BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #378151 przez aniaw
Co sadzicie o jakimś oryginalnym torciku???? :lol:
niecoinny.blog.pl/2012/06/wedding-cakes/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #378152 przez różyczka
Masusko oczywiscie zrobisz jak zechcesz ale szczerze radze przymierzac bezpośrednio na stope w sklepie
ale b. ładne i niedrogie te trampusie :)

Hoborrku Adusia wyglada jak damulka :) ślicznosci :)
i ja tez chce taką chuśtawke, zapisałm link ale narazie nie mam gdzie jej zawiesić
zabieramy sie za ogród teraz z małzonem to moze cos sie wymyśli

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu #378153 przez aniaw
Rika ale cudne foty :) Zuzia bardzo dzielna i radzi sobie :) Wow i juz za rączkę i buziaki z kolegą :) Ale widzę, że ten koleś to i Olę adorował i ona tez je mu z ręki :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #378154 przez różyczka
Ty Rikaale kolo ewidentnie gra na dwa fronty -z Zuzią calusy a Ola je mu z ręki! :ohmy: :lol:
buziaki dla małej pacjentki :kiss:

Aniu ZAJEBISTE :cheer: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu #378158 przez masuska
Dzięki Aniu za podpowiedź, myślę że je kupię, bo fajne. A torty to ja wolę tradycyjne:)

Różyczko już oglądałam je w Olsztynie w Bartku, ale cena była masakryczna.

Rika foty rewelka:)

Hoborrku i Oposku, ja też się pisze na huśtawkę:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378166 przez masuska
A to kupiłam za całe 3,50:) rozmiar 18-24 M, sezon wiosna jesień:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378187 przez Oposek
Dzień dobry:)
My już dziś po wizycie u okulisty. Dno oka prawdiłowe, wady wzroku nie ma, niby zezuje lekko lewym okiem, ale to zez rzekomy, który minie w ciągu kilku miesięcy. Pani doktor twierdzi, że na 90% żadnych problemów nie będzie i okulary nie będą konieczne, ale ze względu na wywiad mamy przyjść za pół roku. Tyle z dobrych wiadomości:)
Poza tym mleko w nocy zamieniliśmy na wodę, ale noc i tak słaba, bo znowu rośnie ząb w paszczy, tym razem z prawej strony.

Ania czwartek super, to czekam na sms:) Torty rewelacja!:):):) Ja przed naszym ślubem znalazłam taką babeczkę, co robi torty na zamówienie i wyszło w miarę tanio i to co chceliśmy- tort z nadzieniem z białej czekolady i malin, z wierzchu w fioletowe kwiatki. Jak chcesz to mogę spróbować znaleźć na Nią namiar, tylko nie wiem, czy termin wolny. Hahaha no męża trzeba wykorzystywać, wiadomo

Masuska fajne te trampeczki:) W Bartku, przynajmniej u nas, są buty też innych firm między innymi Geox, Keen i Elefanten, więc chyba bucik bucikowi nie równy:) Ale trampole fajne, więc ja ym wzięła:) My też czasem dostajemy coś różowego dla Filipa, ale ja od razu sprzedaję na all i kupuję coś innego albo zostawiam i daję znajomym dziewczynkom;) Ja nie wiem dlaczego niektórzy nie mogą skumać, że różowy, tym bardziej z napisem Baby Girl, to nie dla chłopaka;)
Brawo dla Piterka!!! A rzęsy cudne:):):)

Basba też się czasem zastanawiam, czy jak Młody podrośnie to będzie takie cygańskie dziecko, jak teraz. Z pewnością nie będzie już tak łatwo zabrać Go wszędzie, jak miał kilka tygodni to żeśmy namiętnie chodzili po muzeach na przykład, a teraz trochę poogląda i już się nudzi.
Mam nadzieję, że opuchlizna na jąderku zejdzie i wszystko będzie ok :kiss: Ja też nie wiem, kiedy ten rok zleciał...

Różyczka Wiesz, to tylko miesiac albo aż miesiąc, zazwyczaj objawy tego, że ząb się wyżyna pojawiają się kilka dni przed zębem. Rozumiem, że się martwisz o to, pewnie też bym się martwiła, ale to nic niepokojącego jeszcze. Zobacz, tu jest dużo Mam, których dzieci późno ząbkowały:
dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-196306.html
Ale za to Bianulka wygrała bezzębny konkurs, a mój syn nie wygrał jeszcze nigdy nic:)
Moje dziecko też do buzi dużo pakuje, piasek z piaskownicy na przykład, ale i tak jest lepiej niż było, może będą z Niego ludzie;)

Rika widziałam rano fotki Oli i Zuzi na fb - cudo:) Zuzia ma takie długie włosy, że szok :ohmy:

12 lata 6 miesiąc temu #378197 przez basba
No Masuska ale laska... rzęsy aż do nieba ;) A Piterek cudny! Jak fajnie zasuwa!!!

Różyczko racja z tym co Oposek napisała! Bez stresu zeby w końcu wyjdą :) i będą bialusienkie jak śnieg ;)

Rika no nieźle... chyba byłabyś najmłodszą teściową na świecie :silly: To się Zuzia za chłopaków ostro bierze hehehe.... Śliczne dziewczyny!

Aniu torty świetne. Szczególnie te walizki mi się podobają (nie wiem czy akurat do wesela pasuja)... A tobie który przypadł do gustu?

Oposek super że u okulisty wszystko OK. A taki torcik z malinami to i ja bym zjadła!
A co do opuchlizny - już ja- głupia klapa naczytałam się o jakiś wodniakch jąderka i normalnie aż mnie skręca. Czekam do jutra...

Hop hop Hoborrku!!!!

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378213 przez aniaw
Oposku super wieści od okulisty :laugh: A Filipek nie taki głupi, żeby nabrać się na wodę :P My już babeczkę od tortów mamy i raczej tradycyjny bedzie :P
Chciaz te krwawe mi się bardzo podobają :blink:

Basba no wiadomo, że te z dużą ilościa krwi torty mnie kręcą :lol:

Masuska
wow jakie rzęsy :) I super zakup :)

Wiecie a ja tam żyję jeszcze tym panieńskim i skupić na pracy się nie moge :blush:
Dziewczyny zafundowały mi tyle niespodzianek, konkursów od których brzuch bolał od smiechu :lol: M.in. konkurs na najpiękniejszą rzeźbe penisa z ogórka, konkurs zakładania na czas prezerwatywy ustami, robiły mi suknie za papieru toaletowego i później musiałam w niej wyjśc na ulicę, rysowałam z zawiązanymi oczami Tomka za 20lat, odpowiadałam na kilkadziesiat pytań zgodności z Tomim na które on wcześniej udzielał odpowiedzi, alkohol lał się strumieniami (ale nawet nie miałam kaca następnego dnia), nocą spacerowałyśmy po mieście, impra do prawie 5tej a później nocowałam u kumpeli :lol: A w niedziele popołudniu byłam dopiero w domu :lol:
Oczywiście pikantnym dodatkiem było szoł Karola, który rozpalił moje kumpele, niektóre na poczatku sceptycznie nastawione do tego pomysłu :blush:
Extra ciało, extra tańczył a wszedł ubrany w strój policjanta :S
Na koniec został w stringach ;) Ale pupcia jaka kształtna idealnie pasujaca do moich dłoni :silly:
Później był czas na foty i został z nami jeszcze godzine na pogaduchy :S Normalny koleś, pokaz był w granicach dobrego smaku, więc było świetnie.
Ma żone, która jest menagerką ich agencji i ma synka 11miesięcznego :)
Moja kumpela bya tak na niego napalona i dosłownie z 15 razy mu powiedzaiła, że ma swietne nogi i nie omieszkała każdego mięsnia omacac oddzielnie wydając przy tym ochy i achy :lol:
On przyszedł z kolesiem drugim - niby ochroniarzem, który niestety nie dał namówic się na rozebranie :P Ale podobno musi mieć asystę bo babki rzucaja się na niego :S
Mam fajniutkie pamiątki, dyplom na którym dziewczyny się wpisywały i dodawały tam swoje złote rady, na odwrocie mój obraz Tomka, sexi majteczki diablicy pasujące do mojego stroju, mnóstwo fotek, z których niektóre nie mogą ujrzeć swiatła dziennego :lol:
Podsumowując było GENIALNIE :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378223 przez basba
No no Aniu wieczór panienski jak się patrzy! Tylko pozazdrościć :) :P

12 lata 6 miesiąc temu #378255 przez masuska
Aniu jak ja chcę na panieński:) Super impreza:) To wychdzi na to że ten Karol S. ma dzieciaczka w wieku naszych maluchów:)

Basba wiem że nie o to chodziło, ale przepiękna opaska, Wiki cudnie wygląda.

Różyczko może taki wielki kwiat to jest rozwiązanie tych ciągłych pytań o płeć Bianusi:)

Oposku zgadzam się z Tobą:) A wiesz jeszcze jest wielka obraza majestatu jak przyznam że mogą sobie te różowistości poczekać na Bogusię czy Felcię, aż mi głupio się czasem robi,a to tym darczyńcom powinno,bo jak widać anglijskiego nie znają, nieuki:)

12 lata 6 miesiąc temu #378258 przez Rika
Basba super fotka :) ja nie zrobiłam dziewczynom jak kibicują bo byłam zabiegana ale już na jutro koszulki wyprane :)

Masuska piękne masz oczęta a co z nimi zrobiłaś?

Aniaw super że impreza się udała :)

A z Waszych tekstów na temat zdjęć z soboty to się nieźle uśmiałam :D

12 lata 6 miesiąc temu #378267 przez masuska
heehehe, Rika, dzięki, a nie widać co nie? :P Przedłużałam rzęsy:)W sobotę byłam jeszcze u fryzjera, a dziś wreszcie na brwiach. ALe na zdjęciu mam tylko rzęsiory zrobione:)

12 lata 6 miesiąc temu #378284 przez Rika
A długo te rzęsy się trzymają? Ile zapłaciłaś?

12 lata 6 miesiąc temu #378287 przez masuska
uzupełnia się po 3 do 5 tygodni, zapłaciłam 60zł. Uzupełnienie 50.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka