- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Anuska... prosze cię bardzo.
Ja też preferowałabym delikatną biżuterię tym bardziej że buciki amarantowe. Bukiet i kwiat we włosach też bym dała w tym kolorze. Na szyi widziałabym jakiś srebrny łańcuszek z jedną cyrkonią i kolczyki nawet "wkrętki" też tylko tyle żeby coś się delikatnie świeciło. A fryzurkę jaką bedziesz miała??? Paznokcie??? Hmmm może francuski z białymi końcówkami? mozesz wtopić jakąś amarantową cyrkonię np...
A moja Wiki w nocy miała gorączkę i znowu smarka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- :D
Dziewczynki musze was doczytac, bo jak narazie to po lebkach ide, zagladam bodajze codziennie ale weny tworczej brak,
A czy mi sie zdaje czy forum jest podzielone? Bo czesc pisze tu a czesc tam, albo mi sie juz wydaje

Dziewczynki powiem wam szczeze ,ze ciezko mi sie udzielac na forum, w ogole to staram sie nie siedziec, bo jak juz zaczne grzebac i grzebac to malenstwa nie moge sie doczekac, a tak to jest w miare ok jak zajmuje mysli czyms innym....
Ja tu gadu gadu ,ale nie wiem czy ktos jeszcze mnie pamieta

Buziaki i pozdrowki od cioci Paulinki

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
U nas dziś znowu leje...Byliśmy na spacerze, wracaliśmy kolejny raz w deszczu, ale mamy folię na wózek, kalosze, kurtkę, więc żadna pogoda nam nie straszna:) Dziś była u nas moja Sis ze swoim ślicznym Synkiem, jutro wpadają moje koleżanki ze swoimi dziećmi, więc będzie wesoło. Filip dziś pełzał dookoła braciczka, ciągle dawał Mu buzi i próbował walić po buzi. Taki Szymonek Ani w miniaturze;)
Ania ja miałam delikatną sukienkę i bardzo skromne buty, więc dodałam fioletowy bukiet, elementy biżuterii i paznokcie właśnie- zwykły, subtelny french, a na dwóch palcach u każdej ręki delikatne fioletowe kwiatuszki z akrylu. Co do biżuterii to do takiego dekoltu najlepszy naszyjnik w literkę Y albo łańcuszek z delikatnym wisiorkiem i tak jak Basba pisała- kolczyki sztyfty lub inne mega delikatne. Spójrz sobie w wolnej chwili na stronę Biała Magia, ja kocham tą Babeczkę, już kilka razy u Niej coś zamawiałam i nigdy się nie zawiodłam. Teraz się zrobiła mega popularna i podniosła nieźle ceny, ale swojego czasu nie było problemu z własnym projektem, czy czymśw kolorze, fiolecie na przykład.
Modela mam super dobrze wypasionego- 10 kg żywej wagi:) A jak jest zdobiona ta Twoja sukienka?
Hoborku wiesz, mnie tam nigdy specjalnie nie obchodziło, co jest modne, dlatego mamy w mieszkaniu wszystko, co nam się podoba, nawet jeśli nic do siebie nie pasuje;) Między kuchnią, a salonem mamy słup i zamierzamy pomalować go w trawę lub w kolorowe paski w wakacje, więc sądzę, że mojego Tatę czeka trzeci zawał, bo On co do nas przyjdzie to się załamuje moją kolekcją mamutów i otwieraczami na lodówkę z magnesem- rodzinna kolekcja kiczu;)
Basba współczuję nocki i zdrówka dla Wiktorki

Paulinka to w końcu dostałaś okres? Bo ja pamiętem z tamtego forum, jak pisałaś, że Ci się miesiączka 10 dni już spóźnia... Trzymam kciuki nadal i rozumiem dobrze, że czasem lepiej się odsunąć od tematu, dać głowie odpocząć.
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
BAsba ja właśnie chciałam jedną ścianę fiolet a resztę biel jakś przełamana. A zielone to miałybyć kwiaty:) Ale nie wiem jak to wszystko by wyglądało. A salon mam od kuchni oddzielony szerokim przejściem. A juz mnie trafia. Musimy alarm założyć bo złodzieję grasują. I znawu parę tysięcy wrr.................!!
Paulinko - pamiętamy i cały czas trzymamy kciuki! JA też pamiętam że czekałąś na okres.... No i pewnie się doczekałaś o nic nie piszesz o ciąży... Robiłas test?? PIsz częściej co u ciebie??
Oposku taki kolorowy słup - to naprawdę musi super wyglądać

Sukienka ani zdobiona jest delikatna aplikacją kwiatową. jak się delikatnie przyglądnąć to kolor się tam wplata zielony i różowy. ALe tego nieiwdać tak normalnie. Ja proponowałam żeby to odpruc i przyszć coś innego ale Ania tak zostawi:)
Aniu mam nadzieę że się nie gniewasz że c aciebie odpisałam Oopskowi:) Ja miałam delikatne kolczyki. Wkręty, wiszące na jakieś 1,5cm. Wysadzane cyrkoniami. Zawsze to wyszczupli troche:)
RTóżyczko co u CIebie. Sorki że nie odpisałam .A le mi tel nie chce sms wysyłać a potem zapomniałam. Sorki za fattygę ale nie będę Ci głowy zawracać i sami coś na miejscu kupimy. Ja mam teraz foteli do 13 kg to jeszcze troche wystraczy...
Co tam u Bianeczki i u Oliwii? Jak było na randce w kościele?? Mam nadzieję że nie z księdzem się umawia:_:)

Rika odezwij się!
Masusko!!!

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku dzięki za pamięć i Tobie Hoborrku, mam spory zapierdziel, a po 9 godzinach tak czasem i weny nie mam na odpisanie.
Basba, ja tez bym chciała Cię mieć bliżej:) Mam cały dom do urządzenia:P hehe:)
Ania fajne buty:)
Muszę się za obiad brać, bo nie długo mi chłopaki przyjadą a ja z ręką w nocniku.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
na razie zastanawiam się nad Maxi Cosi Mobi, albo któryś z Nania, ale jeszcze myślę. Decyzja zapadnie w czerwcu na pewno.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale mi się spodobało:)
Oposku a kupuje rowerek:)
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zapomiałam Wam jeszcze napisać, że w sobotę idziemy na kinder party. Będzie razem z Filipem ośmioro dzieci znajomych, więc będzie się działo;)
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nie wiem czy uda mi się cokolwiek podczytac bo w pracy nadal zajeb a w domu róznie wychodzi, ale juz będe zaglkądać na bieżąco wiec ok.
U mnie tak jak pisałam dość intensywnie... przed wyjazdem nad mozem rozcięłam sobie prawa rękę między palcami wiec byłam ograniczona i ruchowo i z pisaniem, rana oczywiście się babrała bo zszywali studenci itp itp, no ale teraz nie wygląda najgorzej jednak do reklamy obraczek juz się nie nadaje

zeby nie było za kolorowo , ponad miesiąc walczylam z funduszerem zdrowia by wyznaczyli mi jakiś termin operacji na te moje zylaki, bo nie zmojej winy zostal przeniesiony termin na ten rok, a fundusz nie podpisał ze szpitalem,,... no ale po cięzkich walkach udalo się, dzis idę na wizyte by wyznaczyli termin zabiegu....
no ale to nie wszystko .. jak wracałam z chłopakami od mamy to kolo wjechał mi w tyłek samochodu, a ze stałam na światlachto ja walnełam kolejnemu i tak właśnie zaczęły się schody.. po 1-sze ze móje wyjatkowe auto ma juz swoje lata i bedzie szkoda całkowita, czyli ze nie opłaca się naprawiać... a generalnie jest w nim macha do wyklepania bo lakieru jakoś nie poodpadało, a nawet gdyby to ten samód słuzy wyłacnie na zakupy lb jazdy po dzieciaki a i tak go nie sprzedam.. nie wiem wiec ile kasy dostanę jak 800 zl to se chyba w ucho w sadze !!!!!! dziś idę odebrac samochód od mechanika - wyklepał go i przejrzał tak zeby jeżdzić a potem będziemy mysleć.. gorzej jak to wyklepanie będzie wiecej kosztowalo niz jak kase dostanę...
o a teraz pozytyw, skończylismy rehabiliotacje!!!! Jachu zaiwania koło mebli jak szalony, wykrada ze stołu sniadania i kolacje Maksiemu,co lekko irytuje brata no ale taki live... raczkuje nadal jak bylo czyli w wiekszośni ma zgięta tę prawa nogę, ale wstaje przewaznie z lewej więc się równoważy... no tego siadanie kucanie itp jest obustronne wiec ok...
oki... chyba napisalam wszytsko - prawie w skrócie-

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
NATIMP babolcu ty jeden! Pisze do ciebie na fb a ty milczysz jak zaklęta! Trochę się usprawiedliwiłaś (ale tylko troche) tą rozcietą ręką! To widzę ze ty taka "spokojna" jak ja jesteś. Ja też często podobne mam przygody. A jeśli chodzi o sprawę z autem to współczuje. Mam nadzieje ze uzyjesz swojego olsniewającego czaru i mechanik da ci duuuży rabat

Gratki dla Jaśka. Fajnie że macie już koniec rehabilitacji, no i że synek tak świetnie sobie radzi. Uściskaj go od ciotki

Oposku tak jeszcze wracając do tematu dnia dziecka, mam plan- ale musi byc ładniejsza pogoda, żeby połączyć go z dniem matki i ojca, zabrać dziadków i babcie i pojechać do Poznania na malte. Tam jest ciuchcia i zoo. Potem jakiś obiadek i wszyscy beda mieli radoche. W każdym bądź razie prezentów nie kupuje! A bochenek chleba (albo i dwa) pewnie i Wiki by się spodobał bo ten mój głodomor wiecznie wrzeszczy "MNIAM MNIAM!" hehehe

Masuska wersja piosenki chyba lepsza niż oryginał. Swoją drogą jak dla mnie masakra! A Antek śpiewa non stop "KOKOKO EURO SPOKO"

Dziewczynki urządzanie domu to męczące ale jakże przyjemne zajęcie. Fakt, na rynku jest tyle różnych (niekoniecznie najtanszych) rozwiazań ze ciezko się zdecydować a jak już się człowiek zdecyduje to po roku mieszkania stwierdza że wiele rzeczy mogłoby być inaczej, no ale tak jest było i będzie

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochana nie podaruję ci wizyty w Poznaniu koniecznie musimy się spotkać, my w dzień dziecka idziemy na impreze organizowana przez Biedronkę dla pracowników... wtdy tez mam panieński ale chetnie się spotkamy w niedziele jesli oczywiście będziecie jeszcze......
mój urok osobisty.. hehheheh dobre
kurcze właśnie dotyczuję tu i ówdzie i wasze dzieciatka dają juz jakos werbalnie znac ... a moj tylko paluchem lub kradnie...... hmmmmmm
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

O Natimp hej

Gratuluje ukonczenia rehabilitacji, superr

Hoborrku nie odpisalas wiec koniec koleżeństwa teraz

Basbo to sie okazało jednak nie była randka koscielna i całe szczescie

Teraz moje dziecie chce miec kolczyk w twarzy

kiedy ona tak urosla

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...