BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #369031 przez Rika
mam tort dla Zuzi :D sercezczekolady.blox.pl/2011/07/Tort-krowka.html

Aniaw mam buciki skórzane allegro.pl/ren-but-sandalki-chlopiece-sk...-20-i2361096420.html

allegro.pl/renbut-sandalki-chlopiece-sko...-20-i2361096421.html

Są w Piszu ale jakbyś była zdecydowana je kupić to powiem siostrze żeby przysłała.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #369034 przez aniaw
Rika świetny tort :)
Chodziło mi o takie buciki:
allegro.pl/ren-but-buciki-idealne-do-nau...-21-i2361096558.html

12 lata 6 miesiąc temu #369035 przez Rika
Aaa :) wiesz co za 2 tygodnie będę miała bo robię zamówienie mam tylko te z samochodzikiem na 20 i zielona kotwica na 19 i 21

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #369036 przez basba
łamie teraz regulamin ale podjeżdza mi tekst cały czas do góry i pisać normalnie nie idzie.... :angry:

Oposku mam nadzieję ze twój sztanski plan zda egzamin i Filipek nie bedzie się w nocy budził tylko grzecznie prześpi noc... :) Biedny krolik... moja aż się trzęsie z radości jak widzi psa od sąsiadów wtedy tylko hau hau woła, banan od uch do ucha i wyciąga łapki. A ten pies to jakiś seter jest duży. Fakt ciuszki sie przydadzą na potem, ale gdzie to trzymać wszystko?!

Aniu fajnie ze wizyta u kumpeli się udała... oj tez bym się wyrwała na jakąś nockę no normalnie dzień swistaka co dzień... Może jakieś SPA :silly: która ze mną jedzie ??? hehehe. Fryzurka bardzo podobna do mojej (tzn. jaką ja miałam)a pomysł z kwiatkami dookoła głowy bardzo mi się podoba :)
Chłopaki jak zawsze rewelacja... uśmiech Szymonka rozbrajający!

Hoborr czekam na kurczakowy filmik! Wiki waży nieco ponad 9 :)

Rika wybacz ja też sie nie skusze. Klnę na wszystkie maskotki bo tylko się kurzą na półkach a dzieci mają je głęboko w...nosie!

Rózyczko kurcze juz myslałam ze Bianka sie opamiętała! Biedna ty...

Masuska ty daj juz spokój... znać chociaz chwilke bom ciekawa co u Pita!

EDIT :) zanim napisałam to Anuska z Riką naskrobały... :)cofam pierwsze zdanie :)

12 lata 6 miesiąc temu #369046 przez Oposek
Basba Ty to się też masz z tą szwagierką... Wiesz, ja to bym od razu Ją zapytała wprost o co chodzi, a co. Skoro nie można po ludzku, to nie ma się co silić na konwenanse. Chociaż może Ci po prostu zazdrości- masz super dom, dzieciaki... Nie wiadomo, jak tam jest u Niej, może nie mogą mieć dzieci, ale nie chcą o tym mówić i tak wymyślają nie wiadomo co...W każdym razie współczuję, bo wiem, że taka sytuacja może naprawdę być dołująca, stresująca i niemiłą po prostu.
Przecudna Twoja Córeczka... hmmm.... marynarka? :laugh: Kiedyś podobny strój kupiliśmy nad morzem mojej szwagierce, miała wtedy może z pół roku i najpierw mąż się do mnie nie odzywał, że taki badziew wybrałam, a potem teść, bo w zestawie była wydająca odgłosy foka i Sara kochała ją włączać w środku nocy;)

Rika moja kumpela robiła niedawno ten tort na chrzciny swojej córeczki i prześlicznie Jej wyszedł:) Bardzo mi się podoba!

Ania Filipowi to i tak wszystko jedno, w co jest ubrany- przebieram Go średnio 3 razy dziennie, bo a to coś wyleje na siebie, a to grzebie w pomidorach na balkonie i jest cały w ziemi, a to rzuca kalafiorem z zupy :laugh: Wczoraj wieczorem wlałam Mu wody do miski i powrzucałam kolorowe słomki i bardzo Mu się podobało- słomki wyrzucał po jednej z balkonu, wodę wylał na kafelki i pił ją z ziemi jak kotek, a miskę założył sobie na głowę. Cóż. Do Mensy to On raczej się nadawał nie będzie, ale czerpie z życia pełnymi garściami:)

12 lata 6 miesiąc temu #369052 przez Oposek
O jaaaaaaaa, patrzcie jakie cudo:):):):)

12 lata 6 miesiąc temu #369114 przez Rika
Oposek tort z krową na chrzest??? :ohmy:

Filmik cudny :)

allegro.pl/figurka-mamy-veronese-prezent...tki-i2315309935.html patrzcie jaka piękna figurka

12 lata 6 miesiąc temu #369176 przez różyczka
Aniu kochana boszszsz ja myslałam a nie napisałam :S - śliczna panna młoda bedziesz :) jak malowana :) ten kolor zajebisty :) juz nie moge tak jak Hoborrkowa sie doczekac chwili jak zobacze Cię w calej okazałosci :)
Bo chyba przed slubem sie pokażesz do akceptacji na forumie? :silly: :lol:
a ta piaskownica na focie to taka jak ma Rika?

Basba jaka sliczna "marynarka" :laugh:
bardzo mi sie podoba ten styl w ogóle...

Oposku ja myslałam,ze ten słodziak wychodzi prosto z pipki :laugh: a to jakas mama chustujaca poprostu :laugh:

ide drukowac stówy dla cipednejlsów na dziś wieczór :lol:
czy myslicie, ze bilon tez można im wkładac w gacie? :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu #369320 przez hoborr
Dobry!

Kurcze ładuję filmiki dal was ale cos mi youtube muli!!!!! No nic czekam,,

Oposkui ja tam sie cieszę z każdego ubranka na superwyrost:) Ada ma białą bluzeczkę z sukienką w kratke pewnie jak do szkoły pójdzie:)

Różyczko rozwaliłas mnie tym drukowaniem kasy:0 hahahaha Ale pewnie będzie jazda!

Aniu to nie dziwię Ci się że chodzisz czasem na lewiznę!! A masz już tremmę?>

BAsba no to jakaś porażka ta twoja szwagierka! I szkoda że brat tego nie widzi! ech..

Rika śliczna ta figurka. Ale szukam u tego sprzedawcy i nie widze takiej pani tulącej dziecko - bo taka b mi sie bardziej podobałą. Ostatnio zawadzka mówiła że takie podnoszenie ziecka nazwywa sie - na babcię - i jakoś mi się z teściową kojarzy....brrr

A jutro masz dzień MAMUSIE!!! :woohoo:

12 lata 6 miesiąc temu #369325 przez hoborr

12 lata 6 miesiąc temu #369327 przez hoborr
Ten śmiech na końcu to potworny śmiech teściowej!

12 lata 6 miesiąc temu #369330 przez hoborr
gratisik!

12 lata 6 miesiąc temu #369342 przez Rika
Hoborr świetna Adusia!!! Z tymi kurczakami niezła jazda :D ale się uśmiałam, jakie klapsy i w ogóle, takie jak Różyczka dzisiaj będzie panom dawać ha ha ha moja Ola i Zuzia to od razu by zadusiły bo ganiają wszystko co się rusza, Zuzia nawet mrówki zrzuca ze ściany jak zobaczy że chodzą :D
Taniec super, ja w końcu muszę kupić baterie do aparatu i nagrać jak Ola tańczy i jak chodzi :)

12 lata 6 miesiąc temu #369539 przez Rika

12 lata 6 miesiąc temu #369562 przez hoborr
Rika piękne masz córeczki!

A kiedy starszaczce tak włosy urosły????!!!!:)

Różyczka i jak było? B) :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka