- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Od wczoraj nie mogłam wejść

Pisałam do Masuski bo tylko do niej mam maila a później zobaczyłam że Oposek dał maila Ufolce i do niej napisałam a ona nie odpisała

Ale w końcu się udało
Masusko dużo dużo zdrówka dla Piotrusia, oby wszystko szybko dobrze się skończyło.
Mój system antywirusowy nie pozwolił mi wejść na tą stronę uznając ją za niebezpieczną i zawirusowaną... także zawsze jak próbowałam wejść to mnie wywalało i wyświetlało ze strona o podanym adresie nie istnieje. Na szczęście wszystkie wiadomości z forum przychodziły mi na pocztę i jestem na bieżąco. Chociaż raz mnie zadowoliło to, że subskrybuję temat

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
O jej ale się dobijałam od wczoraj do Was a tu NIC!!! Miałam taki sam problem co Rika...coś strasznego!
Masuska 3mam kciuki kochana, biedny Piotruś miało być niby nic a tu takie coś

Generalnie jestem na bieżąco i też jestem na diecie

Kamilko mój Nikodem też jest bardzo żywy, troche mnie już wszyscy w koło denerwują (razem z moim starym) bo trują mi że mam jechać z nim do lekarza i powiedzieć że jest taki "nadpobudliwy"...

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Otrzymane podziękowania: 0

Moja ma teraz gorączke 38, leci jej z nosa, śpi po 10 minut, i krzyczy w niebogłosy...

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Oposku ja widziała widziałam Twój tekst,ale pamietam tez twoje ostatnie wywody na temat diet

A ja od wczoraj psychicznie lżej się czuje i nie jadłam kolacji i ćwiczyłam i nawet chcemy biegac codziennie z siorą jak tylko nie będzie śniegu i kałuż

A na pełna wiosnę to wyciągne nawet rower i kupię fotelik dla bobasów i będę szpanować

A i słodycze na razie mnie nie ciagna, bo na sierpniowym spotkanku chciałabym w bikini wystąpic

Plany super a ciekawe co z nich wyjdzie

edit
Basba zdrówka

Piernikarczyk to witamy w klubie dietujacych się

- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oposku ja mam plik cały z przepisami zgromadzonymi z neta po 7 mscu więc Ci na maila wysłałam, tam też są zupki

pierniczku moja też czasami a nawet bardzo często aż się trzęsie jak coś bardzo chce, dosłownie aż jej ręce latają

basba koniecznie potem odezwij się co lekarz powiedział, zdrówka życzę

co jest z naszymi dzieciaczkami lipcowymi?? ;/
różyczko a Ty też bardzo nieswoja jesteś ostatnio, to przez to skierowanie Bianki czy coś się stało ??
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Ufolko ja pisałam ostatnio,z ebede teraz mniej na forum, jest opiekunka wiec wychodze, załatwiam przed powrotem do pracy milion spraw, korzystam,z e bez Bianusi moge jeździć na spokojnie, za chwile do pracy to juz w ogóle nie bede tak miała czasu...a teraz Bianka chora wiec marudzi i tylko sie przytulac chce ciągle a gile ma do kolan juz dosłownie

a macie moze jakiś sposób żeby dziecko dało sie wyinhalowac? Bianulek nie chce tej maseczki dac sobie przylożyć do buzi

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale wiem, że może być cięzko bo np mój Dominis jak chce wytrzeć mu noska lub w ogóle dotknąc go do nosa to krzyczy az go wszyscsy w bloku słyszą

Oposku ktoś Tobie ukradł avatarek?
- ewitkun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

masuska, basba wspó;czuję chorób,będzie dobrze musi
a z rota to i tak hospitalizacja tu leczenia domowego nie ma, musi być kroplówka

u nas dzień świstaka górne zęby wychodzą i wyjść nie mogą bleeeeeeeeeeee
powiedzcie czy robicie badanie krwi same z siebie jeśli lekarz nie widzi wskazań? bo ja przez tą moją koleżankę zastanawiam się bo jeśli dziecko je, przybiera, jest pogodne to chyba nic złego się nie dzieje.... dzieci zużyły już podobno zapas z życia płodowego i często łapią anemię

mąz poszedł w długą z chłopakami więc będzie się działo.... hihihiihi Antol śpi

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
Aniu no nie dalo rady z tą cholerną maseczką

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kamilka24
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MELKA 22 LIPIEC 2011

Piernikarczyk ja mam dokładnie to samo, wszyscy dookoła gadają, że mam powiedzieć lekarzowi, że mala jest bardzo nadpobudliwa, martwiłam się ,ale teraz widzę, że nasze dzieciaczki po prostu tak mają i juz się nie przejmuję

Paulinko dziękuję za komplement, ale moje włoski tak wyglądają właśnie po brazylijskim blow dry
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rózyczko ja czasem niestety na siłę mojemu fridą wyciagałam katarek, bo nie było rady

Ewa jak nie wykazuje objawów chorobowych, to wiesz z jednej strony specjalnie bym nie kuła ale jak się martwisz to mozna sprawdzić.
Ja się martwiłam o cytomegalię i wymusiłam na neurologu żeby dała skierowanie na kontrolne bad krwi i skierowanie leży już 3 miesiąc w szafce

- ewitkun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Rika do pisałam, że do znudzenia wysyłałam Tobie i Oposkowi zdjęcia ale dostaję zwrot z Twojej skrzynki, do Ani dotarły bez problemu
rózyczko właśnie dla własnego spokoju zrobię to badanie
- iwanek1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Oposek ale sie nudziłaś,ja nawet zapomniałam,że Hanka miała byc Kubusiem na początku

Ja lepiej o ruchliwości dzieci sie nie wypowiadam,bo zaczynam nie nadążac za moim dzieckiem

O to nie tylko ja nie mogłam sie dostac

Lucy to dobrze,że juz wiesz od czego Ola ma wysypke,ale nie znasz produktu co uczula,troche sie uspokoiłas?Moja dostała czerwonych plackow od cebuli,
Biedny Piotrus,umeczy sie w tym szpitalu,ale dostanie leki,kroplówe i beda go mieli na oku,kurcze wenflon mu wkłują

Różyczko ja poeksperymentowałam z sinlakiem,do niedzieli mała dostawała go na śniadanie,ale jadła wtedy pozno obiad i do tego mało,więc daje od 4 dni po kąpieli,butelka z owocami no i Hania spi do 4-5ej,a wczesniej budziła sie na jedzenie okolo 24-2ej,wiec u nas podziałało.
Piernikarczyk Hania tez sie cała trzesie,jak sie cieszy,cos chce,różne rzeczy wyprawia,ale nie pomyślałam,że mam do lekarza isc

Hania nie chce spac w dzień,nie mam siły