke wiec u nas to chyba nadszedł ten moment poprostu
gadałam z pediatrą,ze dziecku w tym wieku 3 posiłki mleczne na dobe sa potrzebne wiec super by było wieczorem, raz w nocy dac i potem rano moze dojdziemy do tego i nareszcie sie wyspie hehe
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika spotkanie u Ewy we wtorek o 11.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To już teraz rozumiem z tym mm:) Jeśli tylko Wam obu z tym wygodnie to trzeba inwestować w hippa i już Ja już czasem też jestem zmęczona, ale bardziej zrzucam to na fakt, że od lipca wyszłam bez Filipa raz na dwie godziny, a tak siedzę z Nim cały czas, wszędzie Go zabieram, a mój mąż kąpał Go może trzy razy w życiu...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/6-36m-pantofle-kapcie-paputki...rzy-i2109845703.html
www.ecobobas.pl/pl/11-buciki-dzieciece
www.preshoes.pl/category.php?id_category=5
www.paputki.com.pl/
sklep.ekodzieciak.pl/buciki-weestep-mies-p-614.html
Dla dzieci, które jeszcze nie chodzą, ku pochwale kobiecej próżności:
ekodzieci.pl/pl/buciki-dla-niemowlat-wyprzedaz
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku no to kijowo z ta wysypka teraz
no ja jestem mega zaskoczona,ze u nas nagle wszsytko zeszło i to przy podejrzeniu skazy i podawaniu mleka
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak dla mnie to sa dzieki temu pełniejsze i mogłoby tak zostac ale co sie z nim dzieje potem?
cycki sa miekkie, nie twarde wiec żadne zapalenie mi nie grozi raczej ale i tak jestem ciekawa co sie dzieje z tym mleczkiem co w nich zostaje?
wie ktoś moze?
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie wiem co z tym mleczkiem ..
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak mysle o Filipie to kurde on mial wysypke juz wczesniej zanim dostal ta mleczna kaszke i nic mlecznego nie jadł przeciez hmm no chyba, ze nabiał w Twojej diecie Oposku....
ale to jest tak trudne odkryc ten alergen, ze szok ja szukałam szkałam i nagle wszytstko samo zeszło... dziwne
kupilam Bianusi te ryzowe wafle o smaku jabłkowyh z Hippa i piszczy z radoscie jak go dostaje