- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
A na komersie było ok:) I dostałam łądnego kwiatka - podobnego do chryzantemy grobowej I ksiądz siedział obok mni (całkiem całkiem bez sutanny) i dałam mu żeby wziął do kościoła:) No i wziął A w sukienkę z chrzcin się nie zmieściłam!! No zmieściłąm ale nie za bardzo! DO soboty muszę schudnąć! Bo w co na wesele pójdę?? NO nic zjem sobie teraz dużego loda i od jutra się odchudzam:) hahahhahahahahaahahha
Aniu denerwujesz się???
Rika dzięki za rady:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Opos naprostuj tera tego zonka z jaroslawcem
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Aniu denerwujesz się???
Noooooooooo
Byliśmy dziś u organisty i ten to dopiero krejzol
Przyjął nas podczas mszy, między jednym graniem a drugim z nami gadał
Te organy to jednak niezła moc
A żeby zaprezentować nam jeden utwór to zagrał go podczas komunii
Tylko że on zagrał to bardziej radośnie i skocznie
Ksiądz pewnie miał zdziwko, że organista znów się czegoś nabrał
To będziemy mieć na wejście do kościoła
W ogóle szcun dla tego organisty, że ogarnia taki sprzęt i robi to z niesamowitą pasją
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niestety nie odtworzę tego bo Ola śpi.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To teraz Cię chwalęAniaw Ooo a jak ja się chwaliłam że grałam na organach kościelnych na mszach i śpiewałam w chórze to mnie nie pochwaliłaś
Ja do tej pory nie widziałam organów z bliska i wczoraj dopiero się nimi zachwyciłam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zła jestem wiecie co
Od 2 miesięcy mówię że urodzinki są robione razem 23 czerwca. Wszyscy już zaproszeni tylko jeszcze muszę zadzwonić do siostry mojej teściowej a ta mi mówi wczoraj że oni akurat w ten weekend razem jadą na wieś no zgięło mnie i smutno mi się zrobiło. Najpierw ciągle pytała kiedy kiedy bo zapominała a teraz takie coś. Mam nadzieję że plany jednak zmienią... a poza tym to nie mi zrobi na złość, zachowywała się tak jakby nie wiedziała że impreza jest 23
Aniaw niezła jesteś musisz przyjechać do Świętej Lipki koniecznie
No i przypominam o głosikach
apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=1093
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aniu obejrzałam Taniec i jednak też wolę tradycyjne, co nie znaczy że mi się nie podobało, bo było niezłe:). A młoda miała zarąbista kieckę.
Hoborrku, chciałabym zobaczyć Wasz taniec:) Tak samo jak Oposka
Rika, Hoborrku ja kupiłam te barwniki:
allegro.pl/barwnik-spozywczy-barwniki-sp...iej-i2411326497.html
Więc będę postępować w/g Riki zaleceń.
Noo Ania, musisz przyjechać do św. Lipki:)
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masusko prostuję- Jarosławiec w ogóle nie jest w okolicach Gdańska:) Jedziemy tam we wrzesniu ze znajomymi i już mi się popie..liło. Umawiamy się 3 sierpnia w Gdańsku i zobaczymy co dalej:)
My mamy zaklepany nocleg tu:
pokoje-miks.pl/
Ceny nie są rewelacyjne, ale my tylko na dwie noce, więc nie szukaliśmy zbyt długo. Potem przenosimy się na półwysep i tam nam zależało na jakiejś przemyślanej miejscówce.
Ten film to nie był mój taniec, tylko jak ja brałam ślub to wszyscy się tym filmikiem zachwycali. Ja pierwszego tańca takiego klasycznego nie miałam w ogóle, bo mój mąż powiedział, że na żadnym rodzinnym obiedzie tańcyć nie będzie, a impreza w lokalu dla znajomych to już co innego, jakieś tańce były, ale wszystkiego nie pamiętam
Rika ale chamstwo Może jeszcze zmieni zdanie, tym bardziej że termin znany był od dawna! Co do ubranka do chrztu to dziękuję bardzo, waham się jeszcze, bo żal mi wydawać stówy na garnitur, który jest typowo na chrzest i Filip go założy raz w życiu. Mierzył jeden w smyku za 57 zł, ale kombinuję jeszcze, bo czasu coraz mniej. Prawda jest taka, że nasze dzieci są już duże i niewygodnie będzie Młodemu w 6 częściowym garniturze, to nie dzidziuś co podczas chrztu leży w gondolce i u wszystko jedno.
Basba audiolog zajmuje się diagnostyką zaburzeń słuchu. Filip miał jedno badanie przesiewowe, gdy się urodził i wyszło dobrze, a drugie w zeszłym tygodniu i wyszło nieprawidłowo. Dlatego miał inne badania. Krew mnie zalewa, jak mi post znika. A jak się czuje Wiki?
Ania no ja też jestem zawsze pod wrażeniem organów, ostatnio słuchaliśmy w św Lipce właśnie, a Filip się nawet nie obudził I On niby ma mieć ze słuchem wszystko ok? A tak w ogóle to nazwa święta Lipka zawsze kojarzy mi się ze świętą cipką i ja nic na to poradzić nie mogę!
Masuska, Hoborku mozna też dodać activi, wiem, że ludzie tak robią. Co do mnożenia bakterii to napiszę Wam wiezorem wszystko, bo ja teraz tak na szybko tylko.
Hoborr strasznie fajny pomysł z tym tortem- łąką, musisz się koniecznie pochwalić efektem. Mąż ma 30 w marcu, może Mu zrobię, żeby nie zapomniał jak to jest być dzieckiem;)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Te spodenki z garnituru są na gumkę, nie wiem jak się zdecydujesz to możesz przyjechać i przymierzyć
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej:)
Ja tak na szybko bo ciągle cos...
Ksiądz dopiero w srodę dowie się o dokładny porzadek uroczystości - ech brak słów, bo nie mamy nawet jak się dogadać ze skrzypaczka co i kiedy ma grać Ale utwory wybrane i dziś bedziemy gnębic organistę, żeby on ustalił z księdzem etapy liturgii słowa i możliwości wejścia z utworami:)
Tyle gdybaliśmy nad tortami, żeby połaczyć te okazję i juz prawie doszlismy do porozumienia, ale jednak wczoraj po mega kółótni beda 2 tory - jeden na chrzest a drugi na ślub Ech oba cudne
Co do pierwszego tańca jak Wam się podoba taki zlepek:
Akcja zaczyna się po 1:07
Dj ma nie lada zadanie, żeby to sklecić w 1 dzień, bo trza jewszcze poćwiczyć
matko a ile kasy my juz wydaliśmy, masakra
Kurcze i jeszcze musze w tym tyg znaleźć czas na Urząd Skarbowy bo cośik nie tak z rozliczeniem a tak się dziwiłam czemu kasy jeszcze nie mam
Basba zdjecia cudne Buziaki dla córci, oby zeby szybko przestały dokuczać Antoś też hna pewno bedzie dzielny Oj a starośc jest straszna Moja babcia też nie za fajnie, mam nadzieje, że choc na slub przyjdzie...
Hoborku super postanowienie tortowe A zapodaj zdjęcia to może cosik doradzimy
Oposku racja z tą organizacja, tyle razy pytałaś Trzymam kciuki za badania
Rika fakt Ty tez proponowałaś i jakoś ucichła sprawa
Masuska Rózyczka kurka zobacze co da się zrobic, bo pierwsza połowa sierpnia to urlopuje kumpela a jak ona wybedzie z lecznicy to ja sama na posterunku i nie bedzie mnie miał kto zastąpić Ale jeszcze popytam i jakby cosik to jacha oczywicha żebym się pisała
miłego dzionka
Co do tego filmu to moim zdaniem nuda. Lepiej by było gdyby to oni sami śpiewali do siebie a nie tylko puszczać muzykę, oni chodzą po sali tylko jakieś gesty do siebie... no nuda.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Was też fajniutka impra się zapowiada i może nawet teściowa "zaszczyci" Was obecnością
Basba dzięki Ty wiesz za co Mega zaskoczka dzięki - masz wiadomośc na priw
Oposku a co z badaniami Filipka?
To niezła zabawa była u Was po ślubie, też tak chcem
Masuska oj to ta św lipka jest juz na mojej liścvie miejsc do odwiedzenia
Domiś sobie chodzi juz prawie cały czas i dobrze mu z tym
Zrobił się za to mega marudny od kilku dni i przytulasny i najlepiej czuje się na rękach
Dziś zajrzałam mu do mordki i dwójka górna która mu od dawna rosła jest pęknieta wzdłuż Jakby miał 2 zeby na siebie nachodzace, ale raczej to 1 taki przepołowiony Tyle razy spadał, że może mu pękł, cholera wie - chyba go to boli, ale chociaz on nigdy nie lubił, żeby dotykac go do dziąseł
Najgorsze, że nie ma kiedy z nim iśc do jakiegoś zębologa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do imprezy to się pozmieniało Impreza będzie raczej w niedzielę bo:
1. A. tzn sąsiad który ciągle mi dokucza jedzie z matką na imieniny do dziadka, wolałabym zeby był na urodzinach. M. mówiłam że urodziny ale jednak jedzie na imieniny do ojca i nie pozwala A. zostać u nas... trudno
2. Pogoda ma być lepsza w niedzielę.
3. Teściowa idzie na pogrzeb
4. Chrzestny Oli ma wesele w sobotę i od razu mówił że go nie będzie.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurcze Rika to już urodzinkiw tą niedzielę!!! ALe to zleciało!!
A ja byłam w ŚWIĘTEJ LIPCE:)