- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas dzień dziecka pod znakiem wychowania bezstresowego;) Rano Młody dostał zgodnie z obietnicą różne bułki w dodatku do łóżka i pogryzał je właściwie cały dzień, a i tak nie zmęczył wszystkich Zjadł cztery, popił zupy pomidorowej, zagryzł jabłkiem i zadowolony. Byliśmy na basenie, na placu zabaw i na spacerze w nowym jeździku. Pogoda nam wcale nie przeszkadzała, a przynajmniej uniknęliśmy tłumów. Plan był taki, że poza spaniem bawię się tylko z Nim, nie włączam komputera, nic nie robię i się udało, mam nadzieję, że dziś nie będzie się domagał tego samego;) Wieczorem dziadkowie wynosili, wybujali- szaleństwo na maksa.
Dziś mamy plan iść do zoo, liczymy, że może innych pogoda odstraszy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Wszystkim Ciociom dziękujemy za życzenia:)
Basba ja jeszcze wina nie kupiłam, nie wiem, czy już jest. Na pewno nie może być szampan ani Beaujolais Nouveau. Jak siostrzyczka Krzyśka miała ponad rok to poszliśmy do sklepu z winami i pan nam doradził, teraz mamy zamiar zrobić tak samo. Super są takie pamiątki:) Ja prowadzę dwa takie albumy malucha- jeden do domu, drugi dla Filipa, no i ten pamiętnik w formie listów do synka... Gorzej będzie, jak Filip odziedziczy brak sentmentów po tatusiu Ja robię listę zawsze też na kompie, drukuję i odchaczam:) masakra, ile rzeczy trzeba przy dziecku, jak wyjeżdżalismy w maju to zamierzaliśmy wziąć jedną walizkę, a wzieliśmy dwie i torbę
Różyczka przemoc ekonomiczna ze strony pracodawców czyli, że facet na tym samym stanowisku zarabia więcej? czy ze strony mężów czy jak? fajny pomysł z prezentami:) Dobrze, że dyrekcja pomyślała o cukierkach, a Chorwację z całego serca polecam, tylko plaże kamieniste i warto buty do kąpieli mieć, bo jeżowce, ale pewnie nie wszędzie.
Rika super, że z neurologiem ok:) A czemu dziewczynki nie mogą mieć samochodu? bo nie ma gdzie trzymać? Młody też dostał wczoraj dwa zestawy do piasku, bo dziadkowie nie mogli się dogadać, jaki rozmiar, więc kupili dwa:) Dobrze, że przez tego barana na parkingu nic Wam się nie stało.
Masuska brawa dla Piotrusia za stanie:) I bawcie się dobrze w kinie! Filipowi się znudziło ssanie ze słomki, więc wróciliśmy do skośnego kubka...
Ola w Tesco ostatnio była promocja na te domki, chyba jeszcze jest do 16 czerwca. Co do prezentów to jak najbardziej masz rację. Filip ma cały pokój zawalony zabawkami, a bawi się ciągle tymi samymi. Tylko skąd mieć pewność, co Im się spodoba...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aniu buziaki dla synka
a czemu Wy z turystycznego lózka na drewniane sie przerzucaliscie?
Masusko fajny ten kubek my mamy dwa bidony w tym jeden ze słomka ale to na spacer glównie czy do auta, a w domu to wyrywa ludziom kubki i szklanki
Olka wczoraj ogladałam wlasnie te domki
Rika Ty to jesteś diabeł
a u nas noc troszke lepsza w tym nowym wyrku bo nie obijala sie tak bardzo ....bozeeee zeby tak zostało
moja córka tak smiesznie pokazuje jakie ma klopoty, ze wzrusza mnie za kazdym razem i jeszcze "jaka Bianka jest duża" pokazuje wszerz hehehe
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziekuje za namiary na tesco,jak bede gdzies w pobliżu zerknę
Dziewczyny a dajecie juz maluszkom paluszki Juniorki???
Rika no ciężko wszystkim dogodzić Najlepiej zaproponuj niech dadzą kase kazdy,a ty juz będziesz wiedziała co kupic sama zadecydujesz
Rózyczko oby juz nocki Was nie trapiły dłuzej...jak ty funkcjonujesz kobietko ja rozumiem nie spac 2-3 nocki ale przez 10 m-c matko kochana
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Ale wiecie co ze w Angli dzieci bardzo rzadko czapki noszą...wiem od znajomej bo pomieszkiwała tam troszke,poza tym tam zdecydowanie zimny wychów...ale to chyba zdecydowanie na plus
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Lekarz w nocy stwierdził, że Domink może mieć ostre zap gardła ale tylko na razie p/gorączkowe i nawet zasnął w nocy po syropku a rano obudził się uśmiechniety i z chłodną główke.
Teraz podobno i Szymi i Dominik ponad 38
No zobaczymy co z nimi
Ja po pracy na degustację tortów a póxniej do drugiej pracy a wicher dziś na maxa
Rika dobrze, że nic się tobie nie stało
Oposek ale cudne foty i jaki wyżer dla Filipka, extra dzień dziecka
Rżóyczko bo on przy tym turystycznym nie chciał wstawac a przy szczebelkach od razu się podnosił i to mu się podobało. Później chodziło o ustawienie mebli i chyba krótsze było łóżko drewniane bo szafka się nie mieściła
Ale fajnie, że Bianka troszkę w nocy lepiej, oby tak dalej:)
Olka my paluchy od dawna takie wcinamy
Dobra uciekam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka moja Ola pokazuje rączki do góry, daje buziaki heh ale Twoja wymiata z tym pokazywaniem jaka jest duża ha dobre
Co tu się stało???
Jak jutro nie uda mi się wyciągnąć męża na basen to stracę wiarę w ludzi
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szata graficzna zmieniona, dziwna.... ale za to ostatnie dyskusje działają jak trzeba i znowu można zobaczyc co na innych watkach słychac ale super
Masusko gratki dla Pitka Bianulka próbuje gonic narzeczonego i tez sie juz troche puszcza (tylko bez sprósnych skojarzen prosze )
Olka jak jest bardzo ciepło to my tez bez czapki chodzimy zgodnie z zasadą-ubieraj dziecko tak jak siebie a w upał to juz w ogóle, choć z kolei jak na ostre słonce wychodzimy to kapelusz taki na czubek glowy zeby słonko nie raziło zakładam
a codo paluszków to dostałam je raz i Bianka jadła ze smakiem (bo ona zje wszystko co dasz) ale i tak prawie cala paczke zjadła OLif wiec stwierdziłam, ze nie opłaca sie kupowac ehehe
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
00
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i jeszcze jak pracodawca gada 'mam 5 osób na pani miejsce' - to tez sie zalicza do tego takie straszenie....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a te buty kąpielowe to mam od dawna bo wszedzie w tych popularnych miejscach gdzie jeżdża sie opalac Polacy są zazwyczaj kamieniste plaze
oglada ktos finał Xfactor?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Oposku ale masz ślicznego synka:) A ja bym mu od razu capeeczkę założyła:) ALe wiadomo że drugiego tak zahartowanego dziecka jak Filip to nie znajdziesz! PAmiętam ten filmik z zimnym prysznicem!!!
Rika ja też chce na basen!!!
Różyczko a tak sobie kiedyś myślałam... co tam u Oliwi słychać? Dalej chodzi na randki do kościoła???
MAsuska super. Adusia też samam stoi i coś mi się wydaje że lada chwila ruszy!
Aniu jak tam zdrówko????
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a z kościołem definitywnie skoczyła przygode bo sie jej znajomki w poprzednią niedziele wszyscy wybierzmowali i koniec z łażeniem
Anka
napisz jak chłopaki
i.... ja chce degustacje tortów!!!!!!