- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ale mialam do nadrobienia, aby wszystko przeczytac i i tak mi sie jeszcze nie udalo

Zakupilam pierwsza rzecz malenstwu - łózeczko, zaraz napisze wiecej tylko sprawdze czy sie zalaczy zdjecie
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
allegro.onet.pl/lozeczko-dzieciece-4-klo...nio-i1486194084.html
kolezanka w szoku byla, ze taka cena, bo ona za sama posciel jaka oni dodaja zaplacila 180 zl!
a tu w tej cenie mam lozeczko, materacyk (dobry bo nie piankowy), wlasnie ta posciel, kolderke, poduszke i rozek
no zobaczymy jak dojdzie, ale juz czuje ze bede zadowolona

Kamilka, bardzo ladna sukieneczka

- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Rika ja też wczoraj cały dzień jadłam i jadłam...słodkie, kwaśne, słone, owoce, tłuste...no masakra!!! Dziś mam zamiar się opamiętać hihi

przyszla_mama bardzo fajne łóżeczko, i bardzo podoba mi się ta pościel ( świetny zakup)

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Wczoraj tez miałam jaki ś dzień obżarstwa. Chyba nawet telepatycznie się z Wami połączyłam, bo tak mnie wzięło na lody że nie było zmiłuj:) A dziś trochę czekolady skubnęłam i mam ogromną ochotę na pizzę, zbieram się ze zrobieniem jej.
Prszyszła_mamo świetne łóżeczko, i pościel śliczna, za sam materac trzeba dać koło 100zł. O pościeli nie wspomnę.
- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Chciałam tylko napisać, że mamusie kwietniowe zaczęły rodzić! Mają już pierwszego dzidziusia

Kobietki szykujcie się

Miłej niedzieli życzę

- Kamilka24
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MELKA 22 LIPIEC 2011

Cieplutkiej i udanej Niedzieli Wam życzę

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Byłam na pewnym forum od października 2009 roku i musiałam odejść. Znaczy nie musiałam ale zrobiłam to bo przyszły "nowe" i zaczęły się kłótnie. Ogólnie od kilku dni nic innego tam się nie dzieje tylko kłótnie, zgrzyty, wyzwiska, a przecież nie po to jest forum dla przyszłych i świeżo upieczonych mam...
A same wiecie jak bardzo można się zżyć z dziewczynami z forum...
ciężko mi

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Przez weekend na naszym forum zawsze tak cicho bo wszystkie do swoich panow się tulą pewnie

Rika przykra sprawa z tym forum. Pozostaje olać i sie zadomowić na forum ZAPYTAJ POLOZNA

Aska widzę lifting profilu był

Piekarniczyk rzeczywiście pierwsza kwietniowka sie rozpakowała - ale nie strasz mnie, że do nas blisko, bo zawału dostanę kobieto!

Dziewczyny napiszcie jak tam u Was po weekendzie, jak brzuszki i wogóle?

lece sie kapac i do pracy...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kamilka sukienka ekstra, - ja właśnie wczoraj porobiłam porządek w zafach, powyrzucałam zimówki, poprzeglądałam ciązówki, generalnie mam 3 pary dzinsów, z dwie sukienki na krótki, dwie na 3/4 rękawa i chyba z 8 bluzek , wiec starczy -część bluzeczek do leginsów będzie wiec spoko.
rika-szkoda zwierzątka, to zawsze przyjaciel .
ja generalnie poszcze w piątki, rybki lubie ale ostatnio jem sporadycznie moze porcja na dwa tygodnie, ale wzawsze piatek skusi mnie do jakis innych dań jak np naleśniki, makaron itp...
kochane odkryłam do sałatek pyszny olej orzechowy, masakra , nawte jak się nim szopinak pokropi liściasty to mozna jeść i jeść...
a wczoraj rozpoczeliśmy sezon grilowy, kolega robił na dworze grila a ja z kumpela i dzieciakami w kuchni robiłysmy sałatki itp... pychotki
przyszła mama -łozeczko super, i posciel ekstra, w sumie łozeczko mam takie same po Maksymilianie i jestem zadowolona,
ale pogoda dzisiaj fajna a ja w pracy ..... no nic poopłudniem zaliczy się jakis plac zabaw i bedzie super, wczoraj bylismy na 1,5h spacerku ale jakos zimno było, o sobocie nie wspomne bo to jakaś porażka pogodowa
hmm w piatek do szpitala na badania, zwariuje z nerwów i niecierpliwości do tego czasu... w sumie jestem przekonana ze w brzuszku chłopczyk bryka, ale nie tyle ciekawość płci mi zrżera sen z powiek co to czyw szystko bedzie ok.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dalej robię zakupy na allegro

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Nie denerwuj sie kobieto - na pewno wszystko bedzie okay :)ja byłam w piątek ale wizyta trwała tylko 10 min i nie bylo usg, tylko kontrola tętna i czy szyjka ok. Dobrze, że moja mała bryka codziennie to po tym wnosze, że rośnie i się rozwija

A tym olejem to mnie zaintrygowalaś...musze wypróbowac
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja teraz mam kupę roboty w domu, ale tak mnie odrzuca że szok. Rodzice pojechali na na wieś do cioci i przywieźli 160 kilo wieprzowiny, do przerobienia. Wiem że to normalne, że mięcho, ale jakoś tak nie mogę na to patrzeć

Mam natomiast smaka i to już od tygodnia na ciepłą bagietkę z masłem czosnkowym, albo ziołowym, moja najciekawsza zachcianka.
Poszukam relacji tej kwietnióweczki rozpakowanej, ale im fajnie, a u mnie bynajmniej od środy początek Trzeciego Trymestru, już z górki:)
Wybrałabym się chętne an spacer, ale ma być tylko 5 stopni:(