- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

zdradz jakie wino moze tyle lezec bo pomysł przedni z tą butelką

Rika GRATULACJE OGROMNIASTE DLA OLEŃKI

juz sie nie moge doczekac jak moja tak bedzie

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Boszsz to jak moje Maluchy będą dorosłe to ile ja będę mieć lat????

Nieeee, ludzie tak długo nie żyją

Dzień dobry wieczór tak w ogóle, spadam podczytać

Ps. Zawsze ale to zawsze przed dodaniem postu i wciśnięciem magicznego guziczka dalej kopiuje to co wypociłam i czasami ciesze się, że to zrobiłam bo hasło cokolwiek ono oznacza - kod się nie zgadza - wycięłabym nożem z monitora

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Wampiry energetyczne, dobre

A jak wygląda aportowanie chrupek? Bo mój to nie oddałby już takiego uchwyconego chrupka

Dla mnie chrzestnym być to też odpowiedzialnośc a tak na odległośc to troszkę dzwnie

Hoborku ja też udaję, że śpię jak Dominik się przebudzi i często to działa

Czekamy na fryzurowe foty

Rika ale ona zapitala superowo

A te drinki, ecgh się usmiałam - zeby tak przebierać cukierasy

Różyczko spotkanko forumowe w ciechocinku, pisze się

O tej spirali też myślę. Ale pewnie jak nie wyleczyłam jeszcze nadżerki to mi jej nie zamontuja???

Dorotko gratuluję ząbka i kroczków

Masuska wpisałam Cię też na listę chetnych się wyspamować

Basba weź obciachu nie rób synowi i nie płacz na przedstawieniach

Natimp zyjesz?????
Dominiczek robi swoje pierwsze kroczki jak wyciagam do niego rączki a kończy mu się mebel do podtrzymywania

A Szymi gada tak słodko po swojemu, że musze go nagrać

Ma starte kolano i jak się tylko budzi to zaraz pokazuje gdzie ma kuku i ja się go pytam, kto mu to zrobił a ten - Tati

Byłam dziś z nimi na spacerku w mojej podwójnej kolubrynie i o dziwo obaj zasnęli jak nigdy

Najlepsze, że jest remont jedeej z ulic w Zabkach, więc nagle chodnik mi się skończył i zaskoczyła mnie mega piaszczysta dziura z kołeczkami

Patrze pod siatka nieopodal leży i drzemie dosłownie facet w pomarańczowym, więc krzyknęlam, zeby mi pomógł, co zrobił z ochota nawet - trochę był zdziwiony, że taki cięzki ten wózek

Wracałam za godzinę tą sama droga i gościu lezał w tym samym miejscu i juz sam się poderwał do pomocy

Nie wiem czy mu płacą za leżenie czy za przenoszenie wózków i innych pojazdów?

Dobra spadam do domku - ale czytam fajna ksiązkę teraz w autobusie, że droga mija mi momentalnie i często przegapiam swój przystanek

- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A Ja kupilam w Lidlu juz papierowy zestaw imprezowy na roczek w autka

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mama moja kupuje dziewczynom BMW allegro.pl/promocja-bmw-2-os-2-mocne-sil...04134.html?source=oo
A ja kupię imprezowe gadżet dopiero w czerwcu po 15 i sama nie wiem czy lepiej zamówić czy kupić w Carrefourze... ale raczej zamówię bo i lampiony chcę dziewczynkom wziąć.
Aniaw moja Zuzia jak starła sobie kolanko jak wbiegała do garażu to mówiła wszytki że ją wiatr przewrócił

Idę spać bo jakoś zmęczona jestem.
Mam zamiar iść z dziewczynkami do Zoo

Jutro jadę z Olą do neurologa.
Kupiła Oli laleczkę. Byłam w Tesco z teściową i dziewczynkami i pokazałam Oli lalę taką małą, chciała ją do rączki więc jej dałam i zaczęła ją tulić i całować i chciałam jej wziąć ale kolejka na 2 km więc zrezygnowałam, Ola się rozpłakała, powiedziałam że w innym sklepie jej kupię a miałyśmy jeszcze do Biedronki i Rossmanna jechać... Jak wracałyśmy to wzięłam jej tą laleczkę i taka radość była że szok

Zuzi kupiłam taką krowę ale jak wyjęła ją z torebki to zaczęła płakać bo jej się nie spodobała i się wystraszyła dlatego jutro jadę do Carrefoura po normalną rzecz którą miała jej kupić z mężem ale tak to jest jak się na niego liczy

No to spadam

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
U nas leje od rana, więc wszystkie dzieńdzieckowe plany musimy przełożyć na weekend lub poniedziałek. Mąż obiecał, że jakby co weźmie urlop to może unikniemy mega tłumów. Dziś mamy w planach wycieczkę na basen, a potem zobaczymy. Tam gdzie chodzimy na zajęcia jest impreza dla dzieci, ale jak będzie lało to pewnie sobie odpuścimy. Popołudniu czeka nas najazd przyszłych chrzestnych oraz wszelkich dziadków i pradziadków.
Ania Mój mąż ucieka z chrupkiem, a Filip Go goni i jak dopadnie, to przynosi w zębach:) No dokładnie jak piesek i jak biega na czworaka to też cała podłoga dudni;) Fajnie, że miał Ci kto pomóc z wózkiem, swoją drogą nie dziwne, że nie ma porządnych autostrad w tym kraju, jak robotnicy pod drzewkiem chrapią

A co fajnego czytasz? Ja ostatnio myślę o tym, żeby zapisać się gdzieś tu do biblioteki, bo więcej czytam i żal mi kasy na te trzy, czy cztery książki miesięcznie, zresztą niektóre są marne, stawiam na półce, a wiem, że nigdy do nich już nie wrócę...
Olka fajniutkie były te zestawy w autka, też się zastanawiałam:) Ja chciałabym dekoracje zrobić sama, wszystkie materiały w domu bym znalazła, ale nie wiem, czy czasu i motywacji wystarczy...
Ja też się zastanawiałam nad tym osobistym prezentem, medalik mnie nie przekonuje, tym bardziej, że mój mąż przy przeprowadzce chciał wyrzucić swój, w końcu zostawił na pamiątkę, ale nosić i tak nigdy nie będzie...
Rika rewelacyjny ten samochodzik, ale mi się wydaje, że to zdecydowanie za wcześnie, szkoda, żeby stał na razie nieużywany. No ale prezent wypaśny!
Daj znać, co u neurologa, choć Ola się przecież tak pięknie rozwija, że to pewnie formalność tylko.
- paulinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- :D
Wszystkiego naj naj naj naj naj dla waszych maluszkow:)))))))))
Pozdrawiam mamusie o dzidziusie

Nie bardzo mam cza was doczytac ale niedługo nadrobie zaległości
Buziaki:)))
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ania no to Szymi niezły ściemniacz jest... jeszcze biednego ojca wkręcił

A przygoda z wózkiem niezła. Swoją drogą facet ma niezłą fuchę

Oposku kochany a masz jakieś sprawdzone winko co tyle lat moze przeleżeć??? Podziel się tajemnicą pliiiiiiissss!!!!!!!
Ja też mam dla każdego z dzieci wielkie pudło, w które skrzętnie chowam różne pamiątki- np. pamiętnik który pisałam do nich będac w ciąży, album - moje pierwsze 5 lat, album normalny (zdjecia z 1 roku), ubranko które mieli na chrzcie, szatkę chrzcielną, pierwsze buciki, smoczek, czapeczkę w której wychodzili ze szpitala... itp. a teraz dołoże jeszcze winko

Rika drinki mnie rozwaliły... aż mi kopara opadła

Olka ja jestem zdania że chłopcu zawsze gorzej wybrać prezent. Teraz jeszcze pół biedy bo interesują ich zabawki ale zobaczysz za parę lat...

Paulinka witaj, co u ciebie. Dziękujemy za zyczenia

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

ogladam własnie na ddtvn o przemocy ekonomicznej wobec kobiet

nie mam żadnych prezentów dla moich dziewczyn wiec chyba kupie dziś tej mniejszej łóżeczko turystyczne zeby sie juz biedulka o te szczeble nie obijała, a starszą zabiore żeby wybrała słuchawki do słuchania muzy bo wiem, ze potrzebuje i tym sposobem załatwie 2w1

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oposek ja uważam że to nie jest za wcześnie, co prawda samochód jest od 3 r.ż ale on ma również zdalnie sterowanego pilota, którym będę mogła wozić dziewczyny a one uwielbiają być wożone

Np w rowerku...

Basba wezmę Zuzię do sklepu i sama sobie wybierze prezent, tak chyba najlepiej będzie.
Różyczko ja nie pamiętam kiedy ostatnio w dzień dziecka była taka dupna pogoda