BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #354332 przez różyczka
No wczoraj nie dotrwałam juz ale za to dziś az milo wejsć tu i kawke wypic w towarzystwie takiej pięknej panny młodej :)
Rozumiem, ze tam gdzie jest usmiech panna młoda bardziej sie sobie podoba :) no i superr :) to najwazniejsze :)
ja nie wiem, która suknia jest Hoborrkowa ale po usmiechu wnioskuje, ze ta u góry :)
slicznie :)

No to lipa z tą piaskownicą :/

co u Bianulki - cały czas mówi mama i to jest najpiękniejsze słowo świata nawet jak je słysze 100 razy w ciągu dnia :laugh:

ja dziś koszenie trawy mam :S + w koncu dziś świeto pracy...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #354336 przez dorotas29
Dzień dobry!!!
My zaraz wybieram się do Wojsławic oglądać kwiatki:-)

Aniu- jaka piękna Panna Młoda:-), ta sukieneczka chyba jest troszkę za szeroka pod pachami i w pasie...nie widział·am zdjęcia poprzedniej...

U nas po staremu...Kubi to kaskader,w ciągu dnia nabija sobie tyle guzów,że az serce się kroi :( ,ostatnio rozciął sobie nawet skórę pod brwią- w pierwszej chwili myslalam,ze do szycia,ale ufff, zasklepilo sie.
Teoretycznie w formie żartu zadałam więc pytanie na fb zakupwy, czy nie ma ktoras z mam kasku ochronnego :lol: i zaczelo sie ;) - nagonka na moja osobe, ze chce kaleke z dziecka robic itp ;) , dziewczyny strasznie wczuly sie z pisaniem na ten temat....
ehhh, ten mój mały partyzant :laugh:

Miłego dnia!!!!!!!

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #354337 przez dorotas29
Kubi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #354341 przez basba
hellloł!!!!!!!!!!

Aniu jak dla mnie zdecydowanie Hoborrkowa! W tej drugiej jakbys tali wcale nie miała!

Rożyczko masz racje... słowo mama wypowiadane po raz tysięczny i tak jest najcudowniejszym slowem na świecie!!! Fajnie że się rozkręcasz ;) i czasem skrobniesz. Ojjjj brakowało mi tego :)

Dorota ty się kobieto gadaniem nie przejmuj! Nikomu nic do tego nawet jakbys powaznie mówiła o tym kasku! A synuś uroczy!!!!

Hoborrku to milego sprzątanka :lol:

Rika przykro mi ze piaskownica zawiodła twoje oczekiwania. Przegięcie. A w aukcji było napisane że jest w stanie surowym? (czyt. niepomalowanym a nie oszlifowanym)?

No nic idę męza z wyra wywalić. Jest 2 godziny snu na plusie !!! :angry: a to niby ja jestem śpioch!

12 lata 7 miesiąc temu #354346 przez Rika
Cześć baby :) pisze z telefonu bo mój kochany mąż wziął laptopa na górę o 3 w nocy i nie oddał bo oczywiście śpi. A ja wczoraj włożyłam nową kartę którą wygrałam z orange i wzięłam taryfę orange free i mogę mieć internet gdzie chce :) zabiera mi po groszu raz na jakiś czas :) jest tani i szybki i mam kontakt z Wami. Chociaż nie wiem po co bo forum i tak upada :)
Różyczka Ty ciągle trawę kosisz :-)

Dorotas widzialam że szukasz ale nie widzialam odpowiedzi. W każdym razie ja nie raz żartuję że kupię dziewczynom kask :-)

Basba ja może śpioch jestem ale teraz szkoda dnia. Jest taka piękna pogoda...

Aniaw ja bym wzięła pierwszą. Jest talia. Pięknie wyglądasz. Nie obraź się ale ta druga wygląda jakbyś założyła worek na ziemniaki na siebie...

Dzisiaj przyjeżdża mama z siostrą :) miałam po nie wyjść na stację ale chyba nie wyjde bo moje baby jeszcze śpią. Wczoraj znów był grill i się dziewczyny zmęczyły jedzeniem kiełbaski :) jak coś pokreciłam to przepraszam pisze z telefonu i nie zwyczajna jestem :) a i specjalnie dla Was zmieniłam karty w telefonie, do rozmów złożyłam do starego a nową mam w tel. Od siostry bo tu mogę na forum wejść :) to pa

12 lata 7 miesiąc temu #354350 przez masuska
Dzień dobry:)

Aniu bierz pierwsza, w tej drugiej wyglądasz jak bez talii

Dziś mam wolne, ale nie posiedzę, jedziemy nad jeziorko:) Kupiliśmy basenik dla Piotra i zastanawiam się czy już go użyć.

A i ja pracuję w każdy pracujący.

Cieszę się że jesteś Różyczko:)

12 lata 7 miesiąc temu #354371 przez olka1730
Witam!!
Anka zdecydowanie 1 :) ,ale jakby druga mocno w tali ściągnąć to tez może miec swoj urok...jedna do 24-tej,druga po 24-tej ;) a co tam,jak szalec to szalec :laugh:

Różyczko koszenie trawy to moja specjalność :)

Dorotko mały partyzant wspaniały,a i Ja za kaskiem jestem ;) ....bo moj sie obija o te szczebelki w łózeczku i baranki łapie co chwile.... ;)

A co u naszej koleżanki Natimp słychać????

hmmm,Masuska basenik :) ....zdaj relacje,jak Piotrek przyjął pierwsza kąpiel na świeżym powietrzu...

12 lata 7 miesiąc temu #354416 przez hoborr
Ania siąg bolerko i pokaż sie w mojej bez! I jak coś to kup albo uszyj sobie cieniutkie dolerko na ramiona z takiego tiulu jak na dole spódnica doszyte:) Ech ale świetnie wyglądasz:) hihi cieszę się

I wróciłam z dziłki. Umyłam 14 okiem w tym 6 balkonowych i padam na ryjek. Bo do mycia dochodziło jeszcze odskrobywanie tynku z ram i odklejanie przyschhniętych naklejek:( Ale dałam radę:)

Ide na obiadek:)

MAsuska ja też chcę basen ! CHoćby 1x1m.!

Różyczko nieśmiało ale coś tam zaczynasz pisać:) Cieszę się!

Rika udanych odwiedzin:)

Basba a ty co porabisasz więcej oprócz przepędzania mążą????

Macie dziś grile w planie????

12 lata 7 miesiąc temu #354422 przez masuska
My mamy taki basenik
allegro.pl/basen-gwiazdka-brodzik-kojec-...405-i2313408901.html

ale teraz pożałowałam bo mogłam kupić inny:(
allegro.pl/basen-basenik-gwiazdka-102x26...tex-i2263632382.html
allegro.pl/brodzik-basenik-muchomorek-10...cja-i2287467034.html

Dziś nie rozstawiamy go, bo jednak wieje, mimo że upał, to może jednak poczekamy z taplaniem w wodzie.

Hoborrku my grillujemy od 2 tygodni. Ostatnio robiłam hamburgery na grillu, zarąbiste:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #354599 przez aniaw
Hej babeczki :)

Ja dziś na obiadek pojechałam do mamci :) Ale Szymcio wymęczył tam psa i kota :) Biegał za kotem i tylko krzyczał kiti kiti i karmił go karma i nawet mu podjadał :S Finalnie kot uciekł na strych :P
Psa też dokarmiał chrupkami i wylewał mu wodę, żeby więcej jedzenia do miseczki się zmieściło :) A jak krzyczał zachwycony i psa wymeczył na maxa aż biedny uciekł odpoczywac do budy :lol:
Póxniej byliśmy odwiedzić psiapsiółę, która będzie chrzestną Dominiczka :laugh:
I udało się zawitać na basenie :lol: Ale było genialnie :laugh: Chłopakom uśmiech nie znikał z twarzy :laugh: Super tam atrakcje dla maluchów :laugh: Obiecałam sobie chodzić na basen co niedzielę :laugh:
Wróciliśmy mega zmeczeni i szybko bobasy połozyliśmy spać i z siorą wyruszyłyśmy biegać. Teraz robimy serie 7 minut biegu 2 min marszu i tak 4 serie :) Właśnie umieram a jutro na 13 godz pracy :) Ale czuję psychicznie, że spaliłam kalorie jakieś tam, więc to juz cosik :)

Dzięki baby za opinie :) Ta druga na początku mi się podobałą bo zakrywa mój brzuszek i zasłania ramiona i chciałam ją zwęzic i zrobić zakładki przy dekolcie, bo nie chciałam gorsetu. Ale jak załozyłam suknię Hoborkową to wygladam zupełnie inaczej i tylko trzeba gorset troszkę w piersiakach zmniejszyć i pomysleć o bolerku . Myślałam też o odpruciu tych kwiatków jasnych i przyszyciu jakichś w zdecydowanym kolorze. Ech czasu mało a ja tyle rzeczy musze zrobić ;)

Hoborku wstydzę się wstawić fotkę bez bolerka bo niezłe mam opasłe muły, ale z tym tiulowym bolerkiem to faktycznie extra pomysł :) Matko 14 okien :cheer: szacun :)

Rózyczko
jak tamk koszenie? :) Tomek uwielbia kosić i tak mu tego brakuje tu na osiedlu ;) Dziś ogladaliśmy mamy domek i może jest szansa go rozbudować i też jakiś malutki ogródeczek byłby, marzenie :)

Dorotko myślałam ostatnio o Tobie :) Mój też niezły kaskader i obrażeń masa :) Słoodkie zdjęcie :)

Basba chyba małż Cię wciągnął do wyrka :blink:

Rikuś super z tym internetem w telefonie :) O buciki chodziło mi Twoje kolorowe damskie do sukni ślubnej szukam :)

Olka mój Mały też o te szczebelki się obija :S Szymon tak nie miał a ten się wierci na maxa :)

Masuska każdy basenik extra :laugh: My w górach mamy taki z daszkiem motylkiem, ale wiesz jak słońce pada pod innym kątem to i tak masz basen zupełnie nasłoneczniony, więc nie żałuj :) Ech grilla mi brakuje ;)

Oposku a Ty weekendujesz? Czy dziś ma Filipek imieniny? Jak tak to buziaki :kiss:

A reszta dziewczyn mogłaby się zameldować :P

Ale fajnie jestem zmęczona, dobranocki :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #354607 przez Rika
Aniaw spokojnie nie ma problemu :) przyjeżdżaj przymierzaj :D

12 lata 7 miesiąc temu #354613 przez aniaw
Masuska my w górach mamy taki basenik i nawet my z Tomim moczymy tam dupki - może uda się tam na wakacje pojechać :laugh:

A ten większy basen u rodzinki tam obok :)

Rika jakby cos to bedę Cie męczyć, bo na razie krawcową musze pomnęczyć i zobaczyć jaki ona pomysł będzie miała i czy żywo kolorowe dodatki będą pasować bo ja to się nie znam ;)

12 lata 7 miesiąc temu #354623 przez hoborr
aaaa ja chce taki sam basen!!!!!!!!!!!

A ja do pracy idę:((((( łuuuuuuuu

12 lata 7 miesiąc temu #354631 przez Rika
Dzień dobry

Aniw nie ma problemu :)
Ja mam zamiar kupić taki basen za rok tylko że 4 m :)

Masuska ja zastanawiałam się rok temu nad tym grzybkiem ale to małe jest i zero frajdy...
Zaraz wstawię zdjęcia.

Hobbor trzymaj się :D

A u nas dziś szykuje się mega grill :D

12 lata 7 miesiąc temu #354635 przez Rika

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka