- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a moje funfele sie popiły i robiły zadymy hahahah moja kuzynka przyniosła pełno banknotów z tej gry dla dzieci "poczta" od swojej córki, ale tylko grubasy czyli setki i wkładałysmy im gdzie sie tylko dało ale musieli miec miny jak je powyjmowali potem w garderobie no ale co...jak zabawa to zabawa
super było naprawde a moja kumpelka z pracy wskoczyła na scene i zrobiła taki szoł z jednym tancerzem, który grał ginekologa, ze szczeki nam opadły i od darcia straciłysmy głosy
A Adusia jak wymiata tancerka jak patrzy Na kurczaczki to piszczy tak samo jak moja na chomika Oliff haha
Rika a Twoje dziołchy jak urosły fajne z nich babki one w sumie jak bliźniczki sie chowają, ciekawe czy bedą tez tak blisko ze sobą w doroslym życiu...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Nigdy nie widziałam takiego szoł A rozbierali sie do gaci czy całkiem?? I ile kosztuje wstęp na taka imprę?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rok temu wylądowałam w szpitalu, a w tym roku Mąż nie pomógł Piotrowi z prezentem dla mnie i jest mi bardzo przykro z tego powodu:( także 2 lata pod rząd Dzień Matki do doopy:(
No ale dość marudzenia. Przeczytałam tylko ostatnią stronę, więc napiszę tak:
Aniu znalazłam frak na 80cm, ale sama marynarka kremowa, potrzebujesz jeszcze?
Hoborrku Ada wymiata z kurczakami:) Szkoda że bez dźwięku oglądałam, ale nadrobię jeszcze:) Obiecuję Ten śmiech potwory mnie intryguje:)
Basba ślicznie:)
Rika, tort genialny, może dla Męża na urodziny??? Chyba nie zasłużył! A dziewczyny marzenie:)
Różyczko a Ty byłaś na występie grupy Dawida Ozdoby?? Jak tak to zazdroszczę, bo ostatni raz jak byłam na ich pokazie to było tak jak opisałaś ehhh, już ze 2 lata nie widziałam takich wygibasów:)
Oposku śliczny filmik:)
PS: Rower przyszedł, zabawa przednia:) najlepsza była przy skręcaniu rowerku, Piotrek aż piszczał z radości.
PS2: mam fajny przepis na ciacho czekoladowe z bitą śmietaną, nawtykane truskawkami i posypane czekoladą Robię jutro na urodziny teściowej:) Swoją drogą ładne kupiłam?
A jak ja jeszcze spać nie mogę to napiszę że świetne te zabawki w Tesco:) Oposku 4.06 będę w Olsztynie więc myślę teraz nad ślimakiem z FP:)
Kolejna sprawa to taka że jadę do Olsztyna na brwi i rzęsy, jedne będę regulować i hennować, a drugie przedłużać tak mnie naszło, co Wy na to? Fajny pomysł? Jeszcze jedna rzecz mi po głowie chodzi. Podobają mi się kolczyki w tym płatku w uchy, traugusie:
http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/50/67/25/2350672585
Czy ja nie jestem na to za stara? Wczoraj jak mnie naszło, to bym z miejsca zrobiła, teraz się zastanawiam.
A w pracy jakie czasem ciacha przyjdą Achhhh.... A ja mam Męża:( Najlepszy jest PH z Kamisu, taki cudny jak Van Diesel:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Spóźnione, ale najlepsze życzenia na Dzień Mamy:) Planowałam wejść do netu na wyjeździe, ale szczerze mówiąc tak było fajnie, że nie wyjęłam nawet komputera z samochodu. Filip wczoraj trochę poraczkował, bo nie chciał pełzać po igłach i mchu, ale zaraz stanął na nóżki i tyle z raczkowania:) Nie mam pojęcia, czy jeszcze będzie miał ochotę i zamiar czworakować, tyle tylko, że wiem, że potrafi. Do tego mamy kolejnego zęba- lewą 4 na dole. Noce masakryczne, w dzień wielkie marudznie, szczególnie wieczorem Jest zdecydowanie gorzej niż przy jedynkach i dwójkach , więc Młody na noc dostaje paracetamol, który i tak średnio pomaga...
Mąż się na dzień matki postarał, poszli razem po kwiatki, było ubranko z napisem "i love mummy" i całusy:)
A równo rok temu, 26 maja- w prezencie na Dzień Matki- oglądałam mojego ważącego 2200 Synka, na ekranie usg:) Wtedy ryczałam i w tym roku też
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż miał tort w postaci babeczki z budyniem z jedną świeczką podany przeze mnie 10 minut po północy z prezentem w seksownej bieliźnie i nawet sto lat zaśpiewałam
A ja na dzień mamy też nic nie dostałam mąż pytał co bym chciała, powiedziałam że zdam się na jego inwencję twórczą i k..a mam Za to Zuzia od rana dawała mi buziaczki
Masuska chodzi Ci o tego ślimaka z klockami? My mamy, dziewczyny go uwielbiają ale minus jest bo nie można go wyłączyć tak jak inne zabawki i jak się włączy to też nie można go wyłączyć tylko czekać trzeba aż przestanie grać i jest głośny i nie można go przyciszyć. Ale najważniejsze że dziewczyny uwielbiają się nim bawić.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/ok-baby-no-shock-kask-ochronn...4735.html#tabsAnchor
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale milusio minął mi weekend istny weekend miodowy
Słuchajcie na tym koncercie co byłam w pt czułam się jak nastolatka Wyskakałam się i wykrzyczałam Wiekszoć tekstów piosenek znałysmy, więc robiłyśmy konkurencję wokaliście Przed nami bawili się tacy fajni kolesie i w pewnym momencie jeden z nich się odkręcił i do nas z tekstem : "szacun dziewczyny" to za znajomośc tekstu, ale wesoło było
W sobotę udało się pozałatwiać trochę spraw ślubnych i mega maraton z bobasami po obuwniczych Matko moje chłopaki maja tak niewymiarowe stopy i z butami u nich koszmar, więc wysyłkowo na pewno nic im nie kupię bo to bez sensu byłoby
A to było poszukiwanie tylko butów na lato, na szczęście się udało, ale ostatkiem juz sił
No i mam sklep internetowy z eleganckimi butkami i teraz mam mieszane uczucia co do Szymiego, bo on ma szeroka stopę. Niby można tam zwrócic w ciagu 10 dni towar, ale też to bujanie się z wysyłka i ponoszenie kosztów przesyłki
Na dzień matki dostałam od bobasów śliczny bukiet kwiatów i mnóstwo całusków
W niedzielę byliśmy u znajomych, gdzie mają małego szczeniora i mamę suczkę i szł dzieci był nieopisany Poza tym mają mega podwórko, super ogród, ech ja też tak chcem
Musze się pochwalić poza tym, że Dominik nauczył się wreszcie sam schodzić z wersalki i idzie mu kolejny zębol
Szymon za to bawi się w kaskadera i wdrapuje się na wszystko i9 oby jak najwyżej
Różyczko ale super musiało być szoł zadraszczam Ta piaskownica taka duża jak 2 razy taka jak u Riki i fajniucha jest na placu zabaw, bo zamykana i zadaszona Co do wygladu przedślubem zobaczymy czy uda mi sie wcześniej zrobić fotke, czy nie zeżre mnie stres
Hoborku ale cudna Adusia i te kurczaczki - głos faktycznie upiorny A jak tańcuje, sweet Ouj stresik troszkę jest, ale przynajmniej nie mam watpliwościo co do wyboru partnera
Basba widziałam córcie, słodziucha Kurcze do spa z miłą chęcia tylko teraz kasy brak
Rika ale masz szalone córcie, śliczne są i uśmiechniete
Z butków niestety rezygnuje, bo nie ma szans na dobranie ich przez internet
Masuska dzięki za pamięć, ale chłopaki maja już fraki A ja czekam na jakieś fotki Piterka z rowerkiem Co do kolczyka, to weź nie gadaj o wieku Ale mnie to trochę przeraża, że bolesne to jest Komplecik teściowowy fajniutki
Oposek no to spryciarz z Filipka, tak ukrywać, że potrafi raczkować Współczuję nocek. U nas też kolejny zębol idzie lewa górna 2 i też różniasto jest Filmik z małym czworonoznym sweetaśny A zbawa ze słomkami to ostatnio babeczka mi mówiął o tym, że tak z kotem się bawi
Olka ale drogi ten kask Ale pomysłowy
Jak wygladał Wasz wieczór panieński????
Bo mi się marzy jakieś szoł z tancerzem zamówionym, ale dziewczyny chcią mi zrobić jakąś niespodzianke, więc chyba nie moge w to ingerować
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wiem jak te cipy sie nazywali ale ciacha były z nich to trzeba przyznać
35 zł wjazd ale impra tylko dla babek po 30-stce
mój maz tez nic nie wymyślił na dzien mamy wiec łącze sie z Wami (coponiektórymi)w żalu, ale za to starsza córuś zakupiła after nighty moje ukochane sama z siebie wiec zrobiło mi sie bardzo miło
Rika fajną masz blondynę w avatarku
kask wymiata
lece sie szykowac do roboty...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój wieczór panieński do zabawa z psiapsiółami i tance na stołach do rana w sopockim Spatifie az w koncu zaczęli odkurzac i nas wyprosili o 7 rano hehehe
Oposku cala drże na myśl o zębach
bo my nadal ani jednego
ale za to codziennie kupa do nocnika wpada i Bianka to uwielbia, cieszy sie jakby stworzyła dzieło sztuki conajmniej , no oczywoscie komisyjnie spuszczamy ją w toalecie i robimy kupie papa
a dzis było tez siku i radośc przeogromna
Masuska raz sie zyje, rób kolczyka, ja jestem starsza a kolejny tatuaz mam w planie i pewnie nie ostatni, kolczyki zawsze jak sie znudza można wyjac, w jezyku po 3 dniach nie miałam sladu nawet tak szybko zarasta, fakt faktem w uszach czy pępku dziurami swiece teraz jak ser szwajcarski ale co tam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ta blondynka też mi się podoba ale nie wiem kto to.
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Podczytuje was co jakiś czas ale dosłownie nie mam czasu na pisanie... Tak mnie pochłania mój bobas chwalę się że już raczkuje, od 13 maja więc od niedawna a czasem go dogonić już nie można, dzisiaj dosłownie w sekundzie pobiegł do odkurzacza bo akurat był włączony. Wesoło jest
a poza tym idą mu aż 3 zęby, górne jedynki i dwójka lewa, już kreseczki widać. Poza tym ostatnio teściowa zapytała czy chcemy dla Igora takie autko na dzień dziecka, o takie o: allegro.pl/mercedes-kl-e-najlepszy-model...awa-i2349006445.html no i powiedziałam że Igorek na pewno by się ucieszył gdyby mógł w nim pojeździć także jeden prezent mamy już z głowy
Jutro mam rozmowę w sprawie pracy, kciukasy się przydadzą
Róża zazdroszczę show z menami, sama bym chętnie poszła
Rika, czytałam że Ola już chodzi, gratki
Aniu, z powodu ślubu również gratuluję, zdjęcia w całej okazałości poprosimy
Reszty nie pamiętam
Miłego dnia
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Pisałąm Wam że mnie szwagierka wkurw, bo wesele organizuje w dniu kiedy mój kuzyn też No i się sytuacvja rozwiązała - bo szwagierka odwołałą wesela:) hura hura:)
Marta super ten samochód! Rika mnie na niego nie stać. A moja mama kupiła juz adusi komplet pościeli za 600 zł - zwariowała i domek do ogrodu . Także prezenty już są A odemnie to pewenie nic wielkiego nie dostanie:)
Różyczko nie odpisałaś mi czy takie występy kończą się kinem ??
Różyczko kiedyś byłam na tamtym forum i tam tez ktoś pisał że nie ma żadnego ząbka.. ALe już tam nie wchodze boni epamietam hasła!!!!
Oposku jak pomyśle o tych zębach to robi mi sie nidobrze! Ada ma 2 dolne jedynki i więcej nie widać!!
A moje dziecko spało dzis w dxizeń 45 minut! Teraz padła ale nawet nie zdążyła wypoić butelki! CZekam o pewnie zaraz się zbudzi...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiec macanek było sporo