- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Hej!
Rózyczko, ja wybyłam z moimi sąsiadkami na dzien kobiet- czyli w marcu. Wszyscy zyją i mają się świetnie, ale nie wiem czy pamietasz ja też miałam taki dylemat... na szczęście wy mi rozwiałyscie wątpliwości i pojechałam. Fajno było Współczuje nocki... i nie nazywaj jej potworem... przecież ona taki aniołek!
Ania Szymo to niezły rozrabiaka! A jakie pomysły "genialne" ma! Skąd to się dzieciom bierze, co?!
Butki fajne... trzymam kciuki żeby pasowały!
No i mam nadzieję że jubilat dotrzyma do tej północy
Pamiętaj o mnie (SPA )...i niekoniecznie do ciechocinka
A nocnikiem to ty się nie przejmuj. Ja twierdze że wszystko w swoim czasie... Antek też miał awersję do niego! On przecież porzegnal się z pieluchami jak miał dobre 2,5 roku. Siusiu jakoś bezboleśnie poszło za to z cieższymi tematami było u niego gorzej. A u Wiki tez nie jest powiedziane że jej się nie odmieni!
Hoborrku kochany ja nic do naszych Jarzębinek nie mam... poprostu piosenka sama w sobie działa mi na nerwy! Szczególnie to kokokoko... (bezsensu)!
Niektórzy rodzice są bezbłedni... wpatrzeni w swoje dzieci jak w obrazek święty! No jak nie ma delikatnie mówiąc talentu do śpiewania to nie śpiewa... dla mnie proste!
O... fryzjerek! Ale fajnie! Fotka musi być koniecznie po!!!!
Ja mam dylemat z moimi włosami... bo niby 22 czerwca jestem umówiona do trwałej ale cholercia waham się ... hmmmm pomocy!!!!!!!!!!!
Dorotas jej znowu Julcie masz przeziębioną! Współczuje... myślałam ze jak ciepełko się zrobi to i te chorubska się u ciebie uspokoją... Gratulacje dla Kubusia - mam nadzieję że nocka nie była tragiczna
Oposku ja też zawsze sprawdzam ceny na allegro bo tam zazwyczaj jest taniej - chociaż ostatnio zamawialam moskitierę na okno tarasowe (taką do zawieszenia z magnesami) i na allegro była 25 zł droższa niż na weltbild a tam jeszcze przesyłka darmowa!
Wieczór panieński (albo i weekend) miałaś świetny
Pozwolisz ze podchwycę wasz pomysł z tym winkiem! Naprawdę SUPER! Muszę dla Antosia jeszcze z 2008 roku wychaczyć, no i dla Wikusi
Bransoletka dzisiaj przyjdzie... jestem ciekawa jak wyszła.
Ja od męża kwiatki tylko dostałam jak urodziły się dzieci. Do dzisiaj mu wypominam jak kumpele się chwalą że dostały jakieś pierścionki czy bransoletki złote hehehe.... tak naprawde nigdy mi na tym nie zależało ale on tak fajnie się tłumaczy... nie wiedziałem że coś się daje...
Filipek taki duży na tych zdjęciach się wydaje! Śliczny chłopczyk!!!! Daj znać jak jeździk się sprawdził!
Jeśli chodzi o bycie chrzestnym, to ja bym chciała.... No ale póki co sie nie zapowiada. Nadzieja w moim młodszym bracie - ale on dopiero 19 lat ma. Na starszego nie mam co liczyć- no ale to już pisałam
Rika dawaj filmik jak Olka chodzi!!!!
A Masuskę i Natimp gdzie znowu wcieło!!! Helllooooooooooołłłłłłłłłl!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wczoraj byłam u gina bo podbrzusze od jakiegoś czasu mnie boli. Zbadał, zrobil USG (dziwnie było patrzec na ten monitorek jak tam nie było małego serduszka) , no i okazało się ze mam zapalenie przydatków! Jakieś globulki mi przepisał na 10 nocy... Poza tym zastanawiam się nad spiralą Mirena czy cos takiego... ma moze któraś lub miała? Mam się zdecydować do końca przyszłego tygodnia bo trzyma dla mnie tańszą (jakaś babka kupiła i nie zdążyła założyc bo zaszła w ciąże) - koszt 500 zł + 300 założenie (nie wiem czemu tak duzo za założenie)
A po południu byliśmy na pikniku zorganizowanym przez przedszkole z okazji dnia matki, ojca i dziecka. Antoś śpiewał i tańczył a ja oczywiście się poryczałam. Potem zabawy, kiełbaski, ciacha, dmuchane zamki itp.... A Wiki robiła furorę w opace z różami
O ja! Ale tasiemiec wyszedł z tego postu!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba dam jak ogarnę ten syf co mi wczoraj zrobiły :/
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Pytałam juz o wszytsko 2 kolezanek co maja ta mirene i ponoć jest super bo praktycznie okresu nie ma no i zadne zapalenia sie nie przyplatuja taak jak przy zwykłej spirali mogą, bo w mirenie działają miejscowo hormony dodatkowo...
ja miałam przez 10 lat zwykłe 2 spirale (po 5 lat kazda) i spory komfort bo naparwde zapominasz o tym i nie martwisz sie.... wiec seksik na lajcie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
u mnie tysiak a zwykła 300 (z zalozeniem)
roboty naprawde 5 min- zarówno wlozenie jak i wyjecie - choć wyjecie to minuta właściwie i mozna to zrobić w kazdej chwili...
no sie cenią wiesniaki poprostu....a normalnie facet to by za darmo tam chętnie zajrzał, co nie?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byłam w Lidlu z Zuzią i kupiłam te koszulki dla siebie i dla męża jednak, nie będę kombinować, pomyślałam że pójdę w niej do sklepu i już wszyscy wiedza jak mam na nazwisko, bez sensu, po co im to?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no sie cenią wiesniaki poprostu....a normalnie facet to by za darmo tam chętnie zajrzał, co nie?
Rózyczka no leje normalnie Mój mąż się śmieję że gin do którego ja chodzę jest "niebezpieczny"... miał już 3 żony - teraz jest z 4 a każda jedna to jego pacjentka
No ale co racja to racja!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Uczycie dziecko jak wódkę robić! ?? Wstydziłabyś się
A filmik piękny! Śmiesznie trzyma rączki w góze:) NAprawde masz urocze córecki:)
BAsba Różyczka mój ginekolog ma wygląd i aparycja Maliniaka z któegoś starego serialu! Do tego czasem był na kacu, ma opinię rzeźnika i ponoć był na odwyku! ALe i tak nie zamieniłabym go na innego! A i ma pewnie z 150cm w szerz i wzwyż!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do Oli chodzenia to Zuzia też na początku tak chodziła a to wszystko przez to że jak dziecko chce chodzić to prowadzi się je za rączki i później tak biegają z rączkami w górze
Dziewczyny nie gniewajcie się że nie wyróżniam Waszych nazw na grubo ale pisze z telefonu i za cholerę nie wiem jak to zrobić. Właśnie Ola zasnęła a teraz Zuzię usypiam.
Ha weszłam na lapka i poprawiłam Zuzia spi jupi!!! Wreszcie mam czas dla siebie
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Rika Twoja Ola nie chodzi nawet tylko biegnie:) Gratulacje, super Jej to wychodzi:) Przepis na kolorową wódkę śmieszny, tylko żeby Was nie zgarnęli za łamanie przepisów ustawy o wychowaniu w trzeźwości;) Korzystaj z wolnego i odpoczywaj, póki możesz!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny a może by dzieciom przekazac adres naszego forum:) hahah