BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #384084 przez masuska
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nacięłam się na oszusta, 240 zł poszło się
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
!!!!

www.kuptanio.pl/sklep/dziecieca-arystokr...oteliki-samochodowe/

Zaraz jadę na komendę dowiedzieć się czegoś na ten temat, co, gdzie i kiedy zgłaszać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #384104 przez basba
Hej Hej... wczoraj nie miałam dnia zeby drugi raz pisać co mi znikło a dzisiaj nie mam dnia żeby napisać to co wczoraj napisałam :S Wybaczcie!!!!

Hoborr
ja też mam dzisiaj jakąś głupawkę! Moja kochana sąsiadka tak na mnie działa chyba :laugh: Uśmiałam sie z niej wczoraj do łez! Mąż kupił jej na prezent urodzinowy kapelusz (taki słomkowy na lato -czarny) a że wczoraj wieczorem jechałyśmy na solarium to go widziałam, bo przylazła z nim do samochodu... Ja na to: a ty co na solar kapelusz bierzesz? A ona: nie, jadę go oddac... A ja: czemu, przecież na wakcje ci sie przyda! A ona: ogieło cię! Przecież ja jade się opalać a nie ukrywać przed słońcem!!! :S :laugh: Potem jedziemy dalej i sąsiadka znajduje ulotkę promocyjną w samochodzie męza: kapelusz (ten własnie) w promocji z jakimiś ciemnymi okularami... Skwitowała- no ja, stary znowu z prezentem się pomylił! Z tej ulotki to te okulary by mi przypasiły!!! :P

Hoborrku a co do za kursy?!

Masuska jak chcesz to mogę kilka kg od ciebie wziąc... bo ostatnio wszystko zwęzam :dry: mam 50 kg i wszystko mi wisi!!! :angry:
No cudny Piterek cudny... rozumiem że tata zaszczepia w dziecku miłość do ciężarówek ;)
Mam nadzieję ze fotelik jednak przyjdzie...

Rika jezu jak to zalało?! Żyjesz???? ;) Jak tam dziewczyny? Głupio wyszło z tymi urodzinami ja Wiki urodziny chyba razem zrobie z Antosia (i przy okazji moimi). Bo roczek ma na wakacjach, a jak przyjedziemy to na tą operacje Antka uszę się umówić, a w sierpniu coś robić to bez sensu zeby 1 września robić urodziny Antosiowi...

Aniu alez nie ma za co.... :)

Różyczko, a ten piach to jakaś mini koparka nie mogłaby rozsypać? U nas za małe pieniadze można wynając...

12 lata 6 miesiąc temu #384389 przez aniaw
Rika jak to Cię zalało??? :ohmy:
Przyszła_mama nie daje znaku zycia, nie odpowiedziała na zadne maile ani smsy :(

Masuska Piterek cudny i ciągnie go do dużych aut super :) W tym wózku uśmiechniety wyglada na dużego już chłopczyka :)
A masakra z tym fotelikiem, ale wczoraj zakupiłaś to może jednak przyślą :dry:
Ech te diety ;)

Hoborku fajnie, że humorek dopisuje :) A co to za kursy?

Rózyczko jaki kolorek masz? :)

Basba niezła ta koleżanka :lol: A kg to ja chetnie mogę tobie oddać :laugh:

Jutro mam już wolne a czekają mnie paznokcie, wypad po figurke na tort, strzyżenie Szymiego i Tomka, wypad po buty dla Tomka, zawieźć figurke do Pani od tortu, wizyta w restauracji na dogadanie szczegółów, naszykowanie zabawek dla bobasów na sobote, wizyta w wypożyczalni strojów z Tomkiem bo chce melonik na zdjęcia w plenerze, ogarnianie chałupy i jeszcze teściu bedzie juz od dzisiejszej nocy,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:lol:
Mam nadzieje, że z wszystkim się wyrobie, bo trza jeszcze poćwiczyć do pierwszego tańca wygibańca :S

Trzymajcie za mnie kciuki, bo nie wiem jak z tym czasem przed ślubem :S

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #384419 przez olka1730
Witam,dziewczyny Rika jutro urodzi :lol: Juz roczek :ohmy:

Oleńka wszystkiego naj..naj...lepszego :laugh: słodkości,i miłosci....
Rika wybacz ze juz dzisiaj,ale jutro wybywam z domu mam urlop wiec moge sie zagapic....

Dziewczyny jak to zleciało,jedynie co mi pozostało to kilogramy po ciąży,opona :P bo porodu juz i tak nie pamiętam ;)

Anka trzymaj sie dzielnie:lol: miłości,miłości Wam życzę :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #384452 przez Rika
Kurde no w nocy była taka burza. Na początku się błyskało a jak po 4 godzinach zaczęło lać to nikt nie zdążył wyciec żeby tamy zrobić. U nas nawet jak jest delikatny deszcz to przed bramą robi się mega kałuża. W nocy cała ulica to była rzeka a nasze podwórko zmieniło się w jezioro bo woda z ulicy spływała do nas. Pod domem jest garaż. Wszystko jechało do środka. Woda po łydki. W hydroforni która jest jeszcze niżej niż piwnica woda była po pas. Zalało silnik od hydroforu. Dobrze że nie wyjebało nas w kosmos. Nie mamy wody. Całą noc do 6 rano mąż z ojcem w tą burzę robili tamy a później wylewali wodę. Wózek udało się uratować ale kołyska poszła się jebać. Teraz sprzątanie. Wszystko mokre. Dobrze że wczoraj zrobiłam ostatnie pranie bo zawsze wszystko trzymam na podłodze. Ania masz numer do przyszłej_mamy? Możesz mi dać?

12 lata 6 miesiąc temu #384476 przez różyczka
Masuska strasznie mi przykro :(
Rika to samo :(
Aniu taki ciemny blond i trzymam mocno kciuki :kiss:
Basbo moze to rzeczywiscie jest jakis pomysł :blink:
Hoborr pochwal sie co to za kursy :)
Ola pozdrawiam :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu #384490 przez hoborr
Kurcze Rika - pzrykro mi! Ale się narobiło...

Olka u mnie kilogramy też tworzą oponkę - ech! a co tam u Was więcej??

Aniu no nawet nie pasuje tak przed ślubem! Przecież to grzech!

Różyczko kurs związany z matematyką, drugi z plastyką a trzeci z muzyką - wszysteki moje przedmioty. Koszt 3900zł za jeden - ale p łaci gmina i unia! No zobaczymy co to dokładni ebędzie dopiero we wrześniu:)

Oposku hop hop!

Masuska dzięki tobie dziś zakupiłąm fotelik z tej samej firmy co twój!

A u mnie w okolicy masakra! Mam sąsiada który jest wporzo - do momentu kiedy nie zacznie pić! Normalnie wszysy ucieki z domu - żona i syn! A on robi dreweryje juz od popołudnia! Strasznie klnie i okropnie śpiewa! MNIEJ NIŻ ZERO OOOOOO i tak juz z 5 godzin! facet ma z 60 lat i normalnie jestem szoku. czasem ma taki napad - ok 2 razy w roku. Pije przez kilka dni i szaleje. A potem nic nie pamięta!!! co z a typ...

Ada wariowała do upadłego i pierewszy raz poszła spać pdopiereo przed 10! dlatego nie wyrobiona jestem! A tyle mam papierów do szkoły!!

12 lata 6 miesiąc temu #384506 przez olka1730
hoborr u nas powoli do przodu :) Mati raczkuje,czekam pierwszych samodzielnych kroczków :blink:

....co do fotelików korci mnie Romer....no ale cena :ohmy...poszperam jeszcze na allegro...moj maz upiera sie przy PEG PEREGO 9-18kg,my mamy z tej firmy kołyske 0-13kg z baza uzywam teraz i jestem zadowolona.Jeszcze nie wybrałam....

12 lata 6 miesiąc temu #384541 przez aniaw
Ja Cię Rika współczuję :(
Na priv wysyłąm nr przyszłej_mamy.

12 lata 6 miesiąc temu #384671 przez basba
Cześć dziewczyny!

Jej jak mi się nic nie chce.... :P W środe czeka mnie wyjazd do klientów więc na samą myśl mi się już odechciewa... Wogóle ten przyszły tydzien jakiś taki zwariowany mam! W poniedziałek względnie nic się nie dzieje, wtorek konsultacja u chirurga, środa ten nieszczęsny wyjazd, czwartek kosmetyczka, a w piątek wyjeżdżamy!!! :ohmy: Ja piernicze muszę do apteki się wybrac po jakiś zapas leków :huh: Mam nadzieje ze Wiki przejdzie bo do tej pory smary jej lecą. Dopiero wczoraj gorączki nie miała.

Hoborr... no to sąsiad zaskoczył! My tez takiego mieliśmy no ale zwinął się niedawno na tamten świat :S Z dwojga złego chyba lepsze to niż jakby takie przedstawienia codziennie wam urządzał. Na fajne kursy się wybierasz (tzn. odpowiadają mi wszystkie poza tym matematycznym :P )

O ja Rika współczuje normalnie tych podtopien! Mam nadzieję zę dzisiaj już jest OK!

Aniu no kochana przed ślubem ty o takich rzeczach :silly:

Różyczko dawaj fotę włosków! Ja dzisiaj też do fryzjera się wybieram!

Oposku hop hop! Co sie babo nie odzywasz?!

Olka super że u Matiego wszystko OK! Co do fotelików to nie pomogę z wyborem :S

Masuska i czego dowiedziałaś się na tej policji? A kontaktowałaś sie juz wogóle z tym sprzedawcą/??

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #384813 przez aska27
ja tylko na chwilę...

Rika współczuję! Buziaczki dla Twoich dziewczynek!!!!

Olka lada dzien i moze Mati zacznie tutpac :blink: Mikołaj juz prówał wiele razy, ale na dłuższe wycieczki i tak zabiera mame lub tate :laugh:

Hoborrja też chcę na takie kursy!! Szczęsciara :blink:

Aniu jak tam ostatnie przygotowania??

Basbatroszkę Ci się nazbierało,dasz radę! ;)

Oposku co u Was??

hmm.. w sumie nie dam rady nadrobić, chciałam tylko polecić Wam plastry odstraszające komary MOSBITO ,są naprawdę super!! W sam raz na ten czas.. na wycieczkę i do domu przykleja się taki plasterek do łózeczka ,wózka itp... są bezpieczne dla dzieci ,bo zawierają w 100% naturalne olejki: olejek Citronelle, olejek eukaliptusowy. My uzywamy :)

www.mosbito.pl/?link=produkt&id=plastry_na_komary

no i gratis dorzucę pare fotek:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:blink:

12 lata 6 miesiąc temu #384864 przez przyszla_mama
Witajcie kochane mamusie

Na poczatku Was mocno sciskam i caluje. Mam nadzieje, ze jeszcze mnie pamietacie..
.
Nie odzywalam sie do Was az od listopada,poniewaz popadlam w silna depresje poporodowa i dopiero teraz wychodze na prosta. Nie mialam kontaktu nawet z bliskimi znajomymi i naprawde bylam w bardzo kiepskim stanie, ale juz wszystko sie uklada i od niedawna zaczynam czuc sie dobrze.

Mam nadzieje, ze mnie przygarniecie jeszcze do swojego grona :S . Co jakis czas zagladalam do Was ale nie mialam sil pisac. Teraz obiecuje poprawe :)
sciskam mocno Was wszystkie i kazda z osobna. Ponadrabiam troche

ps. Rika, postanowilam dzisiaj napisac do Was posta a wlasnie zobaczylam ze akurat pytalas o moj numer Anie :) ale mi sie milo zrobilo :)

ps 2 Aniu dziekuje Ci za Twoje maile, dopiero w tym tygodniu je odczytalam :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #384892 przez Oposek
ooooooooooooo jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaa PRZYSZŁA MAMA witaj:):):)
Fajnie, że do nas wróciłaś! Depresji współczuję i cieszę się, że jest lepiej! A co u Areczka? :)

12 lata 6 miesiąc temu #384895 przez Rika
Przyszla_mamo ja aż ryczę z radości że jesteś!!! Ciągle myślę o Tobie i próbuję znaleźć jakieś namiary na Ciebie i NK i FB i wujek GOOGLE!!! Wszędzie!!! Nawet do Twoich znajomych pisałam!!! Witaj znowu!!! Jak Areczek? Mam nadzieję że już wszystko jest dobrze!!!

12 lata 6 miesiąc temu #384900 przez Rika
Ja weszłam tylko napisać że jednak urodzinki wyprawiamy w niedzielę ale powiem Wam że to ostatni raz robię wspólna imprezę. Zuzia ma dzisiaj urodziny i bez prezentu??? Ostatni raz.

Rano jechaliśmy do szpitala na zdjęcie drutów. Zuzia okropnie to zniosła. Tzn może nie tyle co wyjmowanie jak cięcie gipsu... ona boi się głośnych rzeczy a co dopiero przy rączce. Muszę konczyc bo laptop się pali.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka