- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr właśnie ja mam problem bo mam jednego większego a drugiego mniejszego cycka i różnica jest widoczna dlatego chcę powiększyć tego mniejszego bo niby dlaczego większego mam zmniejszać? no, a i ujędrnić trzeba, nie planuję już dzieci więc dlaczego mam sobie nie zafundować operacji?
Zuzia nakarmiła Olę porzeczkami prosto z krzaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
a teraz sie nie odzywa i zaczynam sie martwić czy wszystko w porzo
Hoborr mysmy w sklepie kupowali ale na all jest pełno tych rowerków, około stówki kosztuja, Rika tez ma z tego typu, chyba Ania... no Młoda go kocha, zresztą widac
jaka Ty dobra żonka jesteś
Rika no taka asymetria to jest wskazanie jak najbardziej, ja nawet uważam, ze to powinno być refundowane - takie silikonki po ciąży
moja starszaczka jak patrzy na mnie po ciazy to jej sie odechciewa miec dzieci
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja dziś w pracy byłam, już wróciłam i będę grila robić na mecz:) chciałam iść na strefę kibica, ale wyszło jak wyszło.
Hoborrku Piter jak nie ma focha to siedzi sobie w okularkach, a jak już mu się znudzą to ściąga, ale potrafi w nich wysiedzieć A wiesz też zdarzyły mi się dni w których spał tylko raz i wieczorem to była masakra... Wrrr...
Różyczko napiszę brzydko ale lipo by się przydało z doo.py zrobić, no i brzuch i uda też przy okazji:) A Bianula ślicznie wygląda, fajny ten Wasz rower, widzisz, ja się zebrać nie mogę i zdjęcia nie zrobiłam jeszcze:)
Basba, kamień z serca (chodzi mi o Antka), koleżanka ostatnio miała problem z synusiem i tak właśnie bałam się żeby to nie było to samo.
Różyczko. widocznie Bianka to wielkie indywiduum i ona wszystko inaczej. A z zębami to do 18 miesiąca powinien już wyjść, a jak nie to dopiero się martwić.
Natimp1 wzywamy Cię
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas dziś spokojnie. Młody nauczył się samodzielnie wchodzić na kanapę. Jak Mu się uda to schodzi też sam, jak nie to zlatuje na głowę Najgorsze jest to, że uderzy się, popłacze, a za chwilę robi to samo. Do tego odkrył nową najulubieńszą zabawę mianowicie oglądanie, jak papier toaletowy wiruje przy spuszczaniu wody...
W południe była u nas Sis ze swoim synkiem, Filip nie spał, śpi teraz, więc noc pewnie będzie marna, jak wczoraj. Wieczorem idziemy kibicować. Będzie trójka szalejących dzieci, pizza, plotki i powrót w nocy 5 km na piechotę. (o ile mąż będzie w stanie;) ) Żadnych strojów ani dla siebie ani dla Młodego nie mamy i już kupować nie będziemy, bo tacy z nas kibice, jak z drużyny narodowej dobrzy gracze;)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko fajny ten pojazd i Bianka też mi się ze smerfem skojarzyła:) Twoja Córeczka wcale nie we wszystkim ostatnia, bo mój syn nikogo nie pozdrawia jak papież, nie umie nawet zrobić "papa", choć ćwiczymy od dawna;) (mój mąż alternatywnie uczy Go "pokaż Pani język", ale też nie wychodzi )
Aniu podziwiam z bieganiem, u mnie zawał murowany:) Mój mąż ma ze trzy razy do roku zryw, zakłada buty do biegania (promocja w Tesco, marka Tesco-FF), dres (promocja w Carefour, marka Carrefour) i wyglądając jak debil zadaje szyku na dzielni:) Wraca po kwadransie, bierze prysznic i jęczy do wieczora;)
Hoborku faktycznie dobra żona z Ciebie:) Ja o przekłuwaniu uszu wiem tylko tyle, że nie warto tego robić między 2-3 rokiem życia, bo wtedy dziecko uczy się ubierać i może sobie podrażniać świeżo przekłute uszy nieostrożnym wkładaniem ubranka. Sama mam uszy przekłute, ale kolczyki noszę bardzo rzadko.
Basba to świetnie, że z Antosiem już lepiej!!!
Asia przecudnie ten Twój synek wygląda na tym rowerze:) I ciekawe skąd się bierze to, że dzieci które późno siadają mają późno zęby. Mój co prawda siadał sam dopiero, jak miał 8 miesięcy, ale miał już wtedy 6 zębów...
Rika o co chcesz, Zuzia wie, że porzeczki zdrowe
Ja też się już martwię o Natimp
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
No to jua chcę zobaczyć te foty z impry dla nudystówŻadnych strojów ani dla siebie ani dla Młodego nie mamy
Ja tylko na chwilę, bo na 21 mamy spotkanko ludzików ze studiów bo kumpel z anglii przyjechał i jutro już wybywa, więc dziś jedyny termin
Miejsce spotkania to rondo de palmas dla niewtajemniczonych przystanek autobusowy od stadionu, więc jakby były po meczu jakieś rozróby to będę w centrum wydarzeń
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obie mają katar
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika my kibicowaliśmy, Piotrek w połowie meczu zasnął, a jak ja poszłam się myć to był gol dla nas. Tak się naoglądałam:P A w przeciwieństwie do Oposka, mamy koszulki i czapki:P
Oposku, jakFilip wchodzi na łóżko? Piotrek umie schodzić.
Ania imprezowiczko, gdzie zdjęcia z panieńskiego?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a co teraz bedzie?
mam fatalną noc za sobą i to nawet nie dlatego, ze Bianka co chwile zrzędziła i wstawała a od 3 do 5 w ogóle nie spała tylko dlatego, ze nie mogłam spac z NERWÓW
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja bym napisała do biskupa, ze skargą, albo kto tam jest wyżej od tego Twojego księdza, a co tam! A nie mogłabyś pogadać w tym drugim kościele, bo może by tamten ksiądz wpłyną na tego patafiana.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ja twierdze że kościół to jest państwo w państwie. A księża robią z parafianami co chcą. Ja znam przypadek dziecka przystępującego do I komnunii w dniu komuni św. wyprosił z kościoła bo rodzice do kościoła nie chodzą... :/ masakra normalnie.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba a od czego to się wzięło???
Różyczko ja bym napisała do biskupa i wyjaśniła całą sytuacje i jeszcze nagłośniła sprawę w mediach. Moja mama miała taka sytuację. Siostra chciała iść rok wcześniej do bierzmowania i ksiądz w parafii się nie zgodził to pojechały do innej niedaleko i jak ten z naszej parafii się dowiedział to zaczął mieszać a to jakiś ksiądz "niski stopniem" i tamten zaczął mu gadać że niech pisze do biskupa jak się nie zgadza i biskup był po stronie dziewczyn oczywiście razem z księdzem z innej parafii.
Ania żyjesz??? Po wczorajszych zamieszkach w warszawie mam nadzieję że cała wróciłaś do domu?
Normalnie wstyd mi za tych "Polaków"