- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Areczek słodziutki i jaki duży Cieszę się , że już lepiej bo tak się martwiłam
Rika całuski dla Zuzi Dzielna mimo wszystko jest I już 2 latka ma
Asiu cudne fotki
Rózyczka Masuska Wy to jakieś siostry czy co
Oposku co u Ciebie?
Hoborku ja też chcem na kursy
A my dziś milusi dzień spędziliśmy z Tomkiem - cały dzień coś załatwialiśmy i jeździliśmy, ale było zabawnie i każdy miał z nas ubaw
Np:
- Pan w obuwniczym instruował Tomka jak ma tresować kobietę po ślubie i że już powinien się przyzwyczajać do chodzenia po sklepach itd
- Pani w wypożyczalni strojów była mega zdziwiona, że dopiero dziś kupił Tomi buty na ślub a później doszłyśmy do wniosku, że zawsze mogła mu przecież urosnąć noga a poza tym jak dopiero dziś obciął sobie paznokcie to dopiero dzis może dobierać buty
- W autobusie był taki ścisk, że aby nie zniszczyć wypożyczonego cylindra musiał założyć go na głowę co idealnie pasowało do spodenek i sandałów A jak był ju7ż taki mega ścisk to ten się śmiał, że najlepiej jak ktoś teraz puści bąka
- U Pana optyka kupowałam soczewki i jakaś promocja byłą na 3szt ja mówię, że biorę bo będą akurat pasować mi na moje 3 oka
- u kosmetyczki byłam ja i Tomi na paznokciach i tam stwierdzili, źe w ogóle się nie stresujemy a babeczka nas pocieszła, że z każdym kolejnym ślubem stres mniejszy
W ogóle mamy mega głupawkę dziś
Ale to chyba dobrze
Jeszcze muszę poprasować ciuchy i przygotować rzeczy i zabawki dla dzieciaków
A i jeszcze od jednej sprzedawczyni dowiedziałam się, że mój pr4zyszły mąz jest super i takiego ze świecą szukać Chciała mu coś jeszcze sprzedać a on załatwił ją tekstem, że skoro jutro mamy ślub to jego mądra przyszła żona na pewno już to kupiła wcześniej, ale on nawet o tym nic nie musi wiedzieć
Buziaki dla Was wszystkich i trzymajcie za mnie jutro kciuki, żebym powiedziała jednak TAAAAAK
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hura
I JAKI CUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHANA PRZYSZŁA MAMUSIU!!
NAWET NIE WIESZ ILE RAZY MYŚLAŁYŚMY O TOBIE! BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE WRÓCIŁAŚ I ŻE Z ARECZKIEM WSZYSTKO OK! WSPÓŁCZUJĘ DEPRESJI! Z NAMI NA PEWNO POPRAWI CI SIĘ HUMOR! JESTEM WERY HAPI:) ARECZEK JUŻ NIE JEST DO ADUSI PODOBNY ALE NADAL SUPER SŁODZIAK!
NAPISZ KONIECZNIE CO U CIEBIE? CO PORABIASZ? MÓJ KOCHANY ARECZEK
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika trzeba byuło dzis jej dac prezent... Ale może jest jeszcze mała i nie rozumie..
Asiu MIkołajek śliczny:) Dzięi za pomysł z plastrami.. jakoś na razie nie ma u nas komarów -ale nea pewno się w końcu ujawnią....
MAsuska allegro.pl/foteliki-samochodowe-nania-be...kol-i2411908106.html
Różyczko co tam Bianeczka porabia?
Oposku jak tam ?
Basba hop hop!
Świętujemy Przyszła MAMA WRÓZIŁA:) lalallalalalalallalaalalallaalaallala
A ja pindrykuje się na wesele:)
Aniu prosze pięknie wyglądac w mojej sukni:) Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli:)
Ide pograć i spać...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
i zyczę Ci aby to był NAJPIEKNIEJSZY DZIEN TWOJEGO ZYCIA
oby wszytsko poszlo zgodnie z planem, pogoda i humory by wam dopisały, chłopaki byli grzeczni itp.itd.
i relacja z weselicha ma byc na zywo tu na forum tak jak Masuska dawała z porodówki-czy to jest jasne??
jeszcze raz usciski
Przyszła_mamobardzo mi przykro, ze Cie depresja w swoje szpony dopadła
mam nadzieje, ze teraz juz bedzie tylko lepiej....
ale w sumie duzo przeszłaś przy okazji urodzin Arka wiec nie dziwota, ze to wszystko jakoś sie odbiło jednak potem echem....tyle nerwów, strachu, stresu, przezyc naraz....do tego poporodowa burza hormonów...to duzo jak na taką jedną kobietkę
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wrzuce niedługo jakies foty bo jak jeszcze troche poczekam to jej nikt nie rozpozna tu na forum...bo ona latem bedzie wyglądac jak afrykanskie dziecko z buszu
Juz nie moge sie doczkeac jak sie nam Ania pokaze w Twojej sukni
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania życzę dużo szczęścia i prostej nowej drogi życia i żeby zawsze była u Was miłość no i żebyś nie zająkała się podczas przysięgi a na którą ten ślub i w którym kościele?
Miałam coś napisać ale zapomniałam
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika to super:) Będzie miała dwa razy urodzinki:) Prosze ją uściskać od ciotki Agi i Ady:)
Oposku hop hop!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ci dobrze my tu już stare żony - matrony siedzimy a tu jutro będziesz PANNĄ MŁODĄ
ech kiedy to było....
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu niby jak sie jest tak juz troche razem to slub nic nie zmienia.....ale jednak zmienia....traktuje sie to wszytsko jakos tak bardziej serio....ja przynajmniej mam takie wrażenie....i świat tez ten zwiazek tez bardziej serio traktuje....
no i w koncu fajnie jest mówić "mój mąż"....bo w pewnym momencie te wszytskie okreslenia :mój facet", narzeczony, mój misiu, ojciec dzieci, konkubent....chłopak jakoś tak juz dziwnie brzmią
noc poślubna to bedzie na youtube chyba Hoborrku ...ja tak coś słyszalam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A ja nie mam żadnej wiadomości
Jak coś to serdecznie zapraszam
Hoborku Różyczko oczywiście relacja będzie i ze ślubu i nocy poślubnej o ile ksiądz w tym kościele ma zasięg
Rózyczko GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zebola
Dzięki babeczki za wsparcie
O ile się do jutra nie pozabijamy to będzie dobrze
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ja też gratuluję ząbka w końcu się doczekałaś. No i dawaj fotki Bianeczki
Przyszła_mama Areczek na jednym zdjęciu w czapce z daszkiem nie pamiętam dokładnie bo piszę z telefonu wygląda bardzo poważnie jakby miał ze 3 latka
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Rika - czy juz udalo sie wam naprawic szkody? ja wlasnie przegladam forum i natrafilam na filmiki dziewczynek tanczacych, alez fajne Twoje coreczki po mamusi
a jaki Mikolaj slodki
Masuska, jak sprawa z fotelikiem, odezwal sie sprzedawca? po komentarzach widzialam, ze nie jedna osoba ma ten problem. A moze jeszcze rozpocznij spor na allegro zeby formalnie bylo wszystko zalatwione. trzeba wejsc w centrum rozstrzygania sporow i tam opisac sprawe, jest iles dni po ktorych sprzedawca musi sie wywiazac z umowy.
Rózyczko, masusko - dziekuje za instrukcje obslugi, wlasnie taki komplet byl mi potrzebny
hoborrku - musze sie dogrzebac do zdjec Adusi, dzisiaj to mam nadzieje uda mi sie uczynic i wtedy porównam:) co ja porabiam to na razie ciesze sie z tego ze wracam do zdrowia i powolutku zamierzam pracy zaczac szukac,ale to tak w planach mam. Na razie Arka rozpieszczam
Hoborrku pozyczylas Ani suknie, dobrze zrozumialam? ale fajnie
Oposku, Rika - Arek zdrowy, rosnie i rozrabia maly lobuz jeszcze nie chodzi i bardziej sie czolga niz raczkuje. chyba nie probuje chodzic przez to ze dalismy mu chodzik i w nim pedza jak szalony. odstawimy chodzik i bedziemy cwiczyc ma 4 zabki ale ida kolejne. a faktycznie duzo ludzi mowi ze wyglada na duzo straszego, szczegolnie na zdjeciach.
Rika, alez sie fajne urodzinki widze zapowiadaja, nawet lampiony doczytalam beda, to beda mialy dziewczynki frajde :)ja tez nie mam zadnej wiadomosci jakby co. Ucaluj ode mnie i Zuzie i Ole, i zycze Wam jutro pieknej pogody, zeby urodzinki sie udaly, bo chyba wchodzi opcja na dworze z tego co czytalam.
dziekuje Wam wszystkim za tak mile przywitanie i cieple słowa, kochane jestescie