BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #365665 przez aniaw
Cześć babeczki :laugh:

Hoborku jak Adusia?

Ja padam po wykładach a jeszcze jutro kolejny maraton od rana :P
Nawet dostałam zaproszenie na bankiet ale wymiękłam bo jutro zupełnie bym nie wstała :P

Masuska no niezły koleś ja już bym się popłakała ze śmiechu :lol:

Oposku będzie pasował jak w mordę strzelił ten Twój komplecik :laugh:

Natimp
Jaś i Małgosia dobre :laugh:

Rika jak po powrocie?

Kamilko gratuluję decyzji o ślubie :laugh: Biedna Amelka tyle przeszła :kiss:

Byłam osobiście u neurologa zapisać Dominiczka, bo za chiny do tych dziadów dodzwonić się nie dało :angry: Termin 5 lipiec :angry:

A co tak tu cicho????????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #365797 przez masuska
Dzień dobry

Hoborrku jak Ada?

Aniu bo weekend się zaczął.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365831 przez masuska
Pamiętacie jakie rok temu były promocje na dzień dziecka, te w /biedronce? A teraz doopa:(

LIDL się postarał, szkoda że nie ma za bardzo dla naszych maluchów:(
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/....htm?offerdate=26914
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-49DB5C4E-98....htm?offerdate=26915
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/....htm?offerdate=27022

12 lata 7 miesiąc temu #365878 przez Oposek
Hej:)
Wczorajsza, impeza mega udana, my żeśmy się nagadali, dzieciaki się wyszalały za wszystkie czasy, Filip z wrażenia nie poszedł spać w ciągu dnia i padł dopiero po 21. Nie marudził w ogóle, nie chciał na ręce, nie chciał nic kompletnie ode mnie, bo pełzał za wszystkimi dziećmi , zabierał Im zabawki, podawał Im swoje i śmiał się ciągle aż byłam w mega szoku. Dostał od nas balon z helem, więc było dodatkowe szaleństwo. Wracaliśmy na piechotę, ze śpiącym Filipem w wózku, bo mamy w sumie niedaleko, niecałe 5 kilometrów. Trochę się bałam, czy nie przesadziliśmy, bo to jednak bardzo dużo wrażeń, ale spał spokojnie aż do 8 i obudził się usmiechnięty, więc chyba te bodźce Go nie wykończyły;)
Dziś spokojniej, u nas piękna pogoda, rano byliśmy na basenie i to autobusem, bo samochód zostawiliśmy u znajomych po przeciągniętym kinder party:) Obiad dla nas i Młodego się gotuje, pranie się pierze, a popołudniu mamy zamiar iść na spacer i plac zabaw.

Masuska no właśnie ja z kolei Lidlem jestem rozczarowana, chciałam kupić Filipowi klocki duplo z oferty, ale identyczne na allegro są tańsze... Biedronka mi podpadła, bo ostatnio nie było body w tym kolorze co chciałam w trzech sklepach, a byłam pierwszego dnia od kiedy były;)

Hoborku faktycznie niezłe klopsy :( I jak się czuje Adusia? skończyło się na antybiotyku?

Ania to zapraszam po biżuterię i na kawę, jeśli tylko chcesz :) Wierzę, że padnięta jesteś, ale czasem warto, nie? tym bardziej, że można się czegoś nauczyć za darmo;)

Natimpteż bym się oglądała na Twoim miejscu ciągle, czy ktoś we mnie nie wjedzie, ale to mija podobno... I jak tam Jaś i Babcia- dali radę?

12 lata 7 miesiąc temu #365923 przez masuska
Trzeba było mówić, to bym Ci kupiła:) Piotrek ma niebieskie na 80 cm:) A dla Filipka jakie zielone na 86?

Świetną imprezę mieliście. Mój Małżon za to był na pępkowym wczoraj i o dziwo wrócił w dobrym stanie:)

Kupiłam dziś rowerek:) Zielony Milly Mally. Oposku o mały włos a kupiłabym smoby ale się rozmyśliłam jednak i zostałam przy tym co wybrałam wcześniej:)

12 lata 7 miesiąc temu #365924 przez masuska
Ps, bardzo mi się spodobała i piosenka i zwiastun filmy Śnieżka i łowca

12 lata 7 miesiąc temu #365927 przez masuska
Oposku jeszcze tak patrzę na "zębole" Filipka:) Piotrek ma tak:

I to już takie sztachety wielkie, a kolejnych dwójek nie widać.

A i miałam napisać że od rana sprzątałam, nawet już dywan wyprałam. Zasłużenie wcinam loda i spijam kawkę:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366032 przez aniaw
Hejka:)

To ja też zębolami się pochwaliłam a co :P

Oposku super dzięn mieliście i widać , że Filipek lubi atrakcje :laugh:
A czy widziałaś na naszej stronie 1411 jak wstawiłam specjalnie for ju zdjęcie ze słonikiem????
Musze wziąc się za kasowanie tych zdjęć ;)
To jakoś umówimy się na odiwdzinki :laugh:

Masuska to pochwal się rowerykiem jak dojdzie :)
A lody zasłużone :)

Wróciłam z sympozjum i smiesznie było :) Wczoraj jak musiałam się rano zarejestrować to nie było mnie na liście, więc już się zestresowałam a okazało się, że wpisali mnie na listę vipowską :lol: Dziś Tomcio mnie zawiózł i załapaliśmy się na śniadanie w sali bankietowej - Tomek stwierdził, że może być vipem od dziś :lol:
A najlepsze, że zaklepane miejsce miałam od przedstawiciela handlowego, z którym kontaktowałam się tylko telefonicznie i w życiu na oczy go nie widziałam :lol:
No i musiałam wczoraj go znaleźć wśród tych wszystkich firm i mu podziękować ;)
Znalazłam jego stoisko reklamowe ale było tam 2 facetów, więc tak mi głupio było, bo nie wiedziałam do kogo zagadać :blush: Ale podeszłam i się przedstawiłam na dzień dobry i tylko jeden z nich zareagował, więc odetchnęłam :lol: Swoją drogą fajny facet :silly:

Matko ledwo dycham, pójdę chyba spać jak grzeczna dziewczynka :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366240 przez masuska
Gazetka Biedronkowa na Dzień Dziecka

gazetka.biedronka.pl/g36,rosnij_zdrowo_na_sportowo.html

Pampersy Dada 10% gratis za 28.99
Nowe chusteczki Dada Premium Plus za 5.99

A tak to doopa, nie popisali się:( Chyba że ktoś jeszcze słoiczki daje to fajne promocje.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366372 przez basba
Dzień dobry...
Nie mam w tej chwili czasu żeby was poczytac :( przejrzałam tylko bo od czwartku nie wchodziłam na forum i widze że Kamilka nasza się odnalazła. Kamilko przykro mi z powodu małej. A lekarzy to bym powiesiła na suchej gałezi. Najważniejsze ze juz wszystko OK. Naprawde współczuje.

My mieliśmy weekend pełen gości poczynając od piątku. W piatek znajomi wpadli, w sobotę robiliśmy dzieciom imieniny i nazbieralo się 17 osób a w niedzile mój brachol z żoną (która przez cały pobyt u nas nie odezwała sie słowem do mnie - bez komentarza) przyjechal bo w sobote na zawodach jakis był i wrócił późno.

Dzisiaj od rana zaiernicz wiec tylko pisze co u mnie. Reszte nadrobie prawdopodobnie jutro!

A Natimp miałam odpisać... będziesz mi musiała obietą ta wizyte podarować w poznaniu, bo po 1 nie wiem jeszcze kiedy dokładnie pojedziemy a po 2 jedziemy z dziadkami i babcią. Jak będziemy sami to na pewno dam ci znać... OK??? :)

12 lata 7 miesiąc temu #366399 przez natimp1
hej dziewczyny, ... ale jestem wykończona po wekendzie, atrakcje na malcie + dwójka łobuzów mnie wykończyła, Jachu szalał po trawie jak nawiedzony, kręcił sie jak oszalały , kradł buciory które dzieciaki zostawiały jak wchodziy na dmuchany plac- masakra potem wlazł w krzaki i wytł bo go podrapały przy wyciaganiu :)
No a Jaś z małgosią dobrze... już nie wiem czy to fajnie czy nie, jescze do niedawna miałam takiego pimpka, który zostwał tylko z niania i ze mną i wiedziałąm ze taka mu bezgranicznie potrzebvna jestem, a teraz byleby piasek i łopatka, i ma gdzies wszystkich.. chyba trzeba o 3 dziecku pomyśleć:
Basba normalnie Ty to skóra z mamy zdjęta... a odwiedzin nie wybacze!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi tam dziadki nie przeszkadzaa mogą też wpaść na kawę:)
kurde chate macie niezłą.... dzieciary cudne

Hobborku jak dziś Królewna, antybiotyk jednak konieczny?

Anka - co jest mniej uciążliwe królik czy żółw?

masuska - no cienkie te oferty na dzień dziecka, - dzis jest auto sterowane w biedronce zastanawiam sie czy Maksiemu kupic.

oj jakoś mi mózg ciężko dzis pracuje, ale pogoda cudna wiec trzeba się wziąć w garść zeby z dzieciarami poszaleć...

12 lata 7 miesiąc temu #366502 przez masuska
O jaaaaa Basba!!!!! Jaki cudny basen!!!!:)

Świetna imprezka, ekstra domek, super dzieciaki, tylko pozazdrościć!

12 lata 7 miesiąc temu #366616 przez Rika
Cześć
Napiszę szczerze, nie zaglądam na forum bo i nie mam czasu i ochoty.
Praca mnie pochłonęła, kombinowanie na męża urodziny, na szczęście się udało, teraz kombinowanie na dzień matki, dzień dziecka, dziewczynek urodziny... pogoda piękna, prania pełno, obiad, sprzątać itd... a jak już wejdę do lapka to mam inne rzeczy na głowie. Poza tym sprawa z siostrą mnie rozwala po prostu, sprawa mamy i jej pracy też, tak jakoś się posypało u nich :(
ehh
spadam
pozdrowionka

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366683 przez Oposek
Hej Dziewczynki:)
U nas nic nowego w sumie, byliśmy dziś na kontroli u rechabilitantki i wszystko jest w porządku, mamy przyjść we wrześniu. Filip pełza naprzemiennie i krzyżowo, z równym obciążeniem mięśni, co ponoć też ćwiczy połączenia między półkulami, więc będzie raczkował albo i nie, już na spokojnie. Wstaje, siada, chodzi do boku i mamy się nie przejmować.
Poza tym mnóstwo czasu spędzamy na dworze, bo pogoda cudowna, chodzimy też na zajęcia ogólnorozwojowe dla niemowląt i bardzo nam się obojgu podoba.

Masuska ja się wkurzyłam na Biedronkę, bo zamiast jeździć po sklepach mogłam siedzieć w domu i zamówić body na all. I tak też zrobiłam :) A na Dzień Dziecka faktycznie nic nie ma :( Na słoiczki promocje fajne, ale ja kupuję teraz 7 na miesiąc to mi się jeździć nie opłaca...
Jest za to w Tesco, choć głównie dla starszych dzieci. Polecam grę z małpkami, poradzi sobie z nią już 2-3 latek, a jest rewelacyjna!
itesco.pl/pobierz/gazetki/12/katalog-zabawki/hm/gazetka.pdf
Pochwal się rowerkiem:) Filip ma 8 zęboli i teraz rosną trójki, ale podobno to może jeszcze potrwać.
Widzę, że u Ciebie sprzątanie, ja też się zabrałam i ostatnio się ogarniam, jak mały motorek:)

Basba basen rzeczywiście fajowy, zazdroszczę:) Dzieciaczki cudowne!

Ania no pewnie, że widziałam :) Nawet komentowałam, że zazdroszczę i nie lubię Cię bardzo:)

Rika teraz każdy ma mniej czasu, zrozumiałe. Wpadnij choć czasem. Trzymam kciuki za Mamę i Siostrę.

12 lata 7 miesiąc temu #366797 przez hoborr
A ja zapomniałąm hasła do forum i nie mogłam się zaogować.
W sobotę Ada nie miał ajuż gorączki inie dałąm jej antybiotyku. Ale od wczoraj ma katar i kaszle. Pojechałam do lekarza a dziś nie przyjmuje:( No i czekam do jutra..

zw

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka