- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rozumiem, ze tam gdzie jest usmiech panna młoda bardziej sie sobie podoba no i superr to najwazniejsze
ja nie wiem, która suknia jest Hoborrkowa ale po usmiechu wnioskuje, ze ta u góry
slicznie
No to lipa z tą piaskownicą :/
co u Bianulki - cały czas mówi mama i to jest najpiękniejsze słowo świata nawet jak je słysze 100 razy w ciągu dnia
ja dziś koszenie trawy mam + w koncu dziś świeto pracy...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
My zaraz wybieram się do Wojsławic oglądać kwiatki:-)
Aniu- jaka piękna Panna Młoda:-), ta sukieneczka chyba jest troszkę za szeroka pod pachami i w pasie...nie widział·am zdjęcia poprzedniej...
U nas po staremu...Kubi to kaskader,w ciągu dnia nabija sobie tyle guzów,że az serce się kroi ,ostatnio rozciął sobie nawet skórę pod brwią- w pierwszej chwili myslalam,ze do szycia,ale ufff, zasklepilo sie.
Teoretycznie w formie żartu zadałam więc pytanie na fb zakupwy, czy nie ma ktoras z mam kasku ochronnego i zaczelo sie - nagonka na moja osobe, ze chce kaleke z dziecka robic itp , dziewczyny strasznie wczuly sie z pisaniem na ten temat....
ehhh, ten mój mały partyzant
Miłego dnia!!!!!!!
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Aniu jak dla mnie zdecydowanie Hoborrkowa! W tej drugiej jakbys tali wcale nie miała!
Rożyczko masz racje... słowo mama wypowiadane po raz tysięczny i tak jest najcudowniejszym slowem na świecie!!! Fajnie że się rozkręcasz i czasem skrobniesz. Ojjjj brakowało mi tego
Dorota ty się kobieto gadaniem nie przejmuj! Nikomu nic do tego nawet jakbys powaznie mówiła o tym kasku! A synuś uroczy!!!!
Hoborrku to milego sprzątanka
Rika przykro mi ze piaskownica zawiodła twoje oczekiwania. Przegięcie. A w aukcji było napisane że jest w stanie surowym? (czyt. niepomalowanym a nie oszlifowanym)?
No nic idę męza z wyra wywalić. Jest 2 godziny snu na plusie !!! a to niby ja jestem śpioch!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka Ty ciągle trawę kosisz
Dorotas widzialam że szukasz ale nie widzialam odpowiedzi. W każdym razie ja nie raz żartuję że kupię dziewczynom kask
Basba ja może śpioch jestem ale teraz szkoda dnia. Jest taka piękna pogoda...
Aniaw ja bym wzięła pierwszą. Jest talia. Pięknie wyglądasz. Nie obraź się ale ta druga wygląda jakbyś założyła worek na ziemniaki na siebie...
Dzisiaj przyjeżdża mama z siostrą miałam po nie wyjść na stację ale chyba nie wyjde bo moje baby jeszcze śpią. Wczoraj znów był grill i się dziewczyny zmęczyły jedzeniem kiełbaski jak coś pokreciłam to przepraszam pisze z telefonu i nie zwyczajna jestem a i specjalnie dla Was zmieniłam karty w telefonie, do rozmów złożyłam do starego a nową mam w tel. Od siostry bo tu mogę na forum wejść to pa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aniu bierz pierwsza, w tej drugiej wyglądasz jak bez talii
Dziś mam wolne, ale nie posiedzę, jedziemy nad jeziorko:) Kupiliśmy basenik dla Piotra i zastanawiam się czy już go użyć.
A i ja pracuję w każdy pracujący.
Cieszę się że jesteś Różyczko
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Anka zdecydowanie 1 ,ale jakby druga mocno w tali ściągnąć to tez może miec swoj urok...jedna do 24-tej,druga po 24-tej a co tam,jak szalec to szalec
Różyczko koszenie trawy to moja specjalność
Dorotko mały partyzant wspaniały,a i Ja za kaskiem jestem ....bo moj sie obija o te szczebelki w łózeczku i baranki łapie co chwile....
A co u naszej koleżanki Natimp słychać????
hmmm,Masuska basenik ....zdaj relacje,jak Piotrek przyjął pierwsza kąpiel na świeżym powietrzu...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
I wróciłam z dziłki. Umyłam 14 okiem w tym 6 balkonowych i padam na ryjek. Bo do mycia dochodziło jeszcze odskrobywanie tynku z ram i odklejanie przyschhniętych naklejek:( Ale dałam radę
Ide na obiadek:)
MAsuska ja też chcę basen ! CHoćby 1x1m.!
Różyczko nieśmiało ale coś tam zaczynasz pisać Cieszę się!
Rika udanych odwiedzin:)
Basba a ty co porabisasz więcej oprócz przepędzania mążą????
Macie dziś grile w planie????
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
allegro.pl/basen-gwiazdka-brodzik-kojec-...405-i2313408901.html
ale teraz pożałowałam bo mogłam kupić inny:(
allegro.pl/basen-basenik-gwiazdka-102x26...tex-i2263632382.html
allegro.pl/brodzik-basenik-muchomorek-10...cja-i2287467034.html
Dziś nie rozstawiamy go, bo jednak wieje, mimo że upał, to może jednak poczekamy z taplaniem w wodzie.
Hoborrku my grillujemy od 2 tygodni. Ostatnio robiłam hamburgery na grillu, zarąbiste:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja dziś na obiadek pojechałam do mamci Ale Szymcio wymęczył tam psa i kota Biegał za kotem i tylko krzyczał kiti kiti i karmił go karma i nawet mu podjadał Finalnie kot uciekł na strych
Psa też dokarmiał chrupkami i wylewał mu wodę, żeby więcej jedzenia do miseczki się zmieściło A jak krzyczał zachwycony i psa wymeczył na maxa aż biedny uciekł odpoczywac do budy
Póxniej byliśmy odwiedzić psiapsiółę, która będzie chrzestną Dominiczka
I udało się zawitać na basenie Ale było genialnie Chłopakom uśmiech nie znikał z twarzy Super tam atrakcje dla maluchów Obiecałam sobie chodzić na basen co niedzielę
Wróciliśmy mega zmeczeni i szybko bobasy połozyliśmy spać i z siorą wyruszyłyśmy biegać. Teraz robimy serie 7 minut biegu 2 min marszu i tak 4 serie Właśnie umieram a jutro na 13 godz pracy Ale czuję psychicznie, że spaliłam kalorie jakieś tam, więc to juz cosik
Dzięki baby za opinie Ta druga na początku mi się podobałą bo zakrywa mój brzuszek i zasłania ramiona i chciałam ją zwęzic i zrobić zakładki przy dekolcie, bo nie chciałam gorsetu. Ale jak załozyłam suknię Hoborkową to wygladam zupełnie inaczej i tylko trzeba gorset troszkę w piersiakach zmniejszyć i pomysleć o bolerku . Myślałam też o odpruciu tych kwiatków jasnych i przyszyciu jakichś w zdecydowanym kolorze. Ech czasu mało a ja tyle rzeczy musze zrobić
Hoborku wstydzę się wstawić fotkę bez bolerka bo niezłe mam opasłe muły, ale z tym tiulowym bolerkiem to faktycznie extra pomysł Matko 14 okien szacun
Rózyczko jak tamk koszenie? Tomek uwielbia kosić i tak mu tego brakuje tu na osiedlu Dziś ogladaliśmy mamy domek i może jest szansa go rozbudować i też jakiś malutki ogródeczek byłby, marzenie
Dorotko myślałam ostatnio o Tobie Mój też niezły kaskader i obrażeń masa Słoodkie zdjęcie
Basba chyba małż Cię wciągnął do wyrka
Rikuś super z tym internetem w telefonie O buciki chodziło mi Twoje kolorowe damskie do sukni ślubnej szukam
Olka mój Mały też o te szczebelki się obija Szymon tak nie miał a ten się wierci na maxa
Masuska każdy basenik extra My w górach mamy taki z daszkiem motylkiem, ale wiesz jak słońce pada pod innym kątem to i tak masz basen zupełnie nasłoneczniony, więc nie żałuj Ech grilla mi brakuje
Oposku a Ty weekendujesz? Czy dziś ma Filipek imieniny? Jak tak to buziaki
A reszta dziewczyn mogłaby się zameldować
Ale fajnie jestem zmęczona, dobranocki
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A ten większy basen u rodzinki tam obok
Rika jakby cos to bedę Cie męczyć, bo na razie krawcową musze pomnęczyć i zobaczyć jaki ona pomysł będzie miała i czy żywo kolorowe dodatki będą pasować bo ja to się nie znam
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniw nie ma problemu
Ja mam zamiar kupić taki basen za rok tylko że 4 m
Masuska ja zastanawiałam się rok temu nad tym grzybkiem ale to małe jest i zero frajdy...
Zaraz wstawię zdjęcia.
Hobbor trzymaj się
A u nas dziś szykuje się mega grill
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłego dnia