- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Oposku stałam na ulicy (mieszkamy na końcu takiej utwardzonej) z sąsiadką a dzieciaki sobie jeździły po niej. Wiki już spała więc ja zadowolona sobie gadam a tu nagle kątem oka widze jak Antoś znika za zakrętem! No więc poszłam za nim. Zanim doszłam to on już był baaaaaaardzo daleko tak więc darłam się jak głupia żeby zawrócił. W końcu łaskawie się obejżał no i zaczął jechac zadowolony w moją stronę. Zatrzymał się i stwierdził ze on tylko jechał do Konrada (naszego sąsiada, który jechał do babci -3 ulice dalej ze swoim tatą)!
Kazalam mu natychmiast jechac do naszego domu... więc pojechał, ale w między czsie spotkał drugiego sąsiada i zanim ja doszłam do domu on juz siedział zadowolony u niego No to wtedy juz się naprawde zdenerwowałam. Wzięłam go tylko za ręke i zaprowadziłam do domu. Nie obyło się bez krzyku i ryku no ale cóż... A ze było to o 19:30 od razu pomaszerował pod prysznic. W między czasie jeszcze rozmowa, płacz i krzyk No i przed 20 juz spał. Na końcu stwierdził że nie chciał zeby było mi przykro i żebym była zdenerwowana na niego. Bo on TYLKO jechał do Konrada.. O!!! Trzeba mu ukrucić co nieco bo rozbrykał sie za bardzo!
Heh...
Olka jak fajnie ze sie pokazałaś Gratulacje dla zębolków! A garnuszek nasz Misia ma dostać na imieniny od szwagierki. Wżiełam ją do sklepu żeby mniej więcej podpatrzeć co by jej odpowiadało, jak dorwała się do niego to aż kwiaczała z radości
Hoborrku niektórzy rodzice są bezbłędni...
Rika a ty co znowu tak na męża nalatujesz? Ale ostatnio poszalałaś! Pochwal się co kupiłaś
Ania, Masuska, Rózyczka... helloł!!!!!!!!!!!! Odezwać sie proszę !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja czasu tradycyjnie nie mam ale czasem podczytuje, więc nic przede mna sie nie ukryje
Basba extra domek wow Dzięki wielkie za linki butków jestes kochana ale ja juz w Daichmanie kupiłam butki - zrobię zdjęcie to wstawię bo na ich stronie ich nie widzę Fajniutkie amarantowe z kwiatkiem, odkrytym palcem i obcas też obszyty materiałem
Ja szukam eleganckich butków dla chłopaków
Twój synol przegiął, szlaban na rower
Ale takie chłopaki są słodkie. Nie wiem czy Wam pisałam jak byliśmy ostatnio z szymonem po ten frak u babeczki i tam był 3 latek który na dzień dobry jak zobaczył szymona to spytał się czy on juz trochę gada:0 Zabrał go od razu do swojego pokoju a nam się pochwalił, że umie już mówić Kulwa
Gadalismy z babka w kuchni a nagle słyszymy płacz Szymiego Pobieglismy tam o co kaman się dowiedzieć, bo on jakąś tam beksa nie jest Pytamy się co się stało, ogladamy go czy sobie guza nie nabił czy co, przytulam go a ten ryczy
po chwili ten drugi chłopczyk dumny jak paw oświadczył : To ja go ugryzłem
Dzieci sa bezbłędne
Rika a kiedy wyniki, bo ja nadal trzymam kciuki We włosach raczej kwuiat lub kwiaty bez welonu Myślałam o takim kapeliusiku amarantowym ale do legalnej bladynki mi daleko A co nakupowałas i co Twój m przeskrobał?
Różyczko bedziemy sciskac sie wirtualnie
Oj gdybym wygrała w lotto zaprosiłabym całąekipe lipcówek łącznie z pokryciem dojazdu za przejazd i urzadziłybyśmy niezła imprezę
U mnie okres nadal nieregularny
No stresik jest bo troche nam się plącze wszystko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Masuska ale słodki Piterek No teraz ciagle jakieś wydatki a fotelik tez trza kupić Dobre z tym kokoko
Hoborku nie przejmuj sie takimi matkami Ja zawsze lubiłam matmę
Z wannami ja tez nie pomoge
Oposek super pomysł z tym miejscem na chrzciny i jaki niezły wywód o rowerkach i ile linków Dobrze, że mamy już 2 bo bym jeszcze jakiś kupiła A le to racja, że to dziecku ma się podobac a nie nam Uhahałam się z tej ludziny
Ale pamietam jak miałam lalki i prosiłam żeby kupili mi lalke faceta lub kena to powiedzieli, że nie Miałam plastikowa zabawke godzillę wielkosci lalki barbi i on robił za głównego rozpłodnika
Spotkanie u Ewy? A nie powiem dopóki nie prześlesz mi fotek niedobrzyno
No dobra powiem 21 luty - mam zapisane w kalendarzu
Trzymać prosze jutro kciuki bo idziemy obgadać sprawę restauracji do menagera
A dziś może jeszcze odiwedzimy kolejnego fotografa : to jego stronka cio sadzicie:
fotografjacek.pl/
Wczoraj wyprowadzilismy małych na spacer na rowerkach ale bateria padła w aparacie a takie fotki chciałam porobić
Dziś od rana w pracy a wstać mi się za chiny nie chciało
Olka fajniutka ta szafa Ech kiedy bede miała swój dom
Gratki zabkowe
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas piękna pogoda- ciepło i słonecznie, więc zaraz wybywamy na powietrze. Młody dziś trochę dał pospać więc nie jest źle:)
Rika mam nadzieję, że Mąż szybko wrócił i jest lepiej...
Basba niezły Urwis:) Czasem musi się skończyć na płaczu i nie ma rady, co zrobić. Ale dobrze, że chociaż widziałaś, że znika za zakrętem...
Ania W no dzieci są bezbłędne, na serio:) Ja sobie zpisywałam różne teksty moich szkrabów przedszkolnych i teraz jak czytam to ryczę ze śmiechu;)
Dzięki za termin, muszę zapisać od razu, bo potem nie znajdę
To ja Ci nie wysłałam zdjęć? dżizusss mam sklerozę....
Co do zdjęć to nie pomogę niestety, bo to była jedyna rzecz, którą miał załatwić mój mąż i spieprzył na maksa, byłam zła, jak cholera. Niby zdjęcia są, ale zupełnie nie o to nam chodziło Za to fotograf na ślubie śmiał się z nas tak, że cały aparat Mu się trząsł, potem pytał, czy my z tym ślubem to tak serio Ale zaraz spojrzę na stronkę, którą podałaś. No i czekam na fotkę butków:)
Z tą szefową to ciężka sprawa, sama nie wiem, co bym zrobiła. Niby fajnie mieć prawdziwie wesele, jak ktoś chce i jeszcze za niewielkie pieniądze i grzech nie skorzystać. Ale z drugiej strony ma się wtedy jakiś taki dług wdzięczności, a nikt tego nie lubi, szczgólnie jak pisałaś, że praca taka sobie i układy, może będziesz chciała zmienić i klops...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idę pranie robić
Wczoraj nic takiego nie kupiłam tylko kosmetyki
Nie wiem o której wrócił bo pierwszy raz w życiu na niego nie czekałam. Jutro wyjeżdżam, mam już dość po prostu.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No Aniu czytałam o tym Twoim dylemacie na czerwcówkach już wczesniej i tez tak sie zastanawiałam...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie mam jak popisac nawet bo Młoda zrzedzi
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Będę teraz 2 tygodnie dzień w dzień w pracy, więc proszę o usprawiedliwienie nieobecności:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bylismy w sklepach oglądac te wanny i nie było grubszych nie 3 mm!!! No i dalej kropka!
Idę spać!
acha jutro jade na tanie zakupy do Rumunów! Tzrymajcie kciuki rzeby mnie ludzie nie stratowali!!! ale będzie szał!
Rika
Aniu naprawdę to na być wasz dzien i nie rób niczego na siłę! Na tej pani świat sie nie kończy!
Różyczko - lowe
masuska - pogieło CIę???? ileż to można pracować????
Acha mam inetrnet w tel a nie umiem na forum wejść. Chciałm dzis na sprawdzianie - bo mi się nudziło i dupa zbita!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzien dobry sie z paniami
kupiłam dziś mojej córeczce parówke z piersi kurczaka i zżarla całą + zupe+ ser żarłok mały
zrąbała sie pogoda
Rika napisz jak sytuacja z Radkiem bo az dziwnie...tak zamilkłas po tej klótni...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widzę, że tu cisza, jak makiem zasiał
My dziś póki co siedzimy w domu, mąż się umówił z kolegami, my się wybieraliśmy na spacer wzdłuż Wisły, ale pogoda marna, więc pewnie się ruszymy gdzieś bliżej, może nad staw, bo kaczki małe się wykluły.
Różyczka pochwal się, czy Ona tą parówę to na zimno jadła, czy gotowaną? i jaki ser?
Rika no właśnie, jak tam si masz?
Masuska rozgrzeszenia i usprawiedliwienia nie będzie, ot co! Proszę chociaż wpaść czasem i buziaki nam wysłać
Hobor a co to za zakupy u Rumunów? no i oczywiście co udało Ci się kupić
Ania, Basba co u Was?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
OPosku!
U nas na targu można spotkać Rumónów. Tzn mają swoją stefe wyznaczoną i tam handlują. Polscy sprzedawcy ich nie lubia bo mają wszystko owiele wiele tańsze niż u nich. Np. Kupiłam dwie pary butów: jedne czarne drubie beż na koturnie po 35zł para. Żakiecik za 40zł, spódnice za 25zł Są to rzeczy produkowane np. w łodzi i napradę można sobie kupić duużo taniej. Myślałąm że w innyuch częsciach polski też są! Np kurtki, czy płaszcze to kupuję po 100zł. Wiadomo są też biuble po 5zł ale jak młode panienki kupuja bluzeczki na disko to akurat na raz może być CHoć raz kupiłam u nich fajowe getry i już chodze prawie 3 lata. A często kupie drogie i od razu się prują i ogólnie niszczą.
No i kupiłam jeszcze torebkę za 40 dychy ale naprawdę zaszalałam bo większośc była po 20zł! hihih
KIedyś byłam na zaukpach w łodzi i tam jakis sprzedawa mówił że Bułgarzy, RUmuni robią zakupy hurtowe. Ale są też tacy co kradną - wrrr. Np ale gdzie nie ma złodziei!
A ja schudłam 2 kilo I nie stosuję tej konpenchaskiej tylko swoją wymyśloną
papa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mnie sa bułgary!!!! ale ja raz mówie bułgary a raz rumuny wiec to chyba tacy jak u Ciebie dokładnie to maja co napisałas i ja tez tam alze, szczególnie po rurki dla Oliwi bo ciągle niszczy i tanie bluzki/sweterki
i naprawde mozna poszalec
Oposku na zimno, prosto ze sklepu, nieumytą, bez gotowania pierwszy raz widziałm taka biała w srodku parówke heheh
DO MOJEJ OLIFFF PRZYJECHAŁ CHŁOPAK,Z KTÓRYM COŚ SIE KROI CHYBA zaraz umre z podekscytowania tzn. ona z 3 koleżankami a on z dwoma kolegami i poszli na spacer grupowy ale wiecie....
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mnie sa bułgary!!!! ale ja raz mówie bułgary a raz rumuny wiec to chyba tacy jak u Ciebie dokładnie to maja co napisałas i ja tez tam alze, szczególnie po rurki dla Oliwi bo ciągle niszczy i tanie bluzki/sweterki
i naprawde mozna poszalec
Oposku na zimno, prosto ze sklepu, nieumytą, bez gotowania pierwszy raz widziałm taka biała w srodku parówke heheh
DO MOJEJ OLIFFF PRZYJECHAŁ CHŁOPAK,Z KTÓRYM COŚ SIE KROI CHYBA zaraz umre z podekscytowania tzn. ona z 3 koleżankami a on z dwoma kolegami i poszli na spacer grupowy ale wiecie....
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko, pamiętaj "Będę dobrą teściową"
Oposku przesyłam buziaki:)
Rika jak tam siostra przyjechała?
A ja dziś na kolację robię stejki wołowe:)