BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 tydzień temu #512239 przez aska27
Nati dzięki za miłe słowa! A gdzie idziesz się bawić ???

Aniu super,ze goście przypadki do gustu chłopcom i zabawki..no i ogólnie,ze miło było :) Grzeczne masz dzieci tylko nie doceniasz :blink: Takich gości az się chce zapraszać,co? :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #512244 przez olka1730
Witam dziewczyny wszystkiego co najlepsze,najsłodsze,najmilsze, na ten cały następny 2013.Zdrówka dla naszych maluszków :)udanego sylwestra i szampańskich tańców :)
życzy Ola z Mateuszkiem... :
)

12 lata 1 tydzień temu #512247 przez Rika
Cześć baby

Nie nadrobię, nie mam czasu

Wstałam rano i latam po urzędach a jeszcze ogarnąc trzeba, obiad zrobić i na imprezę przygotować żarcie, mąż jak na złośc poszedł do pracy i wszystko na mojej glowie a jeszcze na 17 do lekarza jedziemy z małymi... hh tylko się pochlastać...

Aśka niezła ta ręka :D przynajmniej bym nie musiała słuchać ze zabieram kołdrę czy że dzieci znów z nami śpia bo chore... ehh tam

12 lata 1 tydzień temu #512264 przez różyczka
Niezła reka Aska :laugh: ale narazie mi dobrze samej...wiecej miejsca w łózku :blink: heheh :laugh:

Nati noc straszna, poszła wczesnie spac bo po 19 i o 21 juz sie darła o kolejna butle, a tym 60ml to sie mogłam pocalowac-wypila 210, potem w nocy dwie po 60 i 210 o 5 rano czyli w sumie 5 butelek znowu :dry: do tego budziła sie i marudziła co 10 min srednio...wiec padam na ryj :S

Rika u nas tez taki zwyczaj,ze kazdy cos przynosi i to jest normalka, nikt sie nie czuje urazony tylko kazdy pyta co przyniesc zeby sie nie powieliło :blink:
wiadomo,ze jak zaprasza sie na urodziny czy na obiad kogos to nie kaze sie mu obiadu przyniesc :laugh: ale na takie zbiorowe imprezki zawszy kazdy cos bo i tak gospodarz ma na glowie bajzel przede wszystkim i sprzatanie :)

ja w koncu chyba nigdzie nie ide dzisiaj :)

Aniuuuuu oj kusicielko niegrzeczna Ty :silly: :lol:
dobrze,ze dzieci sie w ojca wdaly przynajmniej :woohoo:

Olkadzieki serdeczne i WZAJEMNIE :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu #512293 przez Oposek
Dzień dobry:)
My rozłożeni na maksa. Ja z temepraturą i grypą, mąż z temperaturą i grypą, a Filip zdrowy i energii ma za dwóch :blink: Co z wieczorem jeszcze nie wiemy. Wczoraj mieliśmy nadzieję, że weźmiemy gripex i pójdziemy do znajomych, bo mamy blisko, ale teraz wydaje mi się to mało realne...

Kończy mi się dziś wychowawczy... W styczniu będę przedłużać do września, ale ponieważ nie złożyłam podania w terminie to przez moment groziło mi, że we wtorek na dwa tygodnie do pracy wrócę B) Na szczęście udało się załatwić wszystko bez problemu z wsteczną datą...

U nas jest tak, że na zwykłe, codzienne spotkania każdy przynosi coś, co wcześniej ustaliliśmy, żeby się nie powtarzało. Wiadomo, że przygotowanie żarcia dla 16 osób powiedzmy to kupa czasu, zachodu i kasy, więc mało kogo stać na taki wydatek kilka razy w miesiącu. Tak się wszystko rozkłada i jest git. Tym bardziej, że bywają takie sytuacje, że ileś imprez pod rząd jest u jednej pary (bo Ona w zagrożonej ciąży albo noworodek w domu) i ciężko, żeby wtedy płacili za każdym razem.
Sylwestry do tej pory mieliśmy wyjazdowe, delegacja szła do sklepu i kupowała co uważała za stosowne, razem gotowaliśmy i razem dzieliliśmy się kosztami.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #512306 przez Oposek
Rose współczuję nocki, u nas też marnie przez zęba :kiss:

Ania słyszałam właśnie, że to dobry film. Superancko, że spotkanie się udało i z Męża taki Don Juan :) No chyba możesz Mu raz jeszcze wybaczyć te rajstopy ;) Odszkodowanie się należy jak psu buda! Koniecznie się upominajcie, ja w podstawówce nogę złamałam i dostałam 300 zł z takiego najzwyklejszego ubezpieczenia, któyrymi byli wszyscy objęci, a co dopiero pogryzienie podczas pracy!

Asia śliczny Mokołajek jak zwykle! :kiss: Szkoda, że z tą pracą tak nie wychodzi ale tak jak Różyczka pisała- w końcu musi się udać!

Basba super, że Wikusia tak dużo gada:) Tv nie oglądam, ale problemów i wydatku współczuję, dobrze że Antosiowi nic się nie stało! :kiss:

Nati rewelacja, że u Jasia takie zmiany! i winda i goście tramwaj- super! I w dodatku jeszcze tak śpi rewelacyjnie! Ciężko pewnie powiedzieć, czy to akutrat si pomogło, najważniejsze, że jest lepiej!
My Kolędę mamy po 6 stycznia i będzie trzeba przyjąć, bo papierki do bycia matką chrzestną mi będą potrzebne...

Rika mam nadzieję, że Małe zdrowe się okażą... Współczuję tego, że wszystko na Twojej głowie, chyba nie dałabym się tak wrobić ;) A my kołdry mamy dwie- każdy swoją :) Potem ja swoją się okrywam i połową mężowskiej :blink:

Olka dzięki za życzonka! :kiss:

Masuska muszę wypróbować przepis ala pan Tadzio:) Disco Polo nie słucham, więc nie bardzo wiem, o co chodzi, ale kciuki trzymałam :P Będę trzymać dalej, żebyś znalazła inną fajną pracę :kiss:

Hoborku no ja wiem, że to mega wielkie koszty, głupie włączniki do światła po stówie za jeden :angry: I wybór taki, że człowiek nie wie, na co się zdecydować... Ale zobaczysz, jak będzie pięknie, jak już skończycie i będziecie w czwórkę mieszkać w Waszym nowym, ślicznym domku! :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #512329 przez Oposek
Kochane Dziewczyny! Już miałam nadzieję, że nie będę musiała w tym roku wysilać się intelektualnie, ale Majowie znów się nie popisali... Końca świata nie było i życzenia trzeba wymyślić ;) Życzę Wam wobec tego, żebyście przeżyły w szczęściu jeszcze niejeden koniec świata, żeby postanowienia noworoczne w tym roku wyszły poza sferę planów, żeby Wasze Dzieciaki rosły zdrowe i mądre, a Wam żeby było najzwyczajniej dobrze. Dobrze na świecie, dobrze ze sobą i dobrze z innymi. Niech ten nadchodzący 2013 rok przyniesie Wam wszystko, co najlepsze i pozwoli zrealizować każdej z Was choć jedno duże marzenie.

Udanego Sylwestra!

Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #512383 przez aga1040
Moje kochane, życzę Wam i waszym rodzinkom, a przede wszystkim naszym kochanym dzieciaczkom :
- dużo zdrowia, aby nigdy Nas nie opuszczało;
- dużo cierpliwości, aby nic i nikt nie wytrącał nas z równowagi;
- dużo miłości, abyśmy zawsze czuli się komuś potrzebni;
- dużo życzliwości, aby nigdy nie spotkała nas żadna przykrość;
- wielu przyjaciół, którzy nigdy nas w potrzebie nie opuszczą;
- jak najmniej podłych ludzi w swoim gronie
Po prostu wszystkiego tego co najlepsze!!!!!
Dużo szczęścia w Nowym 2013 roku!!!!!!!!!

12 lata 1 tydzień temu #512412 przez Rika
Oposek walnij se kielicha i przejdzie :) ja tak zrobiłam an weselu jak mnie rozkładało we wrześniu i po 3 kieliszkach byłam jak nowo narodzona :D zero kataru i kaszlu :D

Różyczko tu każdy flachę przynosi i nic innego dla nich się nie liczy, pewnie coś tam jeszcze ci normalniejsi przyniosą, dowiedziałam się wczoraj ze tych co ich nie lubie na pewno nie będzie :) więc już jestem spokojniejsza. Psuja swoim zachowaniem i kłótniami każdą imprezę.
To para od ok 4 lat, od kiedy ich znam nie było takiego spotkania żeby się nie kłócili, ona go straszy że pojedzie do domu na stopa jesli on zaraz nie przestanie pić, on chodzi do wszystkich i prosi żeby łaskawą pania ktoś nawrócił i namówił zeby została, ona dalej gada że pojedzie na stopa i cyrki robią a inni zamiast się bawic to biegają za szanowną panią i pocieszają i namawiają...

12 lata 1 tydzień temu #512436 przez Oposek
Rika ja karmię jeszcze, więc picie odpada... Już od dwóch lat znoszę to wszystko na trzeźwo ;)
To fajnie, że chociaż tych problematycznych znajomych nie będzie:) Baw się dobrze, a jak dasz radę to napisz jeszcze potem, co lekarz powiedział :kiss:

Aga dzięki za życzonka :kiss:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #512480 przez aniaw
Oposek zdrówka życzę :kiss:
Oj pewnych rzeczy na trzeźwo znosic sie nie da :lol:
Film extra, niby ponad 2,5 godz, bylismy na 3D, minęło tak szybko, że w szoku bylismy i jeszcze w najlepszym momencie się skończyło :S Musze teraz ksiązke sobie załatwić bo władcę pierścieni przeczytałam w mgnieniu oka a filmy też rewelacja :)
Na atlas chmur chciałam jeszcze iśc :)
A śmiesznie mieliśmy z zamawianiem biletów w multikinie przez internet. Już przecież pełna cywilizacja, więc nie bedziemy stac w kolejce bo zawsze tyle się schodzi ;) więc zamówiłam przez internet ok ale przeciez to trzeba było wydrkukowac. Zawsze drukuje wszystko w pracy, więc w domu szukaliśmy drukarki i przypomniało się nam że w zeszłym roku wynieslismy do garażu ;) Akcja podłączanie drukarki, brak srerowników i te sprawy - normalka :S Jak zaczęłao działać kapłam się, że tusz nam sie skończył i temu wynieslismy do garażu :S Mała próba sprzetu i bladym szarym udało sie coś druknąć :) No więc zabieramy się do biletów i niby bilet się wydrukował ale tylko umery miejsc bez nr kodu i całego kodu bo to było w kolorze i koniec tuszu :angry: Zastanawialismy sie gdzie u nas mozna coś wydkukowac i kombinowaliśmy a ja tu patrze na telefon a tam dostałam smsem elektroniczny bilet :lol: No cóż technika mnie przerosła a małż ze znajomymi mało nie zabili :lol:

Rika u nas niepisana zasada, że jak ktoś robi impre to zawsze się coś przynosi i nawet dogadujemy się kto i co, bo jak więcej osóbek to na samym piciu długo się nie potańczy :)
Udanej imprezki i zdrówka dla małych :kiss:

Rose dokładnie to ta historia miłosna :laugh: Teraz już pierścionek zareczynowy ładnie błyszczy na palcu więc extrasnie :)
Ta twoja Bianulka niezłą szkołę zycia Tobie sprawia do ostatniego dnia roku :kiss: Trzymam kciuki za częstsze nocne sukcesy nie mylić z podbojami :lol: :kiss:

Masuska dzięki za przepis, skopiowany :) Żeby się powydurniac z dzieciakami tez czasem włączę disco polo ale nie znam zupełnie tych piosenek :S

Asiu cudnego masz przystojniacha :) ) trójka fajna rzecz, teraz na pewno bedzie w lotto 6 :lol: Mój małż to szalony fakt i kłótnie też mamy zawsze nieziemskie :blink: :S

Hoborku będziesz mieć domej jak marzenie :laugh:

Nati udanej imprezy u znajomych :) Oj oni pewnie się ciesza że juz ostatni raz Cie bąda widzieć :lol: W tym roku oczywiście :lol: :kiss:

Aga
super, że Kubuś juz tak cieszy sie na nowy dom, coraz bliżej coraz bliżej :)

A ja zastanawiałam sie czy wybyc do zanjomych na impreze czy u nas zrobić ale padł pomysł, żeby mama moja przyjechała zająć się dziećmi a my wybędziemy na plac konstytucji ze znajomymi wybawić się przy koncertach pod gołym niebem i zobaczymy :lol:

Jakby coś to już Wam życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TEN NOWY ROK I ABYŚMY JESZCZE NIEJEDEN ROK PRZEŻYŁY NA FORUM RAZEM CIESZĄC SIĘ ROSNĄCYMI ZDROWO BOBASAMI ZDOBYWAJĄCYMI NOWE UMIEJETNOŚCI
:kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #512529 przez aska27
Rika no i dobrze,ze nie przyjdzie ta dziwna para... tak swoją drogą też nam takich "zakochanych" hehe :blink:
Baw się dobrze! :)

Aniu udanej zabawy :)

W ogóle bawcie się WSZYSTKIE BARDZO DOBRZE!!!!
Pamiętajcie o pączkach i golonkach :silly:

A ja będę znowu sama.. będę wiec zaglądać na forum, mąż idzie na nockę, niedawno zadzwonili do niego z pracy. Szkoda :dry:

12 lata 1 tydzień temu #512584 przez Oposek
Ania ale Ty wrednie życzysz nam, żebyśmy kolejny rok na forum siedziały, a przecież forum pada! :lol:

Historia z drukarką zajefajna ;) No ale dobrze, że się udało:)

Asia szkoda, że Mężuś do pracy musi iść :( Ale pewnie jutro macie chociaż oboje wolne?

12 lata 1 tydzień temu #512613 przez basba
Kochane bqby mam nadzieje ze wiadomosc przejdzie... Pisze z tel bo moj lapek jest okupowany przez dzieci . Chcialam wqm zlozyc wszystkim najserdeczniejsze zyczenia aby ten nastepny 2013 byl dla was wszystkich szczesliwszy niz ten co odchodzi!!! Sciskam z dziecmi i zycze szampanskiej zabawy!!!!

12 lata 1 tydzień temu #512633 przez Oposek
Basba melduję, że wiadomość przeszła :) My także Wam życzymy wszystkiego, co najlepsze! Bawcie się dobrze na ognisku! dobra pogoda na taką imprezę, co? nie ma mrozu siarczystego, nie pada.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka