- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Dziękuje za komplementy. Dom tzn bryła i rozmieszczenie pomieszczen to pomysł głównie męza. Poprostu usiedlismy i naszkicowaliśmy mniej więcej jakbyśmy go widzieli a projektant zrobił resztę. Niektóre rzeczy niezbyt jednak mu wyszły - zrobił np. garaż dwustanowiskowy (a tak naprawdę ciężko byłoby przejechać przez bramę - bo jest za wąska) , który swoja drogą był zbyt krótki (chyba jedynie dobry dla malucha ). no ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło no i mamy z garażu pokoik czyt. nasz "klubik", w którym np. chłopacy (sąsiedzi) oglądają żużel a teraz zapewne i euro, a na zimę chcemy wstawić jakiś stół bilardowy. A od strony jadalni małe okno, które w tamtym roku wywalaliśmy i wstawiliśmy te dwa wielkie (zdj. z tarasem).
Co do ogrodu - zakładaliśmy go w 2008 roku a w tamtym wymienialiśmy wszystkie tuje bo zmarzły. Trochę roboty przy nim jest (cotygodniowe koszenie, przycinanie drzewek, zielsko - chociaż nie jest z nim znowu aż tak źle) ale cieszy oko Uwielbiam w nim sobie siedzieć i patrzec jak wszystko kwitnie a z tyłu zrobiliśmy miejsce na ognisko. NO...
Rika a ty dzisiaj ten angielski miałaś?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Basba ja marzę o moim ogrodzie. Kupiłm kiedyś nawet program do projektowania ogrodów:) Juz mam wszytsko zapolanowane:) wiadomo że sporo pracy się z tym wszystkkim wiąże ale i kasy! Roślinki, drzewka - kupa kasy! będe miała taras drewniany i altankę za krzakami:) Tomus mówi że wymuruje grila w ogrodzie. No ciekawe ile z tych planów się urzeczywistni:)
No dobra zbieram sie na wywiadówkę
Wieczorkiem mam nadzieję że rika napiszę ze bło ok:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rika, czekaj na oficjalne wyniki.
Oposku, co racja to racja, ale teraz kupię mu ten taki doroślejszy, bo taki plastikowy motor to on ma.
Wiecie co Piotrek się nauczył? Kokokoko:)
Hoborr jak po wywiadówce?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Boze co za dzień dlaczego doba ma tylko 24h?? nie wyrabiam sie...
Oposku pięknie napisałas o tych zabawkach naprawde i jestem dokładnie tego samego zdania
Basba piękny dom, dokładnie o takim marze a ten nowy dizajn jest boski
ale powiem Ci coś: jak ja bym miala taki klubik w garażu to bym mojego starego juz calkiem nie widywala hehehe
Rika twardym trza byc nie mietkim bedzie dobrze zobaczysz
Hoborr Ty to jesteś jesteś siekiera
Ania jak stresik?
Masusko
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/rowerek-trojkolowy-nowy-model...ani-i2328692913.html
allegro.pl/smoby-rowerek-be-fun-confort-...ory-i2304488745.html
allegro.pl/rowerek-trojkolowy-sterowany-...dka-i2306886207.html
allegro.pl/rowerek-trojkolowy-tomek-i-pr...awa-i2329623094.html
allegro.pl/rower-rowerek-trojkolowy-robo...tla-i2331475537.html
allegro.pl/rowerek-hiszpanski-1-3-roku-z...osc-i2335602686.html
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
no obiadek skończony na jutro krupnik,to i ja legnę sie zaraz spac .....rzeczywiście Rozyczko mam wrazenie ze klade sie spac w poniedziałek a wstaje w piątek....tydzień mi tak szybko mija,a moze to zmęczenie i nie zauważam kolejnych nastepujacych po sobie dni
Mamy dwa ząbki na dole,i idzie górna jedyna po prawej stronie
Dzieciaczki slicznosci oj rosna nam te szkraby rosna
Domek bardzo ładny,i jak gustownie przyozdobiony w drewno bardzo mi sie podoba...
Pozdrawiam
OOOOO na tapecie macie rowerki widze....no tak czas pomyśleć macie racje..testujcie,wybierajcie a potem doradzicie...jestem za
Garnuszek rewelacja,ląduje w nim wszystko co sie zmieści a pilotem od telewizora miesza moj kucharz w garnku
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Ja też czekam na w ybór najfajniejszego rowerku to może sie skuszę
A i ciągle nie mamy fotelika do auta!!!!
A po wywaidóce ok! Jedna baba mnie wkur.. bo dała mi do zrozumienia że nie umiem uczyć bo jak ona uczy w domu to jej córka pięknie zadania rozwiązuje a na lekcji ja ją stresuje! A na koniec przyznała ze sama nie ma głowy do matematyki zakońćzyła tymi słowy: no niech sie pani nie dziwi - jaka matka taka córka! A chwilę wcześniej mówiła że ją uczy! Oszaleć można. Chodziło to dziecko a korki w 1 semestrze - i pytam się czego dalej nie chodzi! A baba na to że: Pani co ją uczyłą stwierdziła że już wszystko umie i nie ma potrzeby!!! I się dziwiła czemu ma Weronika jedynkę! uuuuu normalnie bym tej babie w łeb dała.
Reszta ok.
Ide piuniać
pappapa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Padam na ryj, mój mnie tak wkur.ł że chyba w sobotę pojadę z Patrycją do Pisza... ale po drodze przepadła by mi sesja zdjęciowa plus sprawy w urzędzie muszę załatwić ROZWODOWE CHYBA
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Muszę coś wymyślić w pokoju Młodego, bo niby ma swój pokój i dużo mebli, a żadne zabawki Mu się nie mieszczą. Muszę pomyśleć nad jakimś regałem i pudełkami na te Jego skarby... Chyba zwiniemy skoczek, bo Filip nie chce już za bardzo skakać, chce się ruszać, pełzać, wstawać, chodzić do boku, a tylko miejsce zajmuje. Przewijak, choć duży i Młody się jeszcze mieści też już mało funkcjonalny, bo mi się tak dziecko wierci, rzuca wszyskim co dookoła, usiłuje zejść, że trudno coś na nim zrobić
Ja jakbym kupowała rowerek trzykołowy to kupiłabym ten:
allegro.pl/smoby-rowerek-be-fun-confort-...ory-i2304488745.html
Ma pasy, rączkę, barierkę, podpórki na nóżki i nie jest mega plastikowy.
Plus za firmę, odpukać żadnego badziewia jeszcze stamtąd nie mamy.
Daszek akurat dla mnie zbędny, bo wystarczy dziecku czapkę założyć.
Kosz się przydaje, na zakupy, czy zabawki do piaskownicy.
Fajne są rowerki z dmuchanymi kołami, ale dość drogie, sądzę że się nie opłaca.
Podoba mi się też rozwiązanie z blokowanymi pedałami, szczególnie jak dzieciaczek jest starszy, chce trzymać nóżki na pedałach i utrudnia rodzicowi prowadzenie pojazdu.
U nas na razie stanęło na kupnie tego jeździka z opcją pchania i tyle.
Ale wiecie, tak naprawdę to myślę, że na razie wystarczy Maluchowi jakikolwiek rowerek.
Każdy model na pewno ma jakieś minusy, a wydawać kupę kasy na rowerek to też przesada.
Masuska a Ty nie myślałaś o kupnie używanego rowerka?
Rika a gdzie byłyście na wycieczce, jeśli to nie tajemnica? Współczuję wkurwienia, mój Mąż ostatnio same plusy, więc to pewnie cisza przed burzą
Hobor niezła agentka z tej kobiety:) Mnie rozmowy z rodzicami zawsze wykańczały i uważam, że to jedyny minus pracy w przedszkolu:) A ja jeszcze miałam fenomenalnego nauczyciela wspomagającego, który na zebraniu potrafił powiedzieć jakiejś mamie "nie oszukujmy się, Pawełek za bystry to nie jest" , więc już w ogóle przerąbane;) Co do fotelików, to ja nie mam żadnego porównania, ale niezmiennie polecam mój i Basby- ma dobry stosunek jakości do ceny. No i w razie dzwona firma Coneco wymienia na nowy. Nikomu wypadku, tym bardziej z dzieckiem nie życzę of kors.
Ania gdzie się zgubiłaś????? Ja wiem, że jestem okropna, ale pliss napisz mi raz jeszcze, kiedy obie byłyśmy u Ewy
Basba a to dopiero Włóczykij z Twojego Synka, musiałaś się zdenerwować co? Dobrze, że się znalazł...
Olka gratki z powodu ząbków:) O garnuszku słyszałam same superlatywy, ale jako, że mŁody dostał już dwa jakieś sortery to chyba odpuścimy... W tej Biedronce to bida z nędzą- ja chciałam zielone body, ale też nie było, więc nie kupiłam żadnych...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idę spać, dobranoc
Ten baran jeszcze nie wrócił. Niech mi się lepiej na oczy nie pokazuje.