BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385055 przez aniaw
Wow Przyszła_mama ale super, witaj znowu i nas nie zostawiaj!!!!
Areczek słodziutki i jaki duży :) Cieszę się , że już lepiej bo tak się martwiłam :kiss:

Rika całuski dla Zuzi :kiss: Dzielna mimo wszystko jest :kiss: I już 2 latka ma :kiss:

Asiu cudne fotki :)

Rózyczka Masuska Wy to jakieś siostry czy co :lol:

Oposku co u Ciebie?

Hoborku ja też chcem na kursy :)

A my dziś milusi dzień spędziliśmy z Tomkiem - cały dzień coś załatwialiśmy i jeździliśmy, ale było zabawnie i każdy miał z nas ubaw :laugh:
Np:
- Pan w obuwniczym instruował Tomka jak ma tresować kobietę po ślubie i że już powinien się przyzwyczajać do chodzenia po sklepach itd :laugh:
- Pani w wypożyczalni strojów była mega zdziwiona, że dopiero dziś kupił Tomi buty na ślub a później doszłyśmy do wniosku, że zawsze mogła mu przecież urosnąć noga a poza tym jak dopiero dziś obciął sobie paznokcie to dopiero dzis może dobierać buty :lol:
- W autobusie był taki ścisk, że aby nie zniszczyć wypożyczonego cylindra musiał założyć go na głowę co idealnie pasowało do spodenek i sandałów :lol: A jak był ju7ż taki mega ścisk to ten się śmiał, że najlepiej jak ktoś teraz puści bąka :lol:
- U Pana optyka kupowałam soczewki i jakaś promocja byłą na 3szt ja mówię, że biorę bo będą akurat pasować mi na moje 3 oka :lol:
- u kosmetyczki byłam ja i Tomi na paznokciach i tam stwierdzili, źe w ogóle się nie stresujemy a babeczka nas pocieszła, że z każdym kolejnym ślubem stres mniejszy :lol:

W ogóle mamy mega głupawkę dziś :laugh:
Ale to chyba dobrze :laugh:

Jeszcze muszę poprasować ciuchy i przygotować rzeczy i zabawki dla dzieciaków :)

A i jeszcze od jednej sprzedawczyni dowiedziałam się, że mój pr4zyszły mąz jest super i takiego ze świecą szukać :laugh: Chciała mu coś jeszcze sprzedać a on załatwił ją tekstem, że skoro jutro mamy ślub to jego mądra przyszła żona na pewno już to kupiła wcześniej, ale on nawet o tym nic nie musi wiedzieć :lol:

Buziaki dla Was wszystkich i trzymajcie za mnie jutro kciuki, żebym powiedziała jednak TAAAAAK :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #385134 przez hoborr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 6 miesiąc temu #385136 przez hoborr
MÓJ ZIĘĆ WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hura

I JAKI CUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOCHANA PRZYSZŁA MAMUSIU!!
NAWET NIE WIESZ ILE RAZY MYŚLAŁYŚMY O TOBIE! BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE WRÓCIŁAŚ I ŻE Z ARECZKIEM WSZYSTKO OK! WSPÓŁCZUJĘ DEPRESJI! Z NAMI NA PEWNO POPRAWI CI SIĘ HUMOR! JESTEM WERY HAPI:) ARECZEK JUŻ NIE JEST DO ADUSI PODOBNY ALE NADAL SUPER SŁODZIAK! :lol:

NAPISZ KONIECZNIE CO U CIEBIE? CO PORABIASZ? :side: MÓJ KOCHANY ARECZEK :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #385147 przez hoborr
Aniu skoro wszystcy trzymaja kciuki żebyś powiedziała tak, ja trzymam kciuki żeby Tomek tez powiedział to co trzeba - czyli TAK:)

Rika trzeba byuło dzis jej dac prezent... Ale może jest jeszcze mała i nie rozumie..

Asiu MIkołajek śliczny:) Dzięi za pomysł z plastrami.. jakoś na razie nie ma u nas komarów -ale nea pewno się w końcu ujawnią....

MAsuska allegro.pl/foteliki-samochodowe-nania-be...kol-i2411908106.html

Różyczko co tam Bianeczka porabia?:)

Oposku jak tam ?

Basba hop hop!

Świętujemy Przyszła MAMA WRÓZIŁA:) lalallalalalalallalaalalallaalaallala

A ja pindrykuje się na wesele:)

Aniu prosze pięknie wyglądac w mojej sukni:) Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli:)

Ide pograć i spać...

12 lata 6 miesiąc temu #385159 przez różyczka
Aniu oczywiscie, ze bedziemy trzymac kciuki i cycki nawet w górze :laugh:
i zyczę Ci aby to był NAJPIEKNIEJSZY DZIEN TWOJEGO ZYCIA :kiss:
oby wszytsko poszlo zgodnie z planem, pogoda i humory by wam dopisały, chłopaki byli grzeczni itp.itd. :blink: :laugh:
i relacja z weselicha ma byc na zywo tu na forum tak jak Masuska dawała z porodówki-czy to jest jasne?? :silly: :lol:
jeszcze raz usciski :kiss: :kiss: :kiss:

Przyszła_mamobardzo mi przykro, ze Cie depresja w swoje szpony dopadła :kiss:
mam nadzieje, ze teraz juz bedzie tylko lepiej....
ale w sumie duzo przeszłaś przy okazji urodzin Arka wiec nie dziwota, ze to wszystko jakoś sie odbiło jednak potem echem....tyle nerwów, strachu, stresu, przezyc naraz....do tego poporodowa burza hormonów...to duzo jak na taką jedną kobietkę :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu #385168 przez różyczka
Hoborrku Biańcia teraz juz spi ale ogólnie to ma życie jak w Madrycie :laugh: kula sie po trawie w ogródku, spiewa na cały regulator, "pyskuje" na maksa :laugh:blablabla babababab mamamamam tatatata....pokazuje gdzie ma oko ona i lala, no i ma w koncu.....UWAGA.....1 zeba!!!!! :lol: :lol:
wrzuce niedługo jakies foty bo jak jeszcze troche poczekam to jej nikt nie rozpozna tu na forum...bo ona latem bedzie wyglądac jak afrykanskie dziecko z buszu :S

Juz nie moge sie doczkeac jak sie nam Ania pokaze w Twojej sukni :)

12 lata 6 miesiąc temu #385174 przez Rika
Hoborr Zuzia już jedna rzecz dostała plus odśpiewałyśmy jej sto lat podrzucając do góry :)

Ania życzę dużo szczęścia i prostej nowej drogi życia i żeby zawsze była u Was miłość :) no i żebyś nie zająkała się podczas przysięgi :) a na którą ten ślub i w którym kościele?

Miałam coś napisać ale zapomniałam :)

12 lata 6 miesiąc temu #385180 przez hoborr
Różyczko gartuluję córci zębolka:) ale fajnie się zrobiło:):)

Rika to super:) Będzie miała dwa razy urodzinki:) Prosze ją uściskać od ciotki Agi i Ady:)

Oposku hop hop! B)

12 lata 6 miesiąc temu #385186 przez hoborr
Aniu Różyczka ma super pomysł z tą relacją na żywca:) - i nie zapomnij o nocy poślubnej:) hihih

Ale ci dobrze my tu już stare żony - matrony siedzimy a tu jutro będziesz PANNĄ MŁODĄ:)
ech kiedy to było....

12 lata 6 miesiąc temu #385201 przez różyczka
Rika ucałuj obie dziewczyny swoje bardzo bardzo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :) Najlepsze życzenia dla obu ksiezniczek :)

Aniu niby jak sie jest tak juz troche razem to slub nic nie zmienia.....ale jednak zmienia....traktuje sie to wszytsko jakos tak bardziej serio....ja przynajmniej mam takie wrażenie....i świat tez ten zwiazek tez bardziej serio traktuje....
no i w koncu fajnie jest mówić "mój mąż"....bo w pewnym momencie te wszytskie okreslenia :mój facet", narzeczony, mój misiu, ojciec dzieci, konkubent....chłopak :laugh: jakoś tak juz dziwnie brzmią :)

noc poślubna to bedzie na youtube chyba Hoborrku ...ja tak coś słyszalam :silly: :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #385205 przez Rika
Różyczko dziękuję :) teraz już śpią ale jutro je na pewno ucałuję :) i reszcie dziewczyn też dziękuję za życzonka dla małych :)

12 lata 6 miesiąc temu #385213 przez Rika
Dziewczyny macie wiadomości na PW. Jak coś to piszcie o każdej godzinie dnia i nocy :)

12 lata 6 miesiąc temu #385226 przez aniaw
Rika 19stea Kościół Miłosierdzia Bożego Ząbki :)
A ja nie mam żadnej wiadomości ;)
Jak coś to serdecznie zapraszam :laugh:

Hoborku Różyczko oczywiście relacja będzie i ze ślubu i nocy poślubnej o ile ksiądz w tym kościele ma zasięg :lol:

Rózyczko GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zebola :lol:

Dzięki babeczki za wsparcie :laugh:
O ile się do jutra nie pozabijamy to będzie dobrze :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #385228 przez Rika
Ania będzie dobrze :)

Różyczko ja też gratuluję ząbka :) w końcu się doczekałaś. No i dawaj fotki Bianeczki :)

Przyszła_mama Areczek na jednym zdjęciu w czapce z daszkiem nie pamiętam dokładnie bo piszę z telefonu :) wygląda bardzo poważnie :) jakby miał ze 3 latka :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385236 przez przyszla_mama
Aniu kochana, 3mam mocno kciuki za dzisiejszy wielki dzien, jejku jak to zlecialo. Zycze aby bylo duzo wzruszen, aby ten dzien byl wyjatkowy i niezapomniany, ale tez zebyscie sie super bawili, w koncu to Wasz dzien :) a ze tak wam ida wesolo przygotowania to tylko znak jak jestescie dobrze dobrana para :)

Rika - czy juz udalo sie wam naprawic szkody? ja wlasnie przegladam forum i natrafilam na filmiki dziewczynek tanczacych, alez fajne Twoje coreczki :) po mamusi :)

a jaki Mikolaj slodki :)

Masuska, jak sprawa z fotelikiem, odezwal sie sprzedawca? po komentarzach widzialam, ze nie jedna osoba ma ten problem. A moze jeszcze rozpocznij spor na allegro zeby formalnie bylo wszystko zalatwione. trzeba wejsc w centrum rozstrzygania sporow i tam opisac sprawe, jest iles dni po ktorych sprzedawca musi sie wywiazac z umowy.

Rózyczko, masusko - dziekuje za instrukcje obslugi, wlasnie taki komplet byl mi potrzebny :)

hoborrku - musze sie dogrzebac do zdjec Adusi, dzisiaj to mam nadzieje uda mi sie uczynic i wtedy porównam:) co ja porabiam to na razie ciesze sie z tego ze wracam do zdrowia i powolutku zamierzam pracy zaczac szukac,ale to tak w planach mam. Na razie Arka rozpieszczam :)
Hoborrku pozyczylas Ani suknie, dobrze zrozumialam? ale fajnie :)

Oposku, Rika - Arek zdrowy, rosnie i rozrabia maly lobuz :) jeszcze nie chodzi i bardziej sie czolga niz raczkuje. chyba nie probuje chodzic przez to ze dalismy mu chodzik i w nim pedza jak szalony. odstawimy chodzik i bedziemy cwiczyc :) ma 4 zabki ale ida kolejne. a faktycznie duzo ludzi mowi ze wyglada na duzo straszego, szczegolnie na zdjeciach.

Rika, alez sie fajne urodzinki widze zapowiadaja, nawet lampiony doczytalam beda, to beda mialy dziewczynki frajde :)ja tez nie mam zadnej wiadomosci jakby co. Ucaluj ode mnie i Zuzie i Ole, i zycze Wam jutro pieknej pogody, zeby urodzinki sie udaly, bo chyba wchodzi opcja na dworze z tego co czytalam.

dziekuje Wam wszystkim za tak mile przywitanie i cieple słowa, kochane jestescie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka