- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
ale fajnie jest wrocic tu z powrotem, pieknie tu!!!!!!!! hihihi
A zwrocilyscie uwage na swoje avatarki? chyba powrocily do stanu pierwotnego
Lucy - nie badz taka podziel sie przepisem na zarobienie pieniedzy hihihi a co do hartowania dzieci to chyba tu w UK sa na pierwszym miejscu!! tylko slonko wyszlo a tu juz na letniaka lataja porozbierani , e co ja gadam - tu juz w zimie w japoneczkach zasowaja hehe a dzieci to nie wspomne, nie raz jest tak ze Paulinka stoi na przystanku owinieta swetrami,kurtkami,czapami iszalami a mamuska jakas stoi sobie z malenkim dzieciaczkiem ktore w wozeczku bez kocyka i bez skarpetek sobie lezy!!! Do dopiero sa widoki!
Rika jakie ladne zdjecie masz w tej bialej sukience -takie skromniutkie piekne
Kamilka24 - o wrocilas jednak do pracy opoweidz jak melka dala rade bez mamy ,yyy moze odwrotnie jak tata dal rade bez mamy hihi , mojej kolezanki maz jak zostal z dzieckiem to co chwila do niej wydzwanial z zapytaniem typu: gdzie leza pampersy, jak placze to co robic, ile mleka ma zrobic itd wiec tatusiowie sa coooool , e moj dzwoni do pracy ja chce obiad zrobic i pyta gdzie klade ziemniaki hihh co sie dziwic
Kamilka a jakie tam masz godziny? Bo tam chyba trzeba raniutko do pracy wstawac co? Fajnie ze ci sie dalo , w ogole fajnie ze pracodawca sie zgodzil ze tylko weekendy,
a co do pokoiku to super ze uczycie melke spac juz w swoim, a im wczesniej tym lepiej wiec nie masz sie chybaco martwic
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
szkoda,z e u nas nie ma takiego zwyczaju hehe jedynie pochlac czyli pępkowe i to by było na tyle...
przeraziłam sie jak napisalas o Oli ostatnio....boże jak ja sie boje tych guzów, upadków, wypadków
a i super kurteczka jeszcze kapelusz i smigacie na miacho przystojniakow wiatraków wyrywać
Kamilka melka boska! Widziałam na NK a jak pieknie stoi!
W ogóle sliczne foty dziewczyny pozamieszczałyscie na Nk ... i Zuzia ...i Mikołaj ...i Szymonek z Dominisiem... no wszystkie wszystkie fajne
Nasza Hoborrek juz po operacji - żyje
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Natimp a mój w nocy chyba nie pierdzi, ale pirdziochy Go w ciągu dni budzą A smoka nie chce i podawać nie trzeba, ale czasem bym chciała, żeby zassał choć na chwilę, jak marudzi... A czemu rehabilitantka zabroniła odstawianie smoka? zaintrygowałaś mnie:)
Różyczko Ty masz pewnie trochę pomoc w Oliff i już tylko jedno dziecię do pilnowania, ale Bianulka to prawie jak jedynaczka:) W każdym razie moja szwagierka jak się urodziła to Jej rodzeństwo miało 14, 25 i 26 lat;) i teraz bardziej jak ciocię, czy wujków ich traktuje.
A z tymi zębami to nie wiem, czy pamiętasz, jak u nas było. Filip się urodził z takimi białymi kreseczkami na dole w dziąśle i każdy lekarz mówił, że już zęby i jak szybko zęby, a wyrosły Mu ponad 4 miesiące później;) I w sumie żadnych wielkich objawów nie było... Więc to różnie bywa, może Bianka się pewnego dnia obudzi z uzębieniem;)
Ufolko my też mamy taką szczoteczkę i też bardzo polecam:) tylko pastę mamy chyba złą, ale innej w realu nie znalazłam... Ja na 7 to chyba bym się nie zdecydowała, ale 4... No ale mąż jest na nie;)
Kamilko fajnie, że udało się tak zorganizować, żeby podzielić opiekę nad Ami, no i trochę kasy zostanie w kieszeni;) Co do spania w oddzielnym pokoiku to ja myślę, że spokojnie może już tam spać. Wydaje mi się, że Basba kiedyś pisała, że Wiktorka śpi u siebie od urodzenia i super:) Ja bym też nie miała nic przeciwko, gdyby nie to, że Młody się budzi w nocy tyle razy... A WHO zaleca spanie z dzieckiem w jednym pokoju do pół roku, więc już możesz być spokojna:) No i gratulacje z powodu wstawania:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do hartowania to ja jestem straszny zmarźluch, więc Filipa hartuję od początku. Od miesiąca tak na poważnie, bo pod koniec kwietnia wybieramy się pod namiot...
Mój teść w zimie biega po śniegu na bosaka i swojej córce pozwala biegać tylko w sandałach i zdrowa jest jak ryba
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Kubuś rośnie jak na drożdżach. Od 20 lutego zapierdziela na czterech. Jak słyszy muzykę to tańczy, skacze i piszczy. Chyba tancerz mi rośnie. I od jakiegoś czasu staje cały czas na nóżkach. Teraz lece ale póżniej trochę cofnę się do waszych wcześniejszych pogadanek. Paptki
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborrku cudnie!!! Życzę szybkiego powrotu do domku
Aga witaj
kupiłam dzisiaj Mikusiowi kurteczkę i czapkę teraz pora na buciki
co do rozmiarów bucików polecam fajny artykuł, proszę:
parenting.pl/portal/rozmiary-butow-dla-dzieci
aaa no i jeszcze kupiliśmy świnkę skarbonkę poprzednią popsuł Mikusiowi tatauś hehe
buszując po sklepach w inernecie znalałam cudo.. hehe dla dziewczynki, muszę pokazać
www.smyk.com/czapka-dziewczeca-rozmiar-5...ubranka-dla-dzieci-p
a u mnie znowu awast wysyła informacje o wirusach
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w każdym bądź razie ja tylko powiedzieć ze kobietka pochwaliła nas na rehabilitacji, ze po asymetrii ani sladu ten tydzień mobilizujemy do raczkowania i zobaczymy co Jaśk wybierze. nadrobie jutro pa pa
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Widze jednak ze wasze kochane szkrabiki to juz maja niemala kolekcje perelek w buzkach ,ach...
Chcialabym moc w miare regolanie tu zagladac teraz jak nasz laptop jest w miare uzywalnosci to moze bedzie to mozliwe bo cholernie mi sie teskni za waszymi wpisami...
POZDRAWIAM DZIEWCZYNY mama nadzieje ze mnie jeszcze ktos tu pamieta
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia ciekawy ten artykuł, dzięki Chociaż niedawno czytałam, że nie powinno się mierzyć bucików za pomocą patyczków... I bądź tu mądry, jak każdy mówi co innego;)
Green no pewnie, że pamiętamy Gratuluję pierwszego ząbka i oczywiście współczuję nocki, mam nadzieję, że się nie powtórzy. Swoją drogą szybko przepisali antybiotyk, skoro nic nie stwierdzono... Ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
MOja mala od jakiegos miesiaca wstaje sama w lozeczku od Sw b.narodzenia smialo biega po domu w chodziku choc w polowie lutego nauczyla sie raczkowac i teraz preferuje wedrowki na 4
Narazie musze konczyc bo moja Perelka marudzi pewnie ten zabek jej daje w dupcie
- Green
- Wylogowany
- rozmowna