BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #377995 przez hoborr
Heloł

Aniu super sms:) Aż mi sie miło zrobiło.

NIe mam za wiele czasu bo mamy dziś w planie synka;)
Wróciliśmy z poprawin chrzcin. I była tak taka huśtawka jak Oposek pokazywał:) I naprawdę jest super!!!
Zaraz znajde linka Oposka i zamawiam:)
Lenka ma 3 latka i super się bujała, Borysek 5 lat i Ada :) Oto zdjęcie:)

A moje dziecię spało dziś raano godzinkę a potem nie!! Obudziła się przed 11 i do tej pory wytrzymała:0 A teraz śpi jak aniołek:)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #378002 przez hoborr
Oposku masz linka do hustawki? bo znalezc nie moge,,,

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378009 przez Oposek
U nas dziś spokojnie, tylko długi spacer z jeździkiem. Młody uciął sobie drzemkę na kocyku na trawce, my zjedliśmy obiad w plenerze i koniec weekendu...

Hoborku ja zamówiłam i czekam na huśtawkę. Mam nadzieję, że będzie fajna:) Są różne modele takich rosnących z dzieckiem, ta której link dałam najtańsza i najfajniejsza moim zdaniem;)
Dziwnie, jak maluch tak mało śpi, co? Filipowi też już kilka razy się zdarzyło i byłam w mega szoku.
Trzymam kciuki za Synka!

Ania superancko, że impreza się udała i sms słodki od już-prawie-męża:) Ja Ci powiem, że my żeśmy się szybko zaręczyli (po 6 tygodniach) i cieszyłam się oczywiście, ale miałam jakiś niedosyt. Teraz nie zamieniłabym Go na żadnego innego za nic w świecie i nie mam Mu właściwie nic do zarzucenia szczególnie ostatnio. Czasem tylko żal mi fajnych flirtów i tej niepewności co się wydarzy dalej;)

Rika ja miałam tylko raz gips, jak złamałam nogę, a właściwie dwa gipsy- najpierw zwykły, potem plastikowy, więc wiem, że to nic przyjemnego :( Dobrze, że Zuzia dzielnie sobie radzi!

Różyczka t ogratulacje z powodu zakupy i oby buty się sprawdzały jak najlepiej, skoro mają aż do osiemnastki służyć :blink:

Asia widziałam, że wozicie Mikołajka w foteliku na rowerze. Gdzie kupowałaś kask i jak dobrać rozmiar? Bo ja fotelik mam, a kasku nie...

12 lata 6 miesiąc temu #378031 przez hoborr
Oposku - dziękuję.

A ja chyba Adusi na roczek uszka przebiję...

12 lata 6 miesiąc temu #378050 przez Oposek
Hoborku a ja wciąż nie mam za bardzo pomysłu na "roczkowy" prezent.

A czy Wy- Rodzice kupowaliście coś swoim dzieciom z okazji chrztu?

12 lata 6 miesiąc temu #378057 przez hoborr
oposku my nic adusi nie kupilismy na chrzest. ani w sumie na dzien dziecka...

aniu a robilyscie zdjecia karolowi?

Sory ze malymi literami ale inaczej nie umiem z tel.

dobranoc

12 lata 6 miesiąc temu #378110 przez masuska
Oposku my kupilismy matę edukacyjną i fotelik FP.

Różyczka
, szepczę Pitowi i nic:( Dziś mam wolnę to może dam radę cos pstryknąć. A z tym cellulitem, to może ona dużo wody pije, a wogóle to jest jeszcze młodziutka, więc nie będzie miała:)

Hoborrku
, bardzo mi się podobają dziewczynki z przekutymi uszkami:)

Ania ja też chcę :dry: :dry: :dry:

Rika pokaż dziewczyny:)

PS. Buty firmy Bartek to dobra inwestycja?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378116 przez basba
Helloł!!!!!!!!!
Ja jak fajnie mieć męża przy sobie!!!! :lol: Tak się za nim stęskniłam przez te kilka dni że nie wyobrazam sobie dłuższej rozłąki...

Aniu no to świenie że imprezka sie udała! Dawaj foty bom ciekawa!!!! :woohoo:

Różyczko oby butki dobrze się sprawowały Bianusi :) Relacje z następnej @ zdam na 100%. Gin mówił że może potrwać 2-3 dni i być bardzo skąpa. No zobaczymy... Mam taką nadzieję bo akurat w wakacje przypadnie :angry:
Jazda konna powiadasz.... hmmmm.... :silly:

Oposku wy jak zwykle fajowy weekend :) Filipek to od samego początku maly podróznik. Ciekawe czy poźniej też będzie taki chętny na wycieczki. Kurcze... oststnio tak się zastanawiam kim te nasze dzieciaczki będą i jak bedzie wyglądała ich przyszłość. A odpocząć od męża to ja baaaaaaaaaaaaardzo NIE lubie :P

Hoborrku a ja przeoczyłam wpis ze wy chrzciny robiliście. Mam nadzieję ze Adusi imprezka się podobała :) Ja też mam plan żeby Wiki przekuć uszki na roczek... no zobaczymy. U nas jest taka fajna kosmetyczka (a własciewie dwie), co na 1,2 ,3 przekuwają oba uszka. Jedna po jednej, druga po drugiej stronie. Może w końcu ludzie przestaną mówic że ślicznego mam synka :S (śmieję się do naszej "cioci" że ma zakaz zakładania jej spodni ;) )

Masuska z butami nie pomogę. Wiki ma sandałki po Antosiu ecco i twierdzę ze są OK. Ale jakie są Bartki to nie wiem. Musisz zrobić Piotrusiowi fotę z zaszkoczenia

Rika dobrze ze Zuzia tak dzielnie znosi ten gips. Na jak długo jej go założyli?

Asiu jakże sie cieszę ze piszesz. :kiss:

A naszą Natimp porwali???? :S ;) Odezwij się babo jedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj na koniec dnia jeszcze nieźle sie zdenerwowałam... Antoś akurat się kąpał i zauważyłam że ma powiększone dość mocno jedno jąderko. Dzisiaj troche mniej :huh: Niby go nie boli i twierdzi ze sąsiadów pies na niego wpadł i się uderzył. Boże mam nadzieję ze to nic poważnego. Jak jutro mu to nie zejde do lekarza musze z nim jechac :dry:

Jej dziewczyny za równy miesiąc moja Wiki będzie miała ROCZEK!!!! Szok! Kiedy to przeleciało!!! :blush:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378127 przez masuska

Obiecałam:)

Tam w tle leży taki jeż dmuchany. Teraz Piotrek wstaje sam, puszcza się mebla i leci do jeża, bo na nim miękko ląduje:) Zadziwia mnie:)

Parówki z serem to jest ostatnio u nas hit:)

Basba, ja mam z Ecco różowe kozaczki:P A takie dostałam od znajomej, no ale co ja mogę. Tak samo dostał Piotrek Pumy różowe i różowe dresy Adidasa. Aż czasami mnie krew zalewa. A za Mężem to mogłabym się stęsknić, bo jak na razie działa mi na nerwy:)

12 lata 6 miesiąc temu #378135 przez różyczka
BRAVO PIT!!!! :lol: :lol: :lol:
buziaczki od Bianusi i 'tesciówki' :blink: za filmik :kiss:

Basba ja mam dokładnie to samo! "jejku jaki ładny chlopczyk" :S ostatnio w sklepie jak ekspedientka tak powiedziała-a ja jej na to, ze to dziewczynka to uslyszałam "żartuje pani" :ohmy:
ale nie bede przekłuwac uszu, moze kiedys jej urosna w koncu włosy i sie skoncza te teksty...
choć bardzo mi sie takie małe z kolczykami podobają :)

zaczynam watpić czy Bianka na roczek bedzie miała choć 1 zęba :( to juz za m-c a nic sie nie zapowiada u nas...

Oposku ja nic na chrzest nie kupowałam :silly:
bo jeszcze chrztu nie było buahahahhha :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378137 przez aniaw
Cześc babeczki :)
Dziś to dopiero jestem niewyspana, zaspaliśmy z T i musiał na cito odwozić mnie do pracy, ale wiadomo trzeba było jakoś odreagowac i wykorzystać mojego w nocy :silly:

Asiu witamy witamy i zapraszamy częściej :) U nas też mleko rządzi :laugh:

Hoborku super, że impra się udała i poznałas koleżanke dla siebie i Adusi i jaka spontan decyzja o huśtawce :laugh: A ja mojej mamie nie powiedziałam wcale, że jakiś gość będzie na panieńskim bo znając ją to jeszcze przyszłaby nas odwiedzić :lol: Powiedziłam jej tylko, że wszystko to bedzie dla mnie niespodzianka :P Powodzonka w synkorobieniu :lol: Przebicie uszu na roczek? A jakieś inne toryry przewidujesz w pakiecie? :P

Oposku
jaki podrywacz z Twojego synka rośnie :laugh: Czekamy na foty :laugh: 6 tyg i już zaręczyny, extra :) Ja też bym chciała być gdzieś porwana przez męza bo brakuje mi jakiegoś wyjazdu ;) Co do odwiedzin może czwartek przed pracą? To jeszcze napisze do Ciebie smska :) Fajnie spędzacie czas, ja też bym się kimnłea na trawce na kocyku - tylko nie wiem czy później nie obudzziłabym się w izbie wytrzeźwień :lol:
Chyba nic nie kupiliśmy na chrzest Szymonowi ;) A może jakąś zabawkę? Nie pamiętam ;)

Rika wow pierwszy pocałunek - to teraz taki podryw na gips co? :lol: Kurcze mnie jeszcze odpukac jeszcze nie zagipsowali nigdy, ale gdybym wiedzaiła, że tak to działa na płeć przeciwną to sama bym sobie załozyła :lol:

Różyczko mój Dominiś to też ciągle wszystko zbiera i do geby pakuje :ohmy: Nazwałam to odruchem okruchowym :P Czy to większy śmiec czy mały okruszek czy to mieszkanie czy to plac zabaw co znajdzie to jego :dry:
Butki do 18stego roku życia? :lol: To trza jej będzie palucha przycinac jak kopciuszkowi :S A DZIEDZICTWO oczywiście trzymam aż do ślubu a później rzecz jasna rozdzielnośc majatkowa no chyba że wcześniej matula mnie wydziedziczy, że nie zaprosiłam jej na szoł karolowe :lol:
Ech celulit :angry: Dobra rezygnyje z dojazdu autobusem do pracy i zakupie sobie konia :lol:

Masuska extra uśmiechniety Piter:) Fajosko chodzi, gratulacje :)
Bartka kupiliśmy sandałki Szymiemu w zeszłym roku i baaardzo długo je miał - to jego pierwsze buciory były :) Teraz stwierdziłam, że za drogie i za sztywne dla Dominiczka i mu nie kupiliśmy ;)

Basba czyli spiralka zainstalowana, też jestem ciekawa jak z okresem i w ogóle :)
Oby to tylko lekki obrzek tego jąderka u Antosia był, ale wiesz człowiek nie jest w 100% symetryczny :) A u mnie za 13 dni roczek a za 12 dni ślub ja pitolę!!!!!!!!!!!!!! :ohmy:

A foty mam na razie ze swojego aparatu bo kumpela ma mi przesłać, ale większośc z nich to nadaje się na foty rozwodowe :lol:
Relację może wieczorkiem napisze ale powiem Wam tylko, że byłam w czarnej sukieneczce ubrana przed kolano, czerwone krwiste rajstopy, czarne szpilki i czerwone różki :lol: Teraz mój M ma takie moje zdjęcie na pulpicie w tel :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #378142 przez masuska

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #378148 przez aniaw
Masuska fajniutkie ale nie widziałam takich jak bylismy ostatnio w sklepie bartka.
Myślałam że pytasz o sandałki skórzane a trpampole bym wzięła bo i cena przystepna :)
W końcu ile można mieć różowych butków :) Swoją drogą róż jest unisex :laugh:

Basba, Rózyczko przeciez Wasze córeczki to wcale nie wygladają jak chłopaki :P
Ale ludzie to dziwnie postrzegający sa cfzasem :P Ostatnio babka się mnie spytała patrzać na moich małych czy obaj to chłopcy? :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #378149 przez Rika
pokazywarka.pl/oasqly/ zdjęcia z soboty :)

Masuska gratuluję pierwszych kroczków :) pierwsze są najważniejsze :) później się je tylko doskonali :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka