- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Hoborku jak Adusia?
Ja padam po wykładach a jeszcze jutro kolejny maraton od rana
Nawet dostałam zaproszenie na bankiet ale wymiękłam bo jutro zupełnie bym nie wstała
Masuska no niezły koleś ja już bym się popłakała ze śmiechu
Oposku będzie pasował jak w mordę strzelił ten Twój komplecik
Natimp Jaś i Małgosia dobre
Rika jak po powrocie?
Kamilko gratuluję decyzji o ślubie Biedna Amelka tyle przeszła
Byłam osobiście u neurologa zapisać Dominiczka, bo za chiny do tych dziadów dodzwonić się nie dało Termin 5 lipiec
A co tak tu cicho????????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Hoborrku jak Ada?
Aniu bo weekend się zaczął.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
LIDL się postarał, szkoda że nie ma za bardzo dla naszych maluchów:(
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/....htm?offerdate=26914
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-49DB5C4E-98....htm?offerdate=26915
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/....htm?offerdate=27022
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Wczorajsza, impeza mega udana, my żeśmy się nagadali, dzieciaki się wyszalały za wszystkie czasy, Filip z wrażenia nie poszedł spać w ciągu dnia i padł dopiero po 21. Nie marudził w ogóle, nie chciał na ręce, nie chciał nic kompletnie ode mnie, bo pełzał za wszystkimi dziećmi , zabierał Im zabawki, podawał Im swoje i śmiał się ciągle aż byłam w mega szoku. Dostał od nas balon z helem, więc było dodatkowe szaleństwo. Wracaliśmy na piechotę, ze śpiącym Filipem w wózku, bo mamy w sumie niedaleko, niecałe 5 kilometrów. Trochę się bałam, czy nie przesadziliśmy, bo to jednak bardzo dużo wrażeń, ale spał spokojnie aż do 8 i obudził się usmiechnięty, więc chyba te bodźce Go nie wykończyły;)
Dziś spokojniej, u nas piękna pogoda, rano byliśmy na basenie i to autobusem, bo samochód zostawiliśmy u znajomych po przeciągniętym kinder party:) Obiad dla nas i Młodego się gotuje, pranie się pierze, a popołudniu mamy zamiar iść na spacer i plac zabaw.
Masuska no właśnie ja z kolei Lidlem jestem rozczarowana, chciałam kupić Filipowi klocki duplo z oferty, ale identyczne na allegro są tańsze... Biedronka mi podpadła, bo ostatnio nie było body w tym kolorze co chciałam w trzech sklepach, a byłam pierwszego dnia od kiedy były;)
Hoborku faktycznie niezłe klopsy I jak się czuje Adusia? skończyło się na antybiotyku?
Ania to zapraszam po biżuterię i na kawę, jeśli tylko chcesz Wierzę, że padnięta jesteś, ale czasem warto, nie? tym bardziej, że można się czegoś nauczyć za darmo;)
Natimpteż bym się oglądała na Twoim miejscu ciągle, czy ktoś we mnie nie wjedzie, ale to mija podobno... I jak tam Jaś i Babcia- dali radę?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Świetną imprezę mieliście. Mój Małżon za to był na pępkowym wczoraj i o dziwo wrócił w dobrym stanie:)
Kupiłam dziś rowerek:) Zielony Milly Mally. Oposku o mały włos a kupiłabym smoby ale się rozmyśliłam jednak i zostałam przy tym co wybrałam wcześniej:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
To ja też zębolami się pochwaliłam a co
Oposku super dzięn mieliście i widać , że Filipek lubi atrakcje
A czy widziałaś na naszej stronie 1411 jak wstawiłam specjalnie for ju zdjęcie ze słonikiem????
Musze wziąc się za kasowanie tych zdjęć
To jakoś umówimy się na odiwdzinki
Masuska to pochwal się rowerykiem jak dojdzie
A lody zasłużone
Wróciłam z sympozjum i smiesznie było Wczoraj jak musiałam się rano zarejestrować to nie było mnie na liście, więc już się zestresowałam a okazało się, że wpisali mnie na listę vipowską Dziś Tomcio mnie zawiózł i załapaliśmy się na śniadanie w sali bankietowej - Tomek stwierdził, że może być vipem od dziś
A najlepsze, że zaklepane miejsce miałam od przedstawiciela handlowego, z którym kontaktowałam się tylko telefonicznie i w życiu na oczy go nie widziałam
No i musiałam wczoraj go znaleźć wśród tych wszystkich firm i mu podziękować
Znalazłam jego stoisko reklamowe ale było tam 2 facetów, więc tak mi głupio było, bo nie wiedziałam do kogo zagadać Ale podeszłam i się przedstawiłam na dzień dobry i tylko jeden z nich zareagował, więc odetchnęłam Swoją drogą fajny facet
Matko ledwo dycham, pójdę chyba spać jak grzeczna dziewczynka
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gazetka.biedronka.pl/g36,rosnij_zdrowo_na_sportowo.html
Pampersy Dada 10% gratis za 28.99
Nowe chusteczki Dada Premium Plus za 5.99
A tak to doopa, nie popisali się Chyba że ktoś jeszcze słoiczki daje to fajne promocje.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Nie mam w tej chwili czasu żeby was poczytac przejrzałam tylko bo od czwartku nie wchodziłam na forum i widze że Kamilka nasza się odnalazła. Kamilko przykro mi z powodu małej. A lekarzy to bym powiesiła na suchej gałezi. Najważniejsze ze juz wszystko OK. Naprawde współczuje.
My mieliśmy weekend pełen gości poczynając od piątku. W piatek znajomi wpadli, w sobotę robiliśmy dzieciom imieniny i nazbieralo się 17 osób a w niedzile mój brachol z żoną (która przez cały pobyt u nas nie odezwała sie słowem do mnie - bez komentarza) przyjechal bo w sobote na zawodach jakis był i wrócił późno.
Dzisiaj od rana zaiernicz wiec tylko pisze co u mnie. Reszte nadrobie prawdopodobnie jutro!
A Natimp miałam odpisać... będziesz mi musiała obietą ta wizyte podarować w poznaniu, bo po 1 nie wiem jeszcze kiedy dokładnie pojedziemy a po 2 jedziemy z dziadkami i babcią. Jak będziemy sami to na pewno dam ci znać... OK???
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No a Jaś z małgosią dobrze... już nie wiem czy to fajnie czy nie, jescze do niedawna miałam takiego pimpka, który zostwał tylko z niania i ze mną i wiedziałąm ze taka mu bezgranicznie potrzebvna jestem, a teraz byleby piasek i łopatka, i ma gdzies wszystkich.. chyba trzeba o 3 dziecku pomyśleć:
Basba normalnie Ty to skóra z mamy zdjęta... a odwiedzin nie wybacze!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi tam dziadki nie przeszkadzaa mogą też wpaść na kawę
kurde chate macie niezłą.... dzieciary cudne
Hobborku jak dziś Królewna, antybiotyk jednak konieczny?
Anka - co jest mniej uciążliwe królik czy żółw?
masuska - no cienkie te oferty na dzień dziecka, - dzis jest auto sterowane w biedronce zastanawiam sie czy Maksiemu kupic.
oj jakoś mi mózg ciężko dzis pracuje, ale pogoda cudna wiec trzeba się wziąć w garść zeby z dzieciarami poszaleć...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Świetna imprezka, ekstra domek, super dzieciaki, tylko pozazdrościć!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napiszę szczerze, nie zaglądam na forum bo i nie mam czasu i ochoty.
Praca mnie pochłonęła, kombinowanie na męża urodziny, na szczęście się udało, teraz kombinowanie na dzień matki, dzień dziecka, dziewczynek urodziny... pogoda piękna, prania pełno, obiad, sprzątać itd... a jak już wejdę do lapka to mam inne rzeczy na głowie. Poza tym sprawa z siostrą mnie rozwala po prostu, sprawa mamy i jej pracy też, tak jakoś się posypało u nich
ehh
spadam
pozdrowionka
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas nic nowego w sumie, byliśmy dziś na kontroli u rechabilitantki i wszystko jest w porządku, mamy przyjść we wrześniu. Filip pełza naprzemiennie i krzyżowo, z równym obciążeniem mięśni, co ponoć też ćwiczy połączenia między półkulami, więc będzie raczkował albo i nie, już na spokojnie. Wstaje, siada, chodzi do boku i mamy się nie przejmować.
Poza tym mnóstwo czasu spędzamy na dworze, bo pogoda cudowna, chodzimy też na zajęcia ogólnorozwojowe dla niemowląt i bardzo nam się obojgu podoba.
Masuska ja się wkurzyłam na Biedronkę, bo zamiast jeździć po sklepach mogłam siedzieć w domu i zamówić body na all. I tak też zrobiłam A na Dzień Dziecka faktycznie nic nie ma Na słoiczki promocje fajne, ale ja kupuję teraz 7 na miesiąc to mi się jeździć nie opłaca...
Jest za to w Tesco, choć głównie dla starszych dzieci. Polecam grę z małpkami, poradzi sobie z nią już 2-3 latek, a jest rewelacyjna!
itesco.pl/pobierz/gazetki/12/katalog-zabawki/hm/gazetka.pdf
Pochwal się rowerkiem:) Filip ma 8 zęboli i teraz rosną trójki, ale podobno to może jeszcze potrwać.
Widzę, że u Ciebie sprzątanie, ja też się zabrałam i ostatnio się ogarniam, jak mały motorek:)
Basba basen rzeczywiście fajowy, zazdroszczę Dzieciaczki cudowne!
Ania no pewnie, że widziałam Nawet komentowałam, że zazdroszczę i nie lubię Cię bardzo:)
Rika teraz każdy ma mniej czasu, zrozumiałe. Wpadnij choć czasem. Trzymam kciuki za Mamę i Siostrę.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
W sobotę Ada nie miał ajuż gorączki inie dałąm jej antybiotyku. Ale od wczoraj ma katar i kaszle. Pojechałam do lekarza a dziś nie przyjmuje:( No i czekam do jutra..
zw