BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #355541 przez różyczka
hoborr napisał:

olewam diete jem loda!

hahahahah :laugh: :laugh:
jestem ZA :lol:

4 i pół godz dziś siedzialam na dupie jako przewodnicząca komisji maturalnej a w mojej sali pisała 1 osoba, w dodatku niedowidzaca (przedłuzony czas pisania), po godz. jak juz wszytsko przemyslalam, zaczełam robić plany na przysżlość, po 2 godz. plany były juz porobione, zaczełam liczyć gwoździe, chciało mi sie siku, pić, jesc, chodzić (a nie można) no wszytsko naraz mi sie chciało, tak zleciała 3 godz., na 4 dostalam klaustrofobii, popychałam oczami strzalki zegara i jak leciała juz 5 to myslałam, ze prosto stamtąd zabiorą mnie chyba do wariatkowa :S
pani pisała do samiuśkiego konca oczywiscie a komisji nie wolno było przemycić nawet nic do czytania bo mielismy na mojej sali akurat w dodatku kontrole z kuratorium :angry:

wiec ZJEM LODA W NAGRODE :lol: że wytrwalam :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #355742 przez masuska
Dobry wieczór.

DZIĘKUJĘ WAM KOCHANE MOJE DZIEWCZYNY, LIPCÓWECZKI:)

Ale komplementów dostałam SZOK.

Olka, dzięki za podpowiedź. Jak znajdę coś takiego typu to obiecuję pomierzyć:)

Różyczka pół dnia o Tobie myślałam, szczególnie jak o maturach gadali w radio:)

12 lata 7 miesiąc temu #355852 przez hoborr
Różyczko a ja dzis miałam labę:)

Masusko ty lachonie jeden! Myślę że Olka może miec dobrą wizję! Ale w tym stroju naprawdę wyglądasz wporzo!

Kurde fajer a gdzie ten Oposek sie podziewa:)?

Zbilża sie oniec teo majówkowego wypoczynku! Nareszcie:) A unas jutro w Stalowej Woli jest koncert ZAKOPAwera! Bardzo mi siępo doba Sebastian uuuu niezłe ciacho!

A wczoraj był u mnie przyjaciel zaprosic na wesele! Także 23 będe balować ale i tak myślami będę z Anią:) Ania no właśnie napisz czy byłaś już u krawcowej? Zwężysz ten dół?
A i na tym weselu na które idę 23 panna młoda ma mieć czerwone buty i dodatki:) :S

Oglądałam zmierzcha i teraz ide spać. Mam nadzieję że mi się Edward przyśni!!

12 lata 7 miesiąc temu #355870 przez Rika
Kogo moje oczy widzą Różyczko jesteś :) rzeczywiście nasz przegwizdane 5 godzin siedzenia, aż tyle piszą??? Ja mam maturę we wtorek i czwartek i sikam po kątach. Dzisiaj wzięłam książki żeby się nauczyć i rąbnęłam nimi o ścianę twierdząc że i tak mi się nie chce i nic z tego... Zostaje mi przed maturą schować zeszyty pod poduszkę i czekać z nadzieją że jednak wiedza sama przyjdzie...B-)

Masuska, Hoborr my idziemy na wesele 21 lipca i to nam pokrzyżowało plany wakacyjne bo 16 chcieliśmy jechać nad morze i dupa. Pewnie pojedziemy dopiero po weselu bo wcześniej za dużo roboty będzie :( Różyczko może znasz jakieś miasteczka czy wioski gdzie są pensjonaty z łazienkami i kuchnią w dobrej cenie i do morza nie daleko i coś do zwiedzania żeby było :)

12 lata 7 miesiąc temu #355895 przez różyczka
Ej no ja tu sie wchodzi to same laski: Masuska to nawet lachon - jak Hoborr slusznie zauwazyła :) sukienka świetna i masz boskie nogi ;) (szczególnie lydki, az by sie poglaskac chciało :laugh: )
Rika, Basba ale fajne dzieciaki Wam rosną :) Moje tez sie tak całują....czasem :silly: a Zuzia jakie ma dluuuugie włosy już szok! :) Dorotas nawet sie nam pokazała :cheer: :) a Kubuś do siostry strasznie wydaje sie byc podobny :)
Aniu to teraz hit - w tvn pokazywali: biała/ecri suknia i czerwone/amarantowe czy dzikie jakies ogólne kolorowe dodatki :) wiec wstrzelisz sie ze swoją wizją w '10' :)
do 23 juz niedaleko :blink:
Rika pomimo najszczewrszych chęci nie pomoge bo ja mieszkam zbyt blisko morza żeby znac tu noclegi, wiec bladego pojecia nie mam gdzie jest fajnie jesli chodzi o kwatery, warunki i cenowo tez nie mam pojecia jak to wygląda, mysle, ze po prostu w necie trzeba szukac, pełno jest tego na szczeście i od razu na fotkach mozna zobaczyć i na mapie co jest dookoła...

a ja dziś chyba w koncu pojade po ten fotelik dla małej Czarownicy, bo sie wybrac nie moge jakoś...
zrąbana sie czuje na maksa, juz czekam na wakacje z niecierpliwoscią, majówke tez miałam na maksa pracowitą, a stary tylko 1 i 3 miał wolny, a wtedy zawsze jak on ma wolne to plan zajęć napiety na maksa :S bo normalnie nigdy na nic czasu nie ma...

dziewczynki czy Natimp pisze na tamtym forum czy w ogóle nie pisze?

A NO I PYTANIE DNIA: JAK WAM SIE PODOBA HIT NA EURO??? :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #355897 przez Rika
Różyczko HIT NA EURO TO PORAŻKA!!! Zuzia biega i śpiewa ciągle ko ko ko ko...

A tam u Ciebie w mieście to fajnie jest? :) ile od morza?

A w ogóle to dzień dobry :D

12 lata 7 miesiąc temu #355899 przez różyczka
Riko w moim mieście, ktore jest mniej wiecej 40-50 km od morza nie ma kompletnie nic, nawet kina choć jest 60 tys. mieszkancow wiec to wstyd no ale cóż :dry: ja znam tu jeden hotel, no dwa z czasów rodem z prl, w których obowiązkowo wszyscy robią wesela :S masakra jak dla mnie, choć nigdy tam nie byłam, moje miasto jest raczej sypialnią Gdanska a mieszkańcy mają wieczne kompleksy wiec powstają coraz to nowe markety, jest ich chyba w sumie z 10, no i fabryki, zatrudniajace tysiące ludzi na krótkie umowy a potem zwalniajace ich i zatrudniajace kolejne tysiace bezrobotnych na czas...
Ja mieszkam na osiedlu za miastem, ogrodzonym dwoma wałami przeciwpowodziowymi (bo nad samą wisła) i dzieki temu mamy tu swój mały mikroklimat :) swoją malutką szkołę, sklepiki, kosciół, świetlice i łąki :)
Był czas, ze przeprowadziłam sie do Gdanska na pare lat ale wrociłam tu świadomie bo kocham to miejsce a poza tym - wolnosć jest w głowie wiec nie znaczenia gdzie się mieszka- zawsze stąd moge jechac gdzie zechcę :)
Konkludując - nie jest to miasteczko turystyczne.
osobiscie najczesciej jeżdże i polecam tą Wyspę Sobieszewską(gdansk) bo są tam nie tak zaludnione plaże, las i lubie bardzo to miejsce - tam proponowałam zjazd lipcówek :) ale nie znam tam noclegów bo nie nocuje, zbyt blisko mam wlasne lózko :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #355919 przez Rika
zaOo tr|Różyczko jaki avatarek :)
t

To\\ zobaczę tą wyspę, póki co maż znalazł super n\ocleg w krynicy morskiej, ja chciałąbym bardzo tam pojechac i zibaczymy, skoro ze spotkania ch.j wyszedl to trzeba kombinpowacx cos innegfo

Ola pisze ze mną :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #355926 przez różyczka
No ta cala mierzeja wiślana - czyli Krynica, Stegna, Jantar, Skowronki tez fajne miejsca calkiem, takie typowo letnie wioski, bo zimą tam martwo,ze psa z kulawą noga sie nie uwidzi...ale latem: dmuchane zabawki, gofry i lody i setki turystów opalaczy :)
ja na wyjazdowe morze wybieram zazwyczaj Półwysep Helski, kochamy przepiękne plaże w Chałupach i to, ze tam po jednej stronie jest spokojna woda zatoki Puckiej i to prosto jak wychodzisz z przyczepy na kempingu, a po drugiej stronie otwarte morze no i stamtąd zawsze do Władysławowa blisko (multum knajp) albo na Hel (foki) :)
fajnie by było w tym roku tez pojechać....
bedziemy zbierac kase, mam nadzieje, ze sie uda :side:

A moja Bianka nie ma zębów jeszcze :) czyzby wygrala konkurs na ostatnia bezzębna księzniczkę forumową? :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #355927 przez różyczka
A teraz jak za starych dobrych czasow dodam se posta pod postem, a co? :silly:
Rika a Ty matme i co jeszcze? kurcze...szkoda, ze u mnie nie zdajesz babo, ja we wtorek też przewdniczacą jestem, byloby fajnie :) choc ja z matmy strasznie cienka jestem... :S

Hoborr - a teraz specjalnie do Ciebie kieruje zapytanie: wczoraj w uwadze na tvn pokazali historię nauczycielki, która 10 latki uczyla matmy i wymyślała kary cielesne ale dosyc wyrafinowane bo kazała sie np. klasc dziewczynce na ławce, trzymała ją za kark a reszta klasy wymierzać musiala jej klapsy :ohmy:
Hoborr - mam nadzieje,z e to nie Ty! :cheer:
Mi sie tez ten Bułeczka podoba :) oj podoba..... :lol:
no a Edłord to tak se :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #355976 przez Rika
Różyczka a Ty masz duży dom? :) może nas przyjmiesz :) tzn mnie i dziewczyny bo mąż to raczej nie bardzo. Znaczy on na tydzień tylko. Chociaż mały plac na namiot :) mąż był we Władysławowie i w Krynicy. Ja chciałabym pojechać do Krynicy ale zobaczymy. Razem byliśmy w Darłowie i Redzie a sama byłam w Jantarze i Stegnie nie licząca Trójmiasta. Nie wiem no mąż znalazł super pensjonat i chyba w następnym tygodniu zadzwonie i zarezerwuje pokój bo jest normalnie łazienka w nim i aneks kuchenny, super a ceny od 50 zł. 15 będę miała pieniądze to zarezerwuje i tyle bo on jak się zabierze za wakacje to nigdzie nie pojedziemy. Chcieliśmy samolotem lecieć bo tanio ale musielibyśmy dojechać na lotnisko, przelecieć do Gdańska a później autobusem do Krynicy a obliczyliśmy że samochodem paliwo mniej więcej tyle samo wyjdzie plus mamy środek transportu zawsze i wszędzie... I został samochód. A może byś dojechała do tego pensjonatu? Morze to tak jak na Mazurach. W sezonie i pracę można znaleźć a zimą cisza, roboty nie ma pusto na ulicach...

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356074 przez masuska
A mnie się koko Euro spoko podoba:) Takie po Polsku:) Poza tym jakie Euro taki hymn:P

PS W Biedronce będą bodziaki na krótki rękaw 3-pak po 19.99:) Od 10.05

www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta4/

O jeszcze w Lidlu będą leginsy modelujące za 12.99 od 07.05:)

12 lata 7 miesiąc temu #356076 przez Rika
Masuska moja mama wczoraj kupiła Zuzi takie super jeansy za 25 zł w lidlu, śliczne są, Zuzia jak wzięła to nie chciała oddać.

Ale jestem wściekła, powiedziałam że nie podejdę do matury bo nie chcę, bo matma jest do dupy, głupia i tak nic nie rozumiem to mąż powiedział że mi pomoże i co kurwa??? Wszyscy siedzą na podwórku a mężuś pije sobie piwko, taką mam kurwa pomoc, ale jestem wściekła aż ryczeć mi się chce.

12 lata 7 miesiąc temu #356176 przez hoborr
Dzień dobry:)

Mi tez się kokok podoba - w końcu ludzie wybrali. Podobał mi sie bardziej liber i ino roz ale kokoko to nie wiadomo o co chodzi i ja tez nie wiem co to znaczy waka waka - a hit był numer 1 ponoć!

Różyczko to nie ja! B) hih

Masuska dzięi za info ale ja już niem am gdzi eAduis ciuszków trzymać. Przysięgam! Mój ciuchland po 1zł mam zbyt blisko!!!

Różyczko nie pamiętam żeby natimp tam pisała. Zreszta ostatnio forum nr 2 puste.

12 lata 7 miesiąc temu #356179 przez hoborr
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka