- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Co do fryzurki to tylko wstępna wersja. Te kwiatki to były tylko tak przyłożone a one beda inne żywe takie jak w bukiecie. Bedzie ich 7 dookoła łepka. Fryzukra bedzie rtoche jeszcze wyżej na czubku głowy nastroszona i te loczki dopracowane i pospinane. Ja nie chciałam dobierańca.
Na razie mam tylko butki i biustonosz a biżuterię może od Oposka pozyczę
A coś jeszcze potrzebuje?
Oposku fajniutkie piknikowe plany Z rybą nie pomogę
Mój Dominiś to jakos marznie w nocy, więc on w śpiworku, bo okno cały czas otwarte. Jas śpię pod cienką kołdrą z ikei i jakoś na szczęście za gorąco mi nie jest
Byłam dziś sama z glutami na spacerku i plac zabaw obowiązkowo zaliczony
Z nieba leciał styropian a Szymi bujał sie na hustawce i krzyczał z zachwytu snieg śnieg
A zrobić zdjęcie maluchom na placu zabaw to mistrzostwo swiata bo oni przeciez tacy zajęci swoimi sprawami
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiesz, ja cały rok mogę spać pod kołdrą puchową, a mój mąż mówi, że kompię się we wrzątku, dlatego od początku staram się Filipa nie przegrzewać i hartować, może przeholowałam:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mojemu Tomiemu tez wiecznie gorąco ja się przykrywam a ten odkrywa, on otwiera okno w nocy a ja zamykam - oszaleć mozna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hobborku moja Ola jak miała 10 msc to ważyła 7300, pamiętaj że dziewczynki mają inną wagę niż chłopcy i każde dziecko jest inne
Powoli zaczynam planować urodziny dziewczyn... myślałyście już o tym? Jaki tort, kto ma być, prezenty, jak zorganizować przyjęcie itp itd? Rzućta pomysłami...
Oposek moje dziewczyny śpią w piżamkach na krótki rękaw, bez bodów, sama pieluszka i piżamki (krótkie spodenki i bluzeczka na krótki rękaw) a jak się wszystko ubrudzi to Ola rampers a Zuzi jakaś bluzeczka na krótki rękaw, chociaż w nocy u nas jeszcze aż takiego gorąca nie ma...
Ania musisz też zwrócić uwagę co do fryzury żeby przy tańcach się nie rozsypywała... ja miałam okropną fryzurę, Twoja mi się podoba i pasuje Ci ale sama bym się nie zdecydowała na loki bo wiem że mogą długo nie wytrzymać...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Macie ochotę coś ode mnie kupić? Buciki albo ubranka albo krówkę albo lego duplo?
allegro.pl/krowka-krowa-maskotka-mieciut...-cm-i2359176225.html
allegro.pl/lego-duplo-quad-farmera-i2359176295.html
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ale tez tak myśle jak dziewczyny, ze nie masz sie co martwić bo Adolinka zawsze miala fogure modelki
Rika ja jestem pusta jak bęben wiec nic nie kupię ale gratuluje 100% pozytywów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Basba dzięki, ze pytasz ale nasze noce sa nadal tragiczne - 5 flaszek po 200ml + pobudki co chwile bo sie wali o szczeble np., albo rzuca sie i zrzedzi jakby ją koszmary meczyly, wiec ogólnie rzecz biorac od prawie roku chodze jak zombi
Własnie wróciłam z zumby i jak to kurde jest, ze mam chęc na lody
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Aniu juz nie moge się doczekac 23 czerwca:) Ciekawe jak będziesz wuyglądać w całości:) No i wianuszek zmienia postać rzeczy:) I oczywiście wrkocz do wianuszka by nie pasował.A i zapomniałam napisac że fajowe masz chłopaki.
Mówiłam dziś mojemu Tomusiowi że czasem nie śpisz w domu w nocy. I do tej pory jest w szoku! zreszta ja też. A daleko masz do domu z pracy??
Różyczko a przez jakiś czas było lepiej... U nas nie najgorzej . Czasem je dopiero o 5 ale ostatnio koło 2 się budzi. Zazwyczaj podchodze daje smoka i zasypia. Ale czasem wstaję godzine az w końcu ja zasypiam i nie wiem co Ada wtedy robi. Ale jak się budze to ma główke przy samych szczebelkach gdzie sstopi moje łóżko i ja mam głowę/ Npo taka bliskośc przez szczebelk:)
Rika fajna krowa ale mnie nei stac!
A dzis ada bawiła się 2 maleńkim kurczaczkami. Jutro jak nie zapomnę pokaże wam ilmik:)
DOBRANOC!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko właśnie muszę uważać...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja od rana w pracy w dobrym humorku Spędziłam nocke u kumpeli i nagadać się nie mogłyśmy Winko chilijskie Frontiera Late Harvest polecam
Grubo po 1szej poszłyśmy spać a pobudka o 6stej, więc nawet się wyspałam
Hoborku mój M też ciekawy co tam u Was i się czasem dopytuje
Do domku mam 1h20min drogi przy dobrych wiatrach juz z dojściem od przystanku i do przystanku licząc a do Agaty tylko 15min, więc może częściej u niej bede bywać
Taka "kochanka" czasem się przydaje w związku coby za soba zatesknić
Czekam na filmik kurczaczkowy Ja u dziadków jak byłam mała przejechałam takiego maluśkiego kurczaczka na rowerku 3 kołowym i do teraz mam uraz I dla tego postanowiłam zostac lekarzem weterynarii
Różyczko wiesz mój Dominis tez wali się o te szczebelki ale czasem się obudzi spojrzy czy śpimy i dalej w kime, czasem popłaczę to udajemy, że śpimy, więc zasypia Kurcze ale w nocy ona wypija litra mleka? szok
Rika u nas maskotek od groma - teraz popakowane w worki mieszkaja w garażu
A te butki masz u siebie czy na mazurach?
Bo myślałam o takich dla Małego granatowych, ale rozmiar 20by się przydał
Co do fryzu to nie bedzie u nas mega imprezy i jeszcze nie wiem jak z tymi tańcami
A dziś wieczorkiem wybywam z dziewczynami na koncerty Nie ma jak znów poczuć się studentką Mam nadzieję , że Tomi da sobie radę
A to własnie odkryłam i juz uwielbiam
Miłego dzionka
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja sprzedałam moje dziecko prababci na spacer, porządek mam zrobiony i obiad (bo babcia przychodziła), więc siedzę w necie i się nudzę. Kto do nas nie przyjdzie w odwiedziny to przynosi za duże ubranka dla Filipa. Ja wiem, że On dobrze wygląda, ale bez przesady- koszulki na dwa lata? no nic, będą leżeć i czekać, tylko trochę miejsca na wszytko mało:)
U nas ciepło, ale wietrznie. Może, jak się uda to popołudniu pojedziemy na działkę, chociaż na weekend.
O jaaaaa Hoborku koniecznie chcę filmik Adusi z kurczakami:) Mam nadzieję, że przeżyły;) Filip teraz, jak wypatrzy, że królik wyskoczył z klatki to pełznie do niego ze śmiechem i łapie Go za uszy... Dobrze, że ten biedny Królik łagodny jak baranek;) A o której Adusia zasypia i o której wstaje? ile śpi w dzień? Bo ja Filipa do tej pory budziłam na jedzenie, przed moim pójściem spać, koło 2. (bo łatwiej mi karmić, kiedy jeszcze nie śpię niż wstawać o 3 na przykład). Ale teraz mam szatański plan Go już nie budzić, zobaczymy co dalej.
Ania wiesz mój znać to może się i zna, ale mobilizację ma taka, jak Twój:) Ja zawsze mówię, że nie ma problemu, poproszę swojego tatę albo Bartka- mojego byłego i On się wtedy zabiera:) Fajnie mieć Kochankę, nie tylko dla tęsknoty w związku hahaha. Ja jak poszłam rodzić Filipa to nie mogłam zasnąć bez mojego męża i chciałam do domu, jak najszybciej. Fajnie, że wieczorek z Kumpelą się udał i takie fajne plany na dziś
Różyczko lody mówisz? też bym zjadła:)
Masuuuuuuusssssko wracaj do nas, bo tęsknimy:) Pewnie już poderwałaś jakiegoś przystojnego klienta, bo nie ma Cię i nie ma;)
Basba, Natimp, Dorotas co u Was???
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Hobborku na pocieszenie w (duzym)skrócie :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale takie ciuszki luźniejsze to teraz w modzie
Sprzedałas dziecko? a chociaz dobrze zapłacili?
Co do kochanki to tak nawet nawet trafiłas bo spałyśmy w jednym łóżku
Ma mega łoże a że nagadać się nie mogłysmy to w końcu zasnęłyśmy razem
Mam nadzieje, że nie molestowałam ja przez sen
A mnie od rana atakuje faks z laboratorium
Ciągle ich faks dzwoni do mnie i wysyła jakies dokumenty i nawet mam grafik babeczek tam pracujacych i problem mam z wykonaniem gdzieś tel bo co podnosze słuchawke to tam połączenie
Zadzwoniłam cudem do nich a oni maja automatyczny faks sterowany komputerowo i jakis chochlik sie musiał wkraśc i wygenerował nasz numer
Matko, zeby tak się wkradł jakiś chochlik na moje konto w banku i pomnozył mi tam kasiorkę
Czego Wam i sobie z całego serca zyczę
Masusko hop hop