- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rika, marsz na maturę, sama bym Cię pouczyła z matmy!
Oposku, jak tam na mazurach? A jak Filip?
Ogląda któraś X faktor?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie pojechałam na zakopowera:(
buuuu
ale jutro festyn na wsi to może pójdę. Wstęp 2 zł. ALe może mni estarew koleżanki z pacy puszczą za fri:)
papapapap
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
My ciagle coś załatwiamy. Zaproszenia jeszcze nie przyszły Może przed ślubem się wyrobią i pod kościołem będziemy rozdawać
Suknia jednak Hoborkowa Byłam u krawcowej i po godzinnych przymiarkach i kombinacjach zostaje bez przeróbek Nawet chyba bolerko będzie to bo z krótkim rękawkiem to tak średnio wygląda a to optycznie wyszczupla moje ramiona.
Kwiatków nie będę też doszywać, bo tak jakoś średnio by to grało. Myślałam o zwężeniu gorsetu, ale kiepsko z wykonaniem, bo to trzeba byłoby fiżbiny poprzeszywać a to i drogo wychodzi i trzeba szukac krawca co ma specjalny sprzęt do takich drutów. Generalnie jak mam bolerko to tego nie widać, więc bolerka i tak nie chcę zdejmować więc spox
Kupiłam już tez butki amarantowe w deichmanie We włosach będę miała kwiatki w tym kolorze i bukiet będzie też w tych odcieniach. Bukiet będzie z różyczek, storczyków i takich małych drobnych kwiatuszków amarantowo fioletowo kremowy, wydłużony storczykami spływającymi i zobaczymy czy trawa też bedzie się jakoś tam komponowała
Tomi będzie miał kremową różyczkę w butonierce, więc nie będzie gryzło się to z jego bordową muchą i pasem. Znalazł też takie extra butki wchodzące w bordo tylko mega drogie bo z takiej mięciutkiej skóry, więc jeszcze myślimy nad nimi
Szymonkowi kupiliśmy czarny frak i czerwoną muszkę i pas Dostanie pewnie też kwiat w butonierce Mam nadzieję, że go nie zje Firma emel ma też lakierki dla chłopców i musimy podjechać do jakiegoś ich sklepu, takie mają na allegro, ale on musi przymierzyć:
allegro.pl/lakierki-czarne-pantofle-na-c...-24-i2290136150.html
Co do kwiaciarni wiecie jak trudno znaleźć kogoś kto na prawdę kocha to co robi
Tyle punktów odwiedziliśmy, że szok i dopiero dziś natrafiłam na babeczkę, której kwiaty to całe życie i ma bardzo przystępne ceny, więc jej zaufam
Wczoraj zakupy i spacerki z Małymi, dziś kolejne zakupy, mega sprzątanie i goście i martini, więc czasu na napisanie poscika brakło
Może później jeszcze kilka fotek wrzucę z wypadu jeziorowego
Hoborku ale minki superaśne Twoja córcia strzela I ile ma kudełków kręconawych Przegapiłaś taki koncert?
Ja chcę się wybrać 25 maja na happy sad, bo uwielbiam
A 1 lodzik to nie grzech
Dorotko fajniutko wyglądacie razem
Różyczko uhahałąm się z tego liczenia gwoździ Ale faktiko nigdy się nie zastanawialam nad tym czym zajmują się osoby w komisji egzaminacyjnej A to trudniejsze chyba od pisania egzaminu
Gratulacje wytrwałości
A jaką niezłą reklame swojej mieściny walnęłaś Muszę koniecznie wpisać na listę mojej podróży dookoła świata
O na prawdę takie trendy ślubne, dobrze wiedzieć bo tu ze mnie się śmieją,że takie buty wymyśliłam
Tylko nie wiem jak z biżuterią jeszcze. Bo do tej sukni to raczej delikatniusia.
A hymn euro, jakie euro taki hymn
Post pod postem i tak powinno być
Rika nie poddawaj się Ja uwielbiałam matmę, tylko czy ja cos jeszcze pamiętam Będę trzymac za Ciebie kciuki
A pamiętasz pisałaś o jakiejś biżuterii ślubnej
My tez myśleliśmy o wakacjach nad morzem, ale z kasą pewnie będzie nieciekawie, no chyba, że nagły spadek
Masuska ja oglądam X factor i wpienił mnie na koniec Wojewódzki, że tak zmylił tą Bajkę A tak go lubię
Czy zgodzisz się ze mną, że dla dziewczynek jest o wiele fajniejszych ciuszków niż dla chłopczyków?????
Natimp śluby milczenia wychodzą Tobie jak nigdy
Oposek pewnie jeszcze wakacjuje
A reszta?????
A wiecie co malowałam sobie dziś paznokcie u stópek i Szymi tak się przyglądał i pokazywał na swoje pazkokcie i mówił tuti tuti, żemy mu tez pomalować i ma paznokiec u palucha perłowy, ale ciiii
Dominiś za to nauczył się włazić na kanapę i robi to tak błyskawicznie a później niezbyt mu złażenie wychodzi i najchętniej skoczyłby na główkę
Matko ależ się rozpisałam, sorki
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr świetne zdjęcia!!! Pierwsze wymiata, moja Ola jak się śmieje to też jakoś kombinacje szczęki zrobi i te zębole dwa na dole widać
Ile Adusia ma włosków kurcze i jakie wielkie oczka
Masuska śniłaś mi się i Piotruś też
Ania ja chciałam Ci pisać właśnie żebyś żadnych kwiatków nie przyszywała mam mam biżuterię tylko kurde tego kolczyka muszę poszukać
Uwielbiam happy sad a kiedy ma być koncert???? I gdzie????
Ja ostatnio Oli pomalowałam pazurki pierwszy raz bo Zuzi już od dawna maluję tylko ja mam baby
Moja Ola na kanapę jeszcze nie włazi bo mamy bardzo wysoką ale nauczyła się wchodzić na leżaczek i na wszystko inne jak leży coś na podłodze, czasem się na to wczołga a czasem na stojąco wlezie.
Ania Wy tam na glinianki jeździcie jeszcze?
Może w którąś sobotę czy niedzielę spotkamy się tam z dzieciakami co? Ja gadałam z mężem żebyśmy raz na jakiś czas tam pojechali
A zdjęcia super ale mi się chce wody... a z nad morza chyba ch.j wyjdzie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rika jeszcze sie nie dorobiłam duzego domu poki co, ale jak tylko to sie zdarzy - to dam cyne i zjazd lipcówek moze byc u mnie póki co nawet kawalka wolnej podłogi na rozłozenie materaca nie mam, co ma też swoje zalety bo dzieki temu z T. widuje sie raz na rok i to u niej
poki co Masuska sie buduje i Hoborr wiec mozemy wbić do nich
Adolinka nadal podobna do Bianki jak kuzynka...tylko włoskow ma o 300% więcej
sliczności a na tej fotce po drzemce to bym wycalowała normalnie jak własną
Aniu jakie fajne wakacyjne fotki aż trudno uwierzyc, ze to dopiero poczatek maja
Ide zaraz na komunie a tu lalo calą noc i poranek, a teraz szaroburo i zimno - 8 stopni biedne dzieci będą blotko zamiatac albami i szczekac ząbkami w kosciele
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas trochę cieplej bo 21 stopni ale w DDTVN oglądałam pogodę i w szoku jestem bo nad morzem tylko 10
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu nie mogę się doczekac jak będziesz wyglądac w tych butach i całej reszcie:) A masz już fryzurę wybraną?? I makijaż??
Jak się wyprowadzę do domku to oczywiście zapraszam na parapetówkę
Kurde lecę!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania jakie będziesz miała dodatki? Ja mam różne kolory kolczyków, różne rodzaje, wisiorki też niektóre do kompletu... za cholerę nie mogę znaleźć drugiego kolczyka Jak męża brat wstanie to wezmę drugiego lapka i tam mam zdjęcia ślubne to zobaczysz jak to na manekinie wygląda
Póki co tu masz kilka zdjęć na szybko
pokazywarka.pl/05uvyc/
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
My już jesteśmy w Warszawie, ale taka śliczna pogoda, że szkoda było siedzieć w domu, tym bardziej, że mąż ma wolne. Wyjazd na Mazury rewelacja, stałe, znane grono i domek też znany, więc wielkich niespodzianek nie było
Trochę było nerwów na początku o Filipka, ale wszystko skończyło się dobrze i jesteśmy zdrowi:) Widzieliśmy Park Dzikich Zwierząt, Filip całe dnie taplał się w baseniku w ogrodzie, pełzał po trawie, bawił się w namiocie, zabraliśmy Go na rower wodny, do aquaparku, na koncert organów, na plażę. Sporo chodziłam z nosidłem, bo nie wszędzie się dało wjechać z wózkiem. Fajne było to, że bylismy z innymi ludźmi, a każdy robił to, na co miał ochotę. Ja osobiście nie znoszę siędzieć w miejscu, więc ciągle gdzieś łazikowaliśmy, znajomi bez dzieci jeździli na rowerach, inni cale dnie siedzieli w knajpach. Co kto lubi. Wieczorem robiliśmy wspólnego grilla i graliśmy w planszówki, rano bawiliśmy się razem z dzieciakami. Pięć dni szybko minęło, a następny wyjazd w takim gronie chyba dopiero na Sylwestra.
Wielkich nowych umiejętności i nowych zębów brak:) Młody staje, zrobi w bok kilka kroków i tyle. Siada w każdej pozycji(ze stania, leżenia na brzuchu, czworaków i z boku). Raczkować dalej nie chce, ale ćwiczymy:)