- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Rika zdjecia widziałam na FB... super! Co się stało na tej poczcie???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nam się udało dziś szybko ogarnąć, jesteśmy już po jednym spacerze, obiad gotowy, ciasto Masuskowe się piecze, a niebawem wychodzimy do pediatry na ważenie, mierzenie i ogólnie kontrolę. U nas dziś pochmurno, ale nie pada, więc po południu planujemy spacer do lasu i na plac zabaw.
Noc nienajgorsza, o 6 coś tam postękiwał to wzięłam Go do nas i zasnął jeszcze spokojnie.
Basba ja też zawsze konsultuję u dwóch lekarzy jakieś ważniejsze sprawy, różnie to bywa. Teraz jesteśmy zapisani do dobrego neurologa, żeby wypowiedział się jeszcze o tej filipowej torbieli, zobaczymy co uważa. A pobyt dziecka w szpitalu to zawsze stresująca sprawa, choć wreszcie równamy do innych krajów Europy- jak leżałam z Młodym w Poznaniu to nie zabrali mi Go przez 8 dni nawet na sekundę. Wszystko odbywało się z moim udziałem, a to co można było robić samemu (inhalacje, zmiana kroplówki) robił rodzic, jeśli tylko chciał. Na pewno będziesz mogła być z Synkiem, a przy planowych zabiegach pozwalają nawet być przy podawaniu narkozy i od razu przy wybudzaniu.
Aniu to super, że wieczór się udał ja strasznie lubię takie babskie wieczory, w środę wpadają do mnie przyjaciółki z liceum:) No i Filipek dziękuje za komplemety i pyta, kiedy będzie mógl chłopaków Twoich zobaczyć
Rika fajnie, że płuca i oskrzela czyste! Oby Im szybko to przeziębienie przeszło. A co z tą pocztą?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak wracałam wczoraj od lekarza to zajechałam na pocztę żeby wysłać buciki. Najpierw musiałam przypominać co chwilę że stoję i czekam, później zapytałam czy w końcu mnie ktoś obsłuży. Podeszła baba niechętnie i dała mi kwitek do wypełnienia na paczkę a ja mówię że mam wszystko wypełnione i chcę żeby to poszło listem, znów czekanie. W końcu podeszła. Za wysyłkę plus kopertę zapłaciłam 9,9!!! Gdzie w Michalinie zawsze (czy w Piszu nawet)płacę ok 5 zwykły i 6-7 priorytetowy w zależności od rozmiaru butów. Poszłam do samochodu i myślę, nie dam się w wała robić. Zawróciłam i mówię że mnie oszukała bo nigdy nie zapłaciłam za list polecony ekonom. 9,9 !!! A ona "a to miał być ekonomiczny?" no kurwa. Oddała mi pieniądze, już nawet nie liczyłam tylko pojechaliśmy do domu bo dziewczyny w samochodzie z babcią zostały, zajechałyśmy do sklepu. Tam przeliczyłam ile mi oddała - 2,15!!! Czyli narąbała mnie jeszcze na 2,5!!! No myślałam że szlag mnie trafi po prostu. Nigdy więcej nie pójdę na tamta pocztę, brud, syf, oszuści... tutaj mam blisko,z zawsze miła obsługa a nawet jak trzeba czekać to jest przyjemnie... ehh i prawie 5 zł jestem w plecy
A tu obiecane filmy:
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja: - o której jutro kończysz?
R: - jeszcze nie wiem
Ja: - wiesz że jutro ide do dentysty i musi ktoś siedzieć z dziewczynami, co będziesz robił?
R. - rano muszę jechać do Warszawy sprawdzić system a później mam spotkanie
długa cisza
R: - na spotkanie z pewną panią
cisza
R: -bo wiesz, ja po godzinach robię za chippendales'a
cisza
R: -wiesz, tańczę z gołym pysiorem przed starszymi paniami a one wsadzają mi po 2 stówki w dupkę
dlatego nie jem ostatnio grochówki bo boje się że jak puszczę bąkala i pieniądze wylecą to panie pomyślą że nie chcę tych pieniędzy, a ja je chcę.
Ja: - to dlaczego nie widzę tych pieniędzy?
R: - no bo mam je w dupie
AHA!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a Młoda spi i jestem sama wiec 21 wiek a ja umre z głodu mieszkjąc w srodkowej cywilizowanej niby Europie
nocka jak zwykle:/
o poczcie to sie nie wypowiem bo mnie
Rika zarąbiscie tańcują a Ola to ja myślałam, ze ta spokojna raczej a tu prosze jaka szalona tancereczka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko teraz to nic bo im kazałam tańczyć ale jak same z siebie tańczą to dopiero mam śmiechy
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Różyczko mam nadzieję, że żyjesz i odnalazłaś jeszcze jakieś zapasy żywieniowe w domku?
Rika genialne Twoje dziewczyny Dobre z tym tańcem Twojego M
Oposek po tzw ślubie się na pewno spotkamy o ile mąż nie przywiąże mnie do kaloryfera Trzym się
Hoborku pawstałaś już?
Mój M dopiero dziś wyjechał w te góry a ja już tęsknię
Urządzam dzis dzień świra w domu i już nie mam siły z moimi bobasami. Chyba za bardzo spodobała im się zabawa w skaczące kangury a ja już prawię ducha wyzionęłam Teraz odpoczynek bo śpia
Ech fajnie mieć weekend wolny
Natimp śniło mi się dziś, że napisałaś posta! Biegnę po obudzeniu do kompa, odpalam go a tu Cię nie ma Nie bawię się tak
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
przezyc bez żarcia sie da a i brzuch płaściejszy od razu
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale lipa.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
A poważnie to Ja nie cierpię tych autoprezentacji na szkoleniu,czuje sie jak uczniak wyrwany z ławki do odpowiedzi i stres mnie dopada jak przez klasówką z matmy(z ktorej i tak mało wiedziałam )
Pytaliście co u nas mamy juz 5 ząbków,Mateo ślini sie na potęgę ślinotok taki jak pewnie następne w kolejce...wazy 9kg, dużo sie rusza,raczkuje i spala...za obiadkami nie przepada na siłe robimy podchody podzimla,podzimla....co zje to zje,resztę wypluje za to arbuza,banany,parówki przepada,za mlekiem tez juz nie specjalnie,wieczorem rożnie raz wypije albo i nie.....nadrobi w nocy(butle 150ml)śpi w południe od 1,5-2 godzpotem tak kolo 14-15.....idzie spac na noc staram sie tak klasc 20-20.30 ale wiecie roznie bywa z zasypianiem,wstaje skowronek o 6 noc przesypia spokojnie ale w kojcu,łóżeczko rozebrałam i wyniosłam.
Wiecie mysle o pchaczu,mamy krokodyla z FP ale ja szukam takiego z raczka i szerokim rozstawem kółek,chyba sie zdecyduje na FP widziałam na allegro,używacie pchaczy???
Kupiliśmy już basenik,czekamy na cieple dni....
Dziewczyny sezon na roczkowe imprezy otwiera Rika i to całkiem niedługo myslalyscie juz o menu??Ja robie raczej pozno popoludniowa impreze na 18.00 jak pogoda dopisze na dworze grill,no oczywiście torcik-autko będzie:)w bonusie komary
Pozdrawiam was serdecznie i zycze maluszkom duuzo zdrówka.
A Mateo ostatnio wcinał loda Frugo-zielonego,bo ukradł siostrze i nie chciał oddać
Aska witaj:) miło Ciebie tutaj widzieć....Aska podpowiedz jakie nasz nosidełko na rower,i czy polecasz....muszę cos kupić....rower mam moze w koncu wyjade,bo ja okropnie leniwa ostatnio