- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rika, a ja bym chciała sobie lipo zrobić.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
to prawda, ze ich nie trzeba malowac a wyglada sie jakby były wytuszowane, ale mi odpadalo codziennie kilka i po 3 tyg. nie miałam juz praktycznie nic
ale na wakacje w Turcji sie baaardzo sprawdziły
Basba jaka elegantka z Wiki piekna! tez chce taka opaskę!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A prawda wypada ich dużo, więc ja nie wiem czy do 3 tygodni wytrzymam. Z tym że za pierwszym razem wypadają szybciej.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko pisałaś,ze jeździcie na rowerkach.. jak tam Bianka lubi rowerowe przejażdzki??
napisz też jaki fotelik kupiłaś i jak się sprawdza.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
BAsba Ada miała chrzciny w październiku:) W sobotę i niedxzielę byliśmy u małego Toamszka:) hihi Kurcze ja ciągle się zastanawiam co z tymi uszkami ale znajoma kosmetyczka mi radzi że jak nie teraz - póki nie czai o co kaman to dopiero jak sama zechce. A ja już bym chciała! POnoć boli jak ukąszenie komara. Gorszy jest ten strzał z pistoletu - bo głośno. Już nie wiem. Te kolczyki trzeba nosić około miesiąca a potem można już swoje zakłądać
MAsuska Piotruś i TY jesteście uroczy:) Rzęsole pierwsza klasa - i ten samochód na sprzedaż też ok:) hahah A okularki bez problemów Piterek nosi? Ada ciągle ściąga!
Aniu super że sie impreza udała:) Jak to możliwe że wróciłaś dopiero na drugi dzień po południu?? Mąż siedział z dziećmi??
A tortury się wymyśli:)
Asiu fajnie że jesteś A MIkołajka tez podglądam na Fb:) Mina amanta - bez dwóch zdań A co tam u CIebie więcej? Wracasz do pracy? Pamiętam że moałąś coś obiecane ale nie wypaliło ?
MOje dziecko dziś znowu spało tylko raz:) Ale wieczorem była nie do wytrzymania:) Wściekałą się jak po jakimś dopalaczu:) Aterz grzeczmie śi:) Byle do rana:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Wow jakie cudne foty
Basba jaka śliczna księżniczka
Masuska ale z Ciebie lachonek i jaki Piter przystojniacha
Asiu a jaki super Mikołajek
Hoborku no mój Tomi 1,5 dnia sam z Małymi był bo ja w sobotę od rana w pracy, potem tylko do domu po rzeczy i od razu na imprę a wróciłam popołudniu dnia następnego A mojej siory też od soboty rana nie było więc dał chłopina sobie radę
Wcinam własnie arbuza i juz mniej umieram
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale fajowe zdjecia
Masuska a z czego to lipo ma byc robione ja sie pytam, hę?
okularki wypasione obie pary
Aska super fotki i widac, ze Młodemu przejażdzki służą pełen relaks
co do roweru- Bianka ma swój lazurowy plastikowy z głowa pokemona jakiegoś na kierownicy, z milionem melodyjek w tej głowie, z tyłu jest pchacz i tak robimy codziennie rundke po osiedlu a ona siedzi jak królowa i wszystkich pozdrawia jak papiez w papamobile
do takiego fotelika na rower duży tez sie przymierzamy ....
edit:
Oposku dzieki za wsparcie z tym forum dla bezzebnych
Ania widze szaleje i tak trzymać!
a tu Mloda w swojej karocy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do braku ząbków, to kiedys dentystka mi powiedziała,ze nic nadzwyczjanego gdy do roczku dziecko nie ma ząbka,ale gdy jednak mimo wszystko zęby nie zaczną wychodzić to moze być głębszy problem (jak i co opowiadała,ale juz nie pamiętam ) i wtedy trzeba jednak do lekarza... opóźnienie w ząbkowaniu bywa tez normalne u dzieci które później zaczęły same siedziec.
Miłego dnia dziewczyny.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja od rana kapcia w oponie załapałam. Heh dobrze ze nie ruszyliśmy w trasę tylko zauważyłam na podjeździe. No i zaraz tel. do męża i od rana sprintem wszędzie... Heh... czy ja zawsze wszędzie musze biegiem
Z dobrych wiadomości to taka że Antosiowi schodzi opuchlizna z jąderka uffff co za ulga. A już miałam takie schizy. Wieczorem jak spał zrobiłam mu 15 min. okład z kwasu bornego a potem posmarowałam alcacetem. Dzisiaj rano powtórka i jest prawie OK. Pewnie faktycznie gdzieś musiał się uderzyc.
Jej Różyczko jaka królewna śliczna! Ty matka a to nie czasem helloł kity na rowerku? Wprawiaj się w prawidłowe nazewnictwo bo jeszcze troche i cie córcia opierniczy że się nie znasz!
Asiu my też mamy zamiar kupic jakiś fotelik do roweru. Póki co pozyczamy od sąsiadów
Ania ty to kobieto szalejesz.... jak nie imprezka to bieganie! Kurde kobieto przez ten panienski to ty tyle kalorii straciłas a ty jeszcze za bieganie się bierzesz?! Sukienka będzie ci spadać!
No widzisz hoborrku jak ja to wszystko pokręciłam! Wybacz! Chyba cofnąc muszę się do szkoły zeby nauczyc sie czytać ze zrozumieniem Ja Wikusi na roczek przebiję uszka. Od chrzestnej dostanie kolczyki więc pasuje Kosmetyczka ma racje. Albo teraz albo dopiero jak będzie większa i bedzie chciała sama. No cóz póki co mama decyduje Sąsiadki córka też miała przebijane jakoś koło roczku. Potem sąsiadka jej chciała załozyc normalne kolczyki no ale mała nie pozwoliła sobie a na drugi dzień dziurka juz prawie zarosła! Swoją drogą nie wiedziałam ze tak szybko!!!!
Masuska jakie śliczne zdjęcia! Mamuśka normalnie laska! A Piotruś bombowo w okularkach wygląda. Wiki zaraz zdejmuje
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry
Spadam bo zapierdziel mam dzisiaj...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i ....zastanawialabym sie grubo od czego to.......
hello kity powiadasz
a z tymi zebami to wiecie....niby wszystko ok ale dlaczego Bianka musi byc ze wszystkim do tyłu stresuje mnie to na maksa....
Aska moze mówiła o tym, ze czasami ponoc sie zdarza, ze dziecko nie ma zawiązek zebów ale pojedynczych, nie słyszałam o takim co by nie mialo w ogóle
no oby moje dziecko nie bylo pierwszym na świecie, któremu to sie przydarzy hahahah
dobra ide sie szykowac do roboty...
edit:
Rika ja tez chce cycki wlasnie spojrzałam na moje i uznalam, ze by sie przydalo
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja w nastroju roboczym:) Bo od rana na budowie ukłądałam styropian na podłogach - chciałam Tomkowi zrobić niespodziankę ale i tak musiałam zadzowić i popytac czy folia idzie pod spód czy nie?
Różyczko Bianeczka wygląda jak Smerfetka:) A tego pojazdu to zazdroszczę Kupowałaś na allegro? Dasz linka?? Mojemu bratu zęby wyszły dopiero po roku:) Także nie masz ssię czym marttwić
Asia ale fajnie że z nami piszesz:)
Rika a ja chce mniejsze cycki - weź se troche:)
Basba kosmetyczka zakłąda swoje kolczyki - jakieś zdrowotne - przez które dzieciom uszka nie ropieją . A po miesiącu się swojezakłąda., Ada dostała na chcrzest od maojej mamy także sprawa załątwiona:)
Oposku co dziś porabiasz?
Aniu ty naprawdę jesteś szalona:) hihihih A te Tomki naprawdę są wporzo:)
MAsuska LACHONIE a TY co dziś robiesz? W pracy??
No ja znowu na budowę jadę
do później:)