- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No Olka jeszcze troche mi to zajmie zanim sie zorganizuje ale bardziej chodzi o to jak mimo niewyspania dzialac na pelnych obrotach....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale fajnie,ze jesteś zadowolona
ja tez jestem szczesliwa, ze moge sie oderwać od domowych zajec, ze w pracy wpadam w taki wir,z e nie mysle co w domu nawet że moge sie nagadać nareszcie z ludźmi...itd.
Nati dostałam dostalam dziekuje ale coś masz z poczta chyba nie halo
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a poczta moja juz oki:)
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asiu jestem,jak Mikołajek?Ja przez poczte zawsze wchodzę.
Olka zazdroszcze pracy i zorganizowania,bo ja sie rozleniwiłam na tym wych. i chciałabym do pracy chociaż na pół etatu.
Aniaw widziałam zdjęcia na NK,no przystajniacy rosną i uśmiechy za mamą chyba?BO taty nie widziałam Podziwiam mamy dwójki brojasów No my tez grzesznicy bo nie mamy ślubu i kościelnego miec nie będziemy
Nati moją tez pruty męczą,aż popłakuje,ale ona ma tak cały czas Może Jas rzeczywiście na ząbki,bo ja już wszystko co dziwne na zęby zwalam
Lucy jak Olka,jest ślad?Co u Was?
Różyczko niedługo przerwa świąteczna to się zdrzemniesz,współczuje
I co z gorączką u Bianki,minęła?
Hania mi dziś znowu nie chciała spac,a teraz czuje,że walnęła kupe, bo śmierdzi ,idę ją myc
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gorzej ze mną
ciekawe jak na gimnastyke w czwartek zareaguje
Natimp Ty chodzisz na 8h?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo u nas minęła ta goraczka tak samo dziwnie jak przyszła...ale Młoda dalej marudzi i przygryza język tak dziwnie...ale ja nadal nic w buzi nie widze, tylko co noc mi sie śnią te zabki,z e już wyszly
a i racja nieługo przerwa swiateczna...kilka dni ale jaka radocha bedzie hehe niestety zdrzemnac sie nie zdrzemne bo małej to bez rożnicy czy świeta czy nie ona kazdą noc zawala a w dzien spi za krótko żeby odespać ...
i tak jeszcze sobie myśle...ze to racja z tym wiekiem i dziecmi...nie można za długo zwlekac bo potem różnie bywa a i sama po sobie widze, ze ciężej fizycznie ciaże po 30 sie znosi niz przed a i tu boli tam strzyka a za dzieckiem trzeba nadążyć jednak....i choc moze i chciałabym miec jeszcze 3 to nie wiem czy dar rade fizycznie...
a jeszcze chciałam coś w temacie róznic wieku powiedziec mamom, które sie zastanwaiaja nad tym: u mnie róznica wieku miedzy dziewczynami jest ogromna ale nawet niewyobrażacie sobie jaka to radosć dla mnie jako mamy, dla nas jako rodziny i dla straszej jako siostry mieć takiego bąbla w domu
etap pieluch i tego typu historii w stosunku do całego zycia dziecka trwa bardzo krótko a radosć zposiadania dziecka w ogóle trwa nieprzerwanie całe zycie...
dlatego dziwie sie jak ktoś mówi, ze nie chce miec drugiego dziecka bo mu sie nie chce "grzebac w pieluchach"...
zawsze warto miec dzieci, one nadaja sens naszemu zyciu, powoduja, ze stajemy sie lepszymi ludźmi, dostarczaja mnostwa wzruszeń i dzieki nim bedziemy zyli wiecznie bo nasza cząstka jest w nich, a potem w ich dzieciach, itd.
ladnie napisałam, nie?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas tez własnie ten smok pierdzielony budzi tn przebudzi sie na dyda piszczy dostanie i ok, ale nie co 15 20 min, a spróbuj moze na tą sama iloc wody robić mniej łyzeczek mleka , i zobaczysz czy siebudzi tak samo czy częściej , jeśli tak samo to to chyba kwestia ze po pełnym przebudzeniu uspi ja tylko butla.. ale wiesz gdybam tylko ... ale moze to i zmniejszy ilośc kalorii w nocy a to tez Tobie chodzi prawda.. Ja nie mam co zmniejszac Jachowi bo on nadal 90 tylko łyka więc trudno mu dwa nocne karmienia ograniczyć.. he hehe
Rózyczka masz zebowe sny niezła jesteś...a w swięta ma być ładnie to tatę lub córę na spacer wyslesz a ty odpoczniesz :)choć ja też tak cwaniacze a potem żal mi spaceru rodzinnego , u nmnie jednak jedno spanie w dzień obowiązkowe !!!chodzę na 6h i to ekstra jest a od kwietnia juz na 7
na info o gimnastyce czekam z niecierpliwością
hmm a te pierdy to mnie wkurzaja w nocy , moze jakies kropelki mu wcisne do mleka
Iwanku a ile Ci Hania jescze śpi w dzień..
dziś znów obiadki trzeba gotować,.. wczoraj mi babka dała szyję z indyka z mega ilością mięska... a cena 4 razy mniejsza jak za filetka
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Natimp mała śpi przed południem od 20min do 1,5h jak jest dobry dzień i popoludniu tez,albo na spacerku,ale mniej ostatnio.
Dobrze,że Hania nigdy smoka nie ciągnęła,byłoby jeszcze gorzej.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja chcialam juz odstwić smoka ale rehabilitantka zabroniła:(
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu : www.tik-tak.pl/a.335.JORDAN_STEP_1___Szc...ka_z_gryzakiem_.html ja kupiłam w rossmanie, ok 10 zł kosztowała
Ania super że możesz się tak powymieniać ja na razie mam jedno słuchowisko i już ze 3 bajki na dvd, mama moja kupuje ofkorz i męczy mnie by puszczać Amelce ;p no i czekamy na przedślubną gorączkę sukienkę już wybrałaś??
Natimp a te pierdy to może w dzień coś je??
Różyczko dołującą masz pracę, ale uczy doceniać to co się ma
Iwanku u mnie w pracy jest babka co ma 7 dzieci chyba ostatnie urodziła po 40 grubo, teraz mówi że ciężko było, rodzina się pukała w czoło i w ogóle ale teraz taka pociecha jest że szok, starsze dzieci jej pomagają bardzo, niektórzy już sami dzieci mają hehe a jaka ona jest oblatana w matmie i polskim i reszcie przedmiotów, bo ciągle siedzi i z nimi lekcje odrabia przecież, nawet wypracowania piszę jak ta lala
a moja Amelka kaszle. Już od paru dni ale dziś widzę że coś tam ma bo odkaszluje, chyba muszę do lekarza się jutro z nią przejechać Wczoraj w C&A widziałam kurteczkę ale 100 kosztowała i pożałowałam kasy, ale i tak za duża by była bo 92 rozmiar tylko był ;/ muszę się przejechać po sklepach foteliki oglądałam, muszę kupić bo na Wielkanoc chcemy jechać do R. na wioskę a to ponad 100 km w jedną stronę i muszę mieć porządny fotelik, dajcie raz jeszcze link to tych fotelików nania które można montować tyłem
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Ja już też wróciłam do pracy ale tylko w weekendy po 8h więc nie jest źle, mój M wtedy się zajmuje malutką. Ami od wczoraj wstaje już sama, za rączki stawia pierwsze kroczki
Zrobiliśmy jej własny pokoik- kupiliśmy nianie z kamerką i śpi w nim sama, chociaż widzę ją cała noc to i tak mam wyrzuty sumienia... czy to nie za wcześnie??? W nocy budzi się tylko około 1 po to tylko żeby dać jej smoka i położyć na boczek i śpi do 5-6 dostanie mleczko i śpi do 7-8
Buziaczki kochane
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ola ma tylko strupka na czole nie dużego,nawet nie ma siniaka uff
Ale naprawdę się przestraszyłam,wiem że dzieci często nabijają sobie guzy ale ona przecież taka malutka
W nocy budzi się ciągle z płaczem,jak nie dostanie cyca to się nie uspokoi...z butli ciągnie jakby chciała a nie mogła...z jedzeniem też się popsuła
Ja wczoraj i w niedzielę zarobiłam pierwsze pieniądze JUPI!
I chcę więcej
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
allegro.pl/show_item.php?item=2171464106
U nas od czwartku 15 stopni
Wczoraj cieplutko było,a dzieciaki już nogi moczą w morzu
Tak hartują dzieci że szok
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Jaka wkładka? Może być 11cm?
Pytałam o to ale nikt mi nie odp
Mam dylemat,kupiłam skrzydełka takie droższe(pakowane jak w markecie),zrobiłam zupkę ale nie wiem(boję się) Ole tym nakarmić
Dać czy nie dać? Może postać w lodówce do jutra?
Termin ważności do 15-go...
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa