BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #360630 przez różyczka
Masusko a gdzie Ty byś wózek w tą bryke wcisnęła, hę? :laugh:
tam jest miejsca tyle co dla dwoch osób a z tyłu na prezerwatywe i koniec auta :laugh:

a czy biura parafialne sa czynne tylko w dni powszednie?? bo my dziś chcielismy o chrzest zapytac a tam podane godz. otwarcia i napis: w sobote nieczynne. No a w niedziele :unsure:
czyzby ksieża wyznawali zasadę, ze niedzielna praca w gówno sie obraca? :silly: :lol: (mam nadzieje, ze nie uraziłam niczyich uczuć religijnych)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #360773 przez Rika
Różyczko tam ja jestem i mąż mój :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360834 przez aniaw
Oposku no właśnie o te zdjęcia mi chodziło poproszę na maila :laugh:
A Filipek jaki Tajger :laugh: Przeglądałam Twoje fotki ślubne, fajniutkie :)

Rika
wow jak sentymentalnie :)

Masuska niezły pomysł ze sprzedażą chaty :blink:

Różyczko biuro parafialne czyli o kancelarię Tobie chodzi? :) W niedzielę nieczynne bo księża pracują typowo w kościele podczas posługi do mszy ;)
Filmiku nie obejrzałam, bo Dominik zasnął, może jutro :)
No wiesz do kościoła dzwoniłaś :lol:

A to moje buciki - tylko kolor bardziej amarantowy niż tu na zdjęciu:
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360957 przez basba
Dzień dobry! :)

Ale z was pracusie! Czasu nie mają nawet się przywitac... :P

Ja właśnie siamam śniadanko no i tak was podczytuje coście nasrobały w weekend. Ja nadal czekam na @ :angry: Mąż się zaczą stresować a ja.... czekam do srody ( o 16 mam wizyte u gina).
Wczoraj fajnie minął nam dzień. Wstaliśmy, zjedliśmy śniadanko a o 12 jechaliśmy do sąsiadów na urodzinki do takiego zamkniętego placu zabaw. Dzieciaki mialy radochę (Wiki też),tatusiowie ich pilnowali a my poplotkowałyśmy :lol: Potem stwierdziliśmy ze jedziemy do pizzy hut całą bandą (3 pary + 5 dzieci) no i w domu wylądowaliśmy przed 17. Oj fajnie było!

No to tyle o mnie :)

Oposku przepiękny tygrysek! Świetne zdjecia robisz! No i model the best!

Aniu fajne buciki - mam nadzieję że wygodne :) A zdjecie też fajoskie.

Różyczko niestety głośnika nie miałam włączonego bo w pracy oglądałam ale same ujęcia świetne :) Uśmiałam się heheh... A! śliczną masz córę... No a jak po tej kościelnej randce???

Masuska pewnie mięchem rzuca (dosłownie i w przenośni) ze do nas zajrzec nie będzie mogła. Spoko jestem z toba myślami :kiss:

Rika ja też myślałam że to jakaś grubsza sprawa, no ale skoro wracasz w piątek to mi ulżyło. A fota fajna... pisz lepiej w jakich okolicznościach się poznaliście!!!
A i jesteś niemożliwa. W niezłą podróż się wybrałaś, nawet jeśli ci siostra towarzyszyła.

Hoborrku co u was??? Gratki za wagę!

12 lata 7 miesiąc temu #361144 przez Oposek
Dzień dobry:)
U nas nocki odpukać się jakoś unormowały, więc przynajmniej wiem, czego się spodziewać. Dziękujemy za pochwały a propos zdjęć, ja jakoś uzdolniona w tym temacie nie jestem, ale jak to mawia mój mąż, który z kolei uzdolniony jest, idę na ilość i zawsze coś tam się wybierze...

Ania zdjęcia już wysłane, 8 maili powinno być. Daj znać, czy doszły.
Mnie trzeba o takich rzeczach przypominać, bo ja mam szczerą chęć coś zrobić, a potem zapominam i wielce jestem zdziwiona, że nie zrobiłam:) I klops;) Buty superanckie! ja co prawda bym się zabiła w nich, ale bardzo mi się podobają:) Ja miło wspominam tą sesję, choć jak już pisałam z fotografa byliśmy średnio zadowoleni. Teraz szukam czegoś na chrzest niby, zobaczymy jeszcze, jak to będzie...

Basba no ja też czakam na okres i już się doczekać nie mogę, bo z jednej strony fajnie bez, a z drugiej człowiek co miesiąc ma pewność, że jednak nikt tam pod sercem nie rośnie:) Trzmam kciuki, żeby się pojawił, a spotkania zazdroszczę! My mieliśmy się spotkać też ze znajomymi, ale pogoda marna, więc grill nie miał sensu i tylko poszliśmy na długi spacer, a wracaliśmy już oczywiście w deszczu;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361405 przez aniaw
Cześć rozpisane babeczki, uff ledwom nadrobiła :lol:

Basba fajne mieliście spotkanko :)

Oposek
ja też się pewnie w nich zabiję, ale co tam, raz kozie śmierć :laugh:
Co do fotografa to też myśleliśmy o kimś z rodziny ale jednak wolimy profesjonal :blink:
Foty przyszły dziękować :kiss:

Pogoda taka zmienna, gardło zaczyna mnie boleć ;)

12 lata 7 miesiąc temu #361608 przez hoborr
Dobry wieczór!

Padam padam padam

:S :S :S :S :S :S :S

Mamy dylemat związany z półką pomiędzy wanna a ścianą. Czy robić tam dodatkową półkę z płytek czy nie. Wanna ma byc pod skosem i może warto ją trochę przesunąć w głąb łazienki! A najbardziej niepokojące jest to że zastanawiamy sią nad taką głupota już 4 dzień! A co będzie kiedy przyjdzie zdecydować jakie meble? JAka podłoga? ITD!!!!! Normalnie ręce opadają..... Ale jesteem niezdecydowana! A Tomek nie jest wiele lepszy odemnie! uuu

Aniu moja siostrze zdęcia robił mój przyjaciel:) Za free:) No tylko impre zaliczył i wiele tańców ze mną:) I po obrobieniu zdjęcia soą napradę ok:) ZApodałabym wam jakieś ale nie mogę znaleźć:) A buciki urocze:)

Basba ja tez chcę taki fajny dzień! :laugh:

Rika co porabiasz:)?

Oposku sesje Filipka wymiataja! CZasem próbuję odgapiś od ciebie i porobic ale jakos nie wychodzi.

Róózyczko sorki że nie odpisałam ale naprawdę nie mam czasu. Tel mi jakoś dziwnie sms nie chce wysyłac a ja na tym forum nie mogę prywatnych wiaodmości pisać.

MAsusko pipipipip

Można z tel wejśc na to forum jakoś? Bo ja nie potrafię!

12 lata 7 miesiąc temu #361632 przez masuska
Pora na dobranoc, o już księżyc świeci...

Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci:)

12 lata 7 miesiąc temu #361678 przez hoborr
Dzien dobry:) :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361735 przez basba
Dzień dobry...

No więc w końcu u mnie pojawiła się @. Jeszcze nigdy tak fatalnie chyba się nie czułam :(
Wczoraj jak zasnęłam przed 20 to Antoś tylko przyszedł mnie obudzic że chce iść spać. Potem wziełam prysznic i znowu się położyłam i spałam do rana. Nawet jak w nocy Wiki się obudziła to nie słyszałam i mąż wstał. Heh...

Oposku masz racje. Jak jest @ to przynajmniej masz pewność, a tak to moze byc małe zaskoczenie.

Hoborrku, myślę że ta półka to dobry pomysł, u jednych klientów takowa półkę robiliśmy np. drewnianą z takim wgłębieniem co by babka mogła wstawić sobie jakieś kwiaty doniczkowe :).

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tutaj ta wnęka jest akurat pod ścianą ale myślę ze z powodzeniem by się i u ciebie sprawdziła. Nie wiem też jaki skos masz duży ale na pewno wygodniej bedzie wstać jak wanna będzie nieco oddalona od ściany. Wiesz, nie chce sie wymądrzać ale robiłam projekty wnętrz przez pewien okres i przerabiałam takie dylematy :)

Aniu zdrówka zycze... oby sie nic nie rozkręciło!

12 lata 7 miesiąc temu #362112 przez hoborr
BAsba szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie! Ale bys mięknie dom zaaranżowała! Bo patrząc na te łaziemki- ulalalal piękne:)

Aniu nie zauważyłam że coś cię bierzee..... Zdrówka. Mnie szlak trafia jak pomyślę o tych żyrafkach wystraszonych przez wandali!!! :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #362232 przez Oposek
Dzień dobry:)

Aniu zdrówka :kiss:

Basba współczuję bólu, ale przynajmniej już masz pewność! A na ból miesiączkowy niezmiennie polecam pyralginę, najlepiej w zastrzykach, ale tabletki też dobre.

Hobor wiesz, ja też mam czasem jakiś pomysł na zdjęcie, a wychodzi zupełnie co innego;) Z takimi małymi modelami strasznie ciężko pracować, bo wierci się toto i nie słucha za żadne skarby świata;) Ten mój to przynajmniej śmieje się ciągle, nie trzeba namawiać;) Ta sysuacja w zoo też mnie wkur... Zamykać takich...

Rika co u Was, jak spędzacie czas?

Masuska elo :) jak w pracy?

12 lata 7 miesiąc temu #362326 przez basba
hoborr napisał:

BAsba szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie! Ale bys mięknie dom zaaranżowała! Bo patrząc na te łaziemki- ulalalal piękne:)

Hoborrku cieszę sie ze ci się podobają. Wal śmiało jakby co pomogę na tylę ile będę mogła ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362531 przez aniaw
Hej babeczki :laugh:

Mnie lekko boli gardziołko, więc nie jest źle, ale dziś przemokły mi buty bo tak się rozpadało a ja w szmacianych balerinkach ;)
Moje bobasy zakatarzone, więc ogólnie jesteśmy pociągajace ludki :)

Hoborku wanna z odstępem i półeczką fajna sprawa :) U nas w obecnej łazience jest dookoła wanny półeczka i to zbwienie dla poukładania wszystkich kosmetyków :)

Basba mi też wczoraj @ się zaczął i zdązyłam się tak pokłócić z moim M, że mieliśmy już wziąć rozwód po czym sobie uświadomiliśmy, że ślubu jeszcze nie było :lol:
Jak będę miała już swoje wymarzone 4 ściany to będę się do Ciebie uśmiechać po pomysły :laugh:

Oposek świetne fotki robisz bo modela masz wypasionego :laugh:

Co do biednych żyrafek zatłukłabym :angry:

Babki co do tego mojego stroju to jakie pasowałyby dodatki do butków?
Czy bukiet i kwiaty we włosach wystarczą czy jeszcze cosik?
Bo myślałam o delikatnej biżuterii czy coś żywszego a jakie paznokcie?
Pomocy :ohmy: :)

12 lata 7 miesiąc temu #362552 przez hoborr
Basba zastanawiam się jakie kolory pasują do salon. Zawsze mi się zielony podobał ale to chyba nie pasi. A biały? Już nie modny chyba. Choc mi się podoba... Na dole mam kuchnię , łazieneczkę małą, salon i gabinet. czy wszystkie te pomieszczenia powinny być w podobnnym stylu ? Tak mi się wydaje ale zupełnie się nie znam. Nie mam wyczucia:( :S

Aniu nie wiem. Nie pomogę:( Bizuterię miałam skromna - bo taka lubię.

kurde ide pac...
ppaa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka