- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Trochę lipa z tym kotem i nianią, a Ona nie może do Was przychodzić? Super, że z AZS lepiej:) No i, że Mała tak śmiga oczywiście:)
Hoborrek miała kamienie w woreczku żółciowym i laparoskopię.
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lucy to pewnie nie pierwsza krew u Oli,byśmy musiały ciągle je trzymac żeby w nic nie walnęły,a to nie realne
Oj,pieniądze,ja też chce No i kurteczka super,kurde szkoda,że u nas Tesco nie ma bo F&F to w tesco tylko,fajne tam maja ciuszki dla maluszkow.
Oposek pod namiot pod koniec kwietnia ,ale w tropiki?
Aga hej
Aska też obkupiłaś mojego zięcia,ja też sie zabieram za to.Dzisiaj Hanie do spacerówy przeprowadziłąm,nie wiem czy zauważyła,bo duża ta spacerówa,a w co ubierasz Mikołajka do spacerówki?
Green pewnie,że pamiętamy :)To u Was też tak szybko antybiotyk,nawet jak nie wiadomo co jest?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też zamierzam Filipa na dniach przeprowadzać do spacerówki i kończę wiosenne zakupy odzieżowe, w samą porę pewnie, bo w weekend ma być podobno 17 stopni, a Młody w futerkowym kombinezonie
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witaj Green
Iwanek Mikołaja jeszcze ubierałam w kombinezon...ale teraz będzie miał kureczkę + spodnie+ buciki.. no i czapka
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale pusto
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
GreenWitajcie , trochę szybko antbiotyk zapisali skoro nic nie podejrzewają i mówią że jest Ok. Zdrówka i szybkiego ząbkowania! Gratki dla Dagmarki za szaleństwa na własnych nóżkach
AniaWsuper że ze ślubem idzie do przodu już nie długo czerwiec i będziesz miała założonego GPSa hehe już chcem fotek!!
A Szymonek tak Dominikowi zabiera z rączek może zazdrosny? bo sasiadki córka to jak u niej jestesmy to tez wszystko Zuzi zabiera nic jej nie da
Kamilkafajnie że urzadziliście oddzielny pokoi dla Amelki, moim zdaniem chyba nie jest za wcześnie, a mając jeszcze taki sprzecior do monitoringu u mnie to nei jest realne ze wzgledu na czestotliwość budzenia się małej do jedzenia, a gdyby było inaczej to nie widzę przeciwsklazań, już u mnie mała nie ma bezdechów tak jak miała miesiąc, a zawsze mozna zajrzeć do maleństwa!
Asiuja też tylko przez profil wchodzę , a to wkurzajace
Kamilka, LucyWasze córcie mają piękne kurteczki
Różyczkowspółczuję nocek a co do nie chcenie ,, grzebania się w pieluchach" to ja więm że zycie bez dzieci to marne życie i wiąże swoją przyszłość z trójką pociech, i pieluchy sa fajne, ale właśnie albo jedno po drugim, albo jak dłuuuuga przerwa, bo tak po dwóch latach to nie widzi mi sie, bo chciałabym sama cos ze soba zrobic w zyciu, moze studia, mam duzo marzen i jak rozloze rodzenie wychowywanie na najblizsze 5 lat to już bedzie po ptokach.
Opasekfajny wyjazd się zapowiada dla Was, moja Zuzia tez w zimowym pomyka kombinezonie
ja jak daję zuzi łyżeczke do raczki to kończy się to umazaniem wszystkiego wokół, i słabo nam to idzie uczenie jedzenia z łyżeczki
A wiecie mojej znajomej córka ona jakos z 4 czerwca 2011 to już niby sama sika do nocniczka bo dała zdjęcie na Nk i napisała że pampersów nie potzrebuje, na pewno na dwór bez pampka nei wyjdzie, ale że w domu już do nocniczka
Lucyoj sasiad zaszalął z tym babaskiem, dumny tatuś
A ja kupiłam w tesco taką kurteczkę
a buciki w pepco za 14 jak dobrze pamiętam,tylko rózowe i za duże jescze , chyba wybiorę sie po drugie
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aska jak noc? Bo u nas nie bardzo
Oposek moja to jeszcze nie bardzo je łyżeczką ode mnie ,a co dopiero sama więc nie pomoge bo nie szukałam jeszcze tych informacji.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
mam info od Hoborr (tak w skrócie telegraficznym):
udało sie laparoskopem jutro juz wychodzi do domku wiec jest bardzo bardzo happy a co najwazniejsze tatko sobie super radzi z Adolinka wiec mama spokojna i pozdrawia Was wszystkie
moja ksiezniczka dzis juz o 2 stwierdzila, ze nie bedzie mnie meczyc ciagłym wstawaniem wiec skonczyła spanko
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
SUper wieści o Haborku!!!!!!ciesze sie ze wszystko pomyslnie przeszło!!!i że już jutro wypis!!buziaki
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nic.. nieźle Rózyczka o 2 w nocy, moze Cię pocieszy to ze ja wstawałam dziś 6 milionów razy , jak nie wiecej!!!!!!!!!!!1 mlody piszczał prze sen przebudzał się.... chyba ten zębolas!!!!!!!!zamowiłam juz lek w aptece odbieram i na noc dostanie, te maści mozna w ucho włozyć sobie....
no nic uciekam nic nie nadrabiam nie mam kiedy .....'hmm no chyba ze po rehabilitaji tak świrował teraz sobie pomyślałam
Kurcze wy juz obkupione na wiosne a ja plendz hehheeh , coś tam pewnie jest , ale bucików brak więc trzeba kupić...
Rika ile u Ciebie dostawa?