BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #360108 przez Rika
Cześć baby...
sorka że nie pisałam

O 17 byłyśmy już w Piszu :ohmy:
Najpierw SKM 40 minut później autobus 4 g 25 minut, i taxi, dziewczynki były grzeczne aż ludzie je w autobusie chwalili, Ola zaczepiała panów a Zuzia machała jakiejś dziewczynce która siedziała z przodu a my siedziałyśmy na samym końcu, panowie popijali piwko i ogólnie było wesoło i spokojnie.

Na dworcu zachodnim z peronu musiałyśmy przejść do autobusów pod ziemię i znów na górę a my z dwiema torbami plus wózek i dziewczynki w nim, pomógł nam pan a później do niego dołączył się jakiś Koreańczyk :)

Po 17 byłyśmy na miejscu, obeszłyśmy już biedronkę Ola śpi a Zuzia szaleje, spadam

Pozdrowienia z Pisza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #360154 przez różyczka
Sorry, ze sie dwa razy mój post tu znalazl - nie wiem jak to sie stało :huh:

Masusko a na ile teraz chodzisz godz.?
a mantre 'bede dobra teściowa' bede powtarzac na pewno jesli bedzie sie kroiło, ze Pit zostanie moim zieciem ale jak jakis inny ....to czy ja wiem :lol:

Rika fajnie, ze sie odezwałas :) długo tam zostaniesz?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 7 miesiąc temu #360235 przez hoborr
Różyczka ale jaja! TYlko nie podsłuchuj! No ale na spacerku z przyzwoitkami na pewno będzie wesoło:) I siły po stronie dziewczyn są większe:) ale fajnie:) Sama bym na randke poszła! Aż jej zazdroszczę!!! :woohoo:

MAsuska miało CIe nie być :P :lol:

Rika czy ty opuściłaś męża?? Dobrze zakumałam?? No i nie wyobrażam sobie jak dałas radę pokonać taką trasę z dziećmi. Naprawdę porawdziwy hardkor!

Mój ogląda jakiś ksw i mnie szlak trafia - bo tak ogląda że śpi a gdy go wołam spać to budzi sie i oglada przez pół minuty i znów zaspia! Ach te chłopy!

12 lata 7 miesiąc temu #360332 przez masuska
/dzień dobry:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hoborrku, tak za wami tęsknię że muszę:)

Rika, no to ładnie. Na mazury się wybrałaś:) Długo będziesz?

12 lata 7 miesiąc temu #360336 przez masuska
co mam zrobić żeby Mąż mi kupił? tablica.pl/oferta/audi-tt-s-line-quattro...#cbbff973;r:14;s:262

hehehe, wiem, nie realne, ale podoba mi się TT:)

12 lata 7 miesiąc temu #360382 przez aniaw
Cześć babki :laugh:

Różyczko widzę, żeś nieźle była podekscytowana skoro 2 razy posta dodałaś :lol:
I jak tam spotkanko młodych???? :silly:

Rika Rika matko jaka przeprawa, to aż tak poważne?

Masuska ale cudo :ohmy: :) Myślę, że znasz już na tyle swojego M że wiesz co masz zrobić :woohoo: My też tęsknimy za Tobą :kiss:

Hoborku KSW extra sprawa, też pooglądałabym :blink: Ale z tym zasypianiem to fakt mój przy snookerze czasem śpi a jak chcę przekręcić to się budzi i krzyczy, że oglada :P

Oposku dorwałaś jakąś kaczuchę? :laugh:

My pozałatwialiśmy trochę spraw :) Fotograf niezły krejzol więc chyba się zdecydujemy na niego :) Ja chcę foty na torach i w glanach, Tomek w koszulce swojego klubu piłkarskiego i z flagą, poza tym musi byc motyw z rękawicami boxerskimi i jakieś totalne wygłupy :) może w praku linowym tam w restauracji :S Zobaczymy co z pomysłów wyjdzie :)
Restauracja zostaje ta z tarasem i mają tam sprzęt grający podłączony i tylko zgramy sobie muzykę na płytki i nie bierzemy dja :P
Oglądaliśmy różne sale i restauracje i nawet dawali nam oferty last minute :lol: Ale nie chce mi się w takie weselicho inwestować ;)
Obrączki juz mamy i nawet jubiler chciał nas juz pobłogosławić, żeby już obyło się vbez księdza itd :lol: W ogóle ostatnio mamy taki zakręcony czas ale wesoło jest i rozśmieszamy wszystkich dookoła :lol: Szczególnie w różnych punktach usługowych :lol: Nawet sztywniaków :lol:

Dziś robimy objazdówkę z zaproszeniami i zobaczymy jak się wyrobimy czasowo ;)
Zdjęcia butków nie udało mi się jeszcze zrobić ;)

Miłego dnia :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #360406 przez Rika
Cześć

Nie mam czasu pisać, zostajemy tu do piątku, a jak ju z o wadze mowa to ja mam 2,5 kg w dół czyli 57,5 kg czyli ważę mniej niż przed ciążą jupi :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360438 przez Oposek
Rika no to całe szczęście, że to tylko tak na trochę, ja też odniosłam wrażenie, jak dziewczyny, że to jakaś grubsza afera, ale skoro w piątek wracacie do domu to kamień z serca:)
Podziwiam za podróż z dziewczynkami! Ja raz jechałam do Poznania z Filipem, wózkiem i torbą i uważałam, że to niezła przeprawa, a Ty miałaś dwoje:) Gratki za wagę!

Ania my też chceliśmy taką śmieszną sesję i mamy kilka takich zdjęć w kolorowych trampkach, na moście, z autobusem:) Fajna sprawa i pasuje mi do Ciebie jak ulał! :)
Super, że już coraz więcej załatwione, oby tak dalej:) Kaczki uciekły niestety, ale takie śliczne są te małe kaczuszki:) Jeśli możesz to wyślij mi maila, bo nie mogę znaleźć, to wyślę Ci te zdjęcia :blush:

Hoborr ja też bym na randkę poszła! Mąż obiecał, że mnie zabierze w przyszłą sobotę, dobre i to;) 23 maja mamy rocznicę to może się chłopak popisze;)

Różyczko wczoraj dodałaś dwa posty, a dziś zniknełaś? ;)

Masuska najważniejsze, że praca Ci się podoba, no i tych ciuchów zazdroszczę:) 36 na metce jest i tego należy się trzymać! ;) A z audi to musiałby być naprawdę dobry seks hehe:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360439 przez Oposek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360538 przez Oposek
Tygrysek lubi brykać
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #360552 przez Rika
Oposek nie było źle bo siostra ze mną jechała :)
A zdjęcia super, też mam nadzieję że Ania Cię nie zastrzeli bo nie ma za co :D

12 lata 7 miesiąc temu #360564 przez masuska
Oposku, mniej więcej mój Mąż mi tak powiedział o tym audi. A najlepszy pomysł to że sprzedamy dom i kupimy sobie fury, on subaru a ja TT.

Świetne zdjęcia. ujęcie tygryska rewelka. Ale Ania z Dominikiem ach:) Mam nadzieje że bić nie będzie:)

12 lata 7 miesiąc temu #360566 przez Rika
A tu się poznaliśmy...
A ja dalej nie mam czasu na robienie zdjęć :(
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360588 przez różyczka
Ojejkuuu jaka ładna Ania i Dominis i Filipek i....jakie ładne wojsko polskie :S :lol:
Rika a kto tam stoi?

Hoborrku nie wiem czy to pisalam ale zadzw. do niej wczoraj jak była na tym spacerze żeby jej poprzeszkadzac troszke ;) a ta mnie odrzucila i dostałam esa -MAMO JA JESTEM W KOSCIELE :ohmy:
No to za moich czasów co innego my na randkach robilismy :lol:

A teraz coś do pooglądania na niedzielny wieczór :) prosze wlączyć głosniki :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 7 miesiąc temu #360596 przez masuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka