BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #369587 przez różyczka
Hoborrku ZAJEDWABIŚCIE :lol: takie ciacha były, ze hohoho B) :laugh:
a moje funfele sie popiły i robiły zadymy hahahah :laugh: moja kuzynka przyniosła pełno banknotów z tej gry dla dzieci "poczta" od swojej córki, ale tylko grubasy czyli setki i wkładałysmy im gdzie sie tylko dało :woohoo: ale musieli miec miny jak je powyjmowali potem w garderobie :lol: no ale co...jak zabawa to zabawa :)
super było naprawde a moja kumpelka z pracy wskoczyła na scene i zrobiła taki szoł z jednym tancerzem, który grał ginekologa, ze szczeki nam opadły i od darcia straciłysmy głosy :S

A Adusia jak wymiata :laugh: tancerka jak patrzy :) Na kurczaczki to piszczy tak samo jak moja na chomika Oliff haha :laugh:

Rika a Twoje dziołchy jak urosły :cheer: :) fajne z nich babki :) one w sumie jak bliźniczki sie chowają, ciekawe czy bedą tez tak blisko ze sobą w doroslym życiu...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #369695 przez hoborr
Rózyczko no to impreza była jak się patzy:)

Nigdy nie widziałam takiego szoł:) A rozbierali sie do gaci czy całkiem?? I ile kosztuje wstęp na taka imprę?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #369749 przez masuska
Dobry mamusie i wszystkiego najlepszego:)

Rok temu wylądowałam w szpitalu, a w tym roku Mąż nie pomógł Piotrowi z prezentem dla mnie i jest mi bardzo przykro z tego powodu:( także 2 lata pod rząd Dzień Matki do doopy:(

No ale dość marudzenia. Przeczytałam tylko ostatnią stronę, więc napiszę tak:

Aniu znalazłam frak na 80cm, ale sama marynarka kremowa, potrzebujesz jeszcze?

Hoborrku Ada wymiata z kurczakami:) Szkoda że bez dźwięku oglądałam, ale nadrobię jeszcze:) Obiecuję:) Ten śmiech potwory mnie intryguje:)

Basba ślicznie:)

Rika, tort genialny, może dla Męża na urodziny??? Chyba nie zasłużył! A dziewczyny marzenie:)

Różyczko a Ty byłaś na występie grupy Dawida Ozdoby?? Jak tak to zazdroszczę, bo ostatni raz jak byłam na ich pokazie to było tak jak opisałaś:) ehhh, już ze 2 lata nie widziałam takich wygibasów:)

Oposku śliczny filmik:)

PS: Rower przyszedł, zabawa przednia:) najlepsza była przy skręcaniu rowerku, Piotrek aż piszczał z radości.

PS2: mam fajny przepis na ciacho czekoladowe z bitą śmietaną, nawtykane truskawkami i posypane czekoladą:) Robię jutro na urodziny teściowej:) Swoją drogą ładne kupiłam?

A jak ja jeszcze spać nie mogę to napiszę że świetne te zabawki w Tesco:) Oposku 4.06 będę w Olsztynie więc myślę teraz nad ślimakiem z FP:)
Kolejna sprawa to taka że jadę do Olsztyna na brwi i rzęsy, jedne będę regulować i hennować, a drugie przedłużać:) tak mnie naszło, co Wy na to? Fajny pomysł? Jeszcze jedna rzecz mi po głowie chodzi. Podobają mi się kolczyki w tym płatku w uchy, traugusie:
http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/50/67/25/2350672585
Czy ja nie jestem na to za stara? Wczoraj jak mnie naszło, to bym z miejsca zrobiła, teraz się zastanawiam.

A w pracy jakie czasem ciacha przyjdą:) Achhhh.... A ja mam Męża:( Najlepszy jest PH z Kamisu, taki cudny jak Van Diesel:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #370050 przez Oposek
Cześć Dziewczyny!
Spóźnione, ale najlepsze życzenia na Dzień Mamy:) Planowałam wejść do netu na wyjeździe, ale szczerze mówiąc tak było fajnie, że nie wyjęłam nawet komputera z samochodu. Filip wczoraj trochę poraczkował, bo nie chciał pełzać po igłach i mchu, ale zaraz stanął na nóżki i tyle z raczkowania:) Nie mam pojęcia, czy jeszcze będzie miał ochotę i zamiar czworakować, tyle tylko, że wiem, że potrafi. Do tego mamy kolejnego zęba- lewą 4 na dole. Noce masakryczne, w dzień wielkie marudznie, szczególnie wieczorem Jest zdecydowanie gorzej niż przy jedynkach i dwójkach , więc Młody na noc dostaje paracetamol, który i tak średnio pomaga...
Mąż się na dzień matki postarał, poszli razem po kwiatki, było ubranko z napisem "i love mummy" i całusy:)

A równo rok temu, 26 maja- w prezencie na Dzień Matki- oglądałam mojego ważącego 2200 Synka, na ekranie usg:) Wtedy ryczałam i w tym roku też ;)

12 lata 6 miesiąc temu #370083 przez Rika
Masuska przez Ciebie śniło mi się że ucho sobie przekłuwałam w tym miejscu :D a dlaczego masz być za stara? Mam ochotę na kolczyka tutaj ale chyba za dużo tych kolczyków, pępek, język, broda, 8 w uszach i miałam jeszcze na brwi ale... :)

Mąż miał tort w postaci babeczki z budyniem z jedną świeczką podany przeze mnie 10 minut po północy z prezentem w seksownej bieliźnie i nawet sto lat zaśpiewałam :)

A ja na dzień mamy też nic nie dostałam :( mąż pytał co bym chciała, powiedziałam że zdam się na jego inwencję twórczą i k..a mam :( Za to Zuzia od rana dawała mi buziaczki :)

Masuska chodzi Ci o tego ślimaka z klockami? My mamy, dziewczyny go uwielbiają ale minus jest bo nie można go wyłączyć tak jak inne zabawki i jak się włączy to też nie można go wyłączyć tylko czekać trzeba aż przestanie grać i jest głośny i nie można go przyciszyć. Ale najważniejsze że dziewczyny uwielbiają się nim bawić.

12 lata 6 miesiąc temu #370149 przez olka1730

12 lata 6 miesiąc temu #370207 przez Rika
Moim zdaniem porażka i beznadzieja i ta cena! :ohmy:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #370275 przez aniaw
Hej babeczki :laugh:

Ale milusio minął mi weekend istny weekend miodowy :silly:

Słuchajcie na tym koncercie co byłam w pt czułam się jak nastolatka :lol: Wyskakałam się i wykrzyczałam :lol: Wiekszoć tekstów piosenek znałysmy, więc robiłyśmy konkurencję wokaliście :laugh: Przed nami bawili się tacy fajni kolesie i w pewnym momencie jeden z nich się odkręcił i do nas z tekstem : "szacun dziewczyny" to za znajomośc tekstu, ale wesoło było :lol:

W sobotę udało się pozałatwiać trochę spraw ślubnych i mega maraton z bobasami po obuwniczych :ohmy: Matko moje chłopaki maja tak niewymiarowe stopy i z butami u nich koszmar, więc wysyłkowo na pewno nic im nie kupię bo to bez sensu byłoby ;)
A to było poszukiwanie tylko butów na lato, na szczęście się udało, ale ostatkiem juz sił :dry:
No i mam sklep internetowy z eleganckimi butkami i teraz mam mieszane uczucia co do Szymiego, bo on ma szeroka stopę. Niby można tam zwrócic w ciagu 10 dni towar, ale też to bujanie się z wysyłka i ponoszenie kosztów przesyłki :huh:

Na dzień matki dostałam od bobasów śliczny bukiet kwiatów i mnóstwo całusków :blush:

W niedzielę byliśmy u znajomych, gdzie mają małego szczeniora i mamę suczkę i szł dzieci był nieopisany :laugh: Poza tym mają mega podwórko, super ogród, ech ja też tak chcem :P

Musze się pochwalić poza tym, że Dominik nauczył się wreszcie sam schodzić z wersalki i idzie mu kolejny zębol :laugh:
Szymon za to bawi się w kaskadera i wdrapuje się na wszystko i9 oby jak najwyżej :P

Różyczko ale super musiało być szoł :laugh: zadraszczam :) Ta piaskownica taka duża jak 2 razy taka jak u Riki i fajniucha jest na placu zabaw, bo zamykana i zadaszona :laugh: Co do wygladu przedślubem zobaczymy czy uda mi sie wcześniej zrobić fotke, czy nie zeżre mnie stres :P

Hoborku
ale cudna Adusia i te kurczaczki - głos faktycznie upiorny ;) A jak tańcuje, sweet :laugh: Ouj stresik troszkę jest, ale przynajmniej nie mam watpliwościo co do wyboru partnera :lol:

Basba
widziałam córcie, słodziucha :laugh: Kurcze do spa z miłą chęcia tylko teraz kasy brak ;)

Rika ale masz szalone córcie, śliczne są i uśmiechniete :laugh:
Z butków niestety rezygnuje, bo nie ma szans na dobranie ich przez internet ;)

Masuska dzięki za pamięć, ale chłopaki maja już fraki :laugh: A ja czekam na jakieś fotki Piterka z rowerkiem :blink: Co do kolczyka, to weź nie gadaj o wieku :P Ale mnie to trochę przeraża, że bolesne to jest :P Komplecik teściowowy fajniutki :)

Oposek no to spryciarz z Filipka, tak ukrywać, że potrafi raczkować :) Współczuję nocek. U nas też kolejny zębol idzie lewa górna 2 i też różniasto jest ;) Filmik z małym czworonoznym sweetaśny :lol: A zbawa ze słomkami to ostatnio babeczka mi mówiął o tym, że tak z kotem się bawi :woohoo:

Olka ale drogi ten kask ;) Ale pomysłowy :)

Jak wygladał Wasz wieczór panieński????
Bo mi się marzy jakieś szoł z tancerzem zamówionym, ale dziewczyny chcią mi zrobić jakąś niespodzianke, więc chyba nie moge w to ingerować ;)

12 lata 6 miesiąc temu #370276 przez różyczka
HEhehehe Masuska Ty kokietko :laugh: no i super....trzeba korzystac zycia ;)
nie wiem jak te cipy sie nazywali :woohoo: ale ciacha były z nich to trzeba przyznać :P
35 zł wjazd ale impra tylko dla babek po 30-stce :lol:

mój maz tez nic nie wymyślił na dzien mamy wiec łącze sie z Wami (coponiektórymi)w żalu, ale za to starsza córuś zakupiła after nighty moje ukochane sama z siebie wiec zrobiło mi sie bardzo miło :)

Rika fajną masz blondynę w avatarku :blink: :lol:

kask wymiata :lol:

lece sie szykowac do roboty...

12 lata 6 miesiąc temu #370300 przez różyczka
Aniuuu ale zarąbiście tak wyjsc na impre, nie? :)
Mój wieczór panieński do zabawa z psiapsiółami i tance na stołach do rana w sopockim Spatifie az w koncu zaczęli odkurzac i nas wyprosili o 7 rano hehehe :laugh:

Oposku cala drże na myśl o zębach :S

bo my nadal ani jednego :dry:

ale za to codziennie kupa do nocnika wpada i Bianka to uwielbia, cieszy sie jakby stworzyła dzieło sztuki conajmniej :laugh: , no oczywoscie komisyjnie spuszczamy ją w toalecie i robimy kupie papa :lol:
a dzis było tez siku i radośc przeogromna :)

Masuska
raz sie zyje, rób kolczyka, ja jestem starsza a kolejny tatuaz mam w planie i pewnie nie ostatni, kolczyki zawsze jak sie znudza można wyjac, w jezyku po 3 dniach nie miałam sladu nawet tak szybko zarasta, fakt faktem w uszach czy pępku dziurami swiece teraz jak ser szwajcarski :laugh: ale co tam ;)

12 lata 6 miesiąc temu #370335 przez Rika
Aniaw za 2 tygodnie będę miała buciki u mnie więc jak chcesz to możesz przyjechać tylko zależy na kiedy Ci potrzebne.

Różyczko ta blondynka też mi się podoba ale nie wiem kto to. :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #370355 przez martus0707
Cześć dziewuszki :kiss:

Podczytuje was co jakiś czas ale dosłownie nie mam czasu na pisanie... Tak mnie pochłania mój bobas ;) chwalę się że już raczkuje, od 13 maja więc od niedawna a czasem go dogonić już nie można, dzisiaj dosłownie w sekundzie pobiegł do odkurzacza bo akurat był włączony. Wesoło jest :)
a poza tym idą mu aż 3 zęby, górne jedynki i dwójka lewa, już kreseczki widać. Poza tym ostatnio teściowa zapytała czy chcemy dla Igora takie autko na dzień dziecka, o takie o: allegro.pl/mercedes-kl-e-najlepszy-model...awa-i2349006445.html no i powiedziałam że Igorek na pewno by się ucieszył gdyby mógł w nim pojeździć :lol: także jeden prezent mamy już z głowy :D
Jutro mam rozmowę w sprawie pracy, kciukasy się przydadzą :)

Róża zazdroszczę show z menami, sama bym chętnie poszła :blush:

Rika, czytałam że Ola już chodzi, gratki :)

Aniu, z powodu ślubu również gratuluję, zdjęcia w całej okazałości poprosimy :woohoo:

Reszty nie pamiętam :huh:

Miłego dnia

12 lata 6 miesiąc temu #370356 przez Rika
Martus my właśnie kupujemy dziewczynom takie samochody, chciałam kupić jeden podwójny ale są brzydkie, terenowe więc kupię dwa :)

12 lata 6 miesiąc temu #370686 przez hoborr
Witajcie!

Pisałąm Wam że mnie szwagierka wkurw, bo wesele organizuje w dniu kiedy mój kuzyn też:) No i się sytuacvja rozwiązała - bo szwagierka odwołałą wesela:) hura hura:)

Marta super ten samochód! Rika mnie na niego nie stać. A moja mama kupiła juz adusi komplet pościeli za 600 zł - zwariowała i domek do ogrodu . Także prezenty już są:) A odemnie to pewenie nic wielkiego nie dostanie:)

Różyczko nie odpisałaś mi czy takie występy kończą się kinem ??

Różyczko kiedyś byłam na tamtym forum i tam tez ktoś pisał że nie ma żadnego ząbka.. ALe już tam nie wchodze boni epamietam hasła!!!!

Oposku jak pomyśle o tych zębach to robi mi sie nidobrze! Ada ma 2 dolne jedynki i więcej nie widać!!

A moje dziecko spało dzis w dxizeń 45 minut! Teraz padła ale nawet nie zdążyła wypoić butelki! CZekam o pewnie zaraz się zbudzi...

:S

12 lata 6 miesiąc temu #370702 przez różyczka
Hoborr fiutków nie pokazywali ;) :lol: a pupcie do połowy a mieli ładne trzeba przyznać i brali dłonie babek w swoje i prowadzili po całych swoich boskich ciałkach :laugh:
wiec macanek było sporo :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka