BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #373612 przez Oposek
Hej Dziewczyny:)
U nas dzień dziecka pod znakiem wychowania bezstresowego;) Rano Młody dostał zgodnie z obietnicą różne bułki w dodatku do łóżka i pogryzał je właściwie cały dzień, a i tak nie zmęczył wszystkich :) Zjadł cztery, popił zupy pomidorowej, zagryzł jabłkiem i zadowolony. Byliśmy na basenie, na placu zabaw i na spacerze w nowym jeździku. Pogoda nam wcale nie przeszkadzała, a przynajmniej uniknęliśmy tłumów. Plan był taki, że poza spaniem bawię się tylko z Nim, nie włączam komputera, nic nie robię i się udało, mam nadzieję, że dziś nie będzie się domagał tego samego;) Wieczorem dziadkowie wynosili, wybujali- szaleństwo na maksa.
Dziś mamy plan iść do zoo, liczymy, że może innych pogoda odstraszy.

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #373635 przez Oposek
Ania jak dziś Dominiś??? Zdrówka dla Synka!!!! Pomysł z lizakami świetny:) śmieszna ta akcja w metrze:) My się chcemy teraz zdecydować na basen, bo potem o miejsca w grupach ciężko. Na pierwszy karnet chodziliśmy z Ewą i Antosiem, a potem już miejsc dla Nich nie było :dry:

Wszystkim Ciociom dziękujemy za życzenia:)

Basba ja jeszcze wina nie kupiłam, nie wiem, czy już jest. Na pewno nie może być szampan ani Beaujolais Nouveau. Jak siostrzyczka Krzyśka miała ponad rok to poszliśmy do sklepu z winami i pan nam doradził, teraz mamy zamiar zrobić tak samo. Super są takie pamiątki:) Ja prowadzę dwa takie albumy malucha- jeden do domu, drugi dla Filipa, no i ten pamiętnik w formie listów do synka... Gorzej będzie, jak Filip odziedziczy brak sentmentów po tatusiu ;) Ja robię listę zawsze też na kompie, drukuję i odchaczam:) masakra, ile rzeczy trzeba przy dziecku, jak wyjeżdżalismy w maju to zamierzaliśmy wziąć jedną walizkę, a wzieliśmy dwie i torbę:)

Różyczka przemoc ekonomiczna ze strony pracodawców czyli, że facet na tym samym stanowisku zarabia więcej? czy ze strony mężów czy jak? fajny pomysł z prezentami:) Dobrze, że dyrekcja pomyślała o cukierkach, a Chorwację z całego serca polecam, tylko plaże kamieniste i warto buty do kąpieli mieć, bo jeżowce, ale pewnie nie wszędzie.

Rika super, że z neurologiem ok:) A czemu dziewczynki nie mogą mieć samochodu? bo nie ma gdzie trzymać? Młody też dostał wczoraj dwa zestawy do piasku, bo dziadkowie nie mogli się dogadać, jaki rozmiar, więc kupili dwa:) Dobrze, że przez tego barana na parkingu nic Wam się nie stało.

Masuska brawa dla Piotrusia za stanie:) I bawcie się dobrze w kinie! Filipowi się znudziło ssanie ze słomki, więc wróciliśmy do skośnego kubka...

Ola w Tesco ostatnio była promocja na te domki, chyba jeszcze jest do 16 czerwca. Co do prezentów to jak najbardziej masz rację. Filip ma cały pokój zawalony zabawkami, a bawi się ciągle tymi samymi. Tylko skąd mieć pewność, co Im się spodoba...

Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #373646 przez różyczka
Ale fajny chłopczyk :laugh: napad na piekarnie byl? :) zdjecie na basenie zajebiste :lol:

Aniu buziaki dla synka :kiss:
a czemu Wy z turystycznego lózka na drewniane sie przerzucaliscie?

Masusko fajny ten kubek :) my mamy dwa bidony w tym jeden ze słomka ale to na spacer glównie czy do auta, a w domu to wyrywa ludziom kubki i szklanki :S :side:

Olka wczoraj ogladałam wlasnie te domki :laugh:

Rika Ty to jesteś diabeł :lol:

a u nas noc troszke lepsza w tym nowym wyrku bo nie obijala sie tak bardzo ....bozeeee zeby tak zostało :S
moja córka tak smiesznie pokazuje jakie ma klopoty, ze wzrusza mnie za kazdym razem :blush: :) i jeszcze "jaka Bianka jest duża" pokazuje wszerz hehehe :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu #373648 przez różyczka
Osz kurde szata graficzna forum sie zmieniła??? :cheer:

12 lata 6 miesiąc temu #373669 przez olka1730
Witam......Oposku bardzo ładne zdjecia,i jaka mama atrakcyjna :)
Dziekuje za namiary na tesco,jak bede gdzies w pobliżu zerknę

Dziewczyny a dajecie juz maluszkom paluszki Juniorki???

Rika no ciężko wszystkim dogodzić :P Najlepiej zaproponuj niech dadzą kase kazdy,a ty juz będziesz wiedziała co kupic ;) sama zadecydujesz

Rózyczko oby juz nocki Was nie trapiły dłuzej...jak ty funkcjonujesz kobietko :ohmy: ja rozumiem nie spac 2-3 nocki ale przez 10 m-c :dry: matko kochana

12 lata 6 miesiąc temu #373673 przez olka1730
Oposku moje takie głupie pytanie przepraszam z gory za nie takt :blush: ale Ty Filipkowi czapki nie nakładasz....obalasz mi ze zawsze na glowie ma byc czapka wedlug przykazan babc :)
Ale wiecie co ze w Angli dzieci bardzo rzadko czapki noszą...wiem od znajomej bo pomieszkiwała tam troszke,poza tym tam zdecydowanie zimny wychów...ale to chyba zdecydowanie na plus

12 lata 6 miesiąc temu #373767 przez aniaw
Ja w pracy, więc tak na szybko.

Lekarz w nocy stwierdził, że Domink może mieć ostre zap gardła ale tylko na razie p/gorączkowe i nawet zasnął w nocy po syropku a rano obudził się uśmiechniety i z chłodną główke.
Teraz podobno i Szymi i Dominik ponad 38 ;)
No zobaczymy co z nimi ;)

Ja po pracy na degustację tortów a póxniej do drugiej pracy a wicher dziś na maxa :S

Rika dobrze, że nic się tobie nie stało :kiss:

Oposek ale cudne foty i jaki wyżer dla Filipka, extra dzień dziecka :laugh:

Rżóyczko bo on przy tym turystycznym nie chciał wstawac a przy szczebelkach od razu się podnosił i to mu się podobało. Później chodziło o ustawienie mebli i chyba krótsze było łóżko drewniane bo szafka się nie mieściła ;)
Ale fajnie, że Bianka troszkę w nocy lepiej, oby tak dalej:)

Olka my paluchy od dawna takie wcinamy :)

Dobra uciekam :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #373797 przez Rika
Olka żeby to było takie proste... nie wypada prosić ani pytać bo mnie zlinczują.

Różyczka moja Ola pokazuje rączki do góry, daje buziaki heh ale Twoja wymiata z tym pokazywaniem jaka jest duża ha dobre :D

Co tu się stało???

Jak jutro nie uda mi się wyciągnąć męża na basen to stracę wiarę w ludzi :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #373918 przez Rika

12 lata 6 miesiąc temu #373950 przez różyczka
Rika nie trac jeszcze wiary w ludzi ;) tego kwiatu pół światu wiec mu to powiedz jak mu sie nie bedzie chciało znowu z kanapy ruszyc ;)

Szata graficzna zmieniona, dziwna.... ale za to ostatnie dyskusje działają jak trzeba i znowu można zobaczyc co na innych watkach słychac :) ale super :)

Masusko gratki dla Pitka :kiss: Bianulka próbuje gonic narzeczonego i tez sie juz troche puszcza :blink: (tylko bez sprósnych skojarzen prosze :silly: )

Olka jak jest bardzo ciepło to my tez bez czapki chodzimy zgodnie z zasadą-ubieraj dziecko tak jak siebie :) a w upał to juz w ogóle, choć z kolei jak na ostre słonce wychodzimy to kapelusz taki na czubek glowy zeby słonko nie raziło zakładam
a codo paluszków to dostałam je raz i Bianka jadła ze smakiem (bo ona zje wszystko co dasz) ale i tak prawie cala paczke zjadła OLif wiec stwierdziłam, ze nie opłaca sie kupowac ehehe :laugh: :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #373953 przez Rika
Różyczka ja zawsze wchodzę na forum przez swój profil bo inaczej się nie da od dawna a nawet jak zapisałam stronę w zakładkach to już tak nie wchodzi i jak wchodzę przez zakładki to wywala mnie na główną
00

12 lata 6 miesiąc temu #373958 przez hoborr
ooo ale sie narobiło!!!

12 lata 6 miesiąc temu #373960 przez różyczka
Oposku o przemoc taką, ze mąz wylicza zonie kazda złotówe, kazde zakupy, ze zona musi prosic o kase na wszystko i sie bez przerwy tłumaczyc na co i ile wydała :S masakra :dry: nie wyobrażam sobei tego....
no i jeszcze jak pracodawca gada 'mam 5 osób na pani miejsce' - to tez sie zalicza do tego takie straszenie....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a te buty kąpielowe to mam od dawna bo wszedzie w tych popularnych miejscach gdzie jeżdża sie opalac Polacy są zazwyczaj kamieniste plaze :blink:

oglada ktos finał Xfactor?

12 lata 6 miesiąc temu #373962 przez hoborr
Pewnie szata grafinczna się zmieniła w związku z ulepszeniem forum:) MAm nadzieję wszystko będzie teraz działąc jak ta lala:)

Oposku ale masz ślicznego synka:) A ja bym mu od razu capeeczkę założyła:) ALe wiadomo że drugiego tak zahartowanego dziecka jak Filip to nie znajdziesz! PAmiętam ten filmik z zimnym prysznicem!!!
Rika ja też chce na basen!!!
Różyczko a tak sobie kiedyś myślałam... co tam u Oliwi słychać? Dalej chodzi na randki do kościoła???
MAsuska super. Adusia też samam stoi i coś mi się wydaje że lada chwila ruszy!
Aniu jak tam zdrówko????

12 lata 6 miesiąc temu #373967 przez różyczka
A dzieki Hoborrku, ze pytasz -Oliwka prowadzi teraz bujne zycie towarzyskie, planuje wakacje i zauroczona jest chlopakiem z klasy III - nie zna jego imienia jeszcze nawet ale pokazywala mi go na ulicy i szedł z gitarą na ramieniu akurat wiec jeszcze dodatkowo zyskął w jej oczach :blink: :lol:
a z kościołem definitywnie skoczyła przygode bo sie jej znajomki w poprzednią niedziele wszyscy wybierzmowali i koniec z łażeniem :laugh:

Anka
napisz jak chłopaki
i.... ja chce degustacje tortów!!!!!! :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka