- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika, Aniu, co powiecie na to żeby ustalić dzień spotkania i miejsce. Spędzimy ze sobą trochę czasu a potem każda w swoją stronę i odpoczynek z rodziną. Poznamy się i wakacje odbębnimy:) A specjalnie jakoś nie będziemy musiały się organizować. Powiem wam wieczorem na kiedy planujemy wyjazd i wy mniej więcej ustalcie, oki? Może się coś uda zrobić.
Różyczkę po maltretujemy:)
Reszta dziewczyn może też zainteresowana?
Natimp1 gdzie żeś znikła?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Otrzymane podziękowania: 0
Więc
1-Wiki ciągle smarka , dziąsła nabrzmiałe ale zebów nie widać póki co...
2- Antoś ma 26 cerwca konsultacje w prv szpitalu u lekarza z Poznania. Dobre wiesci takie że jeżeli byśmy się tam zdecydowali nie trzymią na noc (jak oczywiscie wszystko jest ok wieczorem wypisują do domu)... złe- póki co nie wiem jakie to koszty ;/
3-jakby wszystkiego było mało babcie mam bardzo chorą... właściwie juz nie wstaje... ehhhh...
To na tyle! Wracam do pracy bo nie wiem co pierwsze chwycić!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ok to 2-4 sierpnia w Gdansku jest Oposek i sie widzimy kto dołączy??
Masuska, Ania hop hop
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
My dziś na konsultacji u audiologa, w środę Filip ma badania, nie wiadomo jeszcze w jakiej formie.
Poza tym w sumie niewiele- praktyczni całe dnie spędzamy poza domem, dziś trochę mamy przestoju przez lekarza rano, więc Młody moczy się na balkonie rozchlapując wodę na wszystkie pomidory;)
Wiecie co, bo to zawsze tak jest- wielki zapał, wielkie plany i wielka doopa:)
Jak nie ma kogoś, kto bierze organizacje na siebie to ciężko coś ustalić. Od razu powinien być termin i można byłoby jakoś coś zaplanować. A tak wieczne pytania kiedy zjazd i cisza. W końcu mój mąż się wkurzył i wakacje zaplanował sam, twierdząc że żadnego zjazdu i tak nie będzie. Tak, jak Różyczka napisała- ja jestem w Gdańsku między 2, a 4 sierpnia. Chętnie się spotkam:)
Jeśli ktoś kiedykolwiek byłby w Warszawie i miałby ochotę to również chętnie się spotkam i mogę się wtedy zająć całą organizacją (bo to łatwiej, jak się gdzieś blisko mieszka)
Basba niedawno umarł mi dziadek, bardzo chorował, mam też dwie Babcie jeszcze i mój mąż dwie, więc rozumiem jak Ci trudno Fajnie byłoby, gdyby się udało zrobić prywatnie, bez zostawania na noc, trzymam kciuki!
Masuska blog Rity:
twixowy.blogspot.com/
Ja dla Młodego robię lody- mrożony jogurt domowy lub mleko plus owoce zblendowane i zamrożone. Albo sam owocowy sorbet. Dla nas też próbowałam robić takie zwyczajne domowe lody, ale chyba szkoda zachodu.
Ania przydaje się czasem facet, przydaje:) Mój nawet taki dobry, że kawę do łóżka robi, a i śniadanko się zdarzy:) Ja zawsze obiecuję, że się odwdzięczę, ale rano jakoś siły nie ma;)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku no to teraz zapodaj jak się robi jogurt domowy, bo ja czytałam i nic ciekawego nie wyczytałam.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byłam u okulisty, nie muszę nosić okularów czyli jest OK
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuskasuperancko byłoby się spotkać A chcesz jogurt z "gotowymi" bakteriami, czy sklepowymi? Napiszę Ci jeszze, że Twoje ciasto żyje już u nas własnym życiem:) Mamy taką minitortownicę- na cztery porcje. Wczoraj ja zrobiłam z jabłkami i cynamonem, a dziś mąż z galaretką i jagodami:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek ja jadę do Pisza bo gdzie mam jechać? Pisz, Orzysz, Giżycko to moje strony a i Ruciane-Nida od święta
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Widzę że jednak się spotkacie... fajnie Będę z wami myślami
U nas Wiki w nocy 39 stopni, pieluszka w buzi - zęby jak nic. Mam nadzieje ze lada dzień się przebiją... poza tym nic nowego. Łeb mi trzeszczy!
Oposku a co się dzieje ze Filipek ma konsultacje u audiologa (nawet nie wiem kto to)...
Hoborrku jednak nie dotarłaś... co cie tak zmęczylo?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba ale super zdjęcia. Widzę że Wiki ma katarek, u nas ostatnio wszyscy się smarczą z tym że Oli to chyba na dwójki idzie bo i w nocy gorzej sypia i gryzie wszystko.
Dzisiaj muszę obejrzeć powtórkę PM bo wczoraj u okulisty byłam
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
BAsba życie! Życie mnie zmęczyło:) hihih
MAsz urocze dzieci:) A po furtce między jedynkami od razu widać że nie opędzisz się odp otencjalnych zięciów:)
Dziewczyny ja od razu mówiłam że na zjazd się nie pisze Tomek w lato pracuje od rana do nocy:) MA największe zarobki i my najczęściej urlopujemy się w październiku:) NA rocznicę ślubu.
A i dziś przyszła nasza huśtawka! JEst zarąbnista:) Ada mogłaby w niej siedzieć godzinę. Ale po chwili ją wyjęłąm bo bałam się zeby nie zachorowałą na gardło! Piszczała na całą okolicę ale była zabawa:)
U nas w szkole dziś komers - zakończenie 3 klasy gimnazjum i na 16 idę na imprę: TAkże już zaczęłąm się robić na bóstwo:) NIe wiem czy iść w sukience z chrzcin - trochę materiał gruby.... cz w czarnej fruwajce? Bo ten komers to u nas na 102! Katering, polonez, kwiaty, suknie, fryzjerzy, makijaze itd.Także pełna pompa:) A ja i tak nei mogę się doczekaś soboty i wesela przyjaciela:)
Rika jak tam Zuzia? Nie skarży się na gips?
Oposku trzymam kciuki za te wszystkie badania i wyniki! Mam nadzieję że wszystko wyjdzie ok:) Filipek jest taki radosny i kochany:) Widać że będzie przebojowy po szalonej mamie i zwariowanym tacie z różową gumką do włosów:) A i ja tez chcę wiedzieć jak się robi jogurt??
Różyczko a co tam u Was? Jak smerfetka? Spała w nocy? Ada sdziś obudziła asię dopiero o 6 rano. ALe wieczorem nie chcaiła usnąć i ja tord\che ponosiłam. A jak w szkole? U nas nauczycielki są zbulweroswane bo świadectwa elektronicznie trzeba wypełniać JEjsu co za szkołą! 100 lat za murzynami! Widac że wieś! Starsze panie nie potrafią przekonać się do kompa i koniec:) Co za naród!
Asiu co tam słychać u Mikołajka? Jeździcie na rowerze? Ja mam ten wiklinowy koszyk i sobie jeżdzimy po jakiś polach! Wiadomo że w mieście by to nie przeszło ale wybieramy drobi gdzie samochód raz na godzinę jedzie:)
A ja mam postanowienie że co rok sama ędę piekła torta na urodziny adusi:) No i szkuałam wczoioraj jakiegoś pomysłu na necie:) Widziałyścue torty biedronki?? Są śliczne:) Albo motylki:) NIE wiem na co się zdecydować? Może doradzicie?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja tak na szybko bo ciągle cos...
Ksiądz dopiero w srodę dowie się o dokładny porzadek uroczystości - ech brak słów, bo nie mamy nawet jak się dogadać ze skrzypaczka co i kiedy ma grać Ale utwory wybrane i dziś bedziemy gnębic organistę, żeby on ustalił z księdzem etapy liturgii słowa i możliwości wejścia z utworami:)
Tyle gdybaliśmy nad tortami, żeby połaczyć te okazję i juz prawie doszlismy do porozumienia, ale jednak wczoraj po mega kółótni beda 2 tory - jeden na chrzest a drugi na ślub Ech oba cudne
Co do pierwszego tańca jak Wam się podoba taki zlepek:
Akcja zaczyna się po 1:07
Dj ma nie lada zadanie, żeby to sklecić w 1 dzień, bo trza jewszcze poćwiczyć
matko a ile kasy my juz wydaliśmy, masakra
Kurcze i jeszcze musze w tym tyg znaleźć czas na Urząd Skarbowy bo cośik nie tak z rozliczeniem a tak się dziwiłam czemu kasy jeszcze nie mam
Basba zdjecia cudne Buziaki dla córci, oby zeby szybko przestały dokuczać Antoś też hna pewno bedzie dzielny Oj a starośc jest straszna Moja babcia też nie za fajnie, mam nadzieje, że choc na slub przyjdzie...
Hoborku super postanowienie tortowe A zapodaj zdjęcia to może cosik doradzimy
Oposku racja z tą organizacja, tyle razy pytałaś Trzymam kciuki za badania
Rika fakt Ty tez proponowałaś i jakoś ucichła sprawa
Masuska Rózyczka kurka zobacze co da się zrobic, bo pierwsza połowa sierpnia to urlopuje kumpela a jak ona wybedzie z lecznicy to ja sama na posterunku i nie bedzie mnie miał kto zastąpić Ale jeszcze popytam i jakby cosik to jacha oczywicha żebym się pisała
miłego dzionka
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dd8ba3844e0a9893.html
No to tak:) Biredoronkę robi się ze zwykłego biszkopta i masy z galaretkami lub żelatyną. Wszs\ystko ukłąda się w miśce wyślelanej folią aluminiową. TAkże jakoś bez szału smak. Ale super wugląda. A motyylek można zrobiś obojętnie jaki tylko przeciąć i udekorować No nie wiem... Może wartało by spróbowac wcześniej zrobić w tej misce. Może by się rozciapało!!! No i potzrebne by był jakaies barwniki lub masa .... Kurcze , no nie wiem...
Aniu podoba mi się. Choć sama wolałabym tradycyjenie:) A sama miałam rockową piosenkę i każdy był w szoku. Ale 5 lat temu to jeszcze nie było takiej mody na udziwniane pierwsze tańce:) Chciałabym to zobaczyć