BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #357728 przez masuska
Dzień dobry, ja po pracy dopiero. Wymiękam...

Basba nie pamiętam czy pisałam, ale strasznie spodobała mi się ta cudna księżniczka. Ja chcę córeczkę.

Rika kciuków nie trzymałam, bo mięchem rzucałam. dosłownie i w przenośni... Najlepsza jest Warszawka i ich rządy!!! Bo oczywiście to sklepowa to gorszy gatunek, a co dopiero na prowincji.

Różyczko co do wypadków to i ja się przyłączam, dziś Piotr w nocy spadł mi z łóżka. Szłam po mleko a tan zaczął się wiercić, ale te moje kocie ruchy, zwinność i gibkość spowodowały że złapałam go tak, że upadł tylko dupką, a reszta w moje ramiona:) A swoją drogą brakuje mi tej porannej kawki...

Aniu serio nazwiska powalają:)

Oposku, Aniu dziękuję za rady. Koleś nie chce rozkompletować zabawek:(

Może któraś pomoże mi wybrać matę edukacyjną dla tygodniowego malucha? Polecicie jakąś do 100-150 zł?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #357731 przez różyczka
Riko - przykładowe sposoby rozwiązania róznych typów zadań :)
no ale teraz to juz i tak nie ma znaczenia - kiedy wyniki tych pisemnych są? bo nie wiem czy nam wszystkim kciuki nie zsinieją od trzymania :blink: :)
nie jestem pewna czy Oposkowi chodziło o ten sam zasiłek, bo Ty masz z Mopsu skoro dodatek do rodzinnego, a Oposek napisala,ze z Urzędu Pracy jakiś...

jejkuuu jak mi energi brakuje, jakies przesilenie wiosenne mam czy co :S ciągle chlepcze mrożoną kawe i bez skutku :dry:

Masuskowa bys przylazła popisac co u Pitka troche...

dajcie jakies fotki znowu laseczki, tak fajnie sie ogląda :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 7 miesiąc temu #357733 przez różyczka
O jaaaaaa :lol: ale wywołałam wilka z lasu :lol: w tym samym momencie co do Ciebie Masusko pisałam, zebys przylazla Ty napisałas posta :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #357734 przez masuska
No Różyk jestem:) zaraz Ci się pokarzę:)

12 lata 7 miesiąc temu #357738 przez różyczka
chce chce chce :lol:
a wiesz, ze ja już nie blondyna? :silly:
chciałam ciemny blond i wyszły.... ZIELONE :ohmy: :cheer:
wiec poratowałam sie kasztanem :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357740 przez masuska

12 lata 7 miesiąc temu #357743 przez masuska
Jak to zielone? Może farba przeterminowana:P

12 lata 7 miesiąc temu #357789 przez różyczka
O jaki jestem juz duzy! :)
Ale wyrósł Piotruś, szok :) a mama ladna jak zawsze ;)

na mocno rozjasnione tak czasem farby wychodzą niestety, bo to juz nie mój pierwszy raz musze sie przyznać :S :blush:
teraz ten kasztan tez co dzień inny ma odcien wiec nie wiem za bardzo co poczać :dry:
no ale nic to :)
ide tez cos wrzucić na pokazywarke :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357803 przez dorotas29
Cześć!!!
Rika- zdasz,zdasz....kciuki były mocno zaciśnięte :)

Masuska- ślicznie...Piotruś to już duży- mały Mężczyzna:-)

Różyczko- zielone??!!! jak to się stało?
A w sprawie tej Komunii- Mąż jest Chrzestnym i zastanawiałam się,czy prezenty wystarczą, bo gdyby był tylko gościem,to by było ok...

Ja dziś też byłam u fryzjera:-) ,mam podcięte wloski i kolor- śliwkową oberżynę- oczywiście na moich ciemnych włosach wyszła jedynie poświata :dry:

Aniu- ale się uśmiałam z Twojej historii:-), mogłabyś mi jeszcze raz wkleić zdjęcie wybranej przez Ciebie sukni:-)

Dziewczyny- a ile kosztują te skarpetki z h&m,ktore nie cisna w nóżki???

12 lata 7 miesiąc temu #357850 przez Oposek
Rika dokładnie tak jak Różyczka napisała- Ty masz wychowawczy zależny od dochodów, a moja sis miała umowę o pracę przedłużoną do dnia porodu i teraz dostanie zasiłek dla bezrobotnych, pryznawany niezależnie od dochodów przez UP na 6 lub 12 miesięcy w zależności od gminy. I taki zasiłek na początku to 609,20 - 913,40 zł. Może komuś się należy i przyda takie info. A kiedy masz angielski?

Dorotas ja chyba płaciłam 18 zł za 3 pary. Są standardowo granatowe, czarne, białe i brązowe i kolorowe- zależne od pory roku. Ale też nigdy nie mieliśmy problemu z uciskaniem w nóżki, więc nie wiem, czy na pewno takie u Kubusia się sprawdzą. A poświata to nawet czasem lepiej jak kolor- dyskretnie, a dodaje blasku:)

Różyczka Ty kobieto nie flirtuj z nami opisując ten kasztan, tylko dawaj fotę :P Wiesz jak to mówią- ładnemu we wszystkim ładnie;)

Masuska Piterek of cors rewelacja:) szkoda, że facet nie chce sprzedawać po jednej zabawce, może Mu się nie sprzeda i się jeszcze zastanowi:)

Dziewczyny, czy podajecie dzieciom parówki? jeśli tak, to jakie? przejrzałam dziś w sklepie parówki dziecięce i wszędzie MOM i sporo soli. Widziałyście parówki Gerber w słoiku? podobno są, ale nigdzie nie mogę znaleźć :/

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357863 przez różyczka
Oposku tu jest kawałek kasztanu ;) (całujaca jestem ja, na innych fotkach moje obie córeczki)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bianulek pozdrawia wszystkie ciocie :kiss: i zyczy miłego ogladania :)

p.s. Masusko czy poznajesz bluze na fotach? :) cały czas jest jeszcze dobra i body z konikami też :) nawet dzis była w nim w mojej szkole ze mną :)

Oposku ja widziałam te serdelki :woohoo: w intermarche na półkach z gerberkami normalnie, ale u Ciebie na tej Twojej wsi moze nie byc :P :lol: daj znac - wysle jak co :silly:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357916 przez hoborr
W końcu mam chwilkę:)

Różyczko Bianeczka na tym zdjęciu z Oliwią wygląda zupełnie jak Ada!!! Ale jaja:) Naprawdę są podobne:) No i mamy jeszcze jedną rzecz wspólną. Też kiedyś pofarbowałam mój nieśmiertelny blond kolorem - orzech laskowy i wyszły mi zielone. A na dodatek okazało się dopiero na drugi dzień bo wieczorem nie widziałam za barsdzo. A w szkole był akurat przed studniówka kamerzystta i mam pamiątkę : Aga w ostatniej ławce z zielonymi włosami. Udawałam przed wszytskimi że to specjalnie. A po tygodniu miałam już piękny blond balejaż:) hihih

Oposku nie podaję parówek bo u mnie na wsi to tylko CONSTAR:)

MAsusko PIotruś rośnie jak na drożdżach:) A mama lachon aż się patrzec nie chce z zazdrości:)
a Pan hydraulik ma na oko 60lat i pomocnik z 20 . A trzevi ten najwłaściwszy - syn starego jest nauczycielem i prowadzi w tym tygodniu akurat praktyki i nie ma go. Ale ogólnie to mój sąsiad i nic ciekawego!

A i musze się pochwalić że w końcu zaczęłam się odchudzać. Wiem że to głupia dieta ale inaczej ni epoteafię. No i kopeknhaską jadę. Troche sobie tam pozmienłam ale spoko. Zmobilizowałam się tym weselem 23 czerwca. Zobaczymy czy cos zjadę z wagi!

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357921 przez hoborr

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #357930 przez hoborr

Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #357940 przez Rika
Masuska Różyczka Hobbor superowe zdjęcia!!! Niezłe te Wasze dzieciaki są

Musicie częściej się nimi chwalić! Szczególnie Różyczka bo najrzadziej daje fotki Bianusi:(

Ale mi głowa pęka cholera :( cycki mam dzisiaj przepełnione bo w godzinach tych co mnie nie było to Ola najwięcej mleka pije rano i teraz w ciągu dnia nie może sobie z tym poradzić, mam nadzieję że w nocy ściągnie więcej bo eksploduję chyba.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka