- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Aniu super sms:) Aż mi sie miło zrobiło.
NIe mam za wiele czasu bo mamy dziś w planie synka;)
Wróciliśmy z poprawin chrzcin. I była tak taka huśtawka jak Oposek pokazywał I naprawdę jest super!!!
Zaraz znajde linka Oposka i zamawiam:)
Lenka ma 3 latka i super się bujała, Borysek 5 lat i Ada Oto zdjęcie:)
A moje dziecię spało dziś raano godzinkę a potem nie!! Obudziła się przed 11 i do tej pory wytrzymała:0 A teraz śpi jak aniołek:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Hoborku ja zamówiłam i czekam na huśtawkę. Mam nadzieję, że będzie fajna:) Są różne modele takich rosnących z dzieckiem, ta której link dałam najtańsza i najfajniejsza moim zdaniem;)
Dziwnie, jak maluch tak mało śpi, co? Filipowi też już kilka razy się zdarzyło i byłam w mega szoku.
Trzymam kciuki za Synka!
Ania superancko, że impreza się udała i sms słodki od już-prawie-męża:) Ja Ci powiem, że my żeśmy się szybko zaręczyli (po 6 tygodniach) i cieszyłam się oczywiście, ale miałam jakiś niedosyt. Teraz nie zamieniłabym Go na żadnego innego za nic w świecie i nie mam Mu właściwie nic do zarzucenia szczególnie ostatnio. Czasem tylko żal mi fajnych flirtów i tej niepewności co się wydarzy dalej;)
Rika ja miałam tylko raz gips, jak złamałam nogę, a właściwie dwa gipsy- najpierw zwykły, potem plastikowy, więc wiem, że to nic przyjemnego Dobrze, że Zuzia dzielnie sobie radzi!
Różyczka t ogratulacje z powodu zakupy i oby buty się sprawdzały jak najlepiej, skoro mają aż do osiemnastki służyć
Asia widziałam, że wozicie Mikołajka w foteliku na rowerze. Gdzie kupowałaś kask i jak dobrać rozmiar? Bo ja fotelik mam, a kasku nie...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/hustawka-modulowa-kubelkowa-3...eck-i2380355472.html
Jak chcesz to mogę Ci dać też do pozostałych:
allegro.pl/markowa-hustawka-kubelkowa-z-...-s2-i2378964229.html
allegro.pl/oryginalna-wloska-hustawka-3w...0kg-i2379285852.html
allegro.pl/hustawka-kubelkowa-modulowa-3...cna-i2361803516.html
allegro.pl/paradiso-hustawka-kubelkowa-n...hit-i2372802190.html
allegro.pl/bezpieczna-modulowa-hustawka-...lon-i2381174147.html
allegro.pl/super-hustawka-tygrysek-modul...hit-i2370968476.html
allegro.pl/hit-jedyna-na-allegro-hustawk...jka-i2382523915.html
Ta pierwsza co kupiłam jest fajna, bo ma przykrycie na regulację pasa.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czy Wy- Rodzice kupowaliście coś swoim dzieciom z okazji chrztu?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aniu a robilyscie zdjecia karolowi?
Sory ze malymi literami ale inaczej nie umiem z tel.
dobranoc
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczka, szepczę Pitowi i nic:( Dziś mam wolnę to może dam radę cos pstryknąć. A z tym cellulitem, to może ona dużo wody pije, a wogóle to jest jeszcze młodziutka, więc nie będzie miała:)
Hoborrku, bardzo mi się podobają dziewczynki z przekutymi uszkami:)
Ania ja też chcę
Rika pokaż dziewczyny:)
PS. Buty firmy Bartek to dobra inwestycja?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja jak fajnie mieć męża przy sobie!!!! Tak się za nim stęskniłam przez te kilka dni że nie wyobrazam sobie dłuższej rozłąki...
Aniu no to świenie że imprezka sie udała! Dawaj foty bom ciekawa!!!!
Różyczko oby butki dobrze się sprawowały Bianusi Relacje z następnej @ zdam na 100%. Gin mówił że może potrwać 2-3 dni i być bardzo skąpa. No zobaczymy... Mam taką nadzieję bo akurat w wakacje przypadnie
Jazda konna powiadasz.... hmmmm....
Oposku wy jak zwykle fajowy weekend Filipek to od samego początku maly podróznik. Ciekawe czy poźniej też będzie taki chętny na wycieczki. Kurcze... oststnio tak się zastanawiam kim te nasze dzieciaczki będą i jak bedzie wyglądała ich przyszłość. A odpocząć od męża to ja baaaaaaaaaaaaardzo NIE lubie
Hoborrku a ja przeoczyłam wpis ze wy chrzciny robiliście. Mam nadzieję ze Adusi imprezka się podobała Ja też mam plan żeby Wiki przekuć uszki na roczek... no zobaczymy. U nas jest taka fajna kosmetyczka (a własciewie dwie), co na 1,2 ,3 przekuwają oba uszka. Jedna po jednej, druga po drugiej stronie. Może w końcu ludzie przestaną mówic że ślicznego mam synka (śmieję się do naszej "cioci" że ma zakaz zakładania jej spodni )
Masuska z butami nie pomogę. Wiki ma sandałki po Antosiu ecco i twierdzę ze są OK. Ale jakie są Bartki to nie wiem. Musisz zrobić Piotrusiowi fotę z zaszkoczenia
Rika dobrze ze Zuzia tak dzielnie znosi ten gips. Na jak długo jej go założyli?
Asiu jakże sie cieszę ze piszesz.
A naszą Natimp porwali???? Odezwij się babo jedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj na koniec dnia jeszcze nieźle sie zdenerwowałam... Antoś akurat się kąpał i zauważyłam że ma powiększone dość mocno jedno jąderko. Dzisiaj troche mniej Niby go nie boli i twierdzi ze sąsiadów pies na niego wpadł i się uderzył. Boże mam nadzieję ze to nic poważnego. Jak jutro mu to nie zejde do lekarza musze z nim jechac
Jej dziewczyny za równy miesiąc moja Wiki będzie miała ROCZEK!!!! Szok! Kiedy to przeleciało!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obiecałam:)
Tam w tle leży taki jeż dmuchany. Teraz Piotrek wstaje sam, puszcza się mebla i leci do jeża, bo na nim miękko ląduje:) Zadziwia mnie:)
Parówki z serem to jest ostatnio u nas hit:)
Basba, ja mam z Ecco różowe kozaczki:P A takie dostałam od znajomej, no ale co ja mogę. Tak samo dostał Piotrek Pumy różowe i różowe dresy Adidasa. Aż czasami mnie krew zalewa. A za Mężem to mogłabym się stęsknić, bo jak na razie działa mi na nerwy:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Basba ja mam dokładnie to samo! "jejku jaki ładny chlopczyk" ostatnio w sklepie jak ekspedientka tak powiedziała-a ja jej na to, ze to dziewczynka to uslyszałam "żartuje pani"
ale nie bede przekłuwac uszu, moze kiedys jej urosna w koncu włosy i sie skoncza te teksty...
choć bardzo mi sie takie małe z kolczykami podobają
zaczynam watpić czy Bianka na roczek bedzie miała choć 1 zęba to juz za m-c a nic sie nie zapowiada u nas...
Oposku ja nic na chrzest nie kupowałam
bo jeszcze chrztu nie było buahahahhha
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Dziś to dopiero jestem niewyspana, zaspaliśmy z T i musiał na cito odwozić mnie do pracy, ale wiadomo trzeba było jakoś odreagowac i wykorzystać mojego w nocy
Asiu witamy witamy i zapraszamy częściej U nas też mleko rządzi
Hoborku super, że impra się udała i poznałas koleżanke dla siebie i Adusi i jaka spontan decyzja o huśtawce A ja mojej mamie nie powiedziałam wcale, że jakiś gość będzie na panieńskim bo znając ją to jeszcze przyszłaby nas odwiedzić Powiedziłam jej tylko, że wszystko to bedzie dla mnie niespodzianka Powodzonka w synkorobieniu Przebicie uszu na roczek? A jakieś inne toryry przewidujesz w pakiecie?
Oposku jaki podrywacz z Twojego synka rośnie Czekamy na foty 6 tyg i już zaręczyny, extra Ja też bym chciała być gdzieś porwana przez męza bo brakuje mi jakiegoś wyjazdu Co do odwiedzin może czwartek przed pracą? To jeszcze napisze do Ciebie smska Fajnie spędzacie czas, ja też bym się kimnłea na trawce na kocyku - tylko nie wiem czy później nie obudzziłabym się w izbie wytrzeźwień
Chyba nic nie kupiliśmy na chrzest Szymonowi A może jakąś zabawkę? Nie pamiętam
Rika wow pierwszy pocałunek - to teraz taki podryw na gips co? Kurcze mnie jeszcze odpukac jeszcze nie zagipsowali nigdy, ale gdybym wiedzaiła, że tak to działa na płeć przeciwną to sama bym sobie załozyła
Różyczko mój Dominiś to też ciągle wszystko zbiera i do geby pakuje Nazwałam to odruchem okruchowym Czy to większy śmiec czy mały okruszek czy to mieszkanie czy to plac zabaw co znajdzie to jego
Butki do 18stego roku życia? To trza jej będzie palucha przycinac jak kopciuszkowi A DZIEDZICTWO oczywiście trzymam aż do ślubu a później rzecz jasna rozdzielnośc majatkowa no chyba że wcześniej matula mnie wydziedziczy, że nie zaprosiłam jej na szoł karolowe
Ech celulit Dobra rezygnyje z dojazdu autobusem do pracy i zakupie sobie konia
Masuska extra uśmiechniety Piter:) Fajosko chodzi, gratulacje
Bartka kupiliśmy sandałki Szymiemu w zeszłym roku i baaardzo długo je miał - to jego pierwsze buciory były Teraz stwierdziłam, że za drogie i za sztywne dla Dominiczka i mu nie kupiliśmy
Basba czyli spiralka zainstalowana, też jestem ciekawa jak z okresem i w ogóle
Oby to tylko lekki obrzek tego jąderka u Antosia był, ale wiesz człowiek nie jest w 100% symetryczny A u mnie za 13 dni roczek a za 12 dni ślub ja pitolę!!!!!!!!!!!!!!
A foty mam na razie ze swojego aparatu bo kumpela ma mi przesłać, ale większośc z nich to nadaje się na foty rozwodowe
Relację może wieczorkiem napisze ale powiem Wam tylko, że byłam w czarnej sukieneczce ubrana przed kolano, czerwone krwiste rajstopy, czarne szpilki i czerwone różki Teraz mój M ma takie moje zdjęcie na pulpicie w tel
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Myślałam że pytasz o sandałki skórzane a trpampole bym wzięła bo i cena przystepna
W końcu ile można mieć różowych butków Swoją drogą róż jest unisex
Basba, Rózyczko przeciez Wasze córeczki to wcale nie wygladają jak chłopaki
Ale ludzie to dziwnie postrzegający sa cfzasem Ostatnio babka się mnie spytała patrzać na moich małych czy obaj to chłopcy?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska gratuluję pierwszych kroczków pierwsze są najważniejsze później się je tylko doskonali